green_85 Δημοσιεύτηκε December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 23, 2005 Λοιπον καταρχας εκτιμω πολυ που τα επαναλαμβανομενα θεματα ''κλειδωνονται'' σε αυτο το φορουμ και ετσι ''αποφευγετε'' το ''μπαχαλο'' που γινετε σε καποια αλλα,πλην ομως θα ηθελα να παρακαλεσω την ομαδα διαχειρισης να τα διαγραφει και οχι να τα αφηνει μετεωρα να κρεμονται,γιατι ειναι κατι ασχημο για αυτον που δεν το εκανε επιτηδες....... Επανερχομαι λοιπον διαφορετικα............... Πες μου ενα ονειρο σου που........... πραγματοποιησες μεσα στο 2005............ Καθως και πιο ειναι το σημαντικοτερο γεγονος για την χρονια που περασε.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Το σημαντικοτερο που μου συνεβει φετος ηταν οτι αρραβωνιαστηκα με τον ανθρωπο που ημουν 6,5 χρονια!Και το ονειρο που εκπληρωθηκε ηταν που πηρα το αυτοκινητακι μου!Ηταν γενικα μια δυσκολη χρονια αλλα ειχε και πολλες χαρουμενες στιγμες!!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 aggelina me too το 2005 αποφασισαμε με τον καλο μου οτι θα προχωρησουμε πιο επισημα μετα απο 4 χρονια! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 δυστυχως η χρονια που ειναι στο παρα πεντε για να φυγει δεν θυμαμαι να μου εδωσε καποια ιδιαιτερη ευχαριστηση.και δεν εννοω υλικη,απο κει εμεινα ευχαριστημενος,εννοω συναισθηματικη,ολο στεναχωριες ειχα δυστυχως,ελπιζω το 2006 να ειναι μια ευχαριστη χρονια για μενα αλλα και για ολους μας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelic-Demon Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Auti tin xronia polles itan oi asximes stigmes alla poli perisoteres itan oi kales stigmes. Gnorisa ena atomo politimo pou diskola sinantas stis meres mas. Mesa se auton ton xrono katafere kai egine anapospasto komati tis kathimerinotitas mou, to kalitero filaraki. Allaxe rizika polla pragmata simene tosa polla (parolo pou apo to meros tou mallon den isxian ta idia :( )To xeirotero einai pos mesa se auton ton idio xrono tautoxrona exasa auto to atomo isos kai apo diko mou lathos. Dn pernaei lepto pou na min ton skeftomai, einai toso diskolo na ''xaneis'' kapoion anthropo pou epexe toso simantiko rolo kai to opoio itan ousiastika ''to allo sou miso''. Elpizo tin kainouria xronia ta pragmata na ftiaxoun .... (an kai to vlepo poli diskolo) loosing ur best friend eva 4eva is so hard :( lmb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Το 2004 ήταν η καλύτερη αθλητική χρονιά στην ιστορία της Ελλάδας. Οπότε, το 2005 πέρασε αναπολώντας αυτά που κάναμε το 2004. Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Το 2004 ήταν η καλύτερη αθλητική χρονιά στην ιστορία της Ελλάδας. Οπότε, το 2005 πέρασε αναπολώντας αυτά που κάναμε το 2004.Όχι μονο αναπολωντας αλλα πέρνοντας και το EUROBASKET!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Όχι μονο αναπολωντας αλλα πέρνοντας και το EUROBASKET!!! Εχεις δίκιο. Μου διέφυγε. Η δύναμη του ποδοσφαίρου βλέπεις.:happy: Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hell_N Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Το σημαντικοτερο που μου συνεβει φετος ηταν οτι αρραβωνιαστηκα με τον ανθρωπο που ημουν 6,5 χρονια!Και το ονειρο που εκπληρωθηκε ηταν που πηρα το αυτοκινητακι μου!Ηταν γενικα μια δυσκολη χρονια αλλα ειχε και πολλες χαρουμενες στιγμες!!!!!!! Α κι εγω πανω κατω τα ιδια :confused: μιλησα με εναν πρωην μου μετα απο 6 περιπου χρονια που με εβλεπε και αλλαζε πλανητη :blink: .... Α στις σχεσεις ο αντρας ειναι καλο να εχει το πανω χερι....:X (κατι θα ξερε το παιδι να μη μου μιλαει 6 χρονια :shifty: ...και ολο και καποιο λογο θα ειχε να μου μιλησει πριν 2-3 μερες μες στη τρελη χαρα σε συζητηση τυπου 'τα νεα σου που χαθηκες'?:cool: ) ..Τι να πω?:what: Το θαυμα των Χριστουγεννων?:innocent: Α επισεις μετακομισα σε αλλη χωρα και πολυυυυ μ'αρεσει :happy: ...κι ετσι για πρωτη φορα μενω μονη μου :yahoo: και διαφορες αλλες τετοιες μικροαλλαγες :baby: ... Αντε και του χρονου ... Παράθεση I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain) Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Το 2005 δεν μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερή μου:p 1 είχα τρεις ερωτικές απογοητεύσεις:mad: , 2 πέθανε ο παππούς μου:( και 3 στο σχολείο μας έβαλαν πολάαααααα διαβάσματα για το 2006:down: Καλές γιορτές......:cool: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 χρονια πολλα παιδια,ας ελπισουμε το 2006 να ειναι πιο χαρουμενο απο το 2005. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Καλή χρονιά. -Απολύθηκα απο το Π.Ναυτικό -Ξαναπήγα Αγγλία (home alone κλπ, φοιτητική ζωή κλπ :p ) -Eurobasket 2005 !!!! :cool: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green_85 Δημ. January 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Το 2005 δεν μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερή μου:p 1 είχα τρεις ερωτικές απογοητεύσεις:mad: , 2 πέθανε ο παππούς μου:( και 3 στο σχολείο μας έβαλαν πολάαααααα διαβάσματα για το 2006:down: Καλές γιορτές......:cool: lowbap96 σιγουρα θα ειναι καλυτερο....για σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 (edited) please delete Edited February 1, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 To 2005 ήταν η χρονιά των πτυχίων κι αυτό είναι το καλό για μένα! Πήρα το F.C.E. (και ναι, είναι σημαντικό...)και πήρα και το πτυχίο στη σχολή μου! Τί θα το κάνω τώρα είναι άλλο θέμα...:rolleyes: Γνώρισα έναν έρωτα που μ' έκανε να περάσω απίστευτα καλά. Έχασα όμως μια μεγάλη αγάπη, που αν συνέχιζε θα είχα να πω ίσως τώρα τα καλά των προηγούμενων... Αλλά δε πρέπει να στεναχορηθώ μάλλον γιατί εγώ το διάλεξα. Το 2006 προσπαθώ να το δω αισιοδοξα και να αποφύγω παρόμοια λάθη.... Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 περασα ελαχιστα μαθηματα στο πανεπιστημιο, η κοπελα μου μολις γυρισε απο καπου μακρια (οπου ηταν για πολυ καιρο) με αφησε (κατι που με στεναχωρησε παρα πολυ), επιασα δουλεια μετα απο μια περιοδο απαραδεκτης αδρανειας και οικονομικης αφανειας... αυτα! και του χρονου παιδια!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 μπηκαμε και στον τελευταιο μηνα του 2006. φετος μπορω να πω οτι ημουν λιγο καλυτερα απο περυσι,οχι κατι το τραγικο ομως,η ιδια μονοτονια,τα αισθηματικα καλα,αλλαξα 2 αυτοκινητα εκτος απο την alfa romeo μου,γενικα τιποτα το ιδιαιτερο απο θεμα προσωπικης ευχαριστησης κι οχι υλικων,απο κει παμε καλα,ομως να μην παραπονιεμαι,καθε μερα ευχομαι οτι καλυτερο,μακαρι το 2007 να ειναι ακομα καλυτερο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 μπηκαμε και στον τελευταιο μηνα του 2006. φετος μπορω να πω οτι ημουν λιγο καλυτερα απο περυσι,οχι κατι το τραγικο ομως,η ιδια μονοτονια,τα αισθηματικα καλα,αλλαξα 2 αυτοκινητα εκτος απο την alfa romeo μου,γενικα τιποτα το ιδιαιτερο απο θεμα προσωπικης ευχαριστησης κι οχι υλικων,απο κει παμε καλα,ομως να μην παραπονιεμαι,καθε μερα ευχομαι οτι καλυτερο,μακαρι το 2007 να ειναι ακομα καλυτερο. Δηλαδή πόσο καλύτερο θέλεις να είναι; Να αλλάξεις 4 αυτοκίνητα;:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Δηλαδή πόσο καλύτερο θέλεις να είναι; Να αλλάξεις 4 αυτοκίνητα;:) :) δεν με καταλαβες φιλε μου,δεν ηταν αυτο που με ικανοποιησε και με εκανε χαρουμενο.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 μπηκαμε και στον τελευταιο μηνα του 2006. φετος μπορω να πω οτι ημουν λιγο καλυτερα απο περυσι,οχι κατι το τραγικο ομως,η ιδια μονοτονια,τα αισθηματικα καλα,αλλαξα 2 αυτοκινητα εκτος απο την alfa romeo μου,γενικα τιποτα το ιδιαιτερο απο θεμα προσωπικης ευχαριστησης κι οχι υλικων,απο κει παμε καλα,ομως να μην παραπονιεμαι,καθε μερα ευχομαι οτι καλυτερο,μακαρι το 2007 να ειναι ακομα καλυτερο. andreasarc αυτό εννοεί ο ταξιδιώτης (αν δεν ήμουν και εγώ να τα εξηγουσα.. :p :p ) Δεν πειράζει ταξιδιώτη, αφου δεν υπήρξε κατι πραγματικά άσχημο, μια χαρά πέρασε η χρονιά. Που δεν έχει περάσει ακόμα, μπορεί να στη φυλαει (την καλή φάση) και στις 31 ακόμα..:) Για μενα μια χαρά ήταν παρ' όλες τις αντιξοοτητες, που (ευτυχώς) περιοριστηκαν σε δυο σπασίματα χεριού (η μικρή μου), σε ιγμοριτιδα (εγώ) και άλλα τετοια ευτυχή κι ωραία. Δοξα τω Θεώ, που δεν υπήρξε κατι πραγματικά σοβαρό. Να πάει ετσι σε γενικές γραμμές κι η επομενη χρονιά, ευχαριστημενη θα 'μαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Ok το κατάλαβα παίδες, για μένα ήταν μια υπέροχη χρονιά όπως και η προηγούμενη, όπως και όλες οι προηγούμενες άλλωστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Εγω περασα ενα απο τα καλυτερα καλοκαιρια με ενα πολυ καλο μου φιλο:O (μην παρεξηγηθουμε αλλο ενοοω;) ..Ελπιζω και του χρονου να ειναι καλυτερα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 ολα καλα ηταν και φετος ολα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Ήταν απο τις καλύτερες χρονίες που έχω περάσει ποτέ μου εως τώρα... Μακάρι κάθε καλοκαίρι να είναι έτσι Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Δεν είχα πολλά όνειρα για το 2006, ένα είχα μόνο... που δεν το πραγματοποίησα. Από κει και πέρα, σε γενικές γραμμές όλα καλά... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts