STATYSS Δημοσιεύτηκε October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2025 (edited) H OnePlus έχει αρχίσει να διαφημίζει το OnePlus 15 για την κινεζική και την παγκόσμια αγορά, αλλά δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του τηλεφώνου. Το μόνο που έχει πει η εταιρεία μέχρι στιγμής είναι ότι το OnePlus 15 «έρχεται σύντομα». Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι το OnePlus 15 θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Οκτώβριο και, τώρα, μια νέα αναφορά των μέσων ενημέρωσης αναφέρει πως θα κάνει το ντεμπούτο του στις διεθνείς αγορές τον Νοέμβριο. Σύμφωνα με αυτήν την αναφορά, η οποία επικαλείται πηγές του κλάδου, το OnePlus 15 θα κάνει το διεθνές ντεμπούτο του στις 13 Νοεμβρίου σε μια παγκόσμια εκδήλωση κυκλοφορίας...Η OnePlus έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το OnePlus 15 θα τροφοδοτείται από το κορυφαίο τσιπ Snapdragon 8 Elite Gen 5 της Qualcomm, το οποίο ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, αλλά αποκάλυψε τον σχεδιασμό του smartphone παρουσιάζοντας το μοντέλο Sand Storm Η αντοχή αεροδιαστημικής ποιότητας επιτυγχάνεται μέσω μιας διαδικασίας πλάσματος υψηλής τάσης που δημιουργεί ένα κεραμικό επίστρωμα απευθείας πάνω στο μεταλλικό πλαίσιο», αναφέρει η OnePlus. Λέγεται ότι είναι πάνω από τρεις φορές πιο σκληρό από ένα πλαίσιο αλουμινίου, κάτι που θα πρέπει να βελτιώσει την αντοχή του πλαισίου. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι 134% σκληρότερο από το τιτάνιο, 223% σκληρότερο από το ανοξείδωτο ατσάλι και 344% σκληρότερο από το ανοδιωμένο αλουμίνιο. Αυτοί είναι μερικοί εξωφρενικοί αριθμοί και είναι σαφές ότι η OnePlus θέλει αυτό το τηλέφωνο να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο ανθεκτικά flagship στην αγορά. Μετά την πρόσφατη διαρροή, η OnePlus άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της και αποκάλυψε την επίσημη εμφάνιση του OnePlus 15, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο. Η εταιρία παρουσίασε έναν ολοκαίνουργιο χρωματισμό που τον ονομάζει Dune και παράλληλα παίρνουμε μια καλή γεύση από την εμφάνιση της συσκευής. Η OnePlus σημειώνει ότι το πλαίσιο του smartphone θα είναι ελαφρύτερο και θα προσφέρει υψηλότερη απαγωγή θερμότητας από το τιτάνιο χάρη σε μια νέα διαδικασία κατασκευής από τρία στάδια. Θα χρησιμοποιεί νέους μεθόδους για καλύτερη θερμότητα, ενώ θα έρθει εξοπλισμένο με το Snapdragon 8 Elite Gen 5 SoC, το ολοκαίνουργιο τσιπ της Qualcomm. και θα είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας που θα διαθέτει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 165HZ και τη νέα image engine DetailMax. Η OnePlus δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει «προηγμένους αλγόριθμους και ισχυρούς επεξεργαστές για να καταγράψει εικόνες που θα είναι εκπληκτικά καθαρές και πραγματικά ρεαλιστικές». Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν επίσης ότι το εμβληματικό OnePlus Alert Slider έχει αντικατασταθεί με ένα προσαρμόσιμο κουμπί συντόμευσης «Plus Key». Key Specs Android v16 Performance Qualcomm Snapdragon 8 Elite Gen 5 Octa core (4.6 GHz, Dual Core + 3.62 GHz, Hexa Core) 12 GB RAM Display 6.78 inches (17.22 cm); OLED 1440x2160 px (QHD (2k)) 165 Hz Refresh Rate Bezel-less with punch-hole display Rear Camera Triple Camera Setup 50 MP Primary Camera 50 MP Ultra-Wide Angle Camera 50 MP Periscope (upto 3x Optical Zoom) Camera Front Camera 32 MP Battery 7000 mAh 100W Super VOOC Charging General SIM1: Nano, SIM2: Nano 5G Supported ssstwitter.com_1749208585879.mp4 ssstwitter.com_1749208987732.mp4 doc_2025-10-03_17-08-59.mp4 SaveTik.co_7554241979664878867-hd.mp4 video_2025-10-03_17-16-34.mp4 Edited October 3, 2025 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 Γιατί πήγανε στο 15; Το 14αρι το κάνανε skip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 3, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 (edited) 58 minutes ago, Titarasaudi said: Γιατί πήγανε στο 15; Το 14αρι το κάνανε skip; ΕΙΝαι γρουσουζικος αριθμος για αυτους..! Καταραμενος.. Δεν τον θελουν με τιποτα😆 Πως σου φαινεται το 15? Edited October 3, 2025 by STATYSS 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 4 ώρες πριν, STATYSS said: ΕΙΝαι γρουσουζικος αριθμος για αυτους..! Καταραμενος.. Δεν τον θελουν με τιποτα😆 Πως σου φαινεται το 15? Εμείς πήραμε το γρουσούζικο (για μας) 13 δε μασάμε!! 😀 Όσο αφορά το 15αρι οπωσδήποτε σαν νεότερο μοντέλο φαίνεται δυνατό αλλά προσωπικά εμένα δε νομίζω να με κάνει να αλλάξω το 13αρι μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 2 παρατηρήσεις: -Είμαι περίεργος να δω πως θα λειτουργεί το plus key και τι αποδοχής θα τύχει τώρα που κατάργησαν το alert slider ( μεγα σφάλμα κατά την άποψή μου) -Πως θα ειναι η κάμερα μετα την λύση συνεργασίας με την hasselblad Κατά τα άλλα,τούμπανο!Ελπίζω και σε μια λογική τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 είμαι πολύ περίεργος και εγώ για το κομμάτι της κάμερας. Η αδερφή oppo την διατήρησε την συνεργασία. Νομίζω κάνανε πιο εμφανή τον διαχωρισμό oneplus - performance/ gaming ( δες και την 144hz οθόνη) και oppo - φωτογραφία - ultra κινητό. 1 Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 14, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 VID_20251014_161013_820.mp4 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 14, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 snaptik_7561009838021594386_v2.mp4 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 Έλεγα ότι το φετινό 13αρι, στο άσπρο χρώμα του ήταν πανέμορφο, βλέπω όμως ότι και αυτό, ειδικά σε αυτό το χρώμα, συνεχίζει την παράδοση. Εύγε OnePlus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 15, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 4_6014994444124690834.mp4 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 Γνώμη μου οτι κακώς εστιάζουν τόσο πολύ στα 165Hz της οθόνης όταν στην ουσία δεν υπάρχει καμία εφαρμογή να τα εκμεταλλευτεί ,όπως και παιχνίδια... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 16, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 On 15/10/2025 at 9:48 ΠΜ, SergioChr said: Γνώμη μου οτι κακώς εστιάζουν τόσο πολύ στα 165Hz της οθόνης όταν στην ουσία δεν υπάρχει καμία εφαρμογή να τα εκμεταλλευτεί ,όπως και παιχνίδια... Όλα στην ώρα τους. Δεν είναι χαζοί αυτοί για να δίνουν τέτοια χαρακτηριστικά. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 έβγαλε τα bonus προπαραγγελίας η oneplus για το 15. Μάπα φέτος, το τσαντάκι δίνει και τον 120αρι φορτιστή. Θα προτιμούσε είτε ρολόι είτε buds. Ανούσια και τα 2 τα θεωρώ, βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη και κάποιος μπορεί να διαφωνεί αλλά καμιά σχέση πέρσι με το 13, που δίνε και έξτρα μπονους στο trade in και τα buds pro 3. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 17, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 EΠΙΣΗΜΟΟΟΟ Συνήθισε τώρα τελευταία η OnePlus να παίζει το παιχνίδι των teasers και, περίπου έναν μήνα μετά την πρώτη της αναφορά για το OnePlus 15, προχώρησε επιτέλους στην επίσημη ανακοίνωση: το νέο smartphone θα παρουσιαστεί στις 27 Οκτωβρίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα στις 7 μ.μ. τοπική ώρα. Μαζί με το OnePlus 15, η εταιρεία θα παρουσιάσει και το OnePlus Ace 6. Αν και η OnePlus δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις πλήρεις προδιαγραφές του Ace 6, δημοσίευσε εικόνες που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και τις χρωματικές επιλογές της συσκευής. Όσον αφορά το OnePlus 15, έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα τροφοδοτείται από το κορυφαίο Snapdragon 8 Elite Gen 5 της Qualcomm. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της εταιρείας, το τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη με οπή και ρυθμό ανανέωσης 165Hz, προσφέροντας ακόμη πιο ομαλή εμπειρία χρήσης. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματικές εκδόσεις: Sand Dune, Absolute Black και Mist Purple. Τόσο το OnePlus 15 όσο και το OnePlus Ace 6 θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στην Κίνα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Oppo. Όσον αφορά τη διεθνή διάθεση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το OnePlus 15 θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 13 Νοεμβρίου. https://fdn.gsmarena.com/imgroot/news/25/10/oneplus-15-ace-6-launch-date/gsmarena_001.mp4?_=2 https://youtu.be/Ihf16CL0z7I?si=Xx2yatq4nJuhV5fP Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Η επίσημη σελίδα Κίνας για το 15 https://www.oneplus.com/cn/15 1 Παράθεση iPhone 16ProMax / in the past: OnePlus 12, [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 30, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Πιο χρώμα σας άρεσε περισσότερο;; Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 1, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 Εγώ θα πάω για το pink. 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 21 ώρες πριν, STATYSS said: Εγώ θα πάω για το pink. Κι εγώ! Και με ψήνει αρκετά να το χτυπήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 4, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 On 2/11/2025 at 8:47 ΜΜ, friends_addict said: Κι εγώ! Και με ψήνει αρκετά να το χτυπήσω! Γλυκό κοιτάζω το oppo findx 9 pro.. Πιο όμορφο από το 15. Πιο μεγάλη μπάταρια. Πολύ πιο ανώτερες κάμερες. .πιο φωτεινή οθόνη.καλυτερη ανάλυση. . Με ψήνει πολύ. .ίδιο μένου. Ίδια γραφικά. Και ο 9500 mediatek δεν έχει θέματα υπερθέρμανσης όπως ο snapdragon. . 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 Και το x8 pro ήταν εξαιρετικό να ξέρεις. Πάλι πέρυσι το επέλεξα αντί του αντίστοιχου 1+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 4, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 2 ώρες πριν, Da_rudakos said: Και το x8 pro ήταν εξαιρετικό να ξέρεις. Πάλι πέρυσι το επέλεξα αντί του αντίστοιχου 1+ Το 9 pro που βλέπω δεν παίζεται. . Είμαι σε μεγάλο δίλημμα Και ίσως πάρω την κινεζική έκδοση ή να περιμένω να κυκλοφορήσει η Ευρωπαϊκή;; Από την άλλη είμαι fun OnePlus πιστα από το 3Τ...μέχρι το 13. Κάθε χρόνο ανελλιπώς Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 (edited) 16 ώρες πριν, STATYSS said: Το 9 pro που βλέπω δεν παίζεται. . Είμαι σε μεγάλο δίλημμα Και ίσως πάρω την κινεζική έκδοση ή να περιμένω να κυκλοφορήσει η Ευρωπαϊκή;; Από την άλλη είμαι fun OnePlus πιστα από το 3Τ...μέχρι το 13. Κάθε χρόνο ανελλιπώς Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να βγουν τα reviews του OP15, να δεις τι ψάρια πιάνουν οι κάμερες, και αν το αποτέλεσμα είναι χειρότερο ή το ίδιο με το OP13. Αν ναι, τότε πας καρφί για το x9 pro. Edited November 5, 2025 by gregpec2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 το oppo x9 pro δεν μπορώ να το βρω πουθενά για προ παραγγελία.μονο στα Oppo stores που δεν στέλνουν Ελλάδα .ετσι θα πάω για το Oneplus .κριμα. κινεζικο δεν αγοράζω λόγω service. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 5, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 1 ώρα πριν, gregpec2 said: Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να βγουν τα reviews του OP15, να δεις τι ψάρια πιάνουν οι κάμερες, και αν το αποτέλεσμα είναι χειρότερο ή το ίδιο με το OP13. Αν ναι, τότε πας καρφί για το x9 pro. Είδα ότι βίντεο review υπάρχει. Το oppo είναι πολυ ανώτερο. . 22 minutes ago, nikolasn80 said: το oppo x9 pro δεν μπορώ να το βρω πουθενά για προ παραγγελία.μονο στα Oppo stores που δεν στέλνουν Ελλάδα .ετσι θα πάω για το Oneplus .κριμα. κινεζικο δεν αγοράζω λόγω service. Θα βγει αμαζον. Σύντομα. Και Ελλάδα σίγουρα ο Γερμανός . Αλλά άγνωστο το πότε. .Υπομονή Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 (edited) 18 ώρες πριν, STATYSS said: Το 9 pro που βλέπω δεν παίζεται. . Είμαι σε μεγάλο δίλημμα Και ίσως πάρω την κινεζική έκδοση ή να περιμένω να κυκλοφορήσει η Ευρωπαϊκή;; Από την άλλη είμαι fun OnePlus πιστα από το 3Τ...μέχρι το 13. Κάθε χρόνο ανελλιπώς Ευρωπαϊκή μόνο, έχουν θεματακια τα κινέζικα oppo στην Ελλάδα. Συχνά δεν παίζουν smart watch σωστά, gpay και άλλα. Με Ευρωπαϊκο είσαι μια χαρά σε όλα, έρχονται σύντομα ακούγεται. Το service το έχει όπως και της 1+ η smartec. *Δεν έχει Ελληνικά προς το παρόν επίσης, θέλει πατέντα apk απο 1+ Μην μπλέξεις Edited November 5, 2025 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts