Whiteye Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παιδιά που μπορώ να βρώ COOL themes για το acer n35 μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παιδιά που μπορώ να βρώ COOL themes για το acer n35 μου?βαλε στο google,themes ppc και θα σου βγαλει site;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Whiteye Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 βαλε στο google,themes ppc και θα σου βγαλει site;) Το είχα κάνει ίδη,δεν θέλω όμως αυτά τα απλά, ψάχνω κάτι σαν και αυτό που έχει ο φίλος με το vista, να αλλάζει και η πάνω μπάρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 την μπαρα την εχει βαλει ο φιλος με προγραμμα,δεν την ειχε το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Whiteye Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Cool...πως λέγεται το πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 διαβασε τις πρωτες 2-3 σελιδες του thread,αναφερουν τα παιδια τα προγραμματα,ειναι 2-3 φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Aντε να σας δείξω και τη δική μου!:D http://img468.imageshack.us/img468/7078/screen0015ct.th.jpg συγνωμμη πως βαζουμε στην κατω κατω μπαρα τα εικονιδια αυτα ή οπως εχουν βαλει πολλοι το contacts-calendar? :O Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 συγνωμμη πως βαζουμε στην κατω κατω μπαρα τα εικονιδια αυτα ή οπως εχουν βαλει πολλοι το contacts-calendar? :O Mόνα τους μπαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Γιατί στο Today από τα settings, δεν μου εμφανίζει το SpbWeather? Πώς μπορώ να το βάλω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Mόνα τους μπαίνουν. εννοω μεσω ειδικου προγραμματος που ειναι γιαυτο μονο τον σκοπο ή καποιου που στα τοσα που κανει κανει και αυτο? (αν καταλαβες καταλαβες)!:lol: με λιγα λογια πες το ποιο αναλυτικα Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Λοιπόν κάτοχος s200 μιας εβδόμαδας αφου δοκίμασα διάφορα κατάληξα σε κάτι απλό και λιτό,στόχος μου: 1)μεγιστή λειτουργικότητα με το ένα χέρι 2)εξοικονόμιση ram,ταχύτητα λειτουργίας http://briefcase.pathfinder.gr/download/544913 1)HandySwitcher = task manager,one button close all 2)phoneAlarm 1.54 = Τι να πρωτογράψω,καταπληκτικό προγραμματάκι δλδ μεσα σε μια μπάρα ενδείξεις μπαταρία,σήμα,sms,email,vmail,κλήσεις profile manager υπολογισμός κόστους gprs monitor speed dial λειτουργία blouetooth on/off,wifi on/off/,mute on/off υποστήριξη skins skin editor 3)battery status plugin = easy overclocking,ενδείξη σε mA/mw κατανάλωσης 4)birthdays 1.2.1.0 = γενέθλια/επέτειοι 5)new menu v2.0 = πολύ χρησιμό προγραμμά,επιτρέπει να αντιστοιχήσεις σε κάθε πλήκτρο ενα μενού που το φτίαχνεις χειροκίνητα απο τις ρυθμίσεις του, εγω εχω φτιάξει ενα quickdial με τα τηλ που παίρνω πιο συχνά,BT kai IR μενου για ανταλλαγές αρχειών, new sms κτλ κτλ Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Καλή σας μέρα Πριν κάμποσο καιρό είχα βρει εδώ στο forum ένα λινκ για ένα μαύρο phonepad skin. Εψαξα όλο το forum ξανά χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Καλή σας μέρα Πριν κάμποσο καιρό είχα βρει εδώ στο forum ένα λινκ για ένα μαύρο phonepad skin. Εψαξα όλο το forum ξανά χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώhttp://www.howardshortt.com/skins.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/capture001.jpg Με την AKU 3.2 ROM και αυτά τα plugins που είναι πλήρη, ξεκινάει με 22ΜΒ RAM :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/capture001.jpg Με την AKU 3.2 ROM και αυτά τα plugins που είναι πλήρη, ξεκινάει με 22ΜΒ RAM :) συγνωμμη για να καταλαβω μπορεις να μου πεις τι προγραμματα εχεις βαλει? 1. ? 2.spb weather 3. pocket breeze αλλα οι φωτογραφιες πως? ειναι plugin? κατι αλλο? 4.ilauncher 5.τα εικονιδια μπαταριας close με τι προγραμμα? 6.contacts kai history πως και αυτα? συγνωμμη που ρωταω πολλα,αλλα διψαω για μαθηση:p παρα πολυ καλη η today screen σου ! Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 συγνωμμη για να καταλαβω μπορεις να μου πεις τι προγραμματα εχεις βαλει? 1. ? 2.spb weather 3. pocket breeze αλλα οι φωτογραφιες πως? ειναι plugin? κατι αλλο? 4.ilauncher 5.τα εικονιδια μπαταριας close με τι προγραμμα? 6.contacts kai history πως και αυτα? συγνωμμη που ρωταω πολλα,αλλα διψαω για μαθηση:p παρα πολυ καλη η today screen σου ! 1) Wireless Today Plugin. 2) SPB WeAther 2) SPB Diary 2.0 3) ilauncher Τα εικονίδια κάτω με το PHM Traylaunch. VJ Callhistory με το SoftKey Applet. Όλα υπάρχουν στο net :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 1) Wireless Today Plugin. 2) SPB WeAther 2) SPB Diary 2.0 3) ilauncher Τα εικονίδια κάτω με το PHM Traylaunch. VJ Callhistory με το SoftKey Applet. Όλα υπάρχουν στο net :) μονο το softkey applet δεν βρισκω παντως thanks για ολες τις πληροφοριες Mythozz:) Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 μονο το softkey applet δεν βρισκω παντως thanks για ολες τις πληροφοριες Mythozz:) Πάρτο. :) Το αρχείο Softkey Applet.cpl ρίχτο στο Windows και κάνε ένα soft reset. Θα εμφανιστεί και από εκεί θα μπορείς να αλλάζεις τα 2 softkeys της Today screen σε ότι θες. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 ξανα thanks! Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Πάρτο. :) Το αρχείο Softkey Applet.cpl ρίχτο στο Windows και κάνε ένα soft reset. Θα εμφανιστεί και από εκεί θα μπορείς να αλλάζεις τα 2 softkeys της Today screen σε ότι θες. Το έβαλα σε ΜΙΟ Α701 αλλά δεν μου βγάζει στα settings τίποτα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legion Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 prepei na deite kai tin dikia mou today screen, exw rixei poli psaximo gia na tin ftiaxo... einai san tou agiorgitis min sou pw kai kaliteri, molis parw to qtek apo to service tha tin anevaso kai egw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Το έβαλα σε ΜΙΟ Α701 αλλά δεν μου βγάζει στα settings τίποτα ??? δες εδω http://66.102.9.104/search?q=cache:NKzifnrU1NcJ:www.fourpages.co.uk/mioA701/viewtopic.php%3Ft%3D412+Softkey+Applet+install&hl=el&gl=gr&ct=clnk&cd=1&lr=lang_en|lang_el η αληθεια ειναι οτι γραφει οτι δουλευει σε οποιον εχει wm5 γιατι σε μενα που εχω wm2003 δεν δουλευει δηλ. στις ρυθμισεις δεν μου βγαζει τιποτα κανενα καινουργιο εικονιδιο Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man61 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Αυτά τα “Calendar” και “Contacts” που βρίσκονται στο κάτω μέρος στα Win5, μπορούν να φύγουν ? :worry: (δεν τα χρειάζομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Δες τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts