Jump to content

Oppo Find X9 Pro

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, vasilis69 said:

Χρονια πολλα σε ολους χθες παραγγειλα επιτελους μετα την προσφορα στο Πλαισιο,το OppoX9 pro κι αποφορολογημενο στα 805€,νομιζω πως ειναι εξαιρετικη αγορα.Θελω την βοηθεια σας σε κατι πολυ απλο,επειδη προερχομαι απο κινητο πολλων ετων δεν εχω φορτιστη για το oppo.Ειδα πως φορτιζει στα 80w,παιρνουμε μεγαλυτερο ,μικροτερο,ιδιας μαρκας φορτιστη ή δεν εχει σημασια πχ αν παρεις εναν oneplus;Αν καποιος φιλος εχει αποψη,ευχαριστω εκ των προτερων και παλι χρονια πολλα.

Είναι συμβατός με το Oppo Find X9 Pro οποιοσδήποτε φορτιστής SuperVOOC του ομίλου BBK (OnePlus, Oppo, Realme, Vivo) ισχύος 80W και άνω. Παραδόξως, εμφανίζει την ένδειξη «SuperVOOC» ακόμη και με τον τριπλό φορτιστή της Samsung 65W. Βέβαια, δεν εμφανίζεται πλέον η ένδειξη των watt, ώστε να επιβεβαιώσω την ισχύ του φορτιστή. Σε όποιον φορτιστή κι αν συνδεθεί, εμφανίζεται μόνο η ένδειξη «SuperVOOC».

3 ώρες πριν, Cris4524 said:

Είναι συμβατός με το Oppo Find X9 Pro οποιοσδήποτε φορτιστής SuperVOOC του ομίλου BBK (OnePlus, Oppo, Realme, Vivo) ισχύος 80W και άνω. Παραδόξως, εμφανίζει την ένδειξη «SuperVOOC» ακόμη και με τον τριπλό φορτιστή της Samsung 65W. Βέβαια, δεν εμφανίζεται πλέον η ένδειξη των watt, ώστε να επιβεβαιώσω την ισχύ του φορτιστή. Σε όποιον φορτιστή κι αν συνδεθεί, εμφανίζεται μόνο η ένδειξη «SuperVOOC».

Ωραία γιατί και εγώ μέχρι τώρα το φόρτιζα με τον φορτιστή της apple..οπότε θα πάρω είτε της one plus τον φορτιστή είτε της oppo όποιον βρω..Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα εύχομαι σε όλους σας με υγεία πάνω από όλα για εσάς και όσους αγαπάτε!

On 10/4/2026 at 6:39 ΜΜ, Geofokas said:

Παρέλαβα και εγώ το oppo find x9 pro..δεν έχω να πω πολλά προερχόμενος από το i phone 15 pro max..με έχετε υπερκαλύψει όλοι οι προηγούμενοι..το κινητό είναι πολύ ποιοτικό..το colour os είναι ακριβώς το ίδιο με το oxygen os..το κινητό ότι και αν πας να κάνεις το εκτελεί αστραπιαία..κάμερες παρόλο που ξέρω πως υπάρχουν καλύτερα κινητά εκεί  έξω ως προς αυτόν τον τομέα με το i phone που τα έβαλα δίπλα δίπλα είτε σε selfie,είτε με τις πίσω καμερες,είτε σε micro η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη υπέρ του oppo.Στα 999 κιόλας ευρώ που το πήρα το θεωρώ ευκαιρία!

Καλά κ στις κάμερες μην φανταστείς ότι είναι κ πολλά με καλύτερη κάμερα έστω κ αισθητά.. Υπάρχουν αλλά κ το Oppo Find X9 Pro έχει κ αυτό από τις καλύτερες κάμερες σε smartphone.. Καλύτερη είναι του Xiaomi 17 Ultra ας πούμε αλλά από iphone, Samsung όχι.. 

Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους παιδιά!! 

Edited by Fotis7_75

Εντυπώσεις μετά από μία μέρα χρήσης. Έχω την εντύπωση ότι δεν έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις ή έρχονται με καθυστέρηση. Η πίσω κάμερα είναι ανώτερη από το iPhone 15 Pro Max που είχα την ημέρα, τη νύχτα υπερισχύει του iPhone. Η σέλφι είναι καλύτερη από του Oppo Find X9 Pro. Το κινητό είναι γρήγορο, ο ήχος είναι μια χαρά, δεν τον βρίσκω υποδεέστερο από το iPhone 15 Pro Max. Η φόρτιση είναι σχεδόν ίδια με το iPhone και η μπαταρία λίγο καλύτερη από το iPhone. Θα δούμε πώς θα πάει και τις επόμενες ημέρες. Από τις 8:30 το πρωί μέχρι τώρα 20:30 έχω ακόμα 51%. Στο iPhone θα είχα περίπου 40-45% υπόλοιπο. Το ColorOS σηκώνει βελτιώσεις, θα προτιμούσα περισσότερη παραμετροποίηση και καλύτερο power management.

Edited by Cris4524

3 ώρες πριν, Cris4524 said:

Εντυπώσεις μετά από μία μέρα χρήσης. Έχω την εντύπωση ότι δεν έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις ή έρχονται με καθυστέρηση. Η πίσω κάμερα είναι ανώτερη από το iPhone 15 Pro Max που είχα την ημέρα, τη νύχτα υπερισχύει του iPhone. Η σέλφι είναι καλύτερη από του Oppo Find X9 Pro. Το κινητό είναι γρήγορο, ο ήχος είναι μια χαρά, δεν τον βρίσκω υποδεέστερο από το iPhone 15 Pro Max. Η φόρτιση είναι σχεδόν ίδια με το iPhone και η μπαταρία λίγο καλύτερη από το iPhone. Θα δούμε πώς θα πάει και τις επόμενες ημέρες. Από τις 8:30 το πρωί μέχρι τώρα 20:30 έχω ακόμα 51%. Στο iPhone θα είχα περίπου 40-45% υπόλοιπο. Το ColorOS σηκώνει βελτιώσεις, θα προτιμούσα περισσότερη παραμετροποίηση και καλύτερο power management.

Επειδή είχα και εγώ το i phone 15 pro max συμφωνώ για τις ειδοποιήσεις αλλά αυτό το έχω δει να συμβαίνει μόνο στο gmail και στο outlook...στις υπόλοιπες επειδή τα είχα ταυτόχρονα για δύο μέρες μαζί μου έρχονταν κανονικά.Η selfie στην χειρότερη είναι ισάξια με το i phone 15 pro max..εκεί που διαφωνώ είναι με τις πίσω..τόσο την ημέρα και ειδικά την νύχτα οι διαφορές υπέρ του oppo είναι πολύ μεγάλες.Μαλιστα επίτηδες τράβαγα και με τα δύο με τις ίδιες συνθήκες φωτισμού,με το ίδιο format τα πάντα όλα ίδια σε μερικές περιπτώσεις και επειδή είχα και άλλους μαζί μου δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι γύρω μου πως το i phone έβγαζε τόσο κακές φωτογραφίες.Η μπαταρία του και αυτή είναι καλύτερη αρκετά από την αντίστοιχη του i phone 15 pro max..είναι ακόμα πρώτες μέρες..θα στρώσει..

4 ώρες πριν, Fotis7_75 said:

Καλά κ στις κάμερες μην φανταστείς ότι είναι κ πολλά με καλύτερη κάμερα έστω κ αισθητά.. Υπάρχουν αλλά κ το Oppo Find X9 Pro έχει κ αυτό από τις καλύτερες κάμερες σε smartphone.. Καλύτερη είναι του Xiaomi 17 Ultra ας πούμε αλλά από iphone, Samsung όχι.. 

Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους παιδιά!! 

Ναι έτσι είναι όπως τα λες..το xiaomi 17 ultra ήταν και αυτό στα υποψήφια για αγορά..ναι έχει καλύτερες κάμερες το είδα αυτό και από κοντά..από το oppo find x9 ultra..αλλά το hyper os το φοβάμαι..έχει αρκετά θέματα διαβάζω..το κακο είναι πως άλλαξε το όνομα από miui σε harmony os αλλά στην ουσία miui είναι με άλλο όνομα..

Edited by Geofokas

On 11/4/2026 at 7:55 ΠΜ, Pezoula said:

Ειμαι και εγώ σε αυτό το δίλημμα τελευταία αλλά τελικά λέω να το κρατήσω δεν νομίζω να αξίζει να δώσω 400 συν για ένα παρόμοιο τηλ μόνο και μόνο για λίγο καλύτερη κάμερα.. 

Έβαλα παραγγελία πλαίσιο και'γω, αν και το 1+ ήταν εξαιρετικό. 

Οπότε μόλις διώξω 1+ και δουλέψω Oppo , μεσοβδόμαδα θα ενημερώσω για όσους θέλουν να κάνουν την ίδια μετάβαση.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο θέμα με την ταχύτητα του αποθηκευτικού χώρου του κινητού; Έχω δει σε reviews ότι έχει αρκετά κάτω του μέσου όρου αποτελέσματα σε benchmarks που αφορούν τον αποθηκευτικό του χώρο (random read/write και sequential write speed).

2 ώρες πριν, Da_rudakos said:

Οπότε μόλις διώξω 1+ και δουλέψω Oppo , μεσοβδόμαδα θα ενημερώσω για όσους θέλουν να κάνουν την ίδια μετάβαση.

Με το καλό να παραλάβεις φίλε μου..περιμένουμε εντυπώσεις..

38 minutes ago, zerosuit said:

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο θέμα με την ταχύτητα του αποθηκευτικού χώρου του κινητού; Έχω δει σε reviews ότι έχει αρκετά κάτω του μέσου όρου αποτελέσματα σε benchmarks που αφορούν τον αποθηκευτικό του χώρο (random read/write και sequential write speed).

Όχι μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι τέτοιο..αλλά δεν ξέρω κιόλας αν ισχύει γιατί έχω για λίγο χρονικό διάστημα την συσκευή στα χέρια μου.

Edited by Geofokas

12 minutes ago, Geofokas said:

Με το καλό να παραλάβεις φίλε μου..περιμένουμε εντυπώσεις..

Όχι μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι τέτοιο..αλλά δεν ξέρω κιόλας αν ισχύει γιατί έχω για λίγο χρονικό διάστημα την συσκευή στα χέρια μου.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Αν κάποιος θέλει και έχει χρόνο, υπάρχει η εφαρμογή cross platform disk test στο play store, αν κάνει το τεστ ας ανεβάσει τα αποτελέσματα! Με γεια σε όλους το νέο κινητό!

51 minutes ago, zerosuit said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Αν κάποιος θέλει και έχει χρόνο, υπάρχει η εφαρμογή cross platform disk test στο play store, αν κάνει το τεστ ας ανεβάσει τα αποτελέσματα! Με γεια σε όλους το νέο κινητό!

Εδώ είναι το τεστ που έκανα ας μας πει κάποιος που γνωρίζει αν είναι καλο ή όχι το αποτέλεσμα..

Screenshot_2026-04-12-19-57-46-76_18cf3523e757fbc78cc66989a5e135f2.jpg

3 ώρες πριν, Geofokas said:

Εδώ είναι το τεστ που έκανα ας μας πει κάποιος που γνωρίζει αν είναι καλο ή όχι το αποτέλεσμα..

Screenshot_2026-04-12-19-57-46-76_18cf3523e757fbc78cc66989a5e135f2.jpg

Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο χαμηλά από το S23 που έχω, αν και μάλλον δεν θα έχει κάποια επίπτωση στην καθημερινή χρήση.

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου!

1 ώρα πριν, zerosuit said:

Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο χαμηλά από το S23 που έχω, αν και μάλλον δεν θα έχει κάποια επίπτωση στην καθημερινή χρήση.

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου!

Χαχα σιγά τον κόπο..να σαι καλά!

Δυσκολεύομαι να βρώ θήκες και η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει καιρός απο την κυκλοφορία του.

Απο που αγοράζετε εσείς; Γνήσια δεν υπάρχει πουθενά Ελλάδα;

9 minutes ago, Da_rudakos said:

Δυσκολεύομαι να βρώ θήκες και η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει καιρός απο την κυκλοφορία του.

Απο που αγοράζετε εσείς; Γνήσια δεν υπάρχει πουθενά Ελλάδα;

Εγώ αγόρασα εκείνη την magnetic luxury case από μεγάλη αλυσίδα..αλλά γενικά έτσι είναι όπου και να έχω ψάξει για θήκες οι επιλογές είναι ελάχιστες.Απο ali express μεριά κοίτα..εκεί έχει περισσότερες επιλογές.

1 ώρα πριν, Geofokas said:

Εγώ αγόρασα εκείνη την magnetic luxury case από μεγάλη αλυσίδα..αλλά γενικά έτσι είναι όπου και να έχω ψάξει για θήκες οι επιλογές είναι ελάχιστες.Απο ali express μεριά κοίτα..εκεί έχει περισσότερες επιλογές.

Αυτή θα ήθελα ιδανικά αλλά δεν υπάρχει πουθενά!

5 minutes ago, Da_rudakos said:

Αυτή θα ήθελα ιδανικά αλλά δεν υπάρχει πουθενά!

Είναι πολύ ωραία θήκη..δεν το περίμενα..

Έχει κανένας θέμα με  τις ειδοποιήσεις στο gmail;Ενώ όλες οι άλλες έρχονται κανονικά πχ και στο outlook με το gmail τπτ..αν κάποιος έχει να προτείνει καμία λύση ας την πει και σε εμάς.

13 minutes ago, Geofokas said:

Είναι πολύ ωραία θήκη..δεν το περίμενα..

Έχει κανένας θέμα με  τις ειδοποιήσεις στο gmail;Ενώ όλες οι άλλες έρχονται κανονικά πχ και στο outlook με το gmail τπτ..αν κάποιος έχει να προτείνει καμία λύση ας την πει και σε εμάς.

Μήπως δεν τις έχεις ενεργοποιημένες; Εγώ είμαι κάτοχος του κινητού 2 μήνες περίπου και όλα καλά από ειδοποίησεις και τα πάντα.

On 11/4/2026 at 8:34 ΜΜ, Cris4524 said:

Φίλε μου είναι νωρίς. 

Δύο πράγματα  θα σου πω. Πρώτον είναι το πιο γρήγορο κινητό όσον αφορά το software από οτιδήποτε εταιρεία έχω πιάσει στα χέρια μου και τις έχω πιάσει σχεδόν όλες. 2ο οι μπαταρία εμένα μου κρατάει από 11 έως 13 ώρες. Αν και έχει πάει και 14. Δεν νομίζω πως υπάρχει κινητό με καλύτερη μπαταρία αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

37 minutes ago, alizeas said:

Μήπως δεν τις έχεις ενεργοποιημένες; Εγώ είμαι κάτοχος του κινητού 2 μήνες περίπου και όλα καλά από ειδοποίησεις και τα πάντα.

Φίλε μου είναι νωρίς. 

Δύο πράγματα  θα σου πω. Πρώτον είναι το πιο γρήγορο κινητό όσον αφορά το software από οτιδήποτε εταιρεία έχω πιάσει στα χέρια μου και τις έχω πιάσει σχεδόν όλες. 2ο οι μπαταρία εμένα μου κρατάει από 11 έως 13 ώρες. Αν και έχει πάει και 14. Δεν νομίζω πως υπάρχει κινητό με καλύτερη μπαταρία αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

Ενεργοποιημένες είναι όλες...όπως ανέφερες πάνω και στον φίλο επειδή και εγώ είχα i phone 15 pro max..το oppo είναι πολύ πιο γρήγορο..η κάμερα του για φωτογραφίες είναι καλύτερη ειδικά την νύχτα..με την πρώτη ευκαιρία θα σας αποστείλω και μερικά δείγματα..η μπαταρία του δεν νομίζω πως είναι καλύτερη που υπάρχει (νομίζω ο τίτλος αυτός πάει στο one plus 15)αλλά είναι σίγουρα πολύ καλύτερη από του i phone και πολλών άλλων συσκευών..το κινητό μου βγάζει μια μέρα plus χωρίς φόρτιση και κυριολεκτικά το λιώνω..

Εδώ μερικές φωτογραφίες σχετικά με την μπαταρία..

Screenshot_2026-04-13-14-20-25-37_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg

Screenshot_2026-04-13-14-20-39-08_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg

Κομπλέ το θέμα με τα notifications και του gmail.Τώρα έρχονται από όλες τις εφαρμογές..όποιος έχει θέμα πηγαίνει στις ρυθμίσεις του gmail..πάμε στις ειδοποιήσεις και βάζουμε την επιλογή όλα(σε εμένα ήταν ήδη στο όλα)..στην συνέχεια και εκεί έφτιαξε..πάμε στις ειδοποιήσεις εισερχομένων βάζουμε συγχρονισμό μηνυμάτων όλα και επιλέγουμε και την δεύτερη επιλογή που λέει ειδοποίηση για κάθε μήνυμα.

IMG_20260413_155305.jpg

Screenshot_2026-04-13-15-52-13-67_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Edited by Geofokas

On 12/4/2026 at 4:43 ΜΜ, Da_rudakos said:

Περιμενω......

Χρόνια Πολλά! Μεγεία όσοι το πήρατε! Εγώ είχα αποφασίσει να πάω προς Xiaomi 17 Ultra (μόλις πέσει η τιμή του λίγο). Βέβαια η τίμη που έχει τώρα είναι μεγάλος πειρασμος

Έχει δοκιμάσει κανείς το gps και να εχει θέμα με την θέση? Διαβάζω ότι δείχνει λάθος στίγμα κτλπ. Θέλω να το πάρω και επειδή δουλεύω σε πλατφόρμες κολλάω λίγο...

3 ώρες πριν, Sotos86 said:

Έχει δοκιμάσει κανείς το gps και να εχει θέμα με την θέση? Διαβάζω ότι δείχνει λάθος στίγμα κτλπ. Θέλω να το πάρω και επειδή δουλεύω σε πλατφόρμες κολλάω λίγο...

Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα με το GPS. Δουλεύει μία χαρά!

On 11/4/2026 at 10:50 ΜΜ, Geofokas said:

Επειδή είχα και εγώ το i phone 15 pro max συμφωνώ για τις ειδοποιήσεις αλλά αυτό το έχω δει να συμβαίνει μόνο στο gmail και στο outlook...στις υπόλοιπες επειδή τα είχα ταυτόχρονα για δύο μέρες μαζί μου έρχονταν κανονικά.Η selfie στην χειρότερη είναι ισάξια με το i phone 15 pro max..εκεί που διαφωνώ είναι με τις πίσω..τόσο την ημέρα και ειδικά την νύχτα οι διαφορές υπέρ του oppo είναι πολύ μεγάλες.Μαλιστα επίτηδες τράβαγα και με τα δύο με τις ίδιες συνθήκες φωτισμού,με το ίδιο format τα πάντα όλα ίδια σε μερικές περιπτώσεις και επειδή είχα και άλλους μαζί μου δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι γύρω μου πως το i phone έβγαζε τόσο κακές φωτογραφίες.Η μπαταρία του και αυτή είναι καλύτερη αρκετά από την αντίστοιχη του i phone 15 pro max..είναι ακόμα πρώτες μέρες..θα στρώσει..

Ναι έτσι είναι όπως τα λες..το xiaomi 17 ultra ήταν και αυτό στα υποψήφια για αγορά..ναι έχει καλύτερες κάμερες το είδα αυτό και από κοντά..από το oppo find x9 ultra..αλλά το hyper os το φοβάμαι..έχει αρκετά θέματα διαβάζω..το κακο είναι πως άλλαξε το όνομα από miui σε harmony os αλλά στην ουσία miui είναι με άλλο όνομα..

Χτες τελείωσε η μέρα με 19% μπαταρία 5 ώρες SOT 1 μέρα και 1 ώρα από την φόρτηση. Αρχίζει και στρώνει σιγά σιγά. Βέβαια χτες το είχα ζορίσει με αρκετές φωτογραφίες/5G/GPS. Σήμερα ήταν πιο light χρήση. Κυρίως reels στο instagram/fb και αναζήτηση θήκης στο aliexpress με Wifi. Για να δούμε...

Screenshot_2026-04-13-22-16-05-36.thumb.jpg.cf84adf5359469138b4262c1df6df022.jpg

Edited by Cris4524

Καλησπέρα,λοιπόν εγώ πάλι πριν μια βδομάδα παρήγγειλα το oppo find x8 pro που το βρήκα μέσω best price στα 850€ και μετά από 4 μέρες βγήκε η προσφορά του πλαισίου,έφαγα μεγάλη ήττα,λοιπόν να διώξω το X8 και να κάνω την μετάβαση ή να κάτσω στα αυγά μου τι λέτε;

Edited by Kotsos1983

12 ώρες πριν, Cris4524 said:

Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα με το GPS. Δουλεύει μία χαρά!

Χτες τελείωσε η μέρα με 19% μπαταρία 5 ώρες SOT 1 μέρα και 1 ώρα από την φόρτηση. Αρχίζει και στρώνει σιγά σιγά. Βέβαια χτες το είχα ζορίσει με αρκετές φωτογραφίες/5G/GPS. Σήμερα ήταν πιο light χρήση. Κυρίως reels στο instagram/fb και αναζήτηση θήκης στο aliexpress με Wifi. Για να δούμε...

Screenshot_2026-04-13-22-16-05-36.thumb.jpg.cf84adf5359469138b4262c1df6df022.jpg

Άμα μπορείς κατέβασε την εφαρμογή gps test και δες το accuracy. 

1 hour ago, Sotos86 said:

Άμα μπορείς κατέβασε την εφαρμογή gps test και δες το accuracy. 

Καλημέρα κατέβασα δύο εφαρμογές που κάνουν την δουλειά και το αποτέλεσμα σε αυτόν τον τομέα για μια τέτοια συσκευή είναι μέτριο..εδώ τα αποτελέσματα..

Screenshot_2026-04-14-11-07-32-09_da0c003823cfae5951a7a46227e4ffc3.jpg

Screenshot_2026-04-14-11-06-05-93_5762105cc17c3d76bf84b00dbfc2b9a8.jpg