Jump to content

Oppo Find X9 Pro

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 minutes ago, vasilis69 said:

Χθες το παρελαβα,κι ειχα μεχρι τωρα να το προσαρμοσω οπως το παλιο μου,ετσι οπως το ειχα συνηθισει και φυσικα να μαθω ενα μεγαλο μερος απο τις λειτουργειες του.Εντυπωσεις.Πολυ premium συσκευη κατασκευαστικα,σε καθε οπτικη γωνια δειχνει το τι ειναι,φορτιση ταχυτατη,λειτουργικο παναλαφρο και πολυ ευκολο,προερχομαι απο παλιο samsung s9+(ξερω ειχα πολλα χρονια να παρω νεο κινητο) αλλα στα χερια μου εχουν ερθει αρκετες νεες συσκευες μεσω φιλων ,που ηθελαν βοηθεια σε κατι.Το λεω κατηγορηματικα,στα 800€ και συμφωνα μ αυτα που κυκλοφορουν αλλα και τις τιμες τους ,ειναι σαν να εκλεψα εκκλησια.Χθες ξαπλωμενος εβγαλα μια φωτο σχεδον σε απολυτο σκοταδι κι ηταν απιστευτη,οπως και καποιες με ζουμ,νομιζω πως αν καποιος το σκεφτεται ,να μην εχει κανεναν ενδοιασμο και να το παρει.Μου αρεσε που ειχε προστασια ετοιμη πανω η οθονη του και περιμενω τις θηκες απο aliexpress γιατι τωρα το κραταω με καποιο φοβο...τωρα για το gps οπως εγραψε πιο πανω ο φιλος Geofokas δεν υπαρχει θεμα,αφου η συσκευη ανιχνευει και δινει ακριβεια οταν υπαρχει πραγματικη αναγκη.Αυτα παιδια,θα ειμαστε εδω να τα λεμε με τα καλα του και τα κακα του

Καλορίζικη να την χαρείς!Η συσκευή είναι όντως εξαιρετική..και αν συνδυαστεί και με την τιμή αυτή που μπορεί να την βρει κάποιος τότε η αγορά της είναι σχεδόν μονόδρομος...

On 16/4/2026 at 12:49 ΠΜ, Geofokas said:

Ναι έχω στείλει και έχω λάβει αρχεία από το i phone..φωτογραφίες για την ακρίβεια..μέσω airdrop..βέβαια στο i phone πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή O+ connect.

Προφανώς και μιλάω για το κανονικό airdrop. Απευθείας. Όχι μέσο εφαρμογής. . 

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

3 ώρες πριν, STATYSS said:

Προφανώς και μιλάω για το κανονικό airdrop. Απευθείας. Όχι μέσο εφαρμογής. . 

Όχι δεν λειτουργεί χωρίς την εφαρμογή..αυτό προς το παρών γίνεται μόνο με την Samsung.

44 minutes ago, Cris4524 said:

Έχει λάβει κανείς την έκδοση 16.0.5.701 μέσω ΟΤΑ?

Εγώ πήρα την 702

29 minutes ago, STATYSS said:

Εγώ πήρα την 702

Λάθος διατύπωση... Εάν έχει πάρει κανείς την 16.0.5.701 μέσω ΟΤΑ στην ευρωπαϊκή έκδοση CPH2791.

Παιδιά αυτή την στιγμή έχω και το oppo και το oneplus 15 και ενώ λένε ότι το oneplus είναι πολύ κατώτερο στην κάμερα εγώ με συγκριτικά που έκανα και μετά σε υπολογιστή δεν βλέπω κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ίδια, απειρο ελάχιστα καλύτερο το oppo αλλά μέχρι εκεί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέγανε ότι το oneplus έχει κακές κάμερες...... 

7 ώρες πριν, Cris4524 said:

Λάθος διατύπωση... Εάν έχει πάρει κανείς την 16.0.5.701 μέσω ΟΤΑ στην ευρωπαϊκή έκδοση CPH2791.

16.0.3.504 δεν μου βγαζει αλλη.

22 minutes ago, Sotos86 said:

16.0.3.504 δεν μου βγαζει αλλη.

Το ίδιο ακριβώς και σε εμένα.

Screenshot_2026-04-19-00-15-35-54_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg

48 minutes ago, Pezoula said:

Παιδιά αυτή την στιγμή έχω και το oppo και το oneplus 15 και ενώ λένε ότι το oneplus είναι πολύ κατώτερο στην κάμερα εγώ με συγκριτικά που έκανα και μετά σε υπολογιστή δεν βλέπω κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ίδια, απειρο ελάχιστα καλύτερο το oppo αλλά μέχρι εκεί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέγανε ότι το oneplus έχει κακές κάμερες...... 

Στα συγκριτικά έλεγαν πως έχει διαφορά...αλλά όλοι έλεγαν πως σε καμία περίπτωση δεν έχει κακές κάμερες το one plus 15..Στο oppo x9 pro φωτογραφίες τραβούσες με την επιλογή hasselbland hi-res και την δεξιοτεχνική;

10 minutes ago, Geofokas said:

Το ίδιο ακριβώς και σε εμένα.

Screenshot_2026-04-19-00-15-35-54_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg

Στα συγκριτικά έλεγαν πως έχει διαφορά...αλλά όλοι έλεγαν πως σε καμία περίπτωση δεν έχει κακές κάμερες το one plus 15..Στο oppo x9 pro φωτογραφίες τραβούσες με την επιλογή hasselbland hi-res και την δεξιοτεχνική;

Όχι απλή λήψη και στα δύο 

3 minutes ago, Pezoula said:

Δοκίμασε όχι με την επιλογή φωτογραφία αλλά με την επιλογή hasselbland hi-res και πες μας..οπότε έχεις χρόνο.

Edited by Geofokas

7 ώρες πριν, Pezoula said:

Έχουν στην ποιότητα.; Κατασκευής. Ταχύτητα; Μπαταρία; Φωτεινότητα οθόνης;

11 ώρες πριν, Pezoula said:

Καμία επαφή... Είναι 1lvl επάνω ή κάμερα  του oppo μόλις μάθεις να την λειτουργείς. 

5 ώρες πριν, STATYSS said:

Έχουν στην ποιότητα.; Κατασκευής. Ταχύτητα; Μπαταρία; Φωτεινότητα οθόνης;

Μονο λιγο στην ποιοτητα κατασκευης ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε....

12 ώρες πριν, Geofokas said:

Δοκίμασε όχι με την επιλογή φωτογραφία αλλά με την επιλογή hasselbland hi-res και πες μας..οπότε έχεις χρόνο.

Δοκιμασα το hasselbland hi-res στο oppo οπως λες εβγαλα καμια 10αρια ιδιες φωτο και το αποτελεσμα παλι το ιδιο παρολο που οι φωτο του oppo ειναι διπλασιας αναλυσης παλι σχεδον ιδιες μην σου πως πως στο oneplus μερικες ειναι και λιγο καλυτερες.......δεν ξερω, περιμενα τεραστια διαφορα σε αυτο τον τομεα αλλα δεν το βλεπω, η μονη διαφορα που βλεπω ειναι στο zoom οταν βλεπεις μετα την φωτο σε κοντινα σημεια ειναι ποιο καθαρα στο oppo λογου του μεγαλυτερου φακου....

1 hour ago, Sotos86 said:

Καμία επαφή... Είναι 1lvl επάνω ή κάμερα  του oppo μόλις μάθεις να την λειτουργείς. 

Οταν τα εχεις μαζι και τα δυο στα χερια σου και δοκιμαζεις δεν ειναι ετσι δυστυχως, λεμε για απλη χρηση τωρα αν το ψαχνεις πολυ στο manual κλπ ισως αλλα και παλι και στα δυο μπορεις να το κανεις αυτο...

Καλησπέρα σε όλους!

Μια απορία για το ColorOS, όταν κάνεις swipe down τις ειδοποιήσεις που έχεις από διάφορες εφαρμογές (είτε στην lockscreen είτε αφού ξεκλειδώσεις την οθόνη), σου τις κάνει expand; Επειδή έχω διαβάσει ότι δεν συμπεριφέρεται ακριβώς έτσι, αλλά κάνει ελαχιστοποίηση την ειδοποίηση ή κάτι τέτοιο.

εμενα εκανε μια ενημερωση μικρη σχετικα,γυρω στα 500+ mb,αλλα εχει τον ιδιο αριθμο rom με την προηγουμενη,επισης ηθελα να ρωτησω στο AOD,δεν μπορω να βγαλω να φαινονται οι ειδοποιησεις που ερχονται απο social,ενω εχω δωσει αδεια να γινεται αυτο,κανω κατι λαθος ή δεν κανω κατι σωστα;

4 ώρες πριν, vasilis69 said:

εμενα εκανε μια ενημερωση μικρη σχετικα,γυρω στα 500+ mb,αλλα εχει τον ιδιο αριθμο rom με την προηγουμενη,επισης ηθελα να ρωτησω στο AOD,δεν μπορω να βγαλω να φαινονται οι ειδοποιησεις που ερχονται απο social,ενω εχω δωσει αδεια να γινεται αυτο,κανω κατι λαθος ή δεν κανω κατι σωστα;

Ποιον αριθμό έκδοσης δηλαδή; Εμένα μου έρχονται κανονικά! 

4 ώρες πριν, zerosuit said:

Καλησπέρα σε όλους!

Μια απορία για το ColorOS, όταν κάνεις swipe down τις ειδοποιήσεις που έχεις από διάφορες εφαρμογές (είτε στην lockscreen είτε αφού ξεκλειδώσεις την οθόνη), σου τις κάνει expand; Επειδή έχω διαβάσει ότι δεν συμπεριφέρεται ακριβώς έτσι, αλλά κάνει ελαχιστοποίηση την ειδοποίηση ή κάτι τέτοιο.

Κάνει μια χαρά expand για να διαβάσεις όλη την ειδοποίηση.

6 minutes ago, Cris4524 said:

Ποιον αριθμό έκδοσης δηλαδή; Εμένα μου έρχονται κανονικά! 

Κάνει μια χαρά expand για να διαβάσεις όλη την ειδοποίηση.

την 16.0.3.504(ΕΧ01Β50Ρ02),αυτην εχω

7 ώρες πριν, Sotos86 said:

Κατεβάστε την εφαρμογή OS UPDATER απο το playstore. Εκει μου βρήκε την ενημέρωση και με τοπική αναβάθμιση την πέρασα την 701

Ωραιος, ειχα κολλησει στην .504 και βαζω τωρα την .701 !

ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro

MySmartwatch:  Apple Watch Ultra 3

On 21/4/2026 at 2:18 ΜΜ, Sotos86 said:

Κατεβάστε την εφαρμογή OS UPDATER απο το playstore. Εκει μου βρήκε την ενημέρωση και με τοπική αναβάθμιση την πέρασα την 701

Σωστος...αλλα γιατι δεν το κανει αυτοματα αληθεια;

1 hour ago, vasilis69 said:

Σωστος...αλλα γιατι δεν το κανει αυτοματα αληθεια;

Θα το εκανε και αυτοματα αλλα θα αργουσε λιγο.

ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro

MySmartwatch:  Apple Watch Ultra 3

Αν θυμάμαι καλά το changelog της 701, ήταν ίδιο με την τελευταία αναβάθμιση που πήρα στο 1+15 πριν 2 εβδομάδες.

Την πέρασα μέσω της εφαρμογής και'γω, όλα οκ!

Edited by Da_rudakos