Jump to content

Τι Today Screen έχετε στο PPC σας;

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορώ να αλλάζω τη γραμματοσειρά ΌΛΩΝ των χαρακτήρων που εμφανίζονται ?(Θέλω Verdana :D )

Επίσης, πως μπορώ να βάλω icons στην κάτω μπάρα που έχει την επιλογή του BT & WiFi?

Σόρυ που διακόπτω :P

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από GiorgosH

Μπορώ να αλλάζω τη γραμματοσειρά ΌΛΩΝ των χαρακτήρων που εμφανίζονται ?(Θέλω Verdana )

Επίσης, πως μπορώ να βάλω icons στην κάτω μπάρα που έχει την επιλογή του BT & WiFi?

Εικονείδια στη κάτω μπάρα με το iLauncher. :rolleyes:

Σόρυ που διακόπτω :P
Τη γραμματοσειρά νομίζω μπορείς να την αλλάξεις με το tweaks2k2. Δεν είμαι όμως σίγουρος... :O

Θενξ Πάνο.. Όσον αφορά τη γραμματοσειρά, ρωτάω βλέποντας το screenshot του Razor333... Το φοντ είναι Verdana ή κάνω λάθος?

Θενξ Πάνο.. Όσον αφορά τη γραμματοσειρά, ρωτάω βλέποντας το screenshot του Razor333... Το φοντ είναι Verdana ή κάνω λάθος?

Ρώτα τον, μην κολώνεις. :lol:

H teleutaia mou me to Spb Mobile Shell v1.0

http://img265.imageshack.us/img265/1016/capture07022007163240fl7.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

καλησπερα. ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος πως κανουμε συντομευση για το προγραμμα devicelock στο ilauncher .εψαξα τον φακελο windows αλλα δεν βρηκα καποιο σχετικο αρχειο. ευχαριστω :)

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ Spb Mobile shell

δειτε !!!!!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

να και μερικες δικες μου με το spb shell:lol:

καλο αλλα και αυτο ...καπως βαρυ:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ωραίο βρε παιδιά όλοι το ίδιο βλέπουμε, πολύ ωραίο μάλιστα. Το θέμα είναι οτι οτι επιβαρύνουμε με 1.65 MB τη μνήμη μας από τη μία και από την άλλη δεν ξέρω αν εκτός από την εμφάνιση έχουμε κανένα ουσιαστικό λειτουργικό όφελος. :rolleyes:

Ωραίο βρε παιδιά όλοι το ίδιο βλέπουμε, πολύ ωραίο μάλιστα. Το θέμα είναι οτι οτι επιβαρύνουμε με 1.65 MB τη μνήμη μας από τη μία και από την άλλη δεν ξέρω αν εκτός από την εμφάνιση έχουμε κανένα ουσιαστικό λειτουργικό όφελος. :rolleyes:

αυτο ειναι και το προβλημα με καθε τετοιο plugin στην today screen:(

οπως και το wisbar.... ψαρωτικο να το βλεπεις αλλα αχρηστο στην πραξη.....

εγω το εβγαλα ηδη :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ Spb Mobile shell

δειτε !!!!!!!

εγω παιδια εβγαλα ολα τα αλλα και το αφησα μονο του με το wisbar παιει σφαιρα και ειναι τρομερα λειτουργικό (τα εχει ολα μεσα )

να ρωτήσω βρε παδιά το 3ο screen shot του zaharaki/domal και το άλλο του unique είναι μόνο Spb Mobile shell ή έχει συνδιαστεί με wisbar; Γιατί εγώ κατάφερα μόνο τα 2 πρώτα ss.

να ρωτήσω βρε παδιά το 3ο screen shot του zaharaki/domal και το άλλο του unique είναι μόνο Spb Mobile shell ή έχει συνδιαστεί με wisbar; Γιατί εγώ κατάφερα μόνο τα 2 πρώτα ss.

Πάτα δύο φορές το δεξί softkey.:p

Πάτα δύο φορές το δεξί softkey.:p

Ωχ... πόσο βλάκας αισθάνομαι :O μία τελευταία ερώτηση, γιατί δεν μου αλλάζει το θέμα και έχω κολήσει στο default μαύρο :( δεν μου πολυαρέσει με τα crossbow το μαυράκι :P

Ωχ... πόσο βλάκας αισθάνομαι :O μία τελευταία ερώτηση, γιατί δεν μου αλλάζει το θέμα και έχω κολήσει στο default μαύρο :( δεν μου πολυαρέσει με τα crossbow το μαυράκι :P

spb menu / tools / theme :lol:

Spb Menu->Tools->Theme

καλα μιλαμε για τρομερο προγραμμα , μπορουμε να βαλουμε και αλλα themes ??????

Δεν λεω γαματο το spb pocket shell, αλλα αν υπολογιζω οτι ειχα να κανω hard reset 1 μηνα και απο τοτε που το εβαλα εχω κανει ειδη 2 φορες, κατι δεν παει καλα με αυτο το προγραμμα, κυριως αν αρχισεις τους συνδιασμους, απλα τα παιζει! Δοκιμασε να το τρεξει κανεις με ozvga?

πολυ καλο το Spb Mobile Shell και πιο ευχρηστο απο κατι αλλα:) .δεν μπορω ομως να καταφερω να το παντεψω με το SpbWeather v1.6 και τα templates που ειχα(ροδο-θες/νικη-λαρισα)υπαρχει τροπος???:mad: το Spb Pocket Plus αχρηστο πλεον εεε??:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

πολυ καλο το Spb Mobile Shell και πιο ευχρηστο απο κατι αλλα:) .δεν μπορω ομως να καταφερω να το παντεψω με το SpbWeather v1.6 και τα templates που ειχα(ροδο-θες/νικη-λαρισα)υπαρχει τροπος???:mad: το Spb Pocket Plus αχρηστο πλεον εεε??:p

βγήκε νέα έκδοση spb weather που κάνει intergration με το shell

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/weather/?en

το Spb Pocket Plus αχρηστο πλεον εεε??:p

Γιατι αχρηστο? Εχω και τα δυο ταυτοχρονα και επιπλεον και το wisbar.

http://www.pichotel.com/pic/3600Cnm5/118439.png

Μετα απο 1 μηνα χρησης του wisbar το original skin των windows μου φαινετε γελιο, επισεις καλο το spb mobile shell, αλλα δεν γουσταρω να εχω χυμα 10 εικονιδια απο οτι νανε κατηγορια, ετσι χρειαζεται και το spb pocket plus για αυτην την δουλεια.