Bayern7 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tele-phonic (19 Ιούλ. 2004 , 23:42) einai asxeto alla pos mpainei mia eikona stin ipografi? opos vlepete kai stin ipografi mou, einai keimeno kai oxi eikona an kai prospathisa... στο τελευταιο [img] βάλε και ένα / κάντο [/img] δλδ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (17 Ιούλ. 2004 , 17:40) Μάλλον... 'Coldplay - Clocks' :) Ίσως να είναι και το 'Coldplay vs Cosmos - Clocks'... :worry: Πάντως αυτό είναι το τραγουδάκι, την εκτέλεση δεν 'έπιασα'. :o :rolleyes: Ναι, αυτό είναι! :) Σε ευχαριστώ πολύ!! I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous-root Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Παιδιά ψάχνω ένα κομμάτι του enrico macias το il est come est soleil (δεν ξέρω να το γράψω με σωστή ορθογραφία αλλά κάπως έτσι είναι) και δεν το βρίσκω πουθενά, επίσης ψάχνω ένα ελληνικό που λέει "να γελάς και εγώ θα στο πώ, το σ' αγαπώ χορεύοντας ρούμπα" πρέπει να το τραγουδάει κάποιος κατσικάς (νομίζω) είναι κανείς που να έχει αυτά τα κομμάτια; Τέλος υπάρχει κανένα λινκ για το εθνική ελλάδος γεια σου; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anonymous-root (20 Ιούλ. 2004 , 00:53) [...] επίσης ψάχνω ένα ελληνικό που λέει "να γελάς και εγώ θα στο πώ, το σ' αγαπώ χορεύοντας ρούμπα" πρέπει να το τραγουδάει κάποιος κατσικάς (νομίζω) είναι κανείς που να έχει αυτά τα κομμάτια; [...] Ο ερμηνευτής είναι ο Νίκος Αντωνίου και το τραγούδι λεγεται 'Να Γελάς'. Θα το βρεις εδώ. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος v_zalmas (17 Ιούλ. 2004 , 11:11) Ένα που είναι και στο top-5 του bananafm 104 (δεν ξέρω αν είναι ακόμα, αλλά ήταν πριν μια βδομάδα). Λέει στο ρεφρέν: noa oooooaoaaaaa noa oooooooaoaaaaa niieoa niieoa!oxi to remember! και νομίζω ότι άκουσα και σε μια φάση να λέει: everywhere I go I hear your voice. Eύθυμο κομμάτι. Φίλε κι εγώ το ψάχνω καιρό και έχω συγκρατήσει ακριβώς τα ίδια lyrics. Όμως δεν το ξέρουν τα παιδιά του Myphone. Βασικά δε με είχε ξετρελάνει το τραγουδάκι, αλλά το έψαχνα για ένα φίλο μου. Anyway, αν κάποιος το ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του! Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε τους τίτλους δύο τραγουδιών... 1) Το πρώτο είναι ένα καινούριο της Γλυκερίας... τανγκό! 2) Το δεύτερο ένα καινούριο του Τερζή πολύ ωραίο, επιτυχία, αλλά δε θυμάμαι στίχους... όμως δε νομίζω να έχει γίνει κι άλλο του Τερζή επιτυχία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Γεια σας και παλι!!! Μηπως εχει κανεις το τραγουδι ΜΙΑ ΦΟΡΑ του Κοργιαλα, αλλα σε ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ???? ευχαριστω και παλι :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε τους τίτλους δύο τραγουδιών... 1) Το πρώτο είναι ένα καινούριο της Γλυκερίας... τανγκό! 2) Το δεύτερο ένα καινούριο του Τερζή πολύ ωραίο, επιτυχία, αλλά δε θυμάμαι στίχους... όμως δε νομίζω να έχει γίνει κι άλλο του Τερζή επιτυχία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Tης Γλυκεριας ο τιτλος του τραγουδιου ειναι - Τ'απογευματα τ'αδεια. Του Τερζη αυτο που ακουγεται πολυ ειναι το - Εχω μια αγαπη. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Bel είσαι πιο γρήγορος κι απ'τη σκιά σου!!! Thanks :cool: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugchem Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marion (20 Ιούλ. 2004 , 13:36) Γεια σας και παλι!!! Μηπως εχει κανεις το τραγουδι ΜΙΑ ΦΟΡΑ του Κοργιαλα, αλλα σε ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ???? ευχαριστω και παλι :D Μαλλον εννοείς το αγγλο-γαλλικών στίχων: Dimitris Korgialas feat.Katerina Moutsatsou - Just Une Fois ή Dimitris Korgialas feat.Katerina Moutsatsou - Just Une Fois (Atria Mix) (έτσι το έχω εγώ) ψάξε kazaa ή DC++ και αν δεν το βρεις έτσι PM μου Hello from Patras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin (20 Ιούλ. 2004 , 13:53) Bel είσαι πιο γρήγορος κι απ'τη σκιά σου!!! Thanks :cool: Παρακαλω :) να σαι καλα.Αν δεν τα βρισκεις μπορω να τ'ανεβασω και να σου στειλω τα link σε λιγο. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Mipos mporei na anevasei kapoios kapou kai na mou steilei to link me PM to INSPIRO - MAGIC NATURE den mporo na to vro pouthena. Thanks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Mhpws mporei kapoios na me voithisei kai na mou steilei ena tragoudi? Einai to Sti 8alassa kai to exei pei mia pou nomizw oti ti lene Theodosia Tsatsou. Euxaristw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpatsinilas Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Καλησπέρα σας, Μήπως έχει κάποιος/α το Revelations Day των Twoface? Μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να βρω μόνο ένα soundclip στη διεύθυνση http://www.soundvenue.com/mp3_popup.asp?id=1735 ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) http://img376.imageshack.us/img376/4599/swingers0hb.jpg "Vegas, baby...Vegas!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpatsinilas (20 Ιούλ. 2004 , 21:22) Καλησπέρα σας, Μήπως έχει κάποιος/α το Revelations Day των Twoface? Μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να βρω μόνο ένα soundclip στη διεύθυνση http://www.soundvenue.com/mp3_popup.asp?id=1735 ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Ορίστε! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 παιδιά που μπορώ να βρω ένα κομμάτι του Νίκου Πορτοκάλογλου που λέει:είναι η κρυφή σου η ατέλειωτη δίψα και ένα άλλο κομμάτι του ίδιου που μέσα στους στίχους αναφέρεται και το όνομα "Καλυψώ" ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (20 Ιούλ. 2004 , 22:10) παιδιά που μπορώ να βρω ένα κομμάτι του Νίκου Πορτοκάλογλου που λέει:είναι η κρυφή σου η ατέλειωτη δίψα και ένα άλλο κομμάτι του ίδιου που μέσα στους στίχους αναφέρεται και το όνομα "Καλυψώ" Είναι το ίδιο τραγούδι και λέγεται 'Δίψα', από τ' ομώνυμο album του. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek (20 Ιούλ. 2004 , 15:13) Mipos mporei na anevasei kapoios kapou kai na mou steilei to link me PM to INSPIRO - MAGIC NATURE den mporo na to vro pouthena. Thanks. Ορίστε κι εσύ! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 mporei kapoios na anebasei kapou ayto to kommati ean to exei???katerina moytsatsos - juste une fois rmx afria Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_b Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (20 Ιούλ. 2004 , 16:34) Mhpws mporei kapoios na me voithisei kai na mou steilei ena tragoudi? Einai to Sti 8alassa kai to exei pei mia pou nomizw oti ti lene Theodosia Tsatsou. Euxaristw! Δες εδώ www.insomnia.gr http://briefcase.pathfinder.gr/download/dim_b/20435/389077/0/mplampla-radio03_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_b Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (20 Ιούλ. 2004 , 22:10) παιδιά που μπορώ να βρω ένα κομμάτι του Νίκου Πορτοκάλογλου που λέει:είναι η κρυφή σου η ατέλειωτη δίψα και ένα άλλο κομμάτι του ίδιου που μέσα στους στίχους αναφέρεται και το όνομα "Καλυψώ" Κι εσύ δες εδώ Όπως είπε και η Cristina, είναι το ίδιο τραγούδι. www.insomnia.gr http://briefcase.pathfinder.gr/download/dim_b/20435/389077/0/mplampla-radio03_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού ισπανικού που έχει ως θέμα μια ιστορία αγάπης.Πρέπει να είναι νέο κομμάτι γιατί ακούγεται πολύ τελευταία στο ράδιο. Ευχαριστώ :) Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (20 Ιούλ. 2004 , 14:04) Παρακαλω :) να σαι καλα.Αν δεν τα βρισκεις μπορω να τ'ανεβασω και να σου στειλω τα link σε λιγο. Αν το κάνεις κι αυτό... δε θα'χω λόγια!!! Please γιατί δεν τα βρήκα κάπου αλλού (μάλλον δεν έχω καλές πηγές). Και κάτι άλλο... μήπως έχει κάποιος το honeymoon song των Beatles ? Αν δεν κάνω λάθος είναι η αγγλική έκδοση του "αν θυμηθείς τ'όνειρό μου". Please help!! Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dim_b (21 Ιούλ. 2004 , 00:19) Δες εδώ Se euxaristw! An sou pw oti to psaxnw 1 xrono. Einai teleio. Se euxaristw :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Mhpws yparxei to Final Countdown? Opoios exei as mou to steilei h as me voithisei na to vrw. Thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Yparxei ena tragoudi pou leei: Kai me kernaei o ponos mia apo ta idia/ gia thn agaph mou thn prodomenh/ san to zhtiano psaxnw sta skoupidia/ thn kardia mou thn plhgwmenh. Nonizw o Danths to tragoudaei alla den eimai kai sigouros. Mhpws mporeite na mou peite pou mporw na to vrw gia download h na mou to steilei kapoios? Epishs an yparxei kapou to Objection ths Shakira (olo kai to tango sthn arxh)? Thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts