fanish1 Δημοσιεύτηκε December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2005 Παιδιά που μπορώ να δώ τι μνήμη έχω στον υπολογιστή μου?? Ενοοώ αν είναι DDR ή SDR. Aν δεν τα λέω λάθος!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 ti cpu exis...?? Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 ti cpu exis...?? Pentium® 4 CPU 2.40GHz 2.30GHz,512 MB RAM Αυτά γράφει στίς πληροφορίες συστήματος αυτά σου λέω!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Pentium® 4 CPU 2.40GHz 2.30GHz,512 MB RAM Αυτά γράφει στίς πληροφορίες συστήματος αυτά σου λέω!! Re c dn nomizw na yparxei soft pou na leei to eidos ths RAM. Apla prepei na 3ereis th pairneis mallon ddr exeis man. Kai koita ti pairnei h mobo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παιδιά που μπορώ να δώ τι μνήμη έχω στον υπολογιστή μου?? Ενοοώ αν είναι DDR ή SDR. Aν δεν τα λέω λάθος!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Κατεβασε αυτο το προγραματακι (δεν θελει install). Εχει πολλες πληροφοριες για το συστημα σου και τις μνημες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Pentium® 4 CPU 2.40GHz 2.30GHz,512 MB RAM Αυτά γράφει στίς πληροφορίες συστήματος αυτά σου λέω!! ok opos lei kai to pedi pio pano.. exis ( DDR ) se kamia periptosi (DDR2) Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας!! Κατέβασα το προγραμματάκι του φίλου και μου λέει DDR-SDRAM 512 MB!! Αν θέλω να πάρω άλλη πρέπει να την ζητήσω έτσι?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ενα stick 512MB DDR 400αρα θα ζητησεις.Ειναι οι μνημες που κυκλοφορουν περισσοτερο αυτη την περιοδο.Εγω θα προτεινα κατι σε twinmos.Λογικα θα τη βρεις κατω απο 50€.Και η kingston ειναι καλη προταση απλα εχει αρχισει να εχει αρκετα rma τα τελευταια δυο χρονια ειδικα σε value ram... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Δες πρωτα και στα ποσα Mhz τρεχει η μνημη σου με το cpuz που σου προτειναν!!Απ'οσο γραφει το διπλασιαζεις και βρισκεις στα ποσα!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Παιδιά στο μαγαζί μου έχω ένα άλλο μηχανάκι και είναι Ρ4 1.30ΜΗΖ και η μνήμη είναι SDRAM και μόλις 256. Εχω βρεί Εχω βρεί αυτή εδώ και θέλω να μάθω απο εσάς άν κάνει?? . Αν αφήσω και αυτή που έχει πάνω θα πάω στα 512?? Ενοοώ θα τρέξει πιό γρήγορα το μηχανάκι γιατί τώρα πάει με ρυθμούς χελώνας?? Πολλές ερωτήσεις και συγνώμη γι'αυτό αλλά είμαι λίγο ψιλοάσχετος!! :worry: Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 paidia pws ginete na balw eikoniki mnimi?kapws xwrizeis ton skliro alla den kserw pws.Kserei kaneis?? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 paidia pws ginete na balw eikoniki mnimi?kapws xwrizeis ton skliro alla den kserw pws.Kserei kaneis?? Δεξί κλικ στο My Computer, Properties, Advanced, Performance, Settings, Advanced, Change. Υ.Γ.: Περισσότερη δε σημαίνει απαραίτητα και καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 ok thanks!Tha diksei:D Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Εγώ είχα SDRAM 256 και έβαλα ακόμα μία 256 και μία 128 αλλά δεν είδα και μεγάλη διαφορά!! Πάει λίγο πιο γρήγορα!! Εχω Intel Pentium 4 CPU 1.70 GHz. Motherboard ASUS P4S133!! Ζητάω πολλά ε?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 paidia exw 3 ram panw 2-256 kai 1-512 opou kai oi 3 exoun diaforetiko mhz,8a exw tipota epiptwseis? kai an nai ti? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 paidia exw 3 ram panw 2-256 kai 1-512 opou kai oi 3 exoun diaforetiko mhz,8a exw tipota epiptwseis? kai an nai ti? Αν το μηχάνημα τις βλέπει όλες, η επίπτωση θα είναι ότι όλες οι μνήμες θα παίζουν στη χαμηλότερη κοινά υποστηριζόμενη συχνότητα. Γενικά όμως δεν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείς διαφορετικές μνήμες, μπορούν να προκύψουν διάφορα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 afta ta provlimata pou les ti enoeis? vasika ekana thn erwtisi afti giati ka8ws eimouna sto pc kai piga na anoiksw ena fakelo olo me mias epanekinisi...to pc mou einai p4 3,2-1gb ram-475 trofodotiko-dvd rom-dvd recorder-flopy-kai 3 sklirous 2 ide kai 1 sata,oi ide einai 80gb(exw ta xp mesa)o defteros(ide) 250gb kai o tritos(sata) 400gb protou kanw anava8misi itan mia xara(2,4),kanena provlima alla eixa 2 sklirous 80 kai 250 kai trofodotiko 400 kai exw alla dio provlimata pou den ta eixa ston 2,4...opote kanw epanekinisi kai paw enarksi sunexeia mou leei oti exoun egkatasta8ei nea programmata,enw ta exw valei edw kai ena mina...kai to allo einai oti otan fortwsei ta xp meta apo ligo mou vgazei sfalma to modem tou adsl kai klhnei,gia na sou dwsw na katalaveis katw deksia stin mpara exei ena ikonidio pou sou dhxnei se ti katastasi vriskete,poses wres/meres einai anixto,posa kb exei kanei send kai posa received...elpzw na katalaves :worry: kai mou vgazei afto to minima... http://img478.imageshack.us/img478/9494/adsl8gq.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Να προτείνω να βγάλεις τις 2 μνήμες από αυτές που έχεις και μετά να δεις αν συνεχίζουν τα προβλήματα...; Αν ναί, τότε φταίει κάτι από τα Windows. Αν όχι, τότε φταίει ο συνδιασμός από τις μνήμες. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Schetika me tis TWIN MOS mnimes axizoun kapoios na echi analogi empiria?Gia laptop mia ton 1024 i 2 ton 512,gia dell inspiron 1100? Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Αν μπορει καποιος να μου απαντησει: εχω 2 μνημες 512ΜΒ/533ΜΗΖ Ετσι τουλαχιστον γραφουν οι κωδικοι που αντιστοιχουν στις συσκευασιες & ετικετες της καθε μιας. Τρεχοντας ομως το "pc wizard" μου δειχνει αναλυτικοτατα πολλα πραγματα, αλλα οτι οι μνημες που εχω ειναι 266 ΜΗΖ !!! Τις δοκιμασα μια μια χωριστα (σε περιπτωση που δε συνεργαζονται samsung-Kingston και πεφτει η ταχυτητα) , αλλα παλι σε καθε μια δειχνει 266 ΜΗΖ. Υπαρχει εξηγηση, η καποιο προγραμμα αλλο για να τεσταρω; (CPU = Intel p4 HT 3,6) Παράθεση >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Αν μπορει καποιος να μου απαντησει: εχω 2 μνημες 512ΜΒ/533ΜΗΖ Ετσι τουλαχιστον γραφουν οι κωδικοι που αντιστοιχουν στις συσκευασιες & ετικετες της καθε μιας. Τρεχοντας ομως το "pc wizard" μου δειχνει αναλυτικοτατα πολλα πραγματα, αλλα οτι οι μνημες που εχω ειναι 266 ΜΗΖ !!! Τις δοκιμασα μια μια χωριστα (σε περιπτωση που δε συνεργαζονται samsung-Kingston και πεφτει η ταχυτητα) , αλλα παλι σε καθε μια δειχνει 266 ΜΗΖ. Υπαρχει εξηγηση, η καποιο προγραμμα αλλο για να τεσταρω; (CPU = Intel p4 HT 3,6) ...Δες πρωτα και στα ποσα Mhz τρεχει η μνημη σου με το cpuz που σου προτειναν!!Απ'οσο γραφει το διπλασιαζεις και βρισκεις στα ποσα!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Αν μπορει καποιος να μου απαντησει: εχω 2 μνημες 512ΜΒ/533ΜΗΖ Ετσι τουλαχιστον γραφουν οι κωδικοι που αντιστοιχουν στις συσκευασιες & ετικετες της καθε μιας. Τρεχοντας ομως το "pc wizard" μου δειχνει αναλυτικοτατα πολλα πραγματα, αλλα οτι οι μνημες που εχω ειναι 266 ΜΗΖ !!! Τις δοκιμασα μια μια χωριστα (σε περιπτωση που δε συνεργαζονται samsung-Kingston και πεφτει η ταχυτητα) , αλλα παλι σε καθε μια δειχνει 266 ΜΗΖ. Υπαρχει εξηγηση, η καποιο προγραμμα αλλο για να τεσταρω; (CPU = Intel p4 HT 3,6)Αν και το έχουμε ξαναγράψει στο computing: DDR = Double Data Rate. Οι μνήμες αυτές δηλαδή μεταφέρουν τα διπλάσια δεδομένα στον ίδιο κύκλο ρολογιού. Η συχνότητα που αναφέρεται συνήθως δεν είναι η πραγματική, αλλά η διπλάσια της επειδή οι επιδόσεις που έχουν είναι πιο κοντά σε αυτήν. Επομένως όταν λέμε DDR400 εννοούμε ότι λειτουργεί στα 200MHz. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Chips DDR2-400: DDR-SDRAM memory chips specified to run at 100 MHz, I/O clock at 200 MHz DDR2-533: DDR-SDRAM memory chips specified to run at 133 MHz, I/O clock at 266 MHz DDR2-667: DDR-SDRAM memory chips specified to run at 166 MHz, I/O clock at 333 MHz DDR2-800: DDR-SDRAM memory chips specified to run at 200 MHz, I/O clock at 400 MHzΔιαβασα τα παραπανω και λυθηκε η απορια μου. ευχαριστω Παράθεση >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Θα ηθελα να αγορασω 1 mobo socket 939 που να υποστηριζει 2 μνημες DDR2-800Μhz του 1gb,δηλαδη να εχω συνολο 2gb. Υπαρχει mobo socket 939 που να υποστηριζει μνημη τετοιων συχνοτητων?Αν δεν υπαρχει πρεπει να παρω αναγκαστικα mobo για pentium? please help.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Re paidia exw kai egw mia aporia.... Poia marka 8ewreitai h kaluterh ston tomea twn RAM?? A kai epishs pws na dw thn uyhloterh suxnothta pou mporei na tre3ei h mnhmh?? (apo thn mobo mono?) thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts