Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, OverClocker said:

Βλέπω chrome και με απογοητεύεις 😞

🤣🤣

Αδυναμίες του παρελθόντος,το παλεύω 🤣 

3 ώρες πριν, MobilePerson said:

@Tips2022σε ευχαριστούμε 

Έχεις πληροφορίες για το 2027 και εάν θα βελτιωθεί το privacy 

Εάν με την επικείμενη αναβάθμιση που θα δώσει δεν ακούσει άλλες αντιδράσεις και παράπονα σίγουρα θα το κρατήσει και για του χρόνου στο S27 ultra, αν όχι σίγουρα θα αλλάξει την οθόνη εγκαταλείποντας το privacy. Όλα θα τα δει τώρα που θα επιδιώξει την βελτίωσή της.

Τα σίγουρα μέχρι τώρα που θα γίνουν στο S27 ultra είναι:

1) ΑΙ. Η Samsung θέλει να γίνει πρωτοπόρος.... 

Οι αναλυτές συμφωνούν ότι έρχεται η μεγάλη ευκαιρία της Samsung. Έχει ήδη καταφέρει να πάρει αρκετά σημαντικά συμβόλαια τους τελευταίους μήνες, όταν τα τσιπ της αποδεικνύονται επιτυχημένα, περισσότεροι πελάτες είναι πιθανό να μεταβούν σε αυτήν. Ένα από τα πιο σημαντικά μέχρι στιγμής είναι της Tesla, με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο αξίας 16,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Με την AMD και την OpenAI, συμφώνησε να προμηθεύσει τσιπ HBM4 και μέσα στους σημαντικούς πελάτες της συμπεριλαμβάνουν και τη NVIDIA. Η Samsung επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία της και προσπαθεί να βελτιώσει τις διαδικασίες παραγωγής και να αυξήσει την απόδοση. Πέρυσι, έριξε 90,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν (περίπου 60 δισεκατομμύρια δολάρια) στην έρευνα, φέτος θα πρέπει να είναι ρεκόρ το ποσό 110 τρισεκατομμυρίων γουόν (περίπου 73 δισεκατομμύρια δολάρια). Λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντική γίνεται η τεχνητή νοημοσύνη μέρος της ζωής μας, είναι βέβαιο ότι αυτή η επένδυση θα αποδώσει. Και είναι επίσης προφανές ότι θέλει να γίνει ηγέτης της αγοράς - ή τουλάχιστον σοβαρός ανταγωνιστής της TSMC.

2) Νέο σύστημα αδειοδότησης επαφών που θα πρέπει να συνδέεται με τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά - συγκεκριμένα, θα πρέπει να λειτουργεί σε Ιδιωτικό Χώρο, κλωνοποιημένα προφίλ και προφίλ εργασίας. Ως εκ τούτου, θα είναι δυνατή η λήψη επαφών από διαφορετικά περιβάλλοντα χωρίς την ανάγκη να αποκαλύπτουμε τα πάντα ταυτόχρονα.

3) Μια νέα διαρροή πληροφοριών από την επέκταση του Android 17, αποκαλύπτει ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Warranty & Care. Επί του παρόντος, ο έλεγχος των λεπτομερειών εγγύησης ή των λύσεων επισκευής στη συσκευή Galaxy μπορεί να γίνεται με την άδειά σας από τα γραφεία της σε κάθε χώρα.... Η Samsung προσπαθεί να λύσει αυτό το πρόβλημα δημιουργώντας ένα ενιαίο κέντρο υποστήριξης απευθείας μέσα στο σύστημα. Όπως το κάνει τώρα με τις τηλεοράσεις της!

4) Αλλαγή μπαταρίας καθώς εργάζεται για μια 12.000 που θα την δώσει ή του χρόνου ή μετά από 2 χρόνια!

5) Η Samsung προφανώς σχεδιάζει να επιστρέψει τα δικά της τσιπ σε ολόκληρη τη ναυαρχίδα και

6) Αλλαγές σε κάμερα/ες

Αντιθέτως με το Oneui 9 έχουμε:

Το πρόγραμμα περιήγησης Samsung browser θα πρέπει να λάβει τη λειτουργία "Ask AI", η οποία θα σας επιτρέψει να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο του ιστότοπου. Θα υποστηρίζει το άνοιγμα πολλών παραθύρων μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης και νέες λειτουργίες για τη σύνδεση πολλαπλών συσκευών.

Τα widgets θα έχουν μια πιο «πραγματική» ματιά, τουλάχιστον με το Now Brief, το Weather και το Browser.

Μικρή αλλά πρακτική αλλαγή καταγράφεται και στην εφαρμογή Gallery.

Έρχεται το τέλος άλλων γραμματοσειρών τρίτων και συνεπώς κάθε προσαρμογή στην εμφάνιση του κινητού. 

Οι μέχρι στιγμής διαρροές δείχνουν ότι το One UI 9 θα φέρει τις ακόλουθες αλλαγές Τεχνητής Νοημοσύνης:

• Η φωτεινότητα και τα ρυθμιστικά έντασης της οθόνης έχουν μεγαλύτερο πάχος.
  • Ορισμένα χειριστήρια πολυμέσων εμφανίζονται ως κυκλικά κουμπιά, όχι ως ομαδοποιημένα μέσα σε ένα στρογγυλεμένο ορθογώνιο δοχείο.
  • Το widget του media player στην οθόνη κλειδώματος έχει ενισχυθεί με το animation του χρωματικού κύματος.

Περισσότερα εφέ γυαλιού στο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Κάποιες καινοτομίες, οι οποίες σχετίζονται κυρίως με την επόμενη έκδοση του Android:

• Μετακίνηση των γονικών ελέγχων σε ξεχωριστό τμήμα εντός Ρυθμίσεων
  • Δυνατότητα ανοίγματος οποιασδήποτε εφαρμογής σε σε ξεχωριστό παράθυρο
  • Καλύτερη προσαρμογή των εφαρμογών σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης
  • Επιλέγοντας επαφές σε επίπεδο συστήματος (αυτό θα επιτρέψει στις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση σε επαφές που έχουν χορηγήσει ρητά άδεια)
  • Προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της διαδικασίας προστασίας για την ενισχυμένη ασφάλεια
  • Καλύτερη μέτρηση απόστασης μεταξύ συμβατών συσκευών με τη χρήση εξαιρετικά ευρείας σύνδεσης (UWB)

Επιπλέον, αναμένονται γενικές βελτιώσεις απόδοσης και νέα χαρακτηριστικά για τους παίκτες παιχνιδιών.

Αυτά και άλλα μέσα στον Ιούλιο ή Αύγουστο!

Edited by Tips2022

🤣 🤣 🤣

Screenshot 2026-03-31 223030.png

Συγχαρητήρια! Μετά την τελευταία σου απάντηση, το ChatGPT σε ανακήρυξε Premium Μέλος. Μου έστειλαν την κάρτα σου ΚΑΙ σε ηλεκτρονικη μορφη για να στην παραδωσω, ετσι ωστε, να την έχεις ΠΑΝΤΑ στο πορτοφόλι (σε περίπτωση που ξεχάσεις πώς ανοίγει αυτο)....

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕΛΟΥΣ: PROMPT-STITUTE CLUB

MEMBERSHIP CARD
ΟΝΟΜΑ: ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ...ΕΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙ...
ID: 010101-AI-ADDICT
ΕΠΙΠΕΔΟ: Master of Copy-Paste
ΠΡΟΝΟΜΙΑ:
• 0% Αυθορμητισμός
• 100% Εξάρτηση από GPT-4
• Δυνατότητα απάντησης σε "Καλημέρα" με ανάλυση 300 λέξεων
ΡΗΤΟ: "Γιατί να σκεφτώ, αφού το prompt είναι δωρεάν;"
Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

7 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

Το πιο περίεργο thread στο σάιτ με διάφορα...

Με πολλά και διάφορα...:classic_biggrin:

Τόσο απροβλημάτιστο είναι το κινητό, όσο οι άλλοι ασχολούνται με bugs και restarts εμείς παίζουμε με το ΑΙ

9 ώρες πριν, Gorge said:

Ο @OverClocker Φταιει

🤫

copyImage.thumb.webp.c6ee1e06d824b17d7e05f40a78156bbb.webp

😇🤣

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Καλημέρα. Θέλω αντικειμενικά να μου πει κάποιος ποιες ρυθμίσεις στο Camera Assistant να πειράξουμε για να κάνουμε την κάμερα όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο αξιόπιστη. 

2 ώρες πριν, nasosvasedis said:

Καλημέρα. Θέλω αντικειμενικά να μου πει κάποιος ποιες ρυθμίσεις στο Camera Assistant να πειράξουμε για να κάνουμε την κάμερα όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο αξιόπιστη. 

Tips2022 δώσε τα φώτα σου

3 ώρες πριν, nasosvasedis said:

Εγώ παίζω έτσι.

1357646986_Screenshot_20260401_135833_CameraAssistant.thumb.jpg.63f96d93c0aa4cd58a62a309d45e3bfd.jpg383319832_Screenshot_20260401_135524_CameraAssistant.thumb.jpg.8fd2923a60c877557526f424a4c34ab7.jpg

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

On 27/3/2026 at 5:15 ΜΜ, kountoura said:

Έχει πλάκα να πήρα την φλούδα χωρίς να το καταλάβω. 

Νόμιζα με τα κουμπιά δεν βγαίνει σε φλούδα. 

Για να δω το τιμολόγιο... 😂 

Τελικά παρέλαβα σήμερα. 

Ευτυχώς όχι την φλούδα. 🙂 

Φοβερή! 

xlarge_20260327103838_e28b0f68.jpeg

kountouraN

5 minutes ago, kountoura said:

Τελικά παρέλαβα σήμερα. 

Φοβερή! 

Την περιμένω και εγώ! 

1 hour ago, OverClocker said:

Εγώ παίζω έτσι.

1357646986_Screenshot_20260401_135833_CameraAssistant.thumb.jpg.63f96d93c0aa4cd58a62a309d45e3bfd.jpg383319832_Screenshot_20260401_135524_CameraAssistant.thumb.jpg.8fd2923a60c877557526f424a4c34ab7.jpg

Σε 24 τραβάς; Αξίζει σε σχέση με το default 12άρι; Επίσης το Quick Tap Shutter έχω διαβάσει ότι αξίζει φουλ. 

Edited by nasosvasedis

1 hour ago, nasosvasedis said:

Την περιμένω και εγώ! 

Σε 24 τραβάς; Αξίζει σε σχέση με το default 12άρι; Επίσης το Quick Tap Shutter έχω διαβάσει ότι αξίζει φουλ. 

Ναι 24, μικρες διαφορές έχει, δεν ξέρω αν αξίζει την διαφορά του χώρου.

Το shutter να σου πω, με βολεύει καλύτερα όπως είναι stock.

2 ώρες πριν, kountoura said:

Τελικά παρέλαβα σήμερα. 

Φοβερή! 

Ωραιος! Καλοριζικη! ΕΙναι ρε παιδι μου η ποιοτητα της Pitaka σε αλλα επιπεδα.

Παρε κι ενα δωρακι αν σε ενδιαφερει να θεσεις το ενα κουμπι να κανει rotation στο Privacy Screen. Προσωπικα το βρηκα απειρως χρησιμο, διοτι οταν θελεις να το ανοιξεις θελεις να το κανεις τσακ μπαμ με τις λιγοτερες δυνατες κινησεις και μεσω των Routines γινεται πολυ ευκολα. Η εφαρμογη της Pitaka υποστηριζει μονο Οn 😉

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

4 ώρες πριν, kountoura said:

Τελικά παρέλαβα σήμερα. 

Φοβερή! 

Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει από την ημέρα παραγγελίας; 

9 minutes ago, nasosvasedis said:

Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει από την ημέρα παραγγελίας; 

Από κατάστημα εξωτερικού μέσω skroutz,

10 ημέρες. 

58€ με την αντικαταβολή

(έχω plus για τα μεταφορικά). 

Γιατί υπάρχει και σε άλλο κατάστημα 79€ συν έξοδα. 

kountouraN

2 minutes ago, kountoura said:

Από κατάστημα εξωτερικού μέσω skroutz,

10 ημέρες. 

58€ με την αντικαταβολή

(έχω plus για τα μεταφορικά). 

Γιατί υπάρχει και σε άλλο κατάστημα 79€ συν έξοδα. 

Τέλεια, ευχαριστώ! Εγώ πήρα από την Pitaka απευθείας, οπότε έρχεται από Κίνα. 

2 ώρες πριν, Prattein_Aloga said:

Ωραιος! Καλοριζικη! ΕΙναι ρε παιδι μου η ποιοτητα της Pitaka σε αλλα επιπεδα.

Παρε κι ενα δωρακι αν σε ενδιαφερει να θεσεις το ενα κουμπι να κανει rotation στο Privacy Screen. Προσωπικα το βρηκα απειρως χρησιμο, διοτι οταν θελεις να το ανοιξεις θελεις να το κανεις τσακ μπαμ με τις λιγοτερες δυνατες κινησεις και μεσω των Routines γινεται πολυ ευκολα. Η εφαρμογη της Pitaka υποστηριζει μονο Οn 😉

Ευχαριστώ! 

Όντως η pitaka είναι ποιότητα. 

Έβλεπα αυτές τις ωραίες θήκες σε Άη φον πριν μερικά χρόνια, και τότε για εμάς υπήρχε μόνο η φλούδα. 

Που είναι πέτρα σκληρή και κουμπιά και θύρα δεν καλύπτει. 

Τώρα που μας σκέφτηκε και εμάς η pitaka, 

Την τίμησα! 🙂 

Για την οθόνη απορρήτου, που είπα μια βλακεια και μισή δεν θα την ενεργοποιήσω ποτέ. 

Γιατί με απλό ον δεν κάνει τίποτα. 

Και με μέγιστη προστασία χαλάει πάρα πολύ! 

Αλλά κάποιες φορές έπιανα τον εαυτό να θέλω να την ενεργοποιήσω την μέγιστη για όλες τις λειτουργίες της συσκευής, για λίγη ώρα. 

Κατέβασε κουρτίνα άνοιξε κατέβασε κλείσε. 

Δεν το έκανα. 

Τώρα τι ωραία με ένα κλικ άνοιξε άμεσα με ένα κλικ κλείσε άμεσα! 

Τέλειο! 

Edited by kountoura
kountouraN

1 hour ago, kountoura said:

Ευχαριστώ! 

Όντως η pitaka είναι ποιότητα. 

Έβλεπα αυτές τις ωραίες θήκες σε Άη φον πριν μερικά χρόνια, και τότε για εμάς υπήρχε μόνο η φλούδα. 

Που είναι πέτρα σκληρή και κουμπιά και θύρα δεν καλύπτει. 

Τώρα που μας σκέφτηκε και εμάς η pitaka, 

Την τίμησα! 🙂 

Για την οθόνη απορρήτου, που είπα μια βλακεια και μισή δεν θα την ενεργοποιήσω ποτέ. 

Γιατί με απλό ον δεν κάνει τίποτα. 

Και με μέγιστη προστασία χαλάει πάρα πολύ! 

Αλλά κάποιες φορές έπιανα τον εαυτό να θέλω να την ενεργοποιήσω την μέγιστη για όλες τις λειτουργίες της συσκευής, για λίγη ώρα. 

Κατέβασε κουρτίνα άνοιξε κατέβασε κλείσε. 

Δεν το έκανα. 

Τώρα τι ωραία με ένα κλικ άνοιξε άμεσα με ένα κλικ κλείσε άμεσα! 

Τέλειο! 

Εγώ πάντως δουλεύω φουλ το privacy όταν είμαι εκτός σπιτιού, γραφείο κτλπ. Δεν συζητάω για wallet, banking κτλπ

Εγώ έχω βάλει με 2πλο side button να ενεργοποιείται. Νο πιτακα needed 😝

Επειδή σκέφτομαι και,εγώ να πάρω Pitaka θηκη,τι εννοείτε φλούδα???

Εχω δει μερικές,αλλα δεν ξερω τι ειναι η φλούδα που γράφετε...

Κοιτάω βασικά την Edge

Εγω μεχρι στιγμής περνω μόνο spigen,αλλα σκέφτομαι να αλλάξω...

Για τζαμακι τι προτείνετε???

11 minutes ago, jimlost said:

Επειδή σκέφτομαι και,εγώ να πάρω Pitaka θηκη,τι εννοείτε φλούδα???

Εχω δει μερικές,αλλα δεν ξερω τι ειναι η φλούδα που γράφετε...

Κοιτάω βασικά την Edge

Εγω μεχρι στιγμής περνω μόνο spigen,αλλα σκέφτομαι να αλλάξω...

Για τζαμακι τι προτείνετε???

Η φλούδα που ανέφερα εγώ, 

Είναι πολύ λεπτή(σαν φλούδα) ,

εξαιρετικά σκληρή, 

Και περιμετρικά ΔΕΝ καλύπτει ολόκληρο το τηλέφωνο. 

Στα κουμπιά στο πλάι και στην θύρα φόρτισης είναι "ανοιχτή". 

Αυτή λοιπόν είναι η pitaka edge. 

Υπάρχει όμως και η cairn. 

Καλύπτει περιμετρικά όλο το τηλέφωνο. 

Από την μέσα μεριά της πλάτης, και περιμετρικά είναι πιο μαλακή. 

Μπορείς να τσεκάρεις και κάποιο βίντεο για τις διαφορές edge vs cairn. 

Από tempered εγώ είμαι εντάξει με της spigen. 

Edited by kountoura
kountouraN

16 minutes ago, kountoura said:

Η φλούδα που ανέφερα εγώ, 

Είναι πολύ λεπτή(σαν φλούδα) ,

εξαιρετικά σκληρή, 

Και περιμετρικά ΔΕΝ καλύπτει ολόκληρο το τηλέφωνο. 

Στα κουμπιά στο πλάι και στην θύρα φόρτισης είναι "ανοιχτή". 

Αυτή λοιπόν είναι η pitaka edge. 

Υπάρχει όμως και η cairn. 

Καλύπτει περιμετρικά όλο το τηλέφωνο. 

Από την μέσα μεριά της πλάτης, και περιμετρικά είναι πιο μαλακή. 

Μπορείς να τσεκάρεις και κάποιο βίντεο για τις διαφορές edge vs cairn. 

Από tempered εγώ είμαι εντάξει με της spigen. 

Ευχαριστώ πολύ...

Ετοίμασα ένα blind photo comparison ανάμεσα στο Galaxy S26 Ultra και το iPhone 17 Pro Max.

Μπορείτε να ψηφίσετε την κάμερα που προτιμάτε μέσω του παρακάτω Google Form. Θα μαζέψω τις ψήφους και θα ανακοινώσω τα τελικά αποτελέσματα σε ακριβώς μία εβδομάδα!

👇 Μπείτε και ψηφίστε εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSck1UkHPdnPjkhuaiAU4YsuzPoB56hsW5Oo0xjZREq1S4ln9Q/viewform?usp=dialog

Edited by dimkit