katsj Δημ. May 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Panare pires kai esy to N560? :) Pantos den exo kataferei na bro tool gia WM5 pou na paizei meso BT me to N560 kai BT kinito. M Y T H O Z Z ! ! ! Theloume Loox N560 Avatar!!!!!!!!!!!!!!!! Min amauroneis tin ypografi mou Mythozz!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Panare pires kai esy to N560? :) Pantos den exo kataferei na bro tool gia WM5 pou na paizei meso BT me to N560 kai BT kinito. M Y T H O Z Z ! ! ! Theloume Loox N560 Avatar!!!!!!!!!!!!!!!! Min amauroneis tin ypografi mou Mythozz!!!!!!! Συμφωνώ με το avatar. Και εγώ το έψαχνα. Ελπίζω να το βάλουνε. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Συμφωνώ με το avatar. Και εγώ το έψαχνα. Ελπίζω να το βάλουνε. :cry: Δεν θα ξεχωρίζει όμως απο τα υπόλοιπα FS 500 ή 520... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. May 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Δεν θα ξεχωρίζει όμως απο τα υπόλοιπα FS 500 ή 520... Υπάρχει avatar για αυτά μήπως;;; Εγώ δεν το βρήκα πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Υπάρχει avatar για αυτά μήπως;;; Εγώ δεν το βρήκα πάντως! Απλά λέω οτι "θα είναι ένα και το αυτό" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Panare pires kai esy to N560? :) Pantos den exo kataferei na bro tool gia WM5 pou na paizei meso BT me to N560 kai BT kinito. Αυτό το άτιμο το software ψάχνω κι εγώ για να συνδέομαι με το κινητό για internet..... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Panare pires kai esy to N560? :) Pantos den exo kataferei na bro tool gia WM5 pou na paizei meso BT me to N560 kai BT kinito. M Y T H O Z Z ! ! ! Theloume Loox N560 Avatar!!!!!!!!!!!!!!!! Min amauroneis tin ypografi mou Mythozz!!!!!!! αμαν ρε Γιαννη, με τις αποριες και το avatar σου(spv) μας γυριζεις δυο χρονια πισω και βαλε:) θυμαμαι οταν ειχα ipaq 2210 και t630 υπηρχε ενα σχετικο εργαλειο για sms, αλλα δεν μπορω να θυμηθω το ονομα του. τωρα με ενα γρηγορο googlαρισμα βρηκα αυτο. πειτε μας αν παιζει, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Panare pires kai esy to N560? :) Pantos den exo kataferei na bro tool gia WM5 pou na paizei meso BT me to N560 kai BT kinito. M Y T H O Z Z ! ! ! Theloume Loox N560 Avatar!!!!!!!!!!!!!!!! Min amauroneis tin ypografi mou Mythozz!!!!!!! Kαλά, αυτός ο katsj πόσο newbie user είναι? :tease: Για κοίτα το Phone Tools ή το pocket Connection Manager από την BVRP. Kαι χέssε μας με τα avatar. Τι τα θέλεις, για να βάζεις κινητό περασμένης δεκαετίας?:chair: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Εχει καταφέρει κανείς να μπαίνει στο internet μεσω wifi ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Εχει καταφέρει κανείς να μπαίνει στο internet μεσω wifi ; Μπαίνω συχνά. Έχω router Linksys wi-fi με WPA. Η εμφάνηση των σελίδων είναι καλύτερη από τα προηγούμενα (ΗΡ) λόγω ανάλυσης οθόνης. Α! δεν χρησιμοποιώ το πρόγραμμα που δείνει η fujitsu αλλά το απλό των windows. Με το πρόγραμμα της fujitsu δεν τα κατάφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidiwths_1 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Geia sas! molis pira sta xeria mou ki egw to n560 estw kai metaxeirismeno. Fnwrizei kaneis posh wra to fortizw gia 2h fora kai pou mporw na brw to manual se hlektronikh morfh kai kata protimhsh ellhnika? Παράθεση ''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidiwths_1 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 οχι αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει bug γι αυτό το λόγο... Παραθέτω 2 site για αγορά βάσης αυτοκινήτου+φορτιστή+βάση ποδηλάτου-μηχανής+alu case+leather case για όποιους δεν έχουν πάρει ακόμη και πιστεύω οτι είναι διακριτικότατες απο τη Richter KFZ(είναι και φτηνές) www.mein-einkaufsladen.com http://www.handy-punkt.net [/img] [/img] [/img] γράφει οτι είναι για τα 500, 520 αλλά λόγω ίδιων διαστάσεων κάνουν και για το 560, απο εκεί θα παραγγείλω τη Δευτέρα. Νύχτααααααααααααααα. Telika emeines eyxaristhmenos apo th bash pou pires apo ayto to site? pires to eikonizomeno me th bentouza pou peristrefetai? poso htan to shipping? Παράθεση ''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Telika emeines eyxaristhmenos apo th bash pou pires apo ayto to site? pires to eikonizomeno me th bentouza pou peristrefetai? poso htan to shipping? Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη που να εφαρμόζει ακριβώς πάνω της το 560... Πήρα τη βεντούζα 8,9+αντάπτορα 9,9+ βάση για αεραγωγούς 4,9 +19,9 μεταφορικά(φαρμακείο) +2 paypal fee= 45,6 και μου ήρθε μέσα σε 3 μέρες...(όλα αυτά απο το mein) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Το error με το gwes.exe το αντιμετώπισε κανείς. Από ότι κατάλαβα, έχει να κανει με το E2C. Aυτό το προκαλεί. Παρόλο που κατέβασα την νεότερη έκδοση του E2C, δεν καταφερα να την εγκαταστήσω ούτε στην κάρτα μνήμης, ούτε στην μνήμη της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Το error με το gwes.exe το αντιμετώπισε κανείς. Από ότι κατάλαβα, έχει να κανει με το E2C. Aυτό το προκαλεί. Παρόλο που κατέβασα την νεότερη έκδοση του E2C, δεν καταφερα να την εγκαταστήσω ούτε στην κάρτα μνήμης, ούτε στην μνήμη της συσκευής Μερικές φορές τη μέρα...:( :mad: Υπάρχει τροπος να μην ανοίγει το 560 τυχαία όταν το έχω στην θήκη? Οποιο κουμπί και να πατηθεί τυχαία Ανοίγει, και όχι μόνο απο το on-off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Γιατι δεν κανεις lock την οθόνη, εγώ αυτο κάνω και ακόμα οταν παταώ κατα λάθος πάνω της δεν ανοίγει. Η λύση παντως για το gwes.exe είναι hard reset, και απλά δεν ξανα-ανοίγεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Μερικές φορές τη μέρα...:( :mad: Υπάρχει τροπος να μην ανοίγει το 560 τυχαία όταν το έχω στην θήκη? Οποιο κουμπί και να πατηθεί τυχαία Ανοίγει, και όχι μόνο απο το on-off. πας στο 'setings', 'buttons', 'FSC Keylock' και επιλέγεις 'Application buttons locked' Απο κει και πέρα, θα ανοίγει μόνο όταν πατάς το on/off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Ευχαριστώ παιδιά, δεν το είχα προσέξει... Μπορεί κάποιος που έχει το handy menu να μου πει αν του εξαφανίζεται μερικές φορές όπως εμένα, και το επαναφέρω χειροκίνητα πάλι, όπως επίσης και το PN έφυγε 2 φορές το επανέφερα και τώρα το έχω Χ3:mad: , Πως αφαιρώ τα άλλα δύο? http://img126.imageshack.us/img126/2324/94594995411ym.png' alt='94594995411ym.png'> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Από ότι βλέπω χρησιμοποιείς το plugin του resco explorer. Οπότε κάνεις tap στο εικονίδιο του resco στα αριστερά της μπαταρίας, και στην επιλογή show applications and documents, πατάς το change items. Απο εκεί σβήνεις ότι δεν θες. Το πρόβλημα με το handy menu που εξαφανίζεται μου το έκανε και εμενα 2 φορές, και έχω την εντύπωση πως ίσως να το προκαλει το error με το gwes.exe Ποιό plugin χρησιμοποιείς για τον καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Στο destinator όταν είναι με αντάπτορα στο αυτοκίνητο τι κάνουμε για να μην κλείνει το backlight? Μου κλείνει κάθε δύο λεπτά.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Kαλά, αυτός ο katsj πόσο newbie user είναι? :tease: Για κοίτα το Phone Tools ή το pocket Connection Manager από την BVRP. Kαι χέssε μας με τα avatar. Τι τα θέλεις, για να βάζεις κινητό περασμένης δεκαετίας?:chair: Muck mou eimai kai poly newbie! META THN KLOPH TOY M600 mou exo meinei o talaiporos me to kinito tis perasmenis dekaeteias pou blepeis os avatar mou! GIAYTO zitao na mou ftiakseis ena avatar gia to N560 mpas kai glytoso ton parapano diasyrmo mou! :lol: :ninja: Oso gia to software pou les an deis edo: http://www.bvrp.com/eng/products/pocketphonetools/configuration.asp to leei ksekathara: pocket PhoneTools 5 is compatible with all PDAs using Pocket PC 2002, 2003 and 2003SE opote kai den douleuei oute kai auto me WM5.0! Les na min to eixa psaksei???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Oso gia fortisti autokinitou gia osous psaxnoun arkei na kseroun oti kanei kai o fortistis autokinitou gia to PSP opote mporoun na broun fortisti kai sto periptero tis geitonias tous pou na kanei toso sto PSP oso kai sto N560 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Από ότι βλέπω χρησιμοποιείς το plugin του resco explorer. Οπότε κάνεις tap στο εικονίδιο του resco στα αριστερά της μπαταρίας, και στην επιλογή show applications and documents, πατάς το change items. Απο εκεί σβήνεις ότι δεν θες. Το πρόβλημα με το handy menu που εξαφανίζεται μου το έκανε και εμενα 2 φορές, και έχω την εντύπωση πως ίσως να το προκαλει το error με το gwes.exe Ποιό plugin χρησιμοποιείς για τον καιρο? Thanks. Για τον καιρό έχω το weatherPanel με updates κλπ αλλά δυστυχώς δεν έχει τα Γιάννενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Στο destinator όταν είναι με αντάπτορα στο αυτοκίνητο τι κάνουμε για να μην κλείνει το backlight? Μου κλείνει κάθε δύο λεπτά.... Δεν το έχω δοκιμάσει με φορτιστή αλλά δεν είναι το ίδιο;(untab το "ν" στο πρώτο τετραγωνάκι στο backlight; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Για να μην σβήνει όταν το φορτίζετε στο αυτοκίνητο, πατάτε στο backlight, external power και κοιτατε να μήν είναι ενεργοποιημένη η πρώτη επιλογή (Τurn off backlight if device is not used for) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts