johnnyman25 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μου ήρθαν διάφορα καλούδια από AliExpress για τα ακουστικά buds 4,το watch 3 και φυσικά το OnePlus 15. Το συγκεκριμένο film που μόλις το πέρασα είναι σαν αυτό της Samsung κ είναι antireflective. Έχω πάθει σοκ το πόσο ίδιο είναι και πόσο καλή δουλειά κάνει. Σα να βλέπω την οθόνη του s25u. Σοκ ειλικρινά. Παραθέτω λινκ για το film που είναι fiber glass film. I just found this on AliExpress: 2 Pack HD Clear Anti-Reflective Protective Film for Oneplus 15 Enhancing Screen Protector AR Fiber Film+Install Tools https://a.aliexpress.com/_EIYRjO4 H συγκεκριμένη θήκη επίσης καταπληκτική για όποιον θέλει κάτι minimal με καλό grip I just found this on AliExpress: Lereach for OnePlus 15/15R/Ace 6/Ace 6T Corrugated Matte Phone Case Anti-Slip, Slim, Fingerprint-Resistant, Multi-Color Options https://a.aliexpress.com/_Ewi9inE 4 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Από άλλο φόρουμ διάβασα ότι μερικοί χρήστες ενώ είχαν 10 ώρες sot ξαφνικά βγάζουν 6 ώρες sot με την ίδια χρήση εσείς έχετε τέτοιο θέμα ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam784 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Χαιρετισμούς στην παρέα. Κάτοχος κι εγω του τηλεφώνου. Ερχόμενος από 7t pro φαίνεται η διαφορά θα πω. Κάποιες ερωτήσεις. Η αγορά έγινε μέσω σκρουτζ κ πολύ φοβάμαι πως έχω cn version. Πώς μπορώ να επιβεβαιώσω αν έχω ευρωπαϊκή έκδοση; επίσης στο παραστατικό δεν αναφέρεται ο αριθμός της συσκευής. Κουλό δεν είναι αυτό; Παρήγγειλα τον παρακάτω φορτιστή από αλι Oneplus Charger Original 100W 80W USB Adapter SUPERVOOC Type C 10A Cable For Oppo Realme Fast Chargers One Plus 15 13 12 11 Pro https://a.aliexpress.com/_EIv3HAy Είναι αξιόπιστος η θα κλαίω την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gko80 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) Καλημερα σε ολα τα παιδια.Φιλε liam ελεγξε στο κουτι της συσκευης τι κωδικο γραφει.Αν γραφει CPH2747 τοτε εχεις το ευρωπαικο μοντελο.Αν γραφει PLK110 (ή PHB110) τοτε εχεις κινεζικο με φλασαρισμενη την global rom.Ενας άλλος τρόπος να επιβεβαιώσεις είναι να δεις αν έχει δύο υποδοχές sim γιατί η κινεζική δεν υποστηρίζει esim.Για φορτιστη που ειπες δεν εχω αποψη,λογικά μια χαρά φαίνεται, αλλα το κινητο υποστηριζει 120w φορτιση και θα σου πρότεινα να πας σε εναν τετοιο.Ελπιζω να βοηθησα 12 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Από άλλο φόρουμ διάβασα ότι μερικοί χρήστες ενώ είχαν 10 ώρες sot ξαφνικά βγάζουν 6 ώρες sot με την ίδια χρήση εσείς έχετε τέτοιο θέμα ; Εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα. Edited 4 Μαρτίου by Gko80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam784 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Gko80 said: Καλημερα σε ολα τα παιδια.Φιλε liam ελεγξε στο κουτι της συσκευης τι κωδικο γραφει.Αν γραφει CPH2747 τοτε εχεις το ευρωπαικο μοντελο.Αν γραφει PLK110 (ή PHB110) τοτε εχεις κινεζικο με φλασαρισμενη την global rom.Ενας άλλος τρόπος να επιβεβαιώσεις είναι να δεις αν έχει δύο υποδοχές sim γιατί η κινεζική δεν υποστηρίζει esim.Για φορτιστη που ειπες δεν εχω αποψη,λογικά μια χαρά φαίνεται, αλλα το κινητο υποστηριζει 120w φορτιση και θα σου πρότεινα να πας σε εναν τετοιο.Ελπιζω να βοηθησα Σε ευχαριστω. Ευρωπαϊκο ειναι τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Καλημέρα παιδιά. Μόλις έσκασε σε ευρωπαϊκό 1 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου (edited) On 3/3/2026 at 12:41 ΜΜ, johnnyman25 said: Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μου ήρθαν διάφορα καλούδια από AliExpress για τα ακουστικά buds 4,το watch 3 και φυσικά το OnePlus 15. Το συγκεκριμένο film που μόλις το πέρασα είναι σαν αυτό της Samsung κ είναι antireflective. Έχω πάθει σοκ το πόσο ίδιο είναι και πόσο καλή δουλειά κάνει. Σα να βλέπω την οθόνη του s25u. Σοκ ειλικρινά. Παραθέτω λινκ για το film που είναι fiber glass film. I just found this on AliExpress: 2 Pack HD Clear Anti-Reflective Protective Film for Oneplus 15 Enhancing Screen Protector AR Fiber Film+Install Tools https://a.aliexpress.com/_EIYRjO4 H συγκεκριμένη θήκη επίσης καταπληκτική για όποιον θέλει κάτι minimal με καλό grip I just found this on AliExpress: Lereach for OnePlus 15/15R/Ace 6/Ace 6T Corrugated Matte Phone Case Anti-Slip, Slim, Fingerprint-Resistant, Multi-Color Options https://a.aliexpress.com/_Ewi9inE Δεν ξέρω τους κανόνες εδώ στο myphone, αλλά σε άλλο forum που είμαι γραμμένος, τα affiliate links απαγορεύονται. Και μου φαίνεται λογικό. Ή έστω να πεις ρε φίλε, ότι εγώ θα παίρνω προμήθεια από τον καθένα που θα αγοράσει μέσω του link. Βλέπω ότι είσαι ενεργό μέλος, σε αντίθεση με εμένα και μπορεί η συνεισφορά σου στο forum να είναι μεγάλη. Προσωπικά, μου κακοφάνηκε το affiliate χωρίς κάποια ενημέρωση. Edited 9 Μαρτίου by TziMmys79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam255 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό τζαμακι που να μην επηρεάζει το δακτυλικό αποτύπωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam255 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Καλημέρα σε ευρωπαϊκό θα έχω θέμα με cosmote tv και Netflix; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Τι γίνεται ρε παιδιά? https://m.economictimes.com/industry/cons-products/electronics/oneplus-india-ceo-robin-liu-steps-down-moves-back-to-china/articleshow/129768007.cms Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Πού το παράξενο; ...συνέβησαν και θα συμβαίνουν. Όλες αυτές οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, στόχο έχουν πωλήσεις και κέρδη... Και η Samsung πόσες "κομπίνες" έχει κάνει κατ' επανάληψη. Όπως προανέφερα πωλήσεις και χρήμα τους ενδιαφέρει όλους... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Παιδιά καλησπέρα. Έχει κάποιος cn μοντέλο με oxygen os να μου πει τι παίζει με τα update και γενικά αν είναι οκ για τη χρήση εφαρμογών τραπεζών ; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gko80 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) On 24/3/2026 at 8:53 ΠΜ, liam255 said: Καλημέρα σε ευρωπαϊκό θα έχω θέμα με cosmote tv και Netflix; Ούτε στο ευρωπαϊκό ούτε στο κινέζικο θα έχεις κάποιο προβλήματα 8 ώρες πριν, vaggelis_grg said: Παιδιά καλησπέρα. Έχει κάποιος cn μοντέλο με oxygen os να μου πει τι παίζει με τα update και γενικά αν είναι οκ για τη χρήση εφαρμογών τραπεζών ; Μια χαρά λειτουργούν όλα.Και update γίνεται(μάλιστα έρχεται νωρίτερα από ότι στο ευρωπαϊκό μοντέλο)και οι τραπεζικές εφαρμογές λειτουργούν και μπορείς να πληρώσεις μέσω wallet. Edited 27 Μαρτίου by Gko80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά , Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει το oneplus 15 σε κάποιο μαγαζί σε έκθεση ώστε να το δω αν με βολεύει; Δυστηχώς πήγα σε 2 μαγαζιά της περιοχής μου και δεν το είχαν. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 5 ώρες πριν, modechristo said: Καλησπέρα παιδιά , Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει το oneplus 15 σε κάποιο μαγαζί σε έκθεση ώστε να το δω αν με βολεύει; Δυστηχώς πήγα σε 2 μαγαζιά της περιοχής μου και δεν το είχαν. Ευχαριστώ Καλημέρα. Μόνο σε Κωτσόβολο μπορείς να το δεις από κοντά. 1 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Ποιο είναι το τελευταίο update που έχετε; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 2 ώρες πριν, vaggelis_grg said: Ποιο είναι το τελευταίο update που έχετε; Το 16.0.3.503 Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Οκ. Γιατί διαβάζω ότι βγήκε και νεότερο αλλά δε μου βγάζει κάτι έκανα. 16.05.700 λένε. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 45 minutes ago, vaggelis_grg said: Οκ. Γιατί διαβάζω ότι βγήκε και νεότερο αλλά δε μου βγάζει κάτι έκανα. 16.05.700 λένε. Δοκιμασε να μπεις εκει που κανεις ελεγχο για ενημερωσεις, δεξια πανω τις τελιτσες και προγραμμα beta. Δες αν σου την βγαζει εκει. Συνηθως εκει τις φερνει πιο αμεσα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου On 27/3/2026 at 7:55 ΠΜ, vaggelis_grg said: Παιδιά καλησπέρα. Έχει κάποιος cn μοντέλο με oxygen os να μου πει τι παίζει με τα update και γενικά αν είναι οκ για τη χρήση εφαρμογών τραπεζών ; Με τις εφαρμογές τράπεζας,κανένα θέμα. Το μόνο που δε μου παίζει είναι το cosmote tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 hour ago, vchristod84 said: Με τις εφαρμογές τράπεζας,κανένα θέμα. Το μόνο που δε μου παίζει είναι το cosmote tv Σε εσένα βλέπω ήρθε το update. Σε μένα δε βγάζει κάτι. Σε ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είναι cn με φλασαρισμενη τη ρομ.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gko80 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 ώρα πριν, vchristod84 said: Με τις εφαρμογές τράπεζας,κανένα θέμα. Το μόνο που δε μου παίζει είναι το cosmote tv Αν θέλεις να παίξει το cosmote tv δες τις οδηγίες στο ποστ του Patrik στις 25/1.Ειναι μια απλή ρύθμιση που πρέπει να κάνεις στις ρυθμίσεις προγραμματιστή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 ώρα πριν, vaggelis_grg said: Σε εσένα βλέπω ήρθε το update. Σε μένα δε βγάζει κάτι. Σε ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είναι cn με φλασαρισμενη τη ρομ.. Κι εγώ cn είμαι, δεν τρέχει τίποτα, θα έρθει 1 Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gko80 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 ώρα πριν, carcaroth said: Κι εγώ cn είμαι, δεν τρέχει τίποτα, θα έρθει Και εγώ cn είμαι.Αν πάτε εκεί που λέει ο FoT1s,στις 3 τελείες κ μετά beta υπάρχει η νέα έκδοση να κατεβάσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam255 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ το κινητό εκτός από τον 120w φορτιστή της OnePlus με τι άλλο μπορώ να το φορτίζω; Δεν θέλω συνέχεια να βάζω τόν γρήγορο για να μην καταπονείται η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts