spinemm Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, dimgoul said: Επειδή έχω το s23u μπορείς να μου πεις σε τι υπάρχει τεράστια διαφορά; Μερικες απο τις διαφορες που ειδα εγω...στην καμερα, στην οθονη, στην ταχυτητα χρησης, στο ποσο ΔΕ ζεσταινεται το κινητο μετα απο χρηση για παιχνιδια ή γενικοτερα πολυωρη χρηση, στο ποσο πιο γρηγορα φορτιζει (τουλαχιστον ετσι το "βλεπω" εγω) με τον ιδιο φορτιστη (Samsung 45W) και μια τεραστια διαφορα σε οτι αφορα τη χρηση ΑΙ, ειδικα στη διαχειριση-επεξεργασια φωτογραφιων!! Edited 15 Μαρτίου by spinemm 5 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) 14 minutes ago, spinemm said: Μερικες απο τις διαφορες που ειδα εγω...στην καμερα, στην οθονη, στην ταχυτητα χρησης, στο ποσο ΔΕ ζεσταινεται το κινητο μετα απο χρηση για παιχνιδια ή γενικοτερα πολυωρη χρηση, στο ποσο πιο γρηγορα φορτιζει (τουλαχιστον ετσι το "βλεπω" εγω) με τον ιδιο φορτιστη (Samsung 45W) και μια τεραστια διαφορα σε οτι αφορα τη χρηση ΑΙ, ειδικα στη διαχειριση-επεξεργασια φωτογραφιων!! Να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου, μιας κι εγώ πήγα από το s23 ultra στο s26 ultra, το πόσο βολικά κάθεται πλέον το κινητό στο χέρι χωρίς edge οθόνη. Δεν κουράζει ούτε γλιστράει από το χέρι. Συν όλα τα άλλα που είπε ο φίλος πιο πάνω. Edited 15 Μαρτίου by margianniss 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) Μερικα δειγματα φωτογραφιων ΧΩΡΙΣ επεξεργασια ή χρηση ΑΙ, τραβηγμενες απο εμενα.. Εδω αλλη μια τραβηγμενη απο εμενα και απο κατω η ιδια με μια απλη επεξεργασια απο το ΑΙ του τηλεφωνου... (του στυλ "κανε μου πιο φωτεινη τη φωτογραφια") Και εδω αλλη μια με χρηση φιλτρου απο το "πακετο" που περιλαμβανει η φωτογραφικη.... Edited 15 Μαρτίου by spinemm 10 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 15 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Ώπα, κάτι δεν πάει καλά εδώ... πολλά κοπλιμέντα διαβάζω στα τελευταία σχόλια για το κινητο....πάει χάλασε το νήμα ... 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 14 ώρες πριν, OverClocker said: Επίσης κωτσοβολος με alpha, πλαίσιο με εθνική, αγορά με πιστωτική και επιστροφή 20% της αξίας σε πόντους. @EricssonyFan σε έχει χακάρει ο @Tips2022 !!! 🤣🤣🤣🤣 Τώρα έχουμε screenshots με απαντήσεις απ' το ai. next level😅 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 15 ώρες πριν, anestisagg said: Ναι στη ουσία βγαινει 967€ απλά τα χρήματα που θα επιστραφούν δεν μπορείς να τα κάνεις ανάληψη πάρα μόνο πληρώμη σε επιλεγμένα καταστήματα όπως σούπερ μάρκες και αλλα Και εγώ για spigen σκέφτομαι απλα δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει το αποτύπωμα γιατί μου είπαν ότι δεν πιάνει κάποιες φορες Φίλε μου δεν βάζουμε καλύμματα σε δερμάτινα καθίσματα.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 9 minutes ago, redcom7 said: Φίλε μου δεν βάζουμε καλύμματα σε δερμάτινα καθίσματα.. Το καλοκαίρι βάζουμε γιατί καίγεται ο κ☆λος μας 7 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Ρε παιδιά πως γίνεται όταν είμαι σε μια εφαρμογή και θέλω να ανοίξω μια άλλη από τα πλαίσια edge, να μη μου την πετάει σε διαχωρισμό οθόνης? Οκ έξυπνο και χρήσιμο αρκετές φορές, αλλά επειδή δεν έχω συνηθίσει έτσι να ξέρω πως κλείνει? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 51 minutes ago, kountoura said: Ρε παιδιά πως γίνεται όταν είμαι σε μια εφαρμογή και θέλω να ανοίξω μια άλλη από τα πλαίσια edge, να μη μου την πετάει σε διαχωρισμό οθόνης? Οκ έξυπνο και χρήσιμο αρκετές φορές, αλλά επειδή δεν έχω συνηθίσει έτσι να ξέρω πως κλείνει? Ναι είναι καινούργιο αυτό... Λογικά θα έχει κάπου επιλογή.... Μου σπάει τα νεύρα και εμένα μιας και ήταν πολύ εύκολο να το κάνεις έτσι και αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 16 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 3 minutes ago, redcom7 said: Ναι είναι καινούργιο αυτό... Λογικά θα έχει κάπου επιλογή.... Μου σπάει τα νεύρα και εμένα μιας και ήταν πολύ εύκολο να το κάνεις έτσι και αλλιώς Ανοίγεις το edge panel, πατας το μολυβάκι και μετά πάνω δειξια τις 3 τελιτσες και επιλεγεις Touch and hold αντί Tap 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 23 ώρες πριν, OverClocker said: Επίσης κωτσοβολος με alpha, πλαίσιο με εθνική, αγορά με πιστωτική και επιστροφή 20% της αξίας σε πόντους. @EricssonyFan σε έχει χακάρει ο @Tips2022 !!! 🤣🤣🤣🤣 Το Πλαισιο ήταν και με κανονικη απο την Εθνικη. Έτσι πηρα το s26. Απλα με βολευει καλυτερα η Eurobank..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 13 ώρες πριν, spinemm said: Μερικες απο τις διαφορες που ειδα εγω...στην καμερα, στην οθονη, στην ταχυτητα χρησης, στο ποσο ΔΕ ζεσταινεται το κινητο μετα απο χρηση για παιχνιδια ή γενικοτερα πολυωρη χρηση, στο ποσο πιο γρηγορα φορτιζει (τουλαχιστον ετσι το "βλεπω" εγω) με τον ιδιο φορτιστη (Samsung 45W) και μια τεραστια διαφορα σε οτι αφορα τη χρηση ΑΙ, ειδικα στη διαχειριση-επεξεργασια φωτογραφιων!! Ευχαριστούμε φίλε μου! Ακριβώς στο ίδιο δίλημμα είμαι και εγώ. Είμαι στο S23 Ultra και το σκέφτομαι να πάω στο S26 ή προς Xiaomi 17 Ultra. Να πω την αλήθεια το δοκίμασα το S26 Ultra σε κατάστημα και δεν είδα τρελές διάφορες... Αλλά σίγουρα όσοι το πήραν ξέρουν καλύτερα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου (edited) ... Edited 19 Μαρτίου by EricssonyFan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 16 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 28 minutes ago, EricssonyFan said: Όταν το πήρα, είχα 11 likes, έτσι χωρίς λόγο. Όταν παρέθεσα τις εμπειρίες μου, πήρα ούτε τα 3.. Εδώ ήμαστε για να διαβάζουμε μόνο θετικά σχόλια. Ο λόγος ήταν η φωτογραφία που επισύναψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 31 minutes ago, EricssonyFan said: Όταν το πήρα, είχα 11 likes, έτσι χωρίς λόγο. Όταν παρέθεσα τις εμπειρίες μου, πήρα ούτε τα 3.. Εδώ ήμαστε για να διαβάζουμε μόνο θετικά σχόλια. Δε συμφωνώ ότι είναι έτσι. Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει την εμπειρία του θετική η αρνητική. -και δεν μιλάω για τους φωστήρες- Τώρα αν κοιτάς τα like σαν μέτρο, κακώς. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Όχι κι άσχημα. 7 ώρες οθόνη κι έχω ακόμη 20%. Με ενεργό μόνιμα το Aod και 2 sim με σχετικά κακό σήμα στο σπίτι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 9 ώρες πριν, margianniss said: Όχι κι άσχημα. 7 ώρες οθόνη κι έχω ακόμη 20%. Με ενεργό μόνιμα το Aod και 2 sim με σχετικά κακό σήμα στο σπίτι. Wifi ή έχεις παίξει και 4g/5g? Fyi Δεν ξέρω ποιοι το έχουν προσέξει: 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 2 ώρες πριν, OverClocker said: Wifi ή έχεις παίξει και 4g/5g? Fyi Δεν ξέρω ποιοι το έχουν προσέξει: Και wifi και 5g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 28 minutes ago, margianniss said: Και wifi και 5g Πολύ καλό, να πω την αλήθεια εγώ δεν έχω φτάσει 7ωρο ακόμα, στις 6 ώρες παίζω κατά μέσο όρο. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 20 ώρες πριν, thabull said: Το Πλαισιο ήταν και με κανονικη απο την Εθνικη. Έτσι πηρα το s26. Απλα με βολευει καλυτερα η Eurobank..... Ξέρει κανείς η επιστροφή 20% με κάρτα Eurobank στον Γερμανό πότε θα πιστωθεί ??? Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 3 ώρες πριν, petpap said: Ξέρει κανείς η επιστροφή 20% με κάρτα Eurobank στον Γερμανό πότε θα πιστωθεί ??? Από Κωτσο μου είπαν 15 Μαΐου, εικάζω πως κάτι τέτοιο θα γινει και απο Γερμανό, σίγουρα θα το γραφει στις λεπτομέρειες της προωθητικης στο site τους. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 4 ώρες πριν, petpap said: Ξέρει κανείς η επιστροφή 20% με κάρτα Eurobank στον Γερμανό πότε θα πιστωθεί ??? Θεωρητικα 31/3 το 19% (το 1% το πήρες κατα την αγορα) 2 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Να πω οτι βαρεθηκα να διαβαζω γι αυτο αλλα ακομα να μην το εχω? (Με προπαραγγελια απο 3 μαρτη)... Οχι τιποτα αλλο....θα παω ταξιδακι και το ηθελα και για τις φωτο! Την ξενερα της ζωης μου ομως, κομματακι την εχω.... 1 2 Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 1 hour ago, stroubi said: Να πω οτι βαρεθηκα να διαβαζω γι αυτο αλλα ακομα να μην το εχω? (Με προπαραγγελια απο 3 μαρτη)... Οχι τιποτα αλλο....θα παω ταξιδακι και το ηθελα και για τις φωτο! Την ξενερα της ζωης μου ομως, κομματακι την εχω.... Απο που προπαρηγγειλες?? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, spinemm said: Απο που προπαρηγγειλες?? Απο γερμανο....δυστυχως.... 2 Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts