angelina_22 Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Α για τη Πρωτοχρονια θελετε να το ξανακανουμε??? Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Εγώ πήρα από την yakinthi ένα τεράστιο πλαστικό παπάκι για το μπάνιο :p Ευχαριστώ yakinthi :D :D Σήμερα κατάφερα να μπω στο myphone μετά τις γιορτές. Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους! Just..You(!!) δεν ξέρω αν σου άρεσε, το είδα τυχαία και μου φάνηκε χαριτωμένο!! Καλά πλατσουρίσματα!!!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 peka, efharistw poli gia to doro sou. To diko mou pou pige? Σ'εμένα....:p Thanks!:) To δικό μου ποιος το πήρε? Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Εγω πήρα την κούκλα του Σάκη Ρουβά απο τον IVIetaCreatoR :) Το δικό σου το πήρα εγώ! Δεν έχω καταφέρει ακόμα να το ανοίξω - είμαι σε άλλον υπολογιστή σήμερα και δεν μου ανοίγει - πάντως μερσί μποκού εκ των προτέρων!!!!:D Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Εγω κερδισα ενα κοτοπουλακι απο τον bomber21. Θα το εκτιμησει ιδιαιτερα η γατα μου που της εχει δημιουργηθει ψυχολογικο προβλημα απο τοτε που δεν καταφερε να πιασει το περιστερι που ειχαμε στο σπιτι γιατι ηταν χτυπημενο (ορμαει και στην τηλεοραση αμα δει πουλερικο) XAXAXA :lol::lol::lol::lol: Εγω κερδισα ενα motorola razr v3 απο την dem!To θεμα ειναι οτι μολις πριν ενα μηνα αγορασα το κινητο αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 XAXAXA :lol::lol::lol::lol: Εγω κερδισα ενα motorola razr v3 απο την dem!To θεμα ειναι οτι μολις πριν ενα μηνα αγορασα το κινητο αυτο! :p :p :p :p :p Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 XAXAXA :lol::lol::lol::lol: Εγω κερδισα ενα motorola razr v3 απο την dem!To θεμα ειναι οτι μολις πριν ενα μηνα αγορασα το κινητο αυτο! Ε, αφού έχεις κι άλλο και δεν ξέρεις τι να το κάνεις το δεύτερο, δώστο σε εμένα, δεν υπάρχει πρόβλημα...:p :p Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Ε, αφού έχεις κι άλλο και δεν ξέρεις τι να το κάνεις το δεύτερο, δώστο σε εμένα, δεν υπάρχει πρόβλημα...:p :p Ασε τα Motorola, εγω σου έστειλα ενα πιο καλό τηλεφωνάκι.. ;) :D :p Ακόμα να το δείς?? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Ασε τα Motorola, εγω σου έστειλα ενα πιο καλό τηλεφωνάκι.. ;) :D :p Ακόμα να το δείς?? Όχι ρε γμτ.. Δεν μου ανοίγει.. Νομίζω ότι είναι αρχείο .swf και δεν μπορώ να το ανοίξω.. Και δεν έχω πια υπολογιστή στο σπίτι.. Και μου χρειαζόταν ένα καινούριο τηλ...!!! Αν βρεις κάποια λύση, pm me!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Όχι ρε γμτ.. Δεν μου ανοίγει.. Νομίζω ότι είναι αρχείο .swf και δεν μπορώ να το ανοίξω.. Και δεν έχω πια υπολογιστή στο σπίτι.. Και μου χρειαζόταν ένα καινούριο τηλ...!!! Αν βρεις κάποια λύση, pm me!! swf?αυτό το αρχείο το παίζει και το ACDSEE v7 τουλάχιστον. απλά αποθύκευσ'το(μη με ρωτάς πως) κάπου και άνοιξε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Φετος δεν θα ανταλλαξουμε δωρακια???????????????? Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Why not, ας το οργανώσει κάποιος που δεν βαριέται,και έχει χώρο για PM.:p Ο Voldemort έχει καιρό να εμφανιστεί. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Why not, ας το οργανώσει κάποιος που δεν βαριέται,και έχει χώρο για PM.:p Ο Voldemort έχει καιρό να εμφανιστεί. καλη ιδεα!! :) ας ξαναγινει! ξερεις το τροπο? και να γινει 2 φορες 1 για τα χριστουγεννα και μια την πρωτοχρωνια! :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Αντε Billakosss ανελαβε!!!!! Να δηλωσουμε συμμετοχη... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 χμμμ...λες? αν δεν το κανει ο voldemort,ok :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Δεν είναι και τίποτα τρελό, Δηλώνουμε στον "υπευθυνο" τι δώρο θέλουμε να προσφέρουμε μέσω PM,και την πρωτοχρονία πχ αυτός τα επιστρέφει τυχαία στους συμμετέχοντες. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Δεν είναι και τίποτα τρελό, Δηλώνουμε στον "υπευθυνο" τι δώρο θέλουμε να προσφέρουμε μέσω PM,και την πρωτοχρονία πχ αυτός τα επιστρέφει τυχαία στους συμμετέχοντες. τυχαια ε??? χμμμ θα δω λιγο τι χωρο εχω απο πμ και αν ειναι να το κανουμε :) ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕ Ε ΕΕΕΕ ΕΣΣΣΣ!!! :happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 τυχαια ε??? χμμμ θα δω λιγο τι χωρο εχω απο πμ και αν ειναι να το κανουμε :) ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕ Ε ΕΕΕΕ ΕΣΣΣΣ!!! :happy: καλημεραααααααααααααααααααααααααα......εγω ειμαι ΜΕΣΑ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 εγω παντως ειμαι ετοιμος! εκτος αν εμφανιστει ο voldermot εχω αδειασει τα πμ και περιμενω τα δωρα σας :) εχετε προθεσμια μεχρι και τις 25/12 :happy: η ανταλλαγη θα γινει βραδυ! οποτε μου στελνετε πμ με το χριστουγεννιατικο δωρο σας και αμεσως θα ποσταρω το ονομα σας:D <<για οσους δεν γνωριζουν στελνουν το link της φωτογραφιας και το δωρο θα παρει τον δρομο του...>> ελπιζω να εχουμε συμμετοχες!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Και εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 count me in! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Δεν θα είναι απογοήτευση όμως που το δώρο θα είναι virtual; :p anyway, και γω μέσα :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Υπήρχε μια σημαντική λεπτομέρεια/παράμετρος στην περσινή διαδικασία.Αν εμφανιστεί ο voldemort ας την αναφέρει στον νέο διοργανωτή ;) Πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να γράφει εδώ ο καθένας ότι θέλει να συμμετάσχει,ας στείλει όποιος θέλει ένα Pm στον Billakos και μετά εκείνος γράφει συγκεντρωτικά το ποιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Υπήρχε μια σημαντική λεπτομέρεια/παράμετρος στην περσινή διαδικασία.Αν εμφανιστεί ο voldemort ας την αναφέρει στον νέο διοργανωτή ;) ποια ειναι??:O :shifty: μεχρι τωρα μου εστειλαν οι petros the Great bomber21 antonispap40 miranta μετα απο τοση γκρινια :p fabo114 περιμενω κι αλλα δωρακια!:happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ποια ειναι??:O :shifty: μεχρι τωρα μου εστειλαν οι petros the Great bomber21 antonispap40 περιμενω κι αλλα δωρακια!:happy: με το δικο μου τι εγινε Μπιλακοοοοοοοοο?:p :( :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts