fabo114 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλή χρονιά και από μένα :) ο billakosss δεν σου έγραψε ότι το δώρο ήταν ένα ταξίδι στην Πράγα; :p Εγώ πρέπει να πήρα κάτι από την titinaki_1 αλλά ήταν κενή η παράθεση που μου έστειλε ο billakosss :ninja: http://i120.photobucket.com/albums/o189/fabo114/billakosss.gif Σοβαρα; Κοιτα να δεις, μου το εφαγε το ταξιδι το παλιοπαιδο...! :whip: Επισης πηρα και ενα διπλο δωρο απο την destiny1983 :happy: Δυο φωτογραφιες με πισινες και βιλλες :happy: :happy: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Kαλημερα και χρονια πολλα εγω πηρα το δωρακι του IVIetaCreatoR ενα πολυοργανο γυμναστικης ηθελα να σε ρωτησω το παληκαρι στη φωτο παει μαζι με το μηχανημα????????:lol:Ευχαριστω πολυ!!!!Να μαστε καλα και του χρονου!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Καλημέρα!! Εγώ πήρα το δώρο του Nos 55, έναν ναργιλέ από τα βάθη της Ασίας! Ευχαριστώ φίλε!!!! Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Kαλημερα και χρονια πολλα εγω πηρα το δωρακι του IVIetaCreatoR ενα πολυοργανο γυμναστικης ηθελα να σε ρωτησω το παληκαρι στη φωτο παει μαζι με το μηχανημα????????:lol:Ευχαριστω πολυ!!!!Να μαστε καλα και του χρονου!!!! Δεν ντρέπεσαι αρραβωνιασμένη κοπέλα να θες και το παιδί της φωτογραφίας σετάκι με το μηχάνημα; :ρ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 δεν βλεπω καποια κινηση για ανταλλαγη δωρων φετος,οποτε αναλαμβανω εγω την πρωτοβουλια.. στειλτε μου πμ λοιπον,με το εικονικο δωρο που προσφερετε!!! η λιστα με τα ονοματα οσως συμμετασχουν θα ανακοινωθει και θα ανανεωνεται :) billakosss υγ.τα δωρακια τα θελετε για τα Χριστουγεννα ή για την πρωτοχρονια;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 δεν βλεπω καποια κινηση για ανταλλαγη δωρων φετος,οποτε αναλαμβανω εγω την πρωτοβουλια.. στειλτε μου πμ λοιπον,με το εικονικο δωρο που προσφερετε!!! η λιστα με τα ονοματα οσως συμμετασχουν θα ανακοινωθει και θα ανανεωνεται :) billakosss υγ.τα δωρακια τα θελετε για τα Χριστουγεννα ή για την πρωτοχρονια;; Πρωτοχρονιά για να προλάβω να φτιάξω κάτι καλό. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Δεν το είχα πάρει χαμπάρι τις προηγούμενες χρονιές αυτό! Πλάκα έχει! Freak έχεις ΡΜ! :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 βάλτε με και μένα κάποιος στη λίστα για τα δώρα......! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 καλημέρα!!! Θελω και εγω δωρακι αλλα ας μου εξηγησει καποιος πως γινετε Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Οι κανόνες υπάρχουν στο πρώτο ποστ (αν και είναι απ' το 2005 δεν πιστεύω να άλλαξε κάτι). Απλά διαλέγετε τι δώρο θέλετε να κάνετε εσείς και το γράφετε στη FREAK_OF_NATURE με ΡΜ στέλνοντας και μία φωτογραφία του μαζί!! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 για οσους δεν ξερετε,η διαδικασια ειναι απλη. ψαχνουμε ενα δωρακι (φωτογραφια δλδ) και αφου το βρουμε,στελνουμε το λινκ στην freak of nature. κι επειτα το μελος αυτο,θα τα μαγειρεψει με τον τροπο της και ο καθενας μας θα παρει το δωρο του αλλου. οχι τσιγκουνιες! οκ?? :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ενημερωμενη λιστα(μεχρι τωρα) billakosss htrul18 mi3s nos55 Think_2b θερμη παρακληση,οι φωτογραφιες σας να μην ειναι ....τεραστιες! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Ακρίβεια και πάλι ακρίβεια. Μας έπιασε η οικονομική κρίση με το ευρώ και αρχίσαμε να κάνουμε εικονικά δώρα! Συμβολικά δώρα θα το δεχόμουν.Μας έπιασε μια παροδική οικονομική στενότητα θα έλεγα.Αλλά εικονικά;Πιάσαμε πάτο! Που 'ναι τα χρόνια που είχαμε δρχ και κάναμε πραγματικά δώρα;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Ακρίβεια και πάλι ακρίβεια. Μας έπιασε η οικονομική κρίση με το ευρώ και αρχίσαμε να κάνουμε εικονικά δώρα! Συμβολικά δώρα θα το δεχόμουν.Μας έπιασε μια παροδική οικονομική στενότητα θα έλεγα.Αλλά εικονικά;Πιάσαμε πάτο! Που 'ναι τα χρόνια που είχαμε δρχ και κάναμε πραγματικά δώρα;:lol: ασε τον προλογο! και στειλε! κοσμοτε ηθελες να πας...οποτε συμβιβασου με τα εικονικα δωρα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Μολις εστειλα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Μολις εστειλα ... Και γω :happy: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 εστειλα και εγω :) Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 εστειλα κ εγω...:D Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 ενημερωμενη λιστα(μεχρι τωρα) billakosss htrul18 mi3s nos55 Think_2b θερμη παρακληση,οι φωτογραφιες σας να μην ειναι ....τεραστιες! Τεράστιες για να είναι επιβλητικές(αν αναφερεσαι μόνο σε μένα)!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 εφυγε κ το δικο μου δωρακι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 έστειλα και εγώ το δωράκι μου! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Ειμαι μεσα εστειλα και το δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 πολλες συμμετοχες βλεπω και χαιρομαι..δυστυχως δεν εχω χρονο για να ενημερωσω την λιστα,καθως ολοι τωρα θυμηθηκαν πως θελουν λευκανση.. τα δωρακια ωστοσο θα τα εχετε... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/1585/95923086nq9.gif :p :lol: :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 ΩΧΧΧΧ!!αρχισαν τα παραπονα!! παιδακια επειδη αυτο τον καιρο πνιγομαι στην κυριολεξια,δεν εχω δει αρκετα απο τα πμ που μου στειλατε πριν τις γιορτες..επισης να ζητησω συγνωμη απο τον σουβλακι που ακομα δεν απαντησα σε ολα τα σμς του :( ελπιζω μεσα στην ερχομενη βδομαδα να σας τα μοιρασω.. καλη χρονια σε ολους και πολλα χαλασμενα δοντια:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts