Jump to content

All about Toyota

teitzis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έτσι, χάρην πληρότητας το video του link είναι απο την εκπομπή του Tiff Neadle,

fifth gear (το top gear είναι άλλη εκπομπή)

Πραγματικά εκπληκτικό ότι το smart δεν "τσαλακώνει"

βέβαια αυτό σημαίνει ότι όλες οι δυνάμεις πάνε στους επιβάτες,μπρρρρρρ

Περίμενα ότι στα 120 δεν θα έμενε τίποτα απο το smart-ακι.

• Απαντήσεις 270
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν κατάλαβα το "δεν τσαλακώνει".

Το ότι η απόσταση τιμονιού-καθίσματος έχει μικρύνει απελπιστικά,ομοίως και ο χώρος για τα πόδια των επιβατών,μας καθησυχάζει?

Και γάτα να είναι δεμένη στο κάθισμα δεν την γλυτώνει...

Και στο τέλος του βίντεο,λέει πως ο θάνατος των επιβατών είναι αναπόφευκτος,ή παράκουσα?:cry:

Δεν έχεις άδικο. Πάντως οι δυνάμεις εντός της S-class πιθανώς να είναι το 1/3 των δυνάμεων στο Smart. Εγώ προσωπικά θα μου έδινα ένα 50-50 για επιβίωση :-Ρ !

Τι να τα κάνεις τα crash test όταν έχεις τον νίκολας?? Ότι φανεί του καθενός...:p

Έλεος ρε μάγκες με τα crash test. Τι από το "4 αστέρια" δεν καταλαβαίνετε??? Επίσημα, με

χαρτί και με τη βούλα είναι ασφαλές. BASS, στα 120χαω δύσκολα επιζει ο οποιοσδήποτε.

Όταν, μερικοί, μεγαλώσετε και πληρώνετε μόνοι σας βενζίνες, ασφάλιστρα, πάρκινγκ και σέρβις, ελάτε να μου πείτε ποιο αμάξι είναι "καλύτερο" και ποιο τελικά θα αγοράσετε.

Όποιος έχει λεφτά για πέταμα (ή κόμπλεξ επιδειξιομανίας) μπορεί να έχει το τζιπ μερτσέντες ή την S80 για διαδρομές πόλης. Ή ο φίλος που τον ενοχλούν τα Smart αλλά δεν τον ενοχλεί που δυο 20χρονα παίρνουν 2 τόνους αμάξι για να κάνουν την πλάκα τους και τη φιγούρα τους. Άμα πληρώνει ο μπαμπάς, εγώ περισσεύω.

Στο θέμα μας: Το Aygo (και τα όμοιά του) όπως και το Smart όπως και τα μικρά χιλιάρια αμαξάκια πόλης είναι ιδανικά για την πόλη και σε πάνε μια χαρά σε κοντινές εκδρομές πχ Ναύπλιο. Άρα σαφώς και έχουν χρησιμότητα και κοινό και ωφέλιμα είναι καθώς πιάνουν λιγότερο χώρο, ρυπαίνουν λιγότερο (αν και αυτό δεν βλέπω να νοιάζει κανέναν από τους οπαδούς των "μεγάλων" αυτοκινήτων) και χωράνε τέσσερα άτομα άνετα για τη βόλτα.

Προσωπικά, και σε μένα φάνηκε φτηνοκατασκευή αλλά αν σκεφτείτε ότι απλώς λείπουν τα πλαστικά και τα υφάσματα (που μόνο ομορφιά δίνουν) αλλά η λαμαρίνα είναι ίδια θα δείτε ότι τελικά δεν είναι και τόσο κακό.

Από αισθητικής πλευράς δεν μπορώ να πω κάτι, πάει στο γούστο του καθένα.

trancer και babis, well said.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Μια χαρα το βρισκω το αμαξακι ;) Για οποιον θελει αυτοκινητο μονο για την πολη και δεν τον ενδιαφερει και τοσο πολυ το Look και η "αγαπη" για καποιο συγκεκριμενο μοντελο τοτε θα το απολαυσει και με το παραπανω :)

Αυτο που με χαλαει (προσωπικη αποψη) ειναι η ομοιοτητα του (φωτοτυπια) με τα αλλα 2 αδερφακια των αλλων εταιριων:lol:

Προσωπικα (παλι ! ), αν ημουν σε περιοδο αγορας καποιου αυτοκινητου αυτης της κατηγοριας τοτε θα αγοραζα το ποιο φθηνο απο τα 3 (αρα ΟΧΙ το Aygo) αφου θα το ειχα σαν εργαλειο περισσοτερο παρα σαν ενα αυτοκινητο που προσφερει και απολαυση...

Μια χαρα το βρισκω το αμαξακι ;) Για οποιον θελει αυτοκινητο μονο για την πολη και δεν τον ενδιαφερει και τοσο πολυ το Look και η "αγαπη" για καποιο συγκεκριμενο μοντελο τοτε θα το απολαυσει και με το παραπανω :)

Αυτο που με χαλαει (προσωπικη αποψη) ειναι η ομοιοτητα του (φωτοτυπια) με τα αλλα 2 αδερφακια των αλλων εταιριων:lol:

Προσωπικα (παλι ! ), αν ημουν σε περιοδο αγορας καποιου αυτοκινητου αυτης της κατηγοριας τοτε θα αγοραζα το ποιο φθηνο απο τα 3 (αρα ΟΧΙ το Aygo) αφου θα το ειχα σαν εργαλειο περισσοτερο παρα σαν ενα αυτοκινητο που προσφερει και απολαυση...

Τα υπολοιπα δυο ομως δινουν 2 χρονια εγγυηση σε αντιθεση με τα 6 της toyota. Ειναι σημαντικο , ωστε να δωσεις κατι παραπανω. Επισης θεωρω οτι σε μεταπωληση πιο καλα θα πουληθει το ονομα toyota παρα citroen.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Καθολου ομορφο ρε παιδια τσαμπα λεφτα παιρνεις ενα mitsubishi cz3 ki εχεις 7 χρονια εγγυηση με απεριοριστα χιλιομετρα.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Τα υπολοιπα δυο ομως δινουν 2 χρονια εγγυηση σε αντιθεση με τα 6 της toyota. Ειναι σημαντικο , ωστε να δωσεις κατι παραπανω. Επισης θεωρω οτι σε μεταπωληση πιο καλα θα πουληθει το ονομα toyota παρα citroen.

Μα αυτο ειναι και το "τρικ" που εχουν κανει ωστε να πουλησουν το ιδιο αυτοκινητο πιο ακριβα !!! :D

Εγω παντως, και παλι, την πιο φθηνη "φωτοτυπια" θα αγοραζα :p

(Αληθεια, το πρωτοτυπο πιο ειναι; )

Καθολου ομορφο ρε παιδια τσαμπα λεφτα παιρνεις ενα mitsubishi cz3 ki εχεις 7 χρονια εγγυηση με απεριοριστα χιλιομετρα.

Ωραιο αμαξι δεν λεω, αλλα για service που θα το πηγαινεις ????? Σαρακακης γαρρρρρρρρρρρρ:(

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Μα αυτο ειναι και το "τρικ" που εχουν κανει ωστε να πουλησουν το ιδιο αυτοκινητο πιο ακριβα !!! :D

Εγω παντως, και παλι, την πιο φθηνη "φωτοτυπια" θα αγοραζα :p

(Αληθεια, το πρωτοτυπο πιο ειναι; )

Τρικ δεν νομιζω οτι ειναι, εξαλου οταν ερθει η ωρα της μεταπωλησης να εισαι σιγουρος οτι θα πουληθει ευκολοτερα το toyota και σε καλυτερα χρηματα.Βλεπεις η δυναμη του ονοματος και της αξιοπιστιας (ακομα και αν προκειται για ομοια προιοντα), εχει μεγαλη βαρυτητα.;)

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Βλεπεις η δυναμη του ονοματος και της αξιοπιστιας (ακομα και αν προκειται για ομοια προιοντα), εχει μεγαλη βαρυτητα.;)

Ειναι αυτο που λενε: <<Πληρωνεις το ονομα>> :D

Προσωπικά, αυτά που δίνει το Aygo/107/C1 μου φαίνονται πολύ λίγα για τα χρήματα που ζητάει. Είπαμε, οι κατασκευαστές αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα οικονομικό όχημα, αλλά όχι και να πληρώνουμε άνω των 10.000 ευρώ, εν έτει 2006, για αυτοκίνητα χωρίς πίσω παράθυρα! (υπάρχουν, αλλά φέρνουν περισσότερο σε παράθυρα διαμερίσματος του παλιού καιρού -ανοίγουν χειροκίνητα προς τα έξω!- παρά σε παράθυρα αυτοκινήτου του 21ου αιώνα)

Θα προτιμούσα να πληρώσω λίγα περισσότερα για ένα Mitsubishi Colt, που είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο συνολικά στην ίδια κατηγορία, και μπορεί να σταθεί καλύτερα και εκτός πόλης, παρά να τα δώσω στο Aygo όπου μου φαίνεται ότι πληρώνω την... μεταξοτυπία.

ΥΓ: Χρόνια πολλά sadiagraxa!

Θα προτιμούσα να πληρώσω λίγα περισσότερα για ένα Mitsubishi Colt, που είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο συνολικά στην ίδια κατηγορία, και μπορεί να σταθεί καλύτερα και εκτός πόλης, παρά να τα δώσω στο Aygo όπου μου φαίνεται ότι πληρώνω την... μεταξοτυπία.

ΥΓ: Χρόνια πολλά sadiagraxa!

Αυτο ακριβως !

Υπαρχουν αυτοκινητα πολης που προσφερουν περισσοτερα, με την ιδια περιπου τιμη (Νομιζω εχει και με λιγοτερα... Δεν ειμαι σιγουρος... )

Υ.Γ: Σ'ευχαριστω πολυ gtlzs ;)

• 5 months later...

Καλήσπερα σε ολους...Θα ηθελα σας παρακαλω να μου προτεινεται το καλυτερο κατα την γνωμη σας ελαστικο για το Νεο Toyota Yaris σε διαστασεις 185/60R15. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το Potenza RE720 αλλα περιμενω και αλλες προτασεις.

Ευχαριστω εκ των προτερων...:)

http://www.paok-hellas.gr/logo.jpg

ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΟ :shoot: :kill: :rocket:

Καλήσπερα σε ολους...Θα ηθελα σας παρακαλω να μου προτεινεται το καλυτερο κατα την γνωμη σας ελαστικο για το Νεο Toyota Yaris σε διαστασεις 185/60R15. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το Potenza RE720 αλλα περιμενω και αλλες προτασεις.

Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα ελαστικά!Bridgestone είναι αυτή, δεν θα έχει καλά ελαστικά!!!;) Πάντως ότι και να πάρεις είναι καλό, αρκεί να τι πληρώσεις!

continental prenium contact 2......

τα εχαλτο ειναι πανακριβα....

popolaros ξερεις καθολου τιμες για τα continental prenium contact 2???

για το Potenza RE720 και Michelin Pilot Exalto τι γνωμη εχεις? υπαρχει κανενα site με τιμες για ελαστικα???ευχαριστω καλημερα σε ολους

Καλύτερα για ελαστικά να ρωτάτε στο επισημασμένο θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=20684

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

οκ αλλα δεν ειναι γενικη ερωτηση για ελαστικα αλλα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο

continental prenium contact 2......

τα εχαλτο ειναι πανακριβα....

Πριν 20 μερες που ψαχναμε με φιλο για Punto σε διαστασεις 195/50/15 τα exalto 260 Ευρω και τα continental 250 Ευρω. Βεβαια καναμε καλη ερευνα αγορας, τα φθηνοτερα μαγαζια ηταν δυο και ειναι στο ΚΤΕΟ.

ποιο απο τα δυο προτιμησατε τελικα Nrg???

Και κατι αλλο παιδες...Στα ποσα χλμ να αλλαξω τα πρωτα του λαδια???ειμαι στις 7000χλμ αντεχουν ακομα η θελουν αλλαγμα??Αν ναι ποιο απο τα δυο θα προτεινατε και γιατι?

1. BP VISCO 5000 SAE 5W-40 (http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=6042002&contentId=6001540)

2. Shell Helix Plus (http://www.shell.com/home/Framework?siteId=gr-el&FC2=/gr-el/html/iwgen/shell_for_motorists/oils_lubricants/zzz_lhn.html&FC3=/gr-el/tailored/shell_for_motorists/oils_lubricants/helix_new/products_ga_0312.html)

οκ αλλα δεν ειναι γενικη ερωτηση για ελαστικα αλλα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο

και εκεί που σου λέω αν μπεις θα δεις ότι για συγκεκριμένα αυτοκίνητα ρωτάνε ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

• 1 year later...

βασικα θελω να ρωτησω αν καποιος γνωριζει ποιανου κατασκευαστη ειναι ο μπροστινος προφυλαχτηρας αυτης της ασημι supra http://img135.imageshack.us/img135/9936/suprameetpics006wv4.jpg

..αλλα επειδη δεν υπαρχει αναλογο thread ειπα να το κανω λιγο πιο γενικο&εδω να ποσταρουμε οτιδηποτε εχει σχεση με την toyota supra παλια ή νεα:D:love:

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

^μαμισιο εννοεις?...οχι δεν ειναι!βλεπεις ψαχνω απο εδω&απο εκει να τον βρω αλλα τιποτα!
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!