eatmydust Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 xwris cd-key dn paizei apla iparxei ena gnwsto programmataki pou legete warcraft 3 cd key craber to opoio tha to katebaseis se ena net cafe k tha to trexeis. auto tha sou emfanisei ta cd key tou ROC k tou TFT. tha mou peis ama bei kaneis apo to net?ta internet cafe sinithos exoun 10-12 cd key opote oi pithanotites na xrisimopoioun to sigekrimeno einai liges sxetika :D hf !exw pethanei stin dota k malista eixa pethanei meres gia na brw cd key xwris na to agorasw :D Κατάργηση γραφής greeklish. Από 1/9/2009 τέτοιου είδους μηνύματα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Δηλαδή από το σπίτι μου δεν μποροώ να το κάνω αυτό που είπες? Εμένα αυτό μ' ενδιαφέρει. Στο internet cafe παίζω μια χαρά. :P Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontos_4_ever Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Γεια σας, μηπως καποιος ξερη γιατι δε παιζει το Dota στο Battlenet.......? Ειναι και αυθεντικο το αγορασα 25€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Οταν λες δεν παιζει τι ακριβως εννοεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontos_4_ever Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Μπαινω στο Battlenet κια μου βγαζει αυτο: Unable to connect to Battle.net. You may be trying to connect to an in valid Battle.net server. If you are using a modem, you may need usualy connect to the internet beofore connecting to the Battle.net. και σε όποιο Gateway και να μπω το ίδιο μου βγάζει... Μηπως ξερεις τι σημβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Σιγουρα ειναι αυθεντικο; Κανε ενα ρεσταρτ το ρουτερ για να αλλαξεις Ip μηπως αυτη που εχεις ειναι banaρισμενη Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Γειά χαρά! Ψήνεται κανείς να μου μάθει κανένα δύο πράγματα στη DotA γενικώς να παίζουμε μαζί ότι θέλετε, είμαι καινούρια στο παιχνίδι όμως και τα Bot στα AI Maps κάνουνε του κεφαλιού τους!!!! Γκρρ.. Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου.. και να στείλω εδώ! :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Γειά χαρά... Καλώς Όρισες στον κόσμο του Warcraft :P Εγώ μπορώ να σου δείξω κάποια πράγματα στην Dota :) εδώ εκπαιδεύω τον αδερφό μου:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Σου έστειλα μήνυμα στο inbox σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Γεια και απο μένα, εγω εδω και 5-6 μήνες παίζω μόνο Lich τίποτα άλλο δεν τον βαριέμαι με τίποτα! :kill: αντε να βγει κανα starcraft 2 να παίξουμε και τίποτα αλλο... Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Η DotA πέθανε! χεχε :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=278557 :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dota2GR Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 To dota2.gr αποτελεί το πρώτο fansite-community για το Dota 2. Βασικός του στόχος είναι να δημιουργήσει ένα σημείο αναφοράς για τους έλληνες fans του παιχνιδιού. Στο dota2.gr μπορείτε να βρείτε όλα τα τελευταία νέα για τον ιστορικό τίτλο, να συζητήσετε για αυτόν και να διαβάσετε άρθρα με τις απόψεις άλλων παικτών. Αν λοιπόν είστε fan του Dota τότε γίνεται μέρος του community... www.dota2.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CasperG Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Για μενα League of legends > dota 1 αλλα μπωρο να πω οτι αναμενω να δω το dota 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts