ramanujan Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Μήπως είναι η σκέψη;:lol::rolleyes::dash::rocket: Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 όχι...:p να το πω; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Άντε πες το, δε μπορώ άλλο!:):lol::p Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Ο τόνος...Δύσκολο,ε;:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Ο τόνος...Δύσκολο,ε;:p :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Για να σας δω!!!Τί μπαίνει παντού? lol padws dn to vriskes kai eukola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 lol padws dn to vriskes kai eukola Όντως! Εμένα αλλού πήγε ο νους μου...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ο τόνος; Δεν το πιάνω;;):confused::confused::confused::blink::O Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ναι, ούτε εγώ το πιάνω αυτό με τον τόνο. Γιατί μπαίνει παντού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ναι, ούτε εγώ το πιάνω αυτό με τον τόνο. Γιατί μπαίνει παντού; Τι ψάχνεις να βρεις;! Για να το λέει κάτι θα ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Βρε,ο τόνος των λέξεων... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Βρε,ο τόνος των λέξεων... Δε νομίζω οι παραπάνω να φαντάστηκαν τον τόνο ρίο μάρε. :rolleyes: Πατάτα είπες, δεν τονίζονται όλες οι λέξεις. kthxbye Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Καλύτερα να σκεφτόμαστε πριν μιλάμε,πόσο μάλλον όταν πετάμε ΑΣΤΟΧΕΣ φρασεις...Στα αρχαια ελληνικα δλδ δε παιρνουν ολες,οπως πχ το άρθρο ό,ε; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Καλύτερα να σκεφτόμαστε πριν μιλάμε,πόσο μάλλον όταν πετάμε ΑΣΤΟΧΕΣ φρασεις...Στα αρχαια ελληνικα δλδ δε παιρνουν ολες,οπως πχ το άρθρο ό,ε; Κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν εξηγείται αλλιώς... :rotfl: Α, και το ότι έχεις μπερδέψει δασείες, ψιλές και οξείες ασχολίαστο. Μήπως να διαλέξεις άλλη κατηγορία; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν εξηγείται αλλιώς... :rotfl: Α, και το ότι έχεις μπερδέψει δασείες, ψιλές και οξείες ασχολίαστο. Μήπως να διαλέξεις άλλη κατηγορία; για βάλε εσυ ρε έξυπνε οξείες και δασείες χωρίς να χεις εγκατεστημένο πολυτονικό σύστημα...Άντε,ισχυρογνώμονα... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Τα πνεύματα (ψιλή, δασεία) δεν είναι «τόνοι» (οξεία, περισπωμένη, βαρεία). Τέλος.- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 αμαν,δεν είπα αυτό...στα αρχαία και δασεία και οξεία δε παίρνει το άρθρο ό? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 αμαν,δεν είπα αυτό...στα αρχαία και δασεία και οξεία δε παίρνει το άρθρο ό? oxi :p mono pneuma(daseia) pairnei. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ακόμη κι έτσι να είναι (δεν ξέρω, είμαι άσχετος από αρχαία) ο τόνος έμπαινε παντού. Τώρα δεν μπαίνει, τον έκαναν ban. :) αμαν,δεν είπα αυτό...στα αρχαία και δασεία και οξεία δε παίρνει το άρθρο ό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ακόμη κι έτσι να είναι (δεν ξέρω, είμαι άσχετος από αρχαία) ο τόνος έμπαινε παντού. Τώρα δεν μπαίνει, τον έκαναν ban. :) an den empaine sta arthra pos empaine pantou? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 an den empaine sta arthra pos empaine pantou? :rolleyes: για το από πάνω πήγαινε αλλά με πρόλαβες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 σόρυ,έχετε δίκιο...δε παίρνει και οξεία...:ninja: σόρυ και πάλι...αλλά και αυτός,πολύ προκλητικός.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Μετά από καιρό βάζω ένα καλό γρίφο με ακολουθίες. Βρείτε τον επόμενο αριθμό: 1 - 5 - 9 - 9 - 17 Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 25 είναι?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 13 νομιζω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts