Jump to content

Τι Today Screen έχετε στο PPC σας;

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ:

1. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ QVGA-VGA-ΑΠΛΗ ΟΘΟΝΗ, (ΘΕΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ?)

2. ΕΧΩ Q-TEK S200 ΤΙ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ?

3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΓΙΑ THEMES WINDOWS 2005, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΧΟΥΝΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

4. ΣΤΟ POCKET BREEZE ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ VGA EΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ, ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

PS. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ

Καλησπέρα και καλώσόρισες στο myphone. Η συσκευή σου έχει qvga για αυτό και θα πρέπει να ψάχνεις και να εγκαθιστάς προγράμματα και εικονίδια που είναι συμβατά μόνο με qvga , διαφορετικά θα έχεις τα αποτελέσματα που αναφέρεις.

Η διαφορά νομίζω βρίσκεται στην ανάλυση της Οθόνης από συσκευή σε συσκευή. Η vga υπερέχει της qvga.

Για themes δε γνωρίζω, θα βοηθήσει κάποιος φίλος :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγκατεστησα το psShutXP αλλα παρατηρησα οτι η εντολη light off αλλα και το shut down κανουν το ιδιο πραγμα.Δε γινεται με καποιο τροπο να σβηνει εντελως το PPC?

Αν θυμάμαι καλά, το 9100 σβήνει, αλλά το S200 όχι.

Αν θυμάμαι καλά, το 9100 σβήνει, αλλά το S200 όχι.

Από ότι θυμάμαι με την συγκεκριμένη εφαρμογή στο 9100 οι 2 επιλογές έκαναν το ίδιο, έκλειναν δηλαδή την οθόνη(Sleep mode).

Για να κλείσεις το 9100 απλά χρειάζεται να πατήσεις παρατεταμένα για 4-5 δευτερόλεπτα το κουμπάκι επάνω δεξιά στην συσκευή που την ενεργοποιεί/απενεργοποιεί.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Α οκ.

Νομίζω όμως πως και το hardware κουμπί στο S200 κλείνει μόνο την οθόνη και όχι το κινητό.

Από ότι θυμάμαι με την συγκεκριμένη εφαρμογή στο 9100 οι 2 επιλογές έκαναν το ίδιο, έκλειναν δηλαδή την οθόνη(Sleep mode).

Για να κλείσεις το 9100 απλά χρειάζεται να πατήσεις παρατεταμένα για 4-5 δευτερόλεπτα το κουμπάκι επάνω δεξιά στην συσκευή που την ενεργοποιεί/απενεργοποιεί.

Το ιδιο ακριβως ισχυει και για το s200

• 3 weeks later...
Πως μπορούμε να βάλουμε την ημέρα και την ημερομηνία στην ίδια γραμμή στην today screen?

LVM Time

129026.png?1640591734

Τι ακριβώς κάνει είπαμε...?:D

Βάζει την ημερομηνία στην ίδια γραμμή στην today screen.

2 πόστ πιο πάνω...

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Μόνο την ημερομηνία δείχνει όχι και την ημέρα!

Δείχνει και την ημέρα, τώρα επειδή το PPC βρίσκεται στο σέρβις δε μπορώ να το δω για να σου πω ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις.

129026.png?1640591734

Αυτή είναι η δικιά μου today screen σε portrait και σε landscape. Χησιμοποιώ το Wisbar Advance Desktop. To bottom bar είναι μισό plug-in του phoneAlarm (το κάτω μέρος) και μισό dock του Wisbar Advance Desktop (το πάνω μερός). Έτσι, στη θέση του default bottom bar, έχω δύο σε ένα κ μπορώ να βλέπω μηνύματα κ αναπάντητες, να ενεργοποιώ τη σύνδεση στο ίντερνετ κ το bluetooth, να εμφανίζω το new menu και να εμφανίζω το μενού του Wisbar Advance 2. Το τηλέφωνο και ο φάκελος στα δεξιά οδηγούν σε άλλες σελίδες με τις ταχείες κλήσεις και τα μηνύματα αντίστοιχα (χρησιμοποιώ τα Vj PhoneTools). Το βελάκι κάτω δεξιά οδηγεί στη σελίδα όπου έχω όλα τα plug-ins (contacts+, tasks+ κλπ).

Και όπως φαίνεται ούτε ένα attachment δεν μπορώ να κάνω. :O

Έκανα browse κ βρήκα την εικόνα που ήθελα να επισυνάψω, πάτησα upload αλλά τίποτα. Τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστούν οι επισυνημμένες εικόνες;

anebase thn sto http://imageshack.us/

kai 8a sou dosei link to kaneis copy-paste

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

http://img477.imageshack.us/img477/4849/screen0022us.th.jpg

Wisbar Advance δεν ξαναβάζω ούτε με σφαίρες. Όσες φορές δοκίμασα, τα αποτελέσματα σε ταχύτητα ήταν απογοητευτικά... :down:

Αυτό με τα νέα της ΕΡΤ είναι RSS? Μέσω κάποιου προγράμματος? Επίσης ακριβώς από πάνω είναι το PocketPlus?

Μόνο την ημερομηνία δείχνει όχι και την ημέρα!

απ'οτι θυμάμαι βάζοντας του ως όρισμα κάτι σαν: dd/mm/yyyy ή ddd/mm/yyyy σου τα εμφάνιζε όλα...

Να και η δικιά μου μετά απο χθεσινό φορμάτ κ λίγα πράγματα στο iPaq2210

http://img104.imageshack.us/img104/8480/screen001copy2ot.jpg

http://img144.imageshack.us/img144/2220/screen001copy8zm.jpg

Αυτό με τα νέα της ΕΡΤ είναι RSS? Μέσω κάποιου προγράμματος? Επίσης ακριβώς από πάνω είναι το PocketPlus?

ilauncher το επάνω

egress το απο κάτω

btw, ξέρει κανείς που θα βρούμε αυτό το wallpaper;

http://www.sbsh.net/products/ilauncher/pictures/top_preview.jpg

Και μιας και αρχίσαμε τις απορίες (:P) το screenshot που έχεις από που είναι ξέρουμε? Τι είναι τα notification & contacts στην κάτω μπάρα? 'Μπαίνουν' με πρόγραμμα ή είναι WM5?

Να και η δικιά μου σε Fujitsu Siemens N560

http://img99.imageshack.us/img99/9571/pda0rn.th.png

Οι διάφορες ώρες από το Spb Time πως ενεργοποιούνται να φαίνονται στην today screen?