Tasos19s Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 5 ώρες πριν, Fotis7_75 said: Καλά το ότι δεν έχει πάει καλά εμπορικά (το ξέρω πολύ καλά) δεν σημαίνει ότι είναι για μένα μια αδιάφορη συσκευή...Η πωλήσεις (όχι μόνο στα κινητά γενικά μιλάω) δεν κάνουν πάντα ένα προϊόν αν έχει πουλήσει λίγα είναι μάπα κ ένα πάρα πολύ τρομερό κ φοβερό.. Γενικά οι πωλήσεις για μένα δεν παίζουν ρόλο για το αν θέλω η δεν θέλω μου αρέσει μια συσκευή..Εδω η Samsung αν κ εξαιρετικά κινητά βγάζει τα τελευταία χρόνια τις ίδιες κάμερες μπαταρίες εμφάνιση κ.τ.λ. κ πουλάει τρέλα.. Εγώ προσωπικά μόλις το έπιασα στα χέρια μου κόλλησα (το έχει φίλος στη δουλειά) νομίζεις ότι κρατάς γυαλί τρομερή αίσθηση.. Ναι η κάμερα μια αλλά από φωτό που είδα το 1x που βγάζει σε ποιότητα είναι σαν τα pro μικρές διαφορές .. Αλλά ναι δεν έχει zoom, micro κ.τ.λ. εκεί υστερεί αλλά είναι τι θέλει ο κάθε ένας.. Η μπαταρία του κρατάει μια χαρά πάντως.. Οθονάρα το μέγεθος ιδανικό.. Βέβαια λένε για φέτος (είχαν πει για άνοιξη του 2027) το AIR 2 να έρθει με βελτιώσεις δύο κάμερες ηχεία κ μεγαλύτερη μπαταρία.. Θα δούμε.. Τώρα έχω σκαλώσει με άλλη συσκευή αλλά θέλω να την δω από κοντά.. Καλή χρονιά σε όλους!!! Καλά είναι σίγουρο ότι θα έρθει με βελτιώσεις αυτές που λες Και τον άλλο χρόνο θα έχει κάτι ακόμα κάτι ακόμα και θα φτάσει στα χαρακτηριστικά του 2022 αλλά θα έχουμε 2028 1 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου On 17/12/2025 at 5:11 ΜΜ, Nikos_Mpl said: παιδες καλησπερα. Εχω παρει το κινητο 2η φορα λογω αλλαγης χρωματος και εβαλα το τζαμακι torras. Στις 10 μερες που το εχω εχει γινει χαλια, τοση γρατζουνια δεν εχω ξανα δει σε τζαμι ποτε. Εχουν τοση ευαισθησια ή ετυχε λετε? πηρα το νεο μοντελο που κανει λιγοτερη αντανακλαση αλλα ειναι για πεταμα. Αντικειμενικα τα τζαμακια μου (spigen ) τα αφηνα 1 χρονο πανω και οριακα ελεγες οτι θελουν αντικατασταση και αυτο ειναι σα να το ετριβες με κλειδια μιση μερα ενω του εχω φερθει οπως σε ολα. Δεν ξέρω ποιο τζαμακι της Torras έχεις ακριβώς, αλλά το OrigArmor της Torras που έχω ένα μήνα σχεδόν, δεν έχει το παραμικρό σήμαδακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Καλησπέρα νέος κάτοχος εδώ: Εχω καταλήξει στα 2 παρακάτω σε θήκη και tempted glass. Έχετε άλλη πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) On 14/1/2026 at 10:00 ΜΜ, alexakos7 said: Καλησπέρα νέος κάτοχος εδώ: Εχω καταλήξει στα 2 παρακάτω σε θήκη και tempted glass. Έχετε άλλη πρόταση; Το τζαμακι της Torras είναι κορυφή. Το έχω ένα μήνα, δεν έχει το παραμικρό σημαδακι, η αφή είναι σαν να ακουμπάς την οθόνη του κινητού χωρίς να έχεις βαλει κάτι, και η ανακλαστικη επίστρωση κορυφαία. Τα χρώματα είναι τέλεια. Για τη θήκη δεν έχω άποψη αλλά αν σε παίρνει, πήγαινε επίσης σε torras. Λίγο ακριβή αλλά αξίζει 100%!!! Edited 16 Ιανουαρίου by jimmys121979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Αυτό το τζαμάκι παιδιά της torras αφήνει δαχτυλιές; Επίσης στο φως αντανακλά η είναι οκ; Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Χωρίς να θέλω να κάνω προβολή/ διαφήμιση… εδώ και χρόνια σε όλα τα τεστ στο διαδίκτυο πάντα βγαίνει πρώτη θέση η FloLab….αντοχή .. καλύτερη κάλυψη… ορατότητα.. anti-Rainbow. το αναφέρω σαν εναλλακτική επιλογή Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες επιλογές στην αγορά.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Καλημερα παιδες, μια ερωτηση: Εχω το ultra 3 Και buds pro 3. Ενω εχω βαλει να φορτιζουν με βαση τη χρηση μου κτλ, ενω τα εχω πανω απο 20 ημερες, αυτα φορτιζουν στο 100% με το που τα βαλω. Υπαρχει τροπος να το περιορισω ή εστω να κανω κατι να "εκπαιδευτει" πιο γρηγορα κτλ? γιατι ειδικα το ρολοι, ειχα το 1ο ultra το οποιο οταν επεσε κατω απο 90% δεν εβγαζε 3η μερα και ειχε αρχισει να γινεται κουραστικο. το κινητο το εχω ρυθμισει να φτανει στο 85%, αλλα δεν βλεπω τα περιφερειακα να μαθαινουν.. On 18/1/2026 at 5:57 ΜΜ, xabos said: Χωρίς να θέλω να κάνω προβολή/ διαφήμιση… εδώ και χρόνια σε όλα τα τεστ στο διαδίκτυο πάντα βγαίνει πρώτη θέση η FloLab….αντοχή .. καλύτερη κάλυψη… ορατότητα.. anti-Rainbow. το αναφέρω σαν εναλλακτική επιλογή Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες επιλογές στην αγορά.. επειδη την ειχα περισυ στο 16αρι, νομιζω η torras ειναι καλυτερη σε αισθηση ειδικα στις ακρες. το σβησιμο που κανει σε κανει να αμφιβαλλεις αν φορας τζαμι. Δε θυμαμαι η flolab να ειχε τοσο καλα ακρα. Βεβαια μου εχει γινει χαλια η torras Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Γιατί δεν "συμβαδιζουν" τα βήματα; το ένα είναι από την εφαρμογή Υγεία και το άλλο από την Αθληση Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, Strofigkas said: Γιατί δεν "συμβαδιζουν" τα βήματα; το ένα είναι από την εφαρμογή Υγεία και το άλλο από την Αθληση Θέλει χρόνο για ν συγχρονιστουν!! Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amityrealty Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου On 12/31/2025 at 6:57 PM, dafly7 said: Εχω πάρει ήδη δυο μιας κ έχω τρέλα μια q 3 air k περιμένω μια καφέ με βιγκαν leather από πίσω άψογες είναι Συμφωνώ εγω πηρα την πορτοκαλι vegan leather! Ειναι εγγύηση η Torras. Περιμένω και μια καφε απο Native Union να την δοκιμασω, δεν εχω ξανα παρει απο NU. Περα απο τις θηκες αντιμετωπιζω ενα μεγαλο προβλημα, λυση δεν εχω βρει ουτε εχω βρει κατι σχετικο με το προβλημα μου online, ρωταω και εδω μηπως καποιος εχει καποια ιδεα. Οταν δεχομαι video call from WhatsApp ΜΟΝΟ και το τηλεφωνο ειναι κλειδωμένο, απανταω την κλήση και συνεχίζει να λεει οτι το τηλέφωνο πρεπει να ξεκλειδώσει και μου την τερματιζει. Οτι και να εχω δοκιμασει απλα δεν εχει δουλεψει. Uninstall/Reinstall whatsapp, ξανα set up face id. Τιποτα. Στο facetime δεν το κανει ξεκλειδώνει κανονικα το τηλέφωνο. Στην δεύτερη συσκευή που εχω, ξαναμετεφερα το whatsapp για δοκιμή και ξεκλειδώνει κανονικα. Και τα 2 σε iOs 26.2.1 Ειναι σοβαρο προβλημα γιατι ενώ το απαντω και μιλαω μετα απο 2-3 δευτερολεπτα τερματιζει την κλήση. Αυτο το κανει μονο το 17 pro, επαναλαμβανω οταν ειναι κλειδωμένο. Οταν ειναι ξεκλείδωτο δεν υπαρχει προβλημα. Υ.Γ. Το κανει μόνο σε εισερχόμενες. Οταν χρησιμοποιω Siri πχ να μου κανει whatsapp video call, ξεκλειδώνει κανονικοτατα. Ελπιζω καποιος να εχει καποια ιδεα!🤗 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Καλημέρα σε όλους, συνδεω το iPhone στο carplay, κλείνω εντελώς το Bluetooth ( να μην ψάχνει για συσκευές background Δλδ), αλλά παραμένει συνδεδεμένο. Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 32 minutes ago, jimmys121979 said: Καλημέρα σε όλους, συνδεω το iPhone στο carplay, κλείνω εντελώς το Bluetooth ( να μην ψάχνει για συσκευές background Δλδ), αλλά παραμένει συνδεδεμένο. Πως γίνεται αυτό; Δεν το κλείνεις γι αυτό Απο το control το κλείνεις; Αμα κλείσεις το Bluetooth μέσα από τις Ρυθμίσεις δεν πρόκειται να συνδεθεί τίποτα μετά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 37 minutes ago, jimmys121979 said: Καλημέρα σε όλους, συνδεω το iPhone στο carplay, κλείνω εντελώς το Bluetooth ( να μην ψάχνει για συσκευές background Δλδ), αλλά παραμένει συνδεδεμένο. Πως γίνεται αυτό; Το Bluetooth χρησιμοποιείται για την αρχική σύνδεση, μετά δουλεύει με WiFi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Δεν το κλείνεις γι αυτό Απο το control το κλείνεις; Αμα κλείσεις το Bluetooth μέσα από τις Ρυθμίσεις δεν πρόκειται να συνδεθεί τίποτα μετά Από τις ρυθμίσεις το κλείνω 2 ώρες πριν, leo06 said: Το Bluetooth χρησιμοποιείται για την αρχική σύνδεση, μετά δουλεύει με WiFi Έτσι εξηγείται.. Σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 44 minutes ago, jimmys121979 said: Από τις ρυθμίσεις το κλείνω Έτσι εξηγείται.. Σωστά Εγώ όταν έχω κλειστό το Bluetooth δεν συνδέεται η συσκευή μου με το car play Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 20 minutes ago, Tasos19s said: Εγώ όταν έχω κλειστό το Bluetooth δεν συνδέεται η συσκευή μου με το car play Γιατί στην αρχική σύνδεση χρησιμοποιεί το Bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 37 minutes ago, Tasos19s said: Εγώ όταν έχω κλειστό το Bluetooth δεν συνδέεται η συσκευή μου με το car play Στην αρχή χρειάζεται το bluetooth .....Μολις γινει η συνδεση με το CarPlay μπορεις να απενεργοποιήσεις το bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, pavlos.dr said: Στην αρχή χρειάζεται το bluetooth .....Μολις γινει η συνδεση με το CarPlay μπορεις να απενεργοποιήσεις το bluetooth Αυτό γιατί να το κάνω; Αν τύχει να είναι κλειστό το Bluetooth απλά δεν συνδέεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Tasos19s said: Αυτό γιατί να το κάνω; Αν τύχει να είναι κλειστό το Bluetooth απλά δεν συνδέεται Απλά λέει πότε χρειάζεται το Bluetooth και γιατί παραμένει συνδεδεμένο ακόμα και αν το κλείσεις μέσα από τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, jimmys121979 said: Απλά λέει πότε χρειάζεται το Bluetooth και γιατί παραμένει συνδεδεμένο ακόμα και αν το κλείσεις μέσα από τις ρυθμίσεις Α μάλλον εννοεί έκλεισε το Bluetooth μετά την σύνδεση με το car play Ναι αυτό δεν το γνωρίζω πως συμπεριφέρεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Καλησπέρα στην παρέα μετά την τελευταία αναβάθμιση όταν κάνω φωνητική πληκτρολόγηση στο βαιμπερ μου γράφει μόνο την πρώτη λέξη κ μετά το κόβει σας συμβαίνει κ εσάς έχω σβήσει κ έχω ξαναπεράσει την εφαρμογή κ πάλι τα ίδια μου κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Αν το αφήσεις θα σου γράψει και τις υπόλοιπες, όντως έχει μια καθυστέρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Σε εμένα δεν είναι θέμα καθυστέρησης μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις απλά γράφει όποια λέξη πεις πρώτη κ ακυρώνει μόνο του την φωνητική πληκτρολόγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου (edited) Ένα πρόβλημα που είχα στους χάρτες (google) με την αρίθμηση της οδού , το έλυσα με διόρθωση …μετά από μια ημέρα γίνεται οριστική , σύμφωνα με την νέα καταχώρηση… υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στο iOS, …? έχασα ένα δέμα με τις ελλιπείς ενδείξεις κ την βιασύνη που διακατέχει όλες τις κούριερ …. Edited 16 Μαρτίου by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 2 ώρες πριν, xabos said: Ένα πρόβλημα που είχα στους χάρτες (google) με την αρίθμηση της οδού , το έλυσα με διόρθωση …μετά από μια ημέρα γίνεται οριστική , σύμφωνα με την νέα καταχώρηση… υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στο iOS, …? έχασα ένα δέμα με τις ελλιπείς ενδείξεις κ την βιασύνη που διακατέχει όλες τις κούριερ …. ναι φυσικα και υπαρχει! και στο google maps και στο apple maps Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts