MRpan Δημοσιεύτηκε December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 29, 2005 Ποια μουσική προτιμάτε την ξένη ή την Ελληνική :shoot: :rocket: :shoot: :rocket: :shoot: :rocket: :shoot: :rocket: Παράθεση http://match-wizard.com/images/users/sevelob/small_photo1107118969622.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Η Ελληνική μουσική φημίζεται κύριως για τα έντεχνα-λαικά κομμάτια της,κάποια από τα οποία είναι εξαιρετικά.Αυτό,όμως,δεν σημαίνει πως δεν έχουν συνθεθεί αξιόλογα pop ή hip-hop τραγούδια. Θα προτιμήσω,βέβαια,την ξένη μουσική για την πολύ μεγαλύτερη ποικιλία της στα περισσότερα είδη μουσικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 προς το παρον,λογο ηλικιας και φυσικα του φυλου προτιμω την ξενη..μακραααν καλυτερη...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILL4EVER Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Ξενη 4 ever:yahoo: :up: :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 βαλε και μια επιλογη " Και τα 2 " γιατι μου αρεσουν και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Και οι δύο, αλλά η ποιοτική ελληνική μουσική (όπως και ο παλιός καλός ελληνικός κινηματογράφος) παραμένει εμμονή αξεπέραστη. Το ροκ το ελληνικο είναι ζεϊμπέκικο που λέει και το άσμα ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 εγω ελληνικα πιο πολυ και λιγα ξενα Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Ξενα:D :D Απο ελληνικα τι να ακουσεις ποια?? Το "νινι" σερνει καραβια.....?:p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Kai ta 2 fysika. Eimai eksairetika eklektikos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Ξενα:D :D Απο ελληνικα τι να ακουσεις ποια?? Το "νινι" σερνει καραβια.....?:p Και γιατί να ακούσεις Βέρα Λάμπρου κι όχι την Θεοδώρα Αρβανίτη με το εκπληκτικό της CD "Αποκρυσταλλώθηκα" ή την Νταίζη Ντούκουνα με το "Μ' απαλλοτρίωσες"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 90% ξένα :p :D :music: :baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Ψήφισα Ξένα μιας και τα περισσότερα κομμάτια που μου αρέσουν είναι ξένα. Αν και υπάρχουν κάποια Ελληνικά , αλλά λίγα σε σχέση με τα ξένα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Kai ta 2 fysika. Eimai eksairetika eklektikos. Σωστότατος όπως πάντα :p :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 90% ξένα και 10% ελληνικά (κυρίως rock). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Προστέθηκε η επιλογή "Και τα δύο", την οποία και ψηφίζω... :p Καλό να είναι το τραγούδι κι ας είναι είτε ξένο είτε ελληνικό... ;) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Kai ta 2 fysika! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Και γιατί να ακούσεις Βέρα Λάμπρου κι όχι την Θεοδώρα Αρβανίτη με το εκπληκτικό της CD "Αποκρυσταλλώθηκα" ή την Νταίζη Ντούκουνα με το "Μ' απαλλοτρίωσες";Ποιές ειναι αυτές;:confused: Δεν τις έχω δει στην Ταττιάνα το μεσημέρι.:p Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Ποιές ειναι αυτές;:confused: Δεν τις έχω δει στην Ταττιάνα το μεσημέρι.:p H Θεοδώρα Αρβανίτη είναι εντελώς άγνωστη. Μόνο εγώ την ξέρω (ούτε και η μάνα της δεν εδέησε να την μάθει!!!!). Τη Νταίζη Ντούκουνα την είδα σε ένα ένθετο από ένα περιοδικό (δε θυμάμαι ποιο). Η δεύτερη βέβαια είναι πιο δημοφιλής. Την ξέρει και η μάνα της, βέβαια είναι και η μόνη μαζί με μένα που την ξέρουμε! Υπάρχουν πάντως δε λέω ψέματα:) :) :w00t: Την Καρλότα την ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 ποια αυτη απο τις σαπουνοπερες που επαιζε η Thalia? :lol: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 ποια αυτη απο τις σαπουνοπερες που επαιζε η Thalia? :lol: :w00t: Όχι δεν εννοώ αυτή. Μία που έβγαλε ένα χιτ της συμφοράς το 1992 ή το 1993 το "Έλα έλα έλα πάρε με από πίσω" που το είχε βάλει στους Μεν και τους Δεν. Αυτή λοιπόν ήταν στην αρχή άντρας μετά γυναίκα, μετά πάλι άντρας μετά πάλι γυναίκα κ.ο.κ. Τώρα δεν ξέρω τι κάνει αλλά αφού μου 'ρθε, την ανέφερα! Έπειτα είπαμε ότι το ανερχόμενο ταλέντο πλεόν είναι η Νταίζη Ντούκουνα. Σύντομα θα βγει και φωτογραφία της! Μόνο λίγη υπομονή κάντε!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 H Θεοδώρα Αρβανίτη είναι εντελώς άγνωστη. Μόνο εγώ την ξέρω (ούτε και η μάνα της δεν εδέησε να την μάθει!!!!). Τη Νταίζη Ντούκουνα την είδα σε ένα ένθετο από ένα περιοδικό (δε θυμάμαι ποιο). Η δεύτερη βέβαια είναι πιο δημοφιλής. Την ξέρει και η μάνα της, βέβαια είναι και η μόνη μαζί με μένα που την ξέρουμε! Υπάρχουν πάντως δε λέω ψέματα:) :) :w00t: Την Καρλότα την ξέρει κανείς; Την ξερω εγω !!:lol: Ειναι αυτη που τραγουδαει το περιφημο ασμα Ελα ελα ελα παρε με απο πισω ελα ελα ελα θα σ' αφησω!!:lol: :lol: :p Το εχω το τραγουδακι!! Εχουνε γραφτει παντως κορυφαια τραγουδια:w00t: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Όντως το Έλα έλα έλα πάρε με από πίσω είναι τρομερή κομματάρα για να γελάσει κι ο κάθε πικραμένος! Κι εγώ το έχω και μάλιστα το έχω βάλει και για ήχο ξυπνητηριού, για να μου πηγαίνει καλά η μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 101% ξενα.μεγαλυτερη ποικιλια καλυτερη ποιοτητα και φοβερος ρυθμος... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 apo ola....ellhnika,ksena,sketh melodia...ta panta Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ακούω περισσότερο ξένη μουσική, όμως υπάρχουν αρκετά Ελληνικά τραγούδια που μου αρέσουν και που δεν θα τα σύγκρινα με κανένα ξένο κομμάτι :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts