em_seven Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Ρε παιδια, στη Καβαλα υπαρχει περιπτωση να πιανω τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Ρε παιδια, στη Καβαλα υπαρχει περιπτωση να πιανω τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ??? Δε νομιζω να εχεις προβλημα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Δε νομιζω να εχεις προβλημα.Λες?? γιατι ο πιο κοντινος αναμεταδοτης ειναι αυτος της Θεσσαλονικης, φτανει μεχρι Καβαλα το σημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Λες?? γιατι ο πιο κοντινος αναμεταδοτης ειναι αυτος της Θεσσαλονικης, φτανει μεχρι Καβαλα το σημα??? Λογικα φτανει.Τωρα τι να σου πω. Παντως πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο να πιασεις σημα ψηφιακο,απ'οτι το κανονικο της τηλ. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 giati egw pali pisteuw pws den tha poianei? Tha dwsoun s o lh thn Ellada nai h oxi telika?Egw pou eimai Thasso eqws pote na perimenw? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Εγώ πάντως εδώ και λίγες ώρες βλέπω ΕΡΤ Ψηφιακή. Η ποιότητα είναι στο 100%, αλλα το σήμα δέν ανεβαίνει πάνω απο 26%.παίζει ανάμεσα σε 17%-26%. Βρίσκομαι στο πλατύ ημαθίας (30-40 χλμ απο θεσσαλονίκη). Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Με τη Πάτρα τί θα γίνει; Θα δούμε άσπρη μέρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Παιδιά επειδή δεν έχω πάρει ακόμα τον αποκ. της ert θέλω να ρωτήσω εάν το cine+ δείχνει ποιοτικές ταινίες πρόσφατης παραγωγής ή βάζει ταινία που έχουν παίξει πολλές φορές στην tv. (κάτι σαν filmnet) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Παιδιά επειδή δεν έχω πάρει ακόμα τον αποκ. της ert θέλω να ρωτήσω εάν το cine+ δείχνει ποιοτικές ταινίες πρόσφατης παραγωγής ή βάζει ταινία που έχουν παίξει πολλές φορές στην tv. (κάτι σαν filmnet) Mh to ksanapeis auto to pragma....exei anaferthei xiliades fores edw mesa pws oi tainies einai luan epieikws aparadektes! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Έχουμε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνουν ψηφιακά και τα 3 "παλιά και αγαπημένα" κρατικά κανάλια; Για τα ιδιωτικά δεν τολμάω να ρωτήσω καν, να περάσει καμιά 5ετία πρώτα μέχρι να τους επιτρέψει ο μπαμπάς ΕΣΡ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Να ρωτησω κατι. Εχω δει οτι ο αποκωδικοποιητης μου εχει μια λειτουργια που υποτειθεται σου δειχνει το προγραμμα του ψηφιακου καναλιου που παρακολουθεις, δηλαδη τις εκπομπες που ακολουθουν και τις ωρες προβολης. Εκει ομως δεν μου δειχνει τιποτα σχετικο... Φταιει ο αποκωδικοποιητης μου ή δεν εχει ενεργοποιηθει η λειτουργια απο την ΕΡΤ? Γιατι στη σελιδα του προγραμματος (http://tvradio.ert.gr/digital/) ειναι λιγο χαλια , για παραδειγμα δεν λεει ποιους αγωνες θα δειξει: ΤΕΤΑΡΤΗ 13/09/2006 18:00 CHAMPIONS LEAGUE 22:00 CHAMPIONS LEAGUE 00:00 CHAMPIONS LEAGUE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Να ρωτησω κατι. Εχω δει οτι ο αποκωδικοποιητης μου εχει μια λειτουργια που υποτειθεται σου δειχνει το προγραμμα του ψηφιακου καναλιου που παρακολουθεις, δηλαδη τις εκπομπες που ακολουθουν και τις ωρες προβολης. Εκει ομως δεν μου δειχνει τιποτα σχετικο... Φταιει ο αποκωδικοποιητης μου ή δεν εχει ενεργοποιηθει η λειτουργια απο την ΕΡΤ? Το Δεύτερο. Η ΕΡΤ φταίει, που δεν στέλνει τις πληροφορίες. Για την ιστορία, αυτή η λειτουργία ονομάζεται EPG ). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Το Δεύτερο. Η ΕΡΤ φταίει, που δεν στέλνει τις πληροφορίες. Για την ιστορία, αυτή η λειτουργία ονομάζεται EPG ). ;) apo pote h ert psufiakh deixnei re paideia kai agwnes champion league? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 apo pote h ert psufiakh deixnei re paideia kai agwnes champion league? Θα δειχνει αρκετους, απο ο,τι φαινεται, σε μαγνητοσκοπηση: ΠΕΜΠΤΗ 14/09/2006 00:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 02:00 ΜΙΛΑΝ – ΑΕΚ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/09/2006 12:00 ΡΟΜΑ-ΣΑΧΤΑΡ 14:00 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΛΙΛ 16:00 ΛΙΟΝ-ΡΕΑΛ 18:00 ΤΣΕΛΣΙ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 20:00 ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Θα δειχνει αρκετους, απο ο,τι φαινεται, σε μαγνητοσκοπηση: ΠΕΜΠΤΗ 14/09/2006 00:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 02:00 ΜΙΛΑΝ – ΑΕΚ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/09/2006 12:00 ΡΟΜΑ-ΣΑΧΤΑΡ 14:00 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΛΙΛ 16:00 ΛΙΟΝ-ΡΕΑΛ 18:00 ΤΣΕΛΣΙ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 20:00 ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΤι να τα κάνεις αν είναι σε μαγνητοσκόπηση; Αν ήταν μάγκες θα έδειχναν κάποιο ζωντανά...:down: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Τι να τα κάνεις αν είναι σε μαγνητοσκόπηση; Αν ήταν μάγκες θα έδειχναν κάποιο ζωντανά...:down: ακριβως μα ειναι ζωα! Τι αλλαζει δεν καταλαβαινω.....γιατι να μη το δειχνουν ΚΑΙ στα 2 δηλαδη? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Μπορεί να έχουν πάρει άδεια για ένα μόνο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Κάνει κάτι τέτοια γραφειοκρατικά η ΤΕΑΜ. Μπορεί; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 δεν το αποκλυω,αλλα μου φενεται τρελο.Θα πρεπε λογικα να προοθησουν την νεα τεχνολογια. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Τι να τα κάνεις αν είναι σε μαγνητοσκόπηση; Αν ήταν μάγκες θα έδειχναν κάποιο ζωντανά...:down: Δεν είναι θέμα μαγκιάς Τέο. Τα δικαιώματα για ζωντανή μετάδοση τα έχει εξολοκλήρου το Supersport πλην ενός αγώνα της Τετάρτης που δικαιούται η ΕΡΤ. Και αυτόν μας δείχνει φυσικά την ελληνική ομάδα που παίζει εκείνη την ημέρα. Από φέτος άλλαξαν τα πράματα. Όλα τείνουν προς Σούπερσπορ μεριά δυστυχώς. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Απο την στιγμη που πηρε τους μεγαλους η ΕΡΤ στο πρωταθλημα ηταν λογικο αυτοι του σουπερ σπορτ να τρεξουν να καλυψουν τα νωτα τους! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Αν δεν κάνω λάθος, πρώτα πήρε η NOVA τα δικαιώματα του CL για φέτος (πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον 1 χρόνο πρίν) και μετά η ΕΡΤ των ελληνικών για το καταπληκτικό :rolleyes: και ανταγωνιστικό :rolleyes: ελληνικό πρωτάθλημα... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Δεν είναι θέμα μαγκιάς Τέο. Τα δικαιώματα για ζωντανή μετάδοση τα έχει εξολοκλήρου το Supersport πλην ενός αγώνα της Τετάρτης που δικαιούται η ΕΡΤ. Και αυτόν μας δείχνει φυσικά την ελληνική ομάδα που παίζει εκείνη την ημέρα. Από φέτος άλλαξαν τα πράματα. Όλα τείνουν προς Σούπερσπορ μεριά δυστυχώς. :(πάλι καλά που έχω "σπασμένη" συσκευή filmenet αλλιώς δεν... παλεύεται:X Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 τι εχεις? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 «Σπασμένο» filmnet και βλέπω «κούτρα» free ss1 και filmnet1 ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Φαντάζομαι πως σε λίγα χρόνια θα κάνουν μια μαγκιά να στέλνουν και ήχο στα σπασμένα. Πρεπει να το εχουν κανει μεσα απο την ίδια την εταιρία ο Ταγματάρχης. Τα έσοδα από ΝΟΒΑ είναι πολλα περισσότερα από ο,τι στο απλό φιλμνετ. Έτσι φαντάζομαι, δεν ξέρω πραγματικά. Προσωπική μου άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts