Jump to content

Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;

bill_viper
 Κοινοποίηση

Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;  

411 members have voted

1. 1. Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;

• Spb Weather
      271
    • Fizz Weather
      9
    • Weather Center
      10
    • Pocket Weather
      54
    • Weather Panel
      48
    • Άλλο, ποιο;
      19

Recommended Posts

• Απαντήσεις 567
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια εχασα το k e y απο το SPB Weather.

μηπως μπορει καποιος να μου το στειλει σε pm??

ευχαριστω!!

στα γνωστα μαζαγακια δεν το βρισκω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα αυτό το έχω κάνει,

μόνο που έτσι δεν μπορώ να δω το τελευταίο update του καιρού.

O μόνος τρόπος που έχω βρει είναι να κάνεις συνεχόμενο tap στο tab του weather και Show Detailed weather.

To γράφει κάτω.

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Guest lagoudakis
παιδια εχασα το k e y απο το SPB Weather.

μηπως μπορει καποιος να μου το στειλει σε pm??

ευχαριστω!!

στα γνωστα μαζαγακια δεν το βρισκω.

εχεις pm;)

Έχει ανεβάσει ένα template ο hab σε αυτό το topic.

o hab me ton zoo to eftiaxan arxika o aggelos ekane dior8osi me toys anemoys

toy aggeloy einai to pio sosto

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

o hab me ton zoo to eftiaxan arxika o aggelos ekane dior8osi me toys anemoys

toy aggeloy einai to pio sosto

H αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω λεπτομέρειες!:p

Εγώ έχω ένα που λέει v2. Aυτό είναι το τελευταίο;

H αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω λεπτομέρειες!:p

Εγώ έχω ένα που λέει v2. Aυτό είναι το τελευταίο;

ayto einai to pio teleytaio meteo

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Καλησπέρα παίδες! Λοιπόν, μια δυσκολη μάλλον ερώτηση για τους ειδικούς του Spb weather. Όλα καλά με τους κωδικούς των πόλεων μέσω meteo.gr, αλλά πως μπορούμε να δούμε και προβλέψεις για θαλάσσιες περιοχές και πιο συγκεκριμένα για το πορθμείο του Ρίου-Αντιρρίου. Στο meteo αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε ότι το id που θα μπορούσα να βάλω στο Spb για να μου δώσει πρόβλεψη είναι ίδιο μα των Κυθήρων. Εδώ λοιπόν υπάρχει το εξής πρόβλημα: μπροστά από τον κωδικό του Ρίου-Αντιρρίου υπάρχει η λέξη sea ενώ μπροστά από τον κωδικό των Κυθήρων η λέξη city. Υπάρχει λοιπόν λύση ή όχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;)

Υ.Γ. Το τελευταίο updated template για το meteo που παρέθεσε πιο πάνω ο exoristos έχει λύσει το πρόβλημα της ένδειξης έντασης των ανέμων? Δηλαδή μπορούμε να κάνουμε επιλογή σε km/h π.χ. ή έστω σε Beaufort όπως είναι στο meteo.gr?

Καλησπέρα παίδες! Λοιπόν, μια δυσκολη μάλλον ερώτηση για τους ειδικούς του Spb weather. Όλα καλά με τους κωδικούς των πόλεων μέσω meteo.gr, αλλά πως μπορούμε να δούμε και προβλέψεις για θαλάσσιες περιοχές και πιο συγκεκριμένα για το πορθμείο του Ρίου-Αντιρρίου. Στο meteo αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε ότι το id που θα μπορούσα να βάλω στο Spb για να μου δώσει πρόβλεψη είναι ίδιο μα των Κυθήρων. Εδώ λοιπόν υπάρχει το εξής πρόβλημα: μπροστά από τον κωδικό του Ρίου-Αντιρρίου υπάρχει η λέξη sea ενώ μπροστά από τον κωδικό των Κυθήρων η λέξη city. Υπάρχει λοιπόν λύση ή όχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;)

Υ.Γ. Το τελευταίο updated template για το meteo που παρέθεσε πιο πάνω ο exoristos έχει λύσει το πρόβλημα της ένδειξης έντασης των ανέμων? Δηλαδή μπορούμε να κάνουμε επιλογή σε km/h π.χ. ή έστω σε Beaufort όπως είναι στο meteo.gr?

Οντως δύσκολο ερώτημα,

υποθέτω όμως οτι πιο κοντά στην πρόβλεψη θα είσαι αν βάλεις τον κωδικό της Πάτρας, παρά των Κυθήρων.

Με εξαίρεση βέβαια τους ανέμους που πάνω άπό την γέφυρα σε πέρνουν και σε σηκώνουν.....

Οντως δύσκολο ερώτημα,

υποθέτω όμως οτι πιο κοντά στην πρόβλεψη θα είσαι αν βάλεις τον κωδικό της Πάτρας, παρά των Κυθήρων.

Με εξαίρεση βέβαια τους ανέμους που πάνω άπό την γέφυρα σε πέρνουν και σε σηκώνουν.....

Φίλε andreasarc σε πρώτη φάση δεν έχεις άδικο. Επειδή όμως εργάζομαι στη γέφυρα και πιστεψέ με οι προβλέψεις των ανέμων τουλάχιστον για Πάτρα ή και Ναύπακτο, δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που επικρατούν στο στενό του Ρίου-Αντιρρίου, γι'αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει λύση. Θα μου πεις τώρα ρε φίλε, για μετεωρολογικό σταθμό το πήρες το κινητό? Απλά επειδή υπάρχει συνεργασία με το meteo.gr, είπα μήπως μπορεί να γίνει. Να ρωτήσω πάλι μήπως έχει γίνει κάτι με τις ενδείξεις των ανέμων (μονάδες μέτρησης)? Βασικά, ο angelos νομίζω είχε γράψει κάπου πως ότι και να επιλέξουμε ως μονάδα μέτρησης, αυτό θα δείχνει Beaufort. Όμως μια σύγκριση μεταξύ των τιμών του Ρ3300 που μόλις του είχα κάνει refresh στο Spb Weather, με τις τιμές του meteo.gr εκείνη τη στιγμη, έδειξε ότι ακόμα και αν υποθέσουμε ότι δείχνει Beaufort, δε συμφωνούν. Καμιά ιδέα? :confused:

Για δες αυτό για τις θάλασσες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1556756#post1556756

Φίλε andreasarc σε πρώτη φάση δεν έχεις άδικο. Επειδή όμως εργάζομαι στη γέφυρα και πιστεψέ με οι προβλέψεις των ανέμων τουλάχιστον για Πάτρα ή και Ναύπακτο, δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που επικρατούν στο στενό του Ρίου-Αντιρρίου, γι'αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει λύση. Θα μου πεις τώρα ρε φίλε, για μετεωρολογικό σταθμό το πήρες το κινητό? Απλά επειδή υπάρχει συνεργασία με το meteo.gr, είπα μήπως μπορεί να γίνει. Να ρωτήσω πάλι μήπως έχει γίνει κάτι με τις ενδείξεις των ανέμων (μονάδες μέτρησης)? Βασικά, ο angelos νομίζω είχε γράψει κάπου πως ότι και να επιλέξουμε ως μονάδα μέτρησης, αυτό θα δείχνει Beaufort. Όμως μια σύγκριση μεταξύ των τιμών του Ρ3300 που μόλις του είχα κάνει refresh στο Spb Weather, με τις τιμές του meteo.gr εκείνη τη στιγμη, έδειξε ότι ακόμα και αν υποθέσουμε ότι δείχνει Beaufort, δε συμφωνούν. Καμιά ιδέα? :confused:

Λίγο άσχετο αλλά θα το αναφέρω,

Παλιότερα στο Nokia Ν80, χρησιμοποιούσα ένα πρόγραμμα καιρού που σου έδινε τη δυνατότητα να προσθέσεις όποια πόλη - τοποθεσία ήθελες, σύμφωνα με τις ακριβής συντεταγμένες, που μπορείς εύκολα να τις βρεις από το google/earth. Αλλά δε νομίζω να υπάρχει αντίστοιχη έκδοση για wm συσκευές.

Νομίζω θα το βρεις στη σελίδα της Νοκια.

Φίλε μουυ νομίζω οτι το βρήκα,

ρίξε μια ματιά εδώ.......http://www.handango.com/PlatformProductDetail.jsp?siteId=1&jid=FE4D2837FF9BD7X129EX4D347C6E6FB3&language=english&&productId=191618&platformId=2&R=191618&merch=right_feature&HDGO_ad=rf_191618&HDGO_au=1&HDGO_ae=c

Φίλε μουυ νομίζω οτι το βρήκα,

ρίξε μια ματιά εδώ.......http://www.handango.com/PlatformProductDetail.jsp?siteId=1&jid=FE4D2837FF9BD7X129EX4D347C6E6FB3&language=english&&productId=191618&platformId=2&R=191618&merch=right_feature&HDGO_ad=rf_191618&HDGO_au=1&HDGO_ae=c

Φίλε andreasarc, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για το link, αλλά το ερώτημα τώρα είναι εάν αυτό το προγραμματάκι συνεργάζεται με meteo.gr, γιατί πολύ χλωμό το κόβω να έχει μέσα ως επιλογή το Ρίο-Αντίρριο. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει?:)

Φίλε andreasarc, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για το link, αλλά το ερώτημα τώρα είναι εάν αυτό το προγραμματάκι συνεργάζεται με meteo.gr, γιατί πολύ χλωμό το κόβω να έχει μέσα ως επιλογή το Ρίο-Αντίρριο. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει?:)

Mε το meteo.gr σίγουρα δεν συνεργάζεται,

μπορείς όμως να δηλώσεις το ακριβές σημείο που σε ενδιαφέρει να παρακολουθείς,

χρησιμοποιώντας τις συντεταγμένες που θα βρεις στο google earth.

Τρία post πιο πάνω σου έδωσα τη λύση για να βάλεις ότι λέει το meteo για το Ρίο-Αντίρριο μέσα στο spb :!: :!: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1556756#post1556756

χρησιμοποιώ το spbweather με τις ρυθμήσεις που υπάρχουν στην 4 σελίδα αυτού του θέματος. πολύ καλό και στις προβλέψεις του.

ενα ευχαριστώ στον hab και στον zoo.

Εχω το spb weather με το meteo.gr.

Ξέρει κανείς να μου πει γιατί όταν κάνω update,

ενημερώνεται μόνο για τη σημερινή και για άλλες δύο μέρες;

και σε μενα αυτο κανει,προφανως δινει μονο για 3 μερες

Ναι αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτό το Ν/Α, στην οθόνη,

μήπως είναι προσωρινό πρόβλημα;:confused:

Guest lagoudakis
το ξερω ειναι σπαστικο,ειχε δωσει ενα παιδι απο εδω ενα cab με το οποιο δεν εμφανιζοταν αυτο στην οθονη αλλα δεν θυμαμε ποιος και που

το ξερω ειναι σπαστικο,ειχε δωσει ενα παιδι απο εδω ενα cab με το οποιο δεν εμφανιζοταν αυτο στην οθονη αλλα δεν θυμαμε ποιος και που

Oχι οκ δεν ψάχνομαι για κάτι τέτοιο, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να μας δίξει περισσότερες μέρες.

Είναι όντως τόσο αξιόπιστο ώστε να αξίζει να το αφήσω, σε σχέση με το gismeteo που είχα πριν;