Strofigkas Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, arxontas2323 said: Νομίζω δεν γίνεται...αν βρεις τρόπο πες μου... Πρέπει να τα περάσεις μεσααπο itunes ή ενα αλλο πρόγραμμα που μου διαφεύγει τώρα (αν τ θυμηθώ θα στ γράψω) Κατέβασα το Apple music και την εφαρμογή "συσκευές Apple" στο λαπτοπ τα πέρασα εκεί και μετά με συγχρονισμό με το τηλέφωνο περαστηκαν(δεν θυμάμαι αν σύνδεσα το τηλ με το λαπτοπ με καλώδιο). Νομίζω ότι αν ξαναχρειαστει δεν ξέρω αν θα το καταφέρω πάλι 😂😂😂 τόσο που με παιδεψε με την μ@λ@κισμενη Apple που τα κάνει όλα τόσο δύσκολα!!! Edited December 7, 2025 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 31 minutes ago, Strofigkas said: Κατέβασα το Apple music και την εφαρμογή "συσκευές Apple" στο λαπτοπ τα πέρασα εκεί και μετά με συγχρονισμό με το τηλέφωνο περαστηκαν(δεν θυμάμαι αν σύνδεσα το τηλ με το λαπτοπ με καλώδιο). Νομίζω ότι αν ξαναχρειαστει δεν ξέρω αν θα το καταφέρω πάλι 😂😂😂 τόσο που με παιδεψε με την μ@λ@κισμενη Apple που τα κάνει όλα τόσο δύσκολα!!! Για Windows λες τώρα; Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 31 minutes ago, arxontas2323 said: Για Windows λες τώρα; Ναι Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 Καλησπέρα σε όλους!! Έχει κανείς άποψη για το anti reflective armor screen protector της Panzerglass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 Τελικά κατέληξα στο OrigArmor της Torras. Οι κριτικές είναι διθυραμβικες και ελπίζω να ανταποκρινονται στην πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 14 ώρες πριν, jimmys121979 said: Τελικά κατέληξα στο OrigArmor της Torras. Οι κριτικές είναι διθυραμβικες και ελπίζω να ανταποκρινονται στην πραγματικότητα. Μία από τις δύο καλύτερες επιλογές έκανες, μαζί με το Flolab NanoArmour ONETIME PRO. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 1 hour ago, bill_viper said: Μία από τις δύο καλύτερες επιλογές έκανες, μαζί με το Flolab NanoArmour ONETIME PRO. Φίλε επειδή πρώτη φορά παίρνω τέτοιο τζαμακι όντως η διαφορά είναι μεγάλη με ένα απλό; όσον αφορά χρώματα κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 1 ώρα πριν, jimmys121979 said: Φίλε επειδή πρώτη φορά παίρνω τέτοιο τζαμακι όντως η διαφορά είναι μεγάλη με ένα απλό; όσον αφορά χρώματα κτλ; Από που την πήρες και πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 3 ώρες πριν, strathgos said: Από που την πήρες και πόσο; Από το site της Torras 27 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 3 ώρες πριν, jimmys121979 said: Από το site της Torras 27 ευρώ Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 1 ώρα πριν, strathgos said: Ευχαριστώ Πάντως βλέπω ότι από Κίνα έρχεται 🤔🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 Μόλις τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 (edited) Με την εγκατάσταση του νέου ιός , εμφάνισε για λίγο ένα νέο Lock Screen , σε λευκή απόχρωση… Πώς γίνεται εγκατάσταση… ψάχνω στο διαδίκτυο.. Edited December 14, 2025 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 (edited) On 13/12/2025 at 12:14 ΜΜ, xabos said: Με την εγκατάσταση του νέου ιός , εμφάνισε για λίγο ένα νέο Lock Screen , σε λευκή απόχρωση… Πώς γίνεται εγκατάσταση… ψάχνω στο διαδίκτυο.. Τι εννοείς; On 13/12/2025 at 12:14 ΜΜ, xabos said: Με την εγκατάσταση του νέου ιός , εμφάνισε για λίγο ένα νέο Lock Screen , σε λευκή απόχρωση… Πώς γίνεται εγκατάσταση… ψάχνω στο διαδίκτυο.. Απ ότι έχω δει σε κάποιες ομάδες στο fb κυκλοφορούν διαφορά wallpaper αυτού του στυλ και όχι μόνο και εσύ απλά προσθέτεις widget είτε αυτά που έχει το τηλ είτε από τη εφαρμογή widgy widget Edited December 14, 2025 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 παιδες καλησπερα. Εχω παρει το κινητο 2η φορα λογω αλλαγης χρωματος και εβαλα το τζαμακι torras. Στις 10 μερες που το εχω εχει γινει χαλια, τοση γρατζουνια δεν εχω ξανα δει σε τζαμι ποτε. Εχουν τοση ευαισθησια ή ετυχε λετε? πηρα το νεο μοντελο που κανει λιγοτερη αντανακλαση αλλα ειναι για πεταμα. Αντικειμενικα τα τζαμακια μου (spigen ) τα αφηνα 1 χρονο πανω και οριακα ελεγες οτι θελουν αντικατασταση και αυτο ειναι σα να το ετριβες με κλειδια μιση μερα ενω του εχω φερθει οπως σε ολα. 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 16 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: παιδες καλησπερα. Εχω παρει το κινητο 2η φορα λογω αλλαγης χρωματος και εβαλα το τζαμακι torras. Στις 10 μερες που το εχω εχει γινει χαλια, τοση γρατζουνια δεν εχω ξανα δει σε τζαμι ποτε. Εχουν τοση ευαισθησια ή ετυχε λετε? πηρα το νεο μοντελο που κανει λιγοτερη αντανακλαση αλλα ειναι για πεταμα. Αντικειμενικα τα τζαμακια μου (spigen ) τα αφηνα 1 χρονο πανω και οριακα ελεγες οτι θελουν αντικατασταση και αυτο ειναι σα να το ετριβες με κλειδια μιση μερα ενω του εχω φερθει οπως σε ολα. Μην μου λες τέτοια γιατί και γω αυτό περίμενω. Το έβαλες το κινητό με άλλα αντικείμενα; πως έγιναν τόσες γρατζουνιες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Torras έχω και εγώ και δεν έχει πάθει τίποτα από το Σεπτέμβριο. Δεν είναι και λογικό άλλωστε. 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 3 ώρες πριν, Pharmex said: Torras έχω και εγώ και δεν έχει πάθει τίποτα από το Σεπτέμβριο. Δεν είναι και λογικό άλλωστε. Έτσι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 12 ώρες πριν, Pharmex said: Torras έχω και εγώ και δεν έχει πάθει τίποτα από το Σεπτέμβριο. Δεν είναι και λογικό άλλωστε. Εχεις το καινουριο το γυαλι που ειναι καλυτερο στις αντανακλασεις? εγω εχω ξενερωσει με το ποσο χαλια εγινε σε 10 μερες σε κινητο που το προσεχω απιστευτα πολυ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να το πάρω αύριο. Με δύο λόγια διαφορές με 16pm;;; Υπάρχει κάποια σημαντική αναβάθμιση (κάμερα, μπαταρία κλπ);; Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 46 minutes ago, Nikos_Mpl said: Εχεις το καινουριο το γυαλι που ειναι καλυτερο στις αντανακλασεις? εγω εχω ξενερωσει με το ποσο χαλια εγινε σε 10 μερες σε κινητο που το προσεχω απιστευτα πολυ Μάλλον όχι, δεν πρέπει να είχε βγει τότε, αλλά τι να το κάνεις το καινούριο αν είναι τελικά έχει θέματα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 36 minutes ago, montoya_42 said: Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να το πάρω αύριο. Με δύο λόγια διαφορές με 16pm;;; Υπάρχει κάποια σημαντική αναβάθμιση (κάμερα, μπαταρία κλπ);; Ευχαριστώ Εγω δεν ειδα διαφορα πουθενα, μπαταρια ελαχιστη..για μενα ξεκαθαρα δεν αξιζει η αναβαθμιση. 18 minutes ago, Pharmex said: Μάλλον όχι, δεν πρέπει να είχε βγει τότε, αλλά τι να το κάνεις το καινούριο αν είναι τελικά έχει θέματα; ενταξει μπορει να φταιει αυτο, να ειναι ευαισθητο το νεο για να μην κανει αντανακλαση πχ αλλα να χαρασει. δεν ξερω, αυτο το χαλι δεν το εχω ξανα δει σε τζαμι παντως. θα δοκιμασω σε λιγο καιρο να το αλλαξω να δω αν θα ξανα γινει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 9 ώρες πριν, montoya_42 said: Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να το πάρω αύριο. Με δύο λόγια διαφορές με 16pm;;; Υπάρχει κάποια σημαντική αναβάθμιση (κάμερα, μπαταρία κλπ);; Ευχαριστώ Από 15 Pro Max σε 16 Pro και από 16 Pro σε 17 Pro Max. Από τις πιο αδιάφορες αναβαθμίσεις που έχω κάνει. Και οι δύο. Πιο αδιάφορες ...πεθαίνεις (που λένε και οι νέοι). Σε σχέση με το 16 Pro : Με χαζο-ενθουσίασε η διπλή εγγραφή στην κάμερα. Καλή περίπτωση όταν θέλεις να στείλεις βιντεάκια για χαβαλέ κλπ...φαίνεται και η φάτσα σου. Σιγά τον πολυέλαιο θα μου πείς. Ναι συμφωνώ. Καλοδεχούμενη η anti-reflective επίστρωση που σε κάποιες περιπτώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας, ναι, κάνει την διαφορά. Αρκεί να μην φοράς τζάμι στην οθόνη. Η διαφορά των 4γίγα ram δεν φαίνεται πουθενά (μπορεί να φανεί σε 2-3 χρόνια, αν και στην Ελλάδα...αμφιβάλω εάν θα δουλέψει ποτέ κάποια υπηρεσία της Apple που θα απαιτεί τα 12GB ram). Κάμερα, σαν 16 Pro με 8x optical. Για ταχύτητα φόρτισης δεν έχω άποψη γιατί το φορτίζω από USB του Mac πάντα. Τα 1000nits διαφορά στο peek της οθόνης...δεν τα είδα πουθενά...ίσως γιατί και τα 15-16 Pro ήταν άψογα κάτω από το έντονο φώς. To αλουμίνιο...θλίψη απλά... Ceramic Shield 2 λέει η οθόνη...δεν γρατζουνιέται με τίποτα...καλά...μας τα είπατε και παλαιότερα αυτά. Ίδιας τεχνολογίας/αρχιτεκτονικής επεξεργαστής (3nm) Vapor chamber, δεν ξέρω, δεν το ζορίζω τόσο γιατί παιχνίδια δεν παίζω. Ας μα το έδιναν με esim only να είχαμε 5100mah μπαταρία να λέγαμε τέλος πάντων ότι πήγαμε ψηλά σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον. Για μένα, εάν δεν έχετε μικρόβιο αλλαγής, ούτε από 15 Pro Max αξίζει η αναβάθμιση (για μένα ε, γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις). Για να μην πώ ... ούτε από 13 Pro Max και πέσει γιούχα.... 4 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 1 minute ago, pavlidisc said: Από 15 Pro Max σε 16 Pro και από 16 Pro σε 17 Pro Max. Από τις πιο αδιάφορες αναβαθμίσεις που έχω κάνει. Και οι δύο. Πιο αδιάφορες ...πεθαίνεις (που λένε και οι νέοι). Σε σχέση με το 16 Pro : Με χαζο-ενθουσίασε η διπλή εγγραφή στην κάμερα. Καλή περίπτωση όταν θέλεις να στείλεις βιντεάκια για χαβαλέ κλπ...φαίνεται και η φάτσα σου. Σιγά τον πολυέλαιο θα μου πείς. Ναι συμφωνώ. Καλοδεχούμενη η anti-reflective επίστρωση που σε κάποιες περιπτώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας, ναι, κάνει την διαφορά. Αρκεί να μην φοράς τζάμι στην οθόνη. Η διαφορά των 4γίγα ram δεν φαίνεται πουθενά (μπορεί να φανεί σε 2-3 χρόνια, αν και στην Ελλάδα...αμφιβάλω εάν θα δουλέψει ποτέ κάποια υπηρεσία της Apple που θα απαιτεί τα 12GB ram). Κάμερα, σαν 16 Pro με 8x optical. Για ταχύτητα φόρτισης δεν έχω άποψη γιατί το φορτίζω από USB του Mac πάντα. Τα 1000nits διαφορά στο peek της οθόνης...δεν τα είδα πουθενά...ίσως γιατί και τα 15-16 Pro ήταν άψογα κάτω από το έντονο φώς. To αλουμίνιο...θλίψη απλά... Ceramic Shield 2 λέει η οθόνη...δεν γρατζουνιέται με τίποτα...καλά...μας τα είπατε και παλαιότερα αυτά. Ίδιας τεχνολογίας/αρχιτεκτονικής επεξεργαστής (3nm) Vapor chamber, δεν ξέρω, δεν το ζορίζω τόσο γιατί παιχνίδια δεν παίζω. Ας μα το έδιναν με esim only να είχαμε 5100mah μπαταρία να λέγαμε τέλος πάντων ότι πήγαμε ψηλά σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον. Για μένα, εάν δεν έχετε μικρόβιο αλλαγής, ούτε από 15 Pro Max αξίζει η αναβάθμιση (για μένα ε, γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις). Για να μην πώ ... ούτε από 13 Pro Max και πέσει γιούχα.... Πραγματικά μετά το 13 και 14 pro max το μόνο που βλέπω να έχει αλλάξει είναι η θύρα φόρτισης Κατά τα άλλα κάποιος πρέπει να ψάχνει ψύλλους στα άχυρα για να βρει που πήγαν τα λεφτά του Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 2 minutes ago, Tasos19s said: Κατά τα άλλα κάποιος πρέπει να ψάχνει ψύλλους στα άχυρα για να βρει που πήγαν τα λεφτά του Ακριβώς. Όμως, ας έχουμε πάντα στο κεφάλι μας ότι οι ψύλλοι, για κάποιους μπορεί να έχουν σημασία. Δεν ξέρω για ποιους. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι έχουν τις ίδιες απαιτήσεις. Κάτι που για εμένα είναι μπούρδα, για τον άλλον είναι must. Γενικά, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες, αλλά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts