l3ft3r1s Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Αφου ο τυχαιος απαντα παντα τυχαια πως ειναι σιγουρος ο ερωτηθεις οτι θα πει ναι?(δηλ.σιγουρα την αληθεια) Μου φαίνεται δεν κατάλαβες καλά ούτε τον γρίφο που έβαλες, ούτε την λύση μου! Ξαναδιαβασε τα και τα δύο προσεκτικά! Το σκεπτικό της λύσης δεν είναι ανάγκη να είναι πάντα τυποποιημένη κονσέρβα... Αυτός που φοράει την ετικέτα 'τυχαίος' οπωσδήποτε ΔΕΝ είναι αυτός που απαντά τυχαία, είναι ένας από τους άλλους 2. Ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras55 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Εγω νομιζω οτι εσεις δεν καταλαβατε.Καντε λοιπον μια ερωτηση σε αυτον που φερει το ταμπελακι ειλικρινης να δουμε αν επιβεβαιωνεται το σεναριο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 @giorgaras55: Η απάντηση που έδωσε ο l3ft3r1s είναι ορθότατη για μένα. Που βρίσκεις το λάθος, για εξήγησέ μας... Ποιο σενάριο να επιβεβαιωθεί απ΄τη στιγμή που λες να γίνει αλλιώς η ερώτηση; Γιατί να ρωτήσουμε τον ειλικρινή; Αφού μια χαρά απαντήθηκε: ρωτάς αυτόν που φέρει την ετικέτα 'τυχαίος' για το αν θα σου έλεγε ο άλλος από τους 2 αλήθεια. Οι άλλοι 2 είναι: είτε ειλικρινής και αυτός που απαντά τυχαία, είτε ψεύτης και αυτός που απαντά τυχαία. Ξέρωντας ότι αυτός που ρωτήσαμε είναι ή ψεύτης ή ειλικρινής, βάσει των (πιθανών) απαντήσεών του βγάζουμε συμπέρασμα... Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Axwell, τώτα θα τον μπέρδεψες περισσότερο :D giorgaras55 αν επιτρέπεται, πόσο χρονών είσαι? Αν έχεις την υπομονή ξαναδιάβασε την απάντηση μου, βήμα βήμα και πες μου που κολλάς. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να ρωτήσω αυτόν που θές εσύ. Έπρεπε να ρωτήσω κάποιον κάτι και το έκανα. Δεν υπάρχει "σενάριο" προς επιβεβαίωση. Είναι αρκετά απλό και ξεκάθαρο. Άλλωστε είπες μόνο μια ερώτηση να κάνουμε. Δεν χρειάζεται δεύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasZK Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Άμα η μόνη διαφορά είναι το ότι πατάμε φρένο, και αυτό πρέπει να μεταφραστεί σε εξωτερική δύναμη, τότε αυτό που μάλλον ζητάς ως απάντηση είναι η τριβή μεταξύ ασφάλτου και τροχού.... Αλλά αυτό δεν είναι γρίφος! Φυσική ονομάζεται. Ναι. Ποιά τριβή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Ε τωρα να σου εξηγήσουμε την εφαρμογή της τριβής στα δισκόφρενα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras55 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Αν σας εκφραζει η απαντηση σας ειναι δικαιωμα σας.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη.Θα περιμενω λιγο μηπως θελει να απαντησει και καποιος αλλος.Οταν δωσω την απαντηση μου τοτε συγκρινε την με την δικη σου(σας).Οσον αφορα την ερωτηση σου ποσο χρονων ειμαι ΜΕΓΑΛΕ σου απαντω οτι ειμαι 55 ετων.Με καθε σεβασμο που δεν επεδειξες εσυ(εσεις).Συγχωρα με για το οποιο ατοπημα μου. Ηλπιζα καλυτερης αποδοχης σαν νεο μελος της κοινοτητας σας. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αν σας εκφραζει η απαντηση σας ειναι δικαιωμα σας.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη.Θα περιμενω λιγο μηπως θελει να απαντησει και καποιος αλλος.Οταν δωσω την απαντηση μου τοτε συγκρινε την με την δικη σου(σας).Οσον αφορα την ερωτηση σου ποσο χρονων ειμαι ΜΕΓΑΛΕ σου απαντω οτι ειμαι 55 ετων.Με καθε σεβασμο που δεν επεδειξες εσυ(εσεις).Συγχωρα με για το οποιο ατοπημα μου. Ηλπιζα καλυτερης αποδοχης σαν νεο μελος της κοινοτητας σας. Ευχαριστω. Το ότι έχεις ήδη μια απάντηση έτοιμη δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλες σωστές απαντήσεις. Ούτε υπάρχει λόγος να συγκρίνονται μεταξύ τους, αν είναι όλες ορθές. Γι αυτό σου είπα, ξαναδιάβασε την απάντηση μου και πες μου που κολλάς. Τι αμφισβητείς? Τι δεν βγάζει νόημα? Κράζεις χωρίς να έχεις να πεις γιατί δεν στέκει η απάντηση. Κούλαρε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Προσωπικά νομίζω πως μπορούμε να ηρεμήσουμε όλοι λίγο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras55 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) Προσωπικά νομίζω πως μπορούμε να ηρεμήσουμε όλοι λίγο... Συμφωνω.Παμε λοιπον στο προβλημα.Εχουμε 3 ληστες Α Β Γ.Ο Α φερει το ταμπελακι Ε=ειλικρινης ο Β το ταμπελακι Ψ=ψευτης και ο Γ το ταμπελακι Τ=τυχαιος.Αρα Α=ψευτης η' τυχαιος Β=ειλικρινης η' τυχαιος Γ=ειλικρινης η' ψευτης Ρωταμε τον Γ.Ο Α λεει περισσοτερα ψεμματα απο τον Β? Αν απαντησει ΝΑΙ τοτε Α=Ψ Β=Τ Γ=Ε Αν απαντησει ΟΧΙ τοτε Α=Τ Β=Ε Γ=ψ Η διαφωνια μου στη δικη σου λυση ειναι στο ΝΑΙ του ερωτηθεντα.Το ΝΑΙ δεν οριζει τον Γ=Ψ και τον Α=Τ. Το οτι δεν θα πει σιγουρα την αληθεια ο Α δεν σημαινει οτι θα πει σιγουρα ψεμματα.Μπορει να πει την αληθεια μπορει να πει και ψεμματα.Τυχαιος ειναι στην τυχη απανταει.Ως εκ τουτου θεωρω την λυση σου ανεπαρκη. Ειναι 3 ληστες.Ο ειλικρινης ο ψευτης και ο τυχαιος.Με 3 ερωτησεις να βρεθει η ιδιοτητα του καθενος.Οι πιθανες απαντησεις ειναι ΝΑΙ-ΟΧΙ-ΜΟΥΓΓΑ=(δεν ξερω-δεν απαντω). Edited February 1, 2010 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 giorgaras55 εάν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου, χρησιμοποίησε την Τροποποίηση. Νομίζω πως ήμουν κατανοητός. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Το οτι δεν θα πει σιγουρα την αληθεια ο Α δεν σημαινει οτι θα πει σιγουρα ψεμματα.Μπορει να πει την αληθεια μπορει να πει και ψεμματα.Τυχαιος ειναι στην τυχη απανταει.Ως εκ τουτου θεωρω την λυση σου ανεπαρκη. Για πάμε ακόμη μια φορά. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο απευθύνουμε την ερώτηση στον μοναδικό ο οποίος ΔΕΝ είναι ο τυχαίος, δηλαδή αυτός που έχει την ετικέτα τυχαίος. Άρα η απάντηση που θα μας δώσει θα είναι οπωσδήποτε είτε εντελώς αλήθεια είτε εντελώς ψέμα. Θέτωντάς του το ερώτημα: Αν ρωτήσω κάτι αυτόν με την ετικέτα ειλικρινής θα μου απαντήσει σίγουρα αλήθεια?, αυτομάτως θα καταλάβουμε αν ο φέρων την ετικέτα 'τυχαίος', ο ερωτηθείς δηλαδή, είναι ο ψεύτης ή όχι! Αν μας απαντήσει ναι, είναι ξεκάθαρο ψέμα. Και αυτό συνεπέγεται ότι ο φέρων την ετικέτα 'ειλικρινής' αυτόματα είναι ο τυχαίος, διότι η υπόθεση πρέπει να έχει και κάποιον πραγματικά ειλικρινή... ο οποίος θα είναι αυτός που φέρει την ετικέτα 'ψεύτης'. Αντιθέτως, αν ο ερωτηθείς απαντήσει: όχι, δεν θα σου απαντήσει σίγουρα αλήθεια ο 'ειλικρινής', αυτόματα αυτό σημαίνει ότι ο ερωτηθείς είναι και ο ειλικρινής. Μας μένουν τότε 2 άτομα εκ των οποίων ένας πρέπει να είναι ο ψεύτης και ο άλλος ο τυχαίος. Αφού ένας από τους εναπομείναντες ήδη φορά την ετικέτα 'ψεύτης', τότε αυτός είναι ο τυχαίος. Και ο 'ειλικρινής' είναι ο ψεύτης. Διάβασε πρόταση πρόταση την απάντηση, είναι όπως το είπε και ο l3ft3r1s προηγουμένως. Το σκέφτηκα 2 και 3 φορές και ειλικρινά δεν βλέπω πως μπορεί να είναι λάθος ή να μην καλύπτει το ερώτημά σου. Επίσης μέσω της διαδικασίας αυτής δεν αποκλείεται σε κανένα από τα τρία πρόσωπα καμιά από τις 3 ιδιότητες, εκτός φυσικά από εκείνη που αναγράφεται στην ετικέτα του καθενός.;) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) Συμφωνω.Παμε λοιπον στο προβλημα.Εχουμε 3 ληστες Α Β Γ.Ο Α φερει το ταμπελακι Ε=ειλικρινης ο Β το ταμπελακι Ψ=ψευτης και ο Γ το ταμπελακι Τ=τυχαιος.Αρα Α=ψευτης η' τυχαιος Β=ειλικρινης η' τυχαιος Γ=ειλικρινης η' ψευτης Ρωταμε τον Γ.Ο Α λεει περισσοτερα ψεμματα απο τον Β? Αν απαντησει ΝΑΙ τοτε Α=Ψ Β=Τ Γ=Ε Αν απαντησει ΟΧΙ τοτε Α=Τ Β=Ε Γ=ψ Ωραία και αυτή η λύση, κατάλαβα το σκεπτκό. Ουσιαστικά παίρνεις το δεδομένο ότι σε κάθε πιθανό δυνατό συνδυασμό, ο Α θα λέει περισσότερα ψέμματα από τον Β, και κινείσαι ανάλογα, κάνοντας την ερώτηση παγίδα στον Γ. Η διαφωνια μου στη δικη σου λυση ειναι στο ΝΑΙ του ερωτηθεντα.Το ΝΑΙ δεν οριζει τον Γ=Ψ και τον Α=Τ. Το οτι δεν θα πει σιγουρα την αληθεια ο Α δεν σημαινει οτι θα πει σιγουρα ψεμματα.Μπορει να πει την αληθεια μπορει να πει και ψεμματα.Τυχαιος ειναι στην τυχη απανταει.Ως εκ τουτου θεωρω την λυση σου ανεπαρκη. Επέτρεψε μου να σου εξηγήσω αυτό που δεν έχεις καταλάβει. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ με την ερώτηση μου προσπαθώ να καταλάβω πρώτα τι είναι ο Γ. Όχι ο Α, ούτε ο Β. Ρωτώντας τον λοιπόν "ο Α θα πει σίγουρα αληθεία?", εγώ ξέρω ήδη την απάντηση που πρέπει να δώσει ο Γ για να αποδειχθεί ειλικρινής και την απαντήση που πρέπει να δώσει για να αποδειχθεί ψεύτης. Για να είναι ειλικρινής πρέπει να πει "ΟΧΙ", καθώς όντως δεν είναι σίγουρο ότι ο Α θα πει την αλήθεια (ως τυχαίος ή ως ψεύτης). Αντίστοιχα, αν ο Γ είναι ψεύτης, πρέπει να πει "ΝΑΙ", ότι ο Α θα πει σίγουρα την αλήθεια, κάτι που όπως ξέρουμε δεν ισχύει. Ελπίζω να το έκανα πιο κατανοητό τώρα. Αφού κοθορίσω λοιπόν τι είναι ο Γ, ειλικρινής ή ψεύτης, μετά είναι εύκολο, να καθοριστούν και οι άλλοι δύο, αποκλείοντας τη θέση που κατέλαβε ο Γ και αποκλείοντας τη θέση που υποδεικνύει το ταμπελάκι τους. Axwell με πρόλαβες :D Edited February 1, 2010 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Axwell με πρόλαβες :D Χαχα, ναι :p. Νομίζω όμως το υπερ-ανέλυσα. Είσαι πιο συγκεκριμένος ως προς το σημείο διαφωνίας. Πιστεύω να συνεννοηθήκαμε όλοι. Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasZK Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Ε τωρα να σου εξηγήσουμε την εφαρμογή της τριβής στα δισκόφρενα; Η τριβή στα δισκόφρενα είναι εσωτερική δύναμη του συστήματος άνθρωπος-αυτοκίνητο. Για να σταματήσει το αυτοκίνητο χρειάζεται εξωτερική δύναμη. Ο Axwell απαντάει σωστά "τριβή μεταξύ ασφάλτου και τροχού". Απλά ρωτάω ποιά τριβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Η τριβή στα δισκόφρενα είναι εσωτερική δύναμη του συστήματος άνθρωπος-αυτοκίνητο. Για να σταματήσει το αυτοκίνητο χρειάζεται εξωτερική δύναμη. Ο Axwell απαντάει σωστά "τριβή μεταξύ ασφάλτου και τροχού". Απλά ρωτάω ποιά τριβή. Στατική τριβή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasZK Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Στατική τριβή. Ναι........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras55 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ωραία και αυτή η λύση, κατάλαβα το σκεπτκό. Ουσιαστικά παίρνεις το δεδομένο ότι σε κάθε πιθανό δυνατό συνδυασμό, ο Α θα λέει περισσότερα ψέμματα από τον Β, και κινείσαι ανάλογα, κάνοντας την ερώτηση παγίδα στον Γ. Επέτρεψε μου να σου εξηγήσω αυτό που δεν έχεις καταλάβει. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ με την ερώτηση μου προσπαθώ να καταλάβω πρώτα τι είναι ο Γ. Όχι ο Α, ούτε ο Β. Ρωτώντας τον λοιπόν "ο Α θα πει σίγουρα αληθεία?", εγώ ξέρω ήδη την απάντηση που πρέπει να δώσει ο Γ για να αποδειχθεί ειλικρινής και την απαντήση που πρέπει να δώσει για να αποδειχθεί ψεύτης. Για να είναι ειλικρινής πρέπει να πει "ΟΧΙ", καθώς όντως δεν είναι σίγουρο ότι ο Α θα πει την αλήθεια (ως τυχαίος ή ως ψεύτης). Αντίστοιχα, αν ο Γ είναι ψεύτης, πρέπει να πει "ΝΑΙ", ότι ο Α θα πει σίγουρα την αλήθεια, κάτι που όπως ξέρουμε δεν ισχύει. Ελπίζω να το έκανα πιο κατανοητό τώρα. Αφού κοθορίσω λοιπόν τι είναι ο Γ, ειλικρινής ή ψεύτης, μετά είναι εύκολο, να καθοριστούν και οι άλλοι δύο, αποκλείοντας τη θέση που κατέλαβε ο Γ και αποκλείοντας τη θέση που υποδεικνύει το ταμπελάκι τους. Axwell με πρόλαβες :D Σας εξηγησα δεν καταλαβατε.Μου εξηγησατε δεν καταλαβα.Προφανως υπαρχει προβλημα συνενοησης.Ο πυροσβεστης VECO αφαιρεσε το δευτερο προβλημα μου οι 3 ληστες Νο2.Μαλλον δεν ειμαι αρεστος γι αυτο αποχωρω.Σαν νεοτερο μελος δεν θελω να διαταραξω το κατεστημενο σας ουτε το περι δικαιου αισθημα σας.Τωρα σαν νικητες μπορειτε να χορεψετε πανω μου.Καλη συνεχεια στο εξοντωτικο εργο σας.Επιτρεψτε μου να πω κι αυτο γιατι δεν μπορω να το κρατησω μεσα μου.Τους διδυμους γενετησιους αδενες δεν τους εχουμε μονο για αναπαραγωγη αιδοια της νεοτερης γενιας.Ελπιζω να εγινα κατανοητος.Γεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Σας εξηγησα δεν καταλαβατε.Μου εξηγησατε δεν καταλαβα.Προφανως υπαρχει προβλημα συνενοησης. Προφανώς... εμείς πάντως καταλάβαμε και τον γρίφο και την λύση που έδωσες. Καταλάβαμε και την (λανθασμένη κατά τη γνώμη μου) αντίρηση που είχες στην απάντηση που έδωσα. Ο πυροσβεστης VECO αφαιρεσε το δευτερο προβλημα μου οι 3 ληστες Νο2.Μαλλον δεν ειμαι αρεστος γι αυτο αποχωρω.Σαν νεοτερο μελος δεν θελω να διαταραξω το κατεστημενο σας ουτε το περι δικαιου αισθημα σας.Τωρα σαν νικητες μπορειτε να χορεψετε πανω μου.Καλη συνεχεια στο εξοντωτικο εργο σας.Επιτρεψτε μου να πω κι αυτο γιατι δεν μπορω να το κρατησω μεσα μου.Τους διδυμους γενετησιους αδενες δεν τους εχουμε μονο για αναπαραγωγη αιδοια της νεοτερης γενιας.Ελπιζω να εγινα κατανοητος.Γεια σας. Σοβαρά τώρα, την παλεύεις καθόλου? Γιατί να αφαιρέσει τον δεύτερο γρίφο σου? Ο VeCo απλά ενοποίησε τα 2 post που έκανες σε ένα, καθώς απαγορεύονται τα συνεχόμενα Post. Το έκανε και στο πρώτο post που έβαλες, λέγοντας σου αν θες να προσθέσεις κάτι, χρησιμοποίησε την "τροποποίηση" και όχι νέο post. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ωραία σχόλια σου, δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Ας κρίνει ο καθένας... Νομίζω πως ήμουν κατανοητός. Νομίζω πως όχι! Edited February 2, 2010 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ναι........... Τώρα μας κάνεις πλάκα; Γρίφος ήταν αυτός ή μπούρδα; Δηλαδή μας λες από πριν ότι πατάμε φρένο και έπρεπε να σου απαντήσουμε ότι σταματάει λόγω τριβής και πως ονομάζεται η τριβή αυτή για να είναι σωστό; Μας κάνεις πλάκα ε; Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasZK Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Τώρα μας κάνεις πλάκα; Γρίφος ήταν αυτός ή μπούρδα; Δηλαδή μας λες από πριν ότι πατάμε φρένο και έπρεπε να σου απαντήσουμε ότι σταματάει λόγω τριβής και πως ονομάζεται η τριβή αυτή για να είναι σωστό; Μας κάνεις πλάκα ε; Ήταν ένα πρόβλημα. Αν δεν ήταν καλό, μην τσατίζεσαι, πάμε παρακάτω.... Ο Μπαμπάς κρατάει το γιό του από το χέρι και κάνουν βόλτα. Ξεκίνησαν τη βόλτα τους πατώντας ταυτόχρονα πρώτα το δεξί τους πόδι. Σε κάθε δύο βήματα του πατέρα ο γιός κάνει τρία. Πότε θα πατήσουν ταυτόχρονα το αριστερό τους πόδι; Edited February 16, 2010 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Ο Μπαμπάς κρατάει το γιό του από το χέρι και κάνουν βόλτα. Ξεκίνησαν τη βόλτα τους πατώντας ταυτόχρονα πρώτα το δεξί τους πόδι. Σε κάθε δύο βήματα του πατέρα ο γιός κάνει τρία. Πότε θα πατήσουν ταυτόχρονα το αριστερό τους πόδι; Στο δεύτερο αριστερό βήμα του πατέρα. Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Στο δεύτερο αριστερό βήμα του πατέρα. Συμφωνώ. Ελάχιστο Κοινό Πολλαπλάσιο 2, 3 = 6. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasZK Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Στο δεύτερο αριστερό βήμα του πατέρα. Νομίζω πως όχι. Ας πούμε ότι όταν πρωτοπατάνε με το δεξί είναι το μηδενικό δεξί του πατέρα (και του γιού). Όταν πατήσει την επόμενη (ας την πούμε πρώτη) φορά ο πατέρας με το δεξί τί πατάει ο γιός; Οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Νομίζω πως όχι. Ας πούμε ότι όταν πρωτοπατάνε με το δεξί είναι το μηδενικό δεξί του πατέρα (και του γιού). Όταν πατήσει την επόμενη (ας την πούμε πρώτη) φορά ο πατέρας με το δεξί τί πατάει ο γιός; Οπότε... Ξεκινάνε με το δεξί. Πατάει ο πατέρας δεξί και αριστερό (2 βήματα). Ο γιός έχει πατήσει δεξί, αριστερό, δεξί (3 βήματα). Ξανά ο πατέρας δεξί και αριστερό (2 βήματα), ο γιός κάνει αριστερό, δεξί, αριστερό (3 βήματα). Στο δεύτερο αριστερό του πατέρα, ο γιός πατάει το δικό του αριστερό. Αν θέλεις να πεις κάτι άλλο, εξήγησε μας το καλύτερα. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts