STATYSS Δημ. December 10, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 11 minutes ago, kill_bill said: Απο Ελλάδα αγοράσατε ή απο κατι κινεζικα μαγαζιά που το πουλάνε με global; Έχω το op13 και το σκεφτομαι για αλλαγή. Επίσης απο θέμα throttling πως πάει; Είχα διάβαζει σε κάποια review ότι έκανε aggressive throttling o 9500. Εγώ πήρα πρώτη φορά κινεζική έκδοση. Τα έχει όλα Κ πιο φτηνό. Είναι τούμπανο. Είχα oneplus από το 3Τ και έπειτα όλα τα μοντέλα μέχρι το 13.. 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loki21 Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 1 hour ago, STATYSS said: 10 μέρες έκαναν.. πάρε και τζάμακι Έλεγα να μην βάλω τζάμι μιας και ποτέ δεν έβαζα στα κινητά μου. Πάντα έμενα με την ζελατίνα για καλύτερη αίσθηση. Εσένα πως σου φαίνεται στην χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 10, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 25 minutes ago, loki21 said: Έλεγα να μην βάλω τζάμι μιας και ποτέ δεν έβαζα στα κινητά μου. Πάντα έμενα με την ζελατίνα για καλύτερη αίσθηση. Εσένα πως σου φαίνεται στην χρήση; Να βάλεις. Χρειάζεται. Τέτοια συσκευή χωρίς τζάμακι δεν θα το ρισκάρα.. Πως να μου φανεί.. τούμπανο. Καλύτερο από oneplus. Πιο ποιοτικό.πολυ πιο ανωτερη κάμερα. Τρομερή μπαταρία δεν λέει να τελειώσει. Και φυσικά πολύ Γρήγορο σαν oneplus. https://youtu.be/aiCd7UUSbwc?si=Z0mbiXx1Phk4BFHw 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 11, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 Έσκασε νέα ενημέρωση πριν λίγο με διορθώσεις σε κάμερα και όχι μόνο ... Απίστευτη oppo Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 Το China version εχει android auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 15, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 On 14/12/2025 at 11:13 ΠΜ, Sotos86 said: Το China version εχει android auto? Τα πάντα όλα έχει Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 18, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 On 15/12/2025 at 3:56 ΜΜ, STATYSS said: Τα πάντα όλα έχει Η συσκευή είναι τούμπανο. Επειδή έτυχε να πιάσω και ένα oneplus 15. Πραγματικά μετά με τη νύχτα. Πολύ πιο premium κατασκευή σε υλικά και ποιότητα από το oneplus. Tο color os σαφώς πιο ελαφρύ και γρηγορότερο.. Καλά για την κάμερα δεν συζητάω. Μιλάω το ooopppoooooooo έχει αγγίξει την τελειότητα. . Όσο αναφορά την μπαταρία το δικό μου βγάζει σχεδόν 1.5 μέρα χαλαρά με μια φόρτιση με φουλ χρήση. . 2 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Είμαι στην σκέψη να αποχωριστώ το s24 ultra και να παω σε αυτό...μεγαλο συν η μπαταρία για εμενα γιατί με το samsung μερα δεν βγάζει με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 21, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 On 20/12/2025 at 11:36 ΠΜ, harislg said: Είμαι στην σκέψη να αποχωριστώ το s24 ultra και να παω σε αυτό...μεγαλο συν η μπαταρία για εμενα γιατί με το samsung μερα δεν βγάζει με τίποτα Με τα 1000 ..10 φορές καλύτερο. . Και η μπαταρία που θες ατελείωτη. Αστο 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loki21 Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 Ερώτηση σχετικά με το άλμπουμ φωτογραφιών της oppo. Επέλεξα όπως πάντα συγχρονισμό με Google photos ώστε να κρατάω backup. Το θέμα είναι ότι μου δημιούργησε τοπικό φάκελο με όνομα restored και μου εμφανίζει κάποιες παλιές φωτογραφίες που έχουν αποθηκεύει στο Google. Υπάρχει τρόπος να φύγει αυτός ο τοπικός φάκελος χωρίς να διαγραφούν μόνιμα και από το google photos; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 22, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 8 ώρες πριν, loki21 said: Ερώτηση σχετικά με το άλμπουμ φωτογραφιών της oppo. Επέλεξα όπως πάντα συγχρονισμό με Google photos ώστε να κρατάω backup. Το θέμα είναι ότι μου δημιούργησε τοπικό φάκελο με όνομα restored και μου εμφανίζει κάποιες παλιές φωτογραφίες που έχουν αποθηκεύει στο Google. Υπάρχει τρόπος να φύγει αυτός ο τοπικός φάκελος χωρίς να διαγραφούν μόνιμα και από το google photos; Νομίζω όχι. ΑΝ θες κατέβασε άλλη εφαρμογή άλμπουμ από play store.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loki21 Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 Λίγο ενοχλητικό αυτό με το άλμπουμ. Πάντα είχα συνηθίσει σε κάθε κινητό να έχω μόνο τοπικούς φακέλους με ότι αποθηκεύω και στη συνέχεια να κρατάω αυτόματο backup στο Google. Θα το προσπεράσω αφού σε όλα τα άλλα είναι τρομερή η συσκευή. Έχετε να προτείνετε κανένα gallery app να δοκιμάσω μήπως μου ταιριάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2025 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro Δοκίμασε αυτήν είναι από τις καλύτερες, εγώ την έχω σε έκδοση, Pro 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2025 14 ώρες πριν, loki21 said: Λίγο ενοχλητικό αυτό με το άλμπουμ. Πάντα είχα συνηθίσει σε κάθε κινητό να έχω μόνο τοπικούς φακέλους με ότι αποθηκεύω και στη συνέχεια να κρατάω αυτόματο backup στο Google. Θα το προσπεράσω αφού σε όλα τα άλλα είναι τρομερή η συσκευή. Έχετε να προτείνετε κανένα gallery app να δοκιμάσω μήπως μου ταιριάξει; Αυτή που πρότεινε ο φίλος πιό πάνω έχω και εγώ, κάποτε την προ έκδοση την έδωσαν δωρεάν...Τώρα ζητούν ότι θέλουν και η απλή έκδοση έχει πολλούς περιορισμούς. Υπάρχει λοιπόν το fossify gallery που είναι κλώνος (ολόιδια) με την προ έκδοση της απλής συλλογής απλά χωρίς την προηγμένη επεξεργασία. Αν δεν σου χειάζεται η επεξεργασία λοιπόν είναι κορυφαία επιλογή, εντελώς δωρεάν και open source!!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loki21 Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 Μόλις έσκασε νέα ενημέρωση 1,39gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alizeas Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 2 ώρες πριν, loki21 said: Μόλις έσκασε νέα ενημέρωση 1,39gb Παιδιά σε όσους το έχουν σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή από s24 ultra στο oppo 1400 ακούω καταπληκτικά πράγματα για το τηλέφωνο. Θέλω μόνο να μου πείτε κάνει αυτό το πατροπαράδοτο που κάνουν όλα τα κινέζικα με τις ειδοποιήσεις που σου έρχονται αργά ή είναι όλα okay και γενικά μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει για το τηλέφωνο δηλαδή ισχύουν όλα αυτά τα πολύ καλά λόγια που λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loki21 Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 Κανένα θέμα με τις ειδοποιήσεις όλες έρχονται άμεσα. Το κινητό είναι τρομερό με δυνατά του χαρτιά την μπαταρία και την κάμερα. On 22/12/2025 at 12:42 ΜΜ, loki21 said: Ερώτηση σχετικά με το άλμπουμ φωτογραφιών της oppo. Επέλεξα όπως πάντα συγχρονισμό με Google photos ώστε να κρατάω backup. Το θέμα είναι ότι μου δημιούργησε τοπικό φάκελο με όνομα restored και μου εμφανίζει κάποιες παλιές φωτογραφίες που έχουν αποθηκεύει στο Google. Υπάρχει τρόπος να φύγει αυτός ο τοπικός φάκελος χωρίς να διαγραφούν μόνιμα και από το google photos; Απαντάω στον εαυτό μου μήπως το χρειαστεί και κάποιος άλλος. Στις ρυθμίσεις του Google photos πάμε εφαρμογές και συσκευές μετά πρόσβαση στις φωτογραφίες google και από εκεί αφαιρούμε το άλμπουμ της oppo. Την δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας την αφήνουμε ενεργοποιημενη μόνο στο google photos και όχι στο άλμπουμ. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 Με το βίντεο πως τα πάει σε σχέση με τον ανταγωνισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. December 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2025 Χρονια πολλα σε ολους , κατοχος oneplus 10 pro ενδιαφερομαι για αγορα αρχικα εβλεπα το oneplus 15 ,μετα ειδα το Oppo Find X9 Pro ποια η διαφορα στη global και china version γιατι στο oneplus 15 ειχε αρκετες διαφορες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 (edited) On 10/12/2025 at 5:40 ΜΜ, loki21 said: Όντως τρομερή συσκευή. Όσο περισσότερο το δουλεύω τόσο πιο πολύ χαίρομαι για την επιλογή μου. Μόνο αρνητικό(άσχετο με το κινητό) είναι αυτό με τις θήκες. Άντε τώρα να περιμένω να φτάσει από ali. Έχει φέρει ο Γερμανός θήκες αν σε ενδιαφέρει.. Edited December 26, 2025 by Fotis7_75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 Screen protector ή γυαλί έχει βρει κανείς?‘από Ελλάδα?χρονια πολλά Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 27, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2025 21 ώρες πριν, nikolasn80 said: Screen protector ή γυαλί έχει βρει κανείς?‘από Ελλάδα?χρονια πολλά Γυαλί τέλειο από aliex Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alizeas Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 (edited) Λοιπόν κάτοχος του x9 pro και γω ερχόμενος από το s24 ultra. Το oppo είναι άλλη κλάση. Σέταρα το κινητό με 30% και ύστερα από 3 ώρες έχω 24% μπαταρία... Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Σε ταχύτητα είναι αστραπή. Στο browsing πιο γρήγορο αισθητά από το Samsung. Βασικά ίσως είμαι υπερβολικός αλλά μου φαίνεται lighting fast σε σχέση με το ultra. Δεν προλαβαίνω να πατήσω κάτι όταν είμαι στον chrome και ανοίγει άμεσα!! Ξεκλείδωμα με απίστευτα γρήγορο!!! Πολύ ποιοτικό το σασί. Στιβαρό κινητό. Ζυγισμένο. Το coloros πολύ καλό. Αρκετα παραμετροποίησημο. Ηχείο αρκετά κακό νομίζω αλλά πρέπει να το τεσταρω. Πρώτες ώρες αυτά έχω δεί. Σε σύγκριση με το Samsung το πατάει στο λαιμό. Δεν υπάρχει σύγκριση. Edited December 31, 2025 by alizeas 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 το κινητό τα σπάει είναι πλήρες.το ηχείο είναι δυνατό αλλά όχι μπάσο. μπαταρια οθόνη φωτό λειτουργικό άριστα. πρωτη φορά που λέω χαλάλι τα λεφτά που ξόδεψα.έδωσα τόσα και μου έδωσαν πίσω ποιότητα μπραβο Oppo 3 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Τρομερή κάμερα.. Φωτό κ βίντεο τα σπάει.. Νύχτα ακόμα κ από το iphone που θεωρείται τοπ σε αυτό τον τομέα καλύτερο το Oppo.. https://youtu.be/sNmbiw3vxUw?si=Jlqdml8J2gGBov4i 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts