Konstantine73 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) Κατεβάστε χειροκίνητα την τελευταία έκδοση APK του Poco launcher και τέρμα τα refresh... Edited 9 Απριλίου by Konstantine73 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 9 ώρες πριν, Konstantine73 said: Κατεβάστε χειροκίνητα την τελευταία έκδοση APK του Poco launcher και τέρμα τα refresh... Καλησπέρα. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές μεταγενέστερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR79 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Μου βγάζει μήνυμα "μη έγκυρο μορφότυπο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 12 ώρες πριν, MeddlingMageGR79 said: Μου βγάζει μήνυμα "μη έγκυρο μορφότυπο" Το συγκεκριμένο το έκανα εγκατάσταση μέσω της εφαρμογής files της google... 13 ώρες πριν, Nikos988 said: Καλησπέρα. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές μεταγενέστερες. Εσύ όμως κοιτάς για global... αυτό που έχω εγώ είναι για την ευρωπαϊκή ρομ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR79 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Ερώτηση : Τα "διπύρηνα γραφικά" δουλεύουν εξαιρετικά στο Netflix. Όχι όμως και στο YouTube. Δεν έχω όμως το Premium πακέτο, οπότε δεν ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος... Μπορεί κάποιος που έχει το Premium να μου πει αν βλέπει να λειτουργούν??? Επίσης με άλλες πλατφόρμες πχ Disney+ τί γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts