Reignman Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 http://rapidshare.com/files/4297699/R252211_U_85.97.C3P_lp0031_Faq4MobilesEdition_PsY.zip.html Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Ενεργοποιηση timer (χρονος που παρηλθε/υπολειπομενος χρονος) σε audio και video Seem: 0032_001 Offset: 5C Bit 0: 1 Απενεργοποιηση φορτισης μεσω καλωδιου usb Seem: 004a_001 Offset: 276 00 Ερωτηση πριν απο τη διαγραφη file Seem: 0032_0001 offset: 61 Bit 3: 1 Προεπισκοπηση video μετα την εγγραφη seem: 0032_0001 offset: 99 Bit 1: 1 Διαγραφη sms οταν αλλαζει η sim Seem: 004a_0001 Offset: 173 Bit 0: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Μηνυματα: /a/mobile/mdsm_file /a/mobile/MDSM_MSG_BLK_FILE /a/mobile/MDSM_FAT_FILE Web Συνδεσεις: /a/WebSession Πληροφοριες διακομιστη (mms): /a/UMTS_MMS Lifetime timer: /a/TimersCounters Το backup των παραπανω αρχειων σας επιτρεπει να επαναφερετε τα μηνυματα και τις ρυθμισεις web και mms μετα απο αναβαθμιση firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleinosgr Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Θα σου ήταν εύκολο να το ανεβάσεις κάπου αλλού; Το Megaupload είναι μόνιμα μη διαθέσιμα για την Ελλάδα... Mporeis na katebaseis tin toolbar an thes na katebazeis apo to megaupload alla mallon i toolbar eine spyware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleinosgr Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Το handy-faq.de παίζει ή έχει σταματήσει ? Που μπορώ να βρω πληροφορίες για να αλλάξω το vodafone live με άλλο firmware.... Σε προηγούμενα posts γίνονταν αναφαρές στο handy-faq.de που όμως δεν λειτουργεί πια.... To handy-faq.de douleuei mia xara gia mena gia dokimase apo allo pc na deis an mpeni. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 gia sas exo to motorola e770v kai exo to usb kalodio kai den exo to drivers na to egkatastiso sto pc mou gia na to anagnorisi kserete pou mporo na to katebaso kanena ling ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 gia sas exo to motorola e770v kai exo to usb kalodio kai den exo to drivers na to egkatastiso sto pc mou gia na to anagnorisi kserete pou mporo na to katebaso kanena ling ? http://rapidshare.de/files/30114201/Motorola_EU_Driver_Installation.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 thxxx file to ekana instal omos otan pao o ipologistis mou dn mou vgazi aferoumeno disko giati? eno exi gini sosta i egkatastasi fortoni kiolas to kinito ala den mou to bgazi ston ipologisti moy giati ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miller Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω τι αρχεια java παιρνει π.χ jar mp3 σε bit? 64,96,112,128,160,192,256,320 video 3gp,avi,mp4,.... και γενικα τι αλλα αρχεια μπορει να αναγνωρισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Gia sas to ekane me to usb telika ta vrika ola ok ithela na rotiso ama kseri kanis kanena programa poy na dinamoni tin mousiki opos exo to sony eri k750 pou ama mpis sto programa ta pezi poli pio dinata exi tetio programa gia to motorola? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOELI Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ MOTOROLA E770 AΡΧΕΙΑ JAR???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ MOTOROLA E770 AΡΧΕΙΑ JAR???????? Ναι δεχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagrima95 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Καλησπέρα σε όλους.. Υπάρχει τρόπος να περάσω τον κατάλογο επαφών μου του τηλεφώνου του 770 σε ένα sagem 800v?Αντέγραψα τις επαφές στην κάρτα αλλά δε μου χωράνε όλες. 'Εβαλα την κάρτα στο sagem και όταν αντέγραψα τις επαφές στο τηλ μου πήρε μόνο λίγες με τα κανονικά ονόματα αλλά όχι με διαμόρφωση dbase (πάνω απο ένα τηλ σε κάθε όνομα) και στις υπόλοιπες έχει βάλει αλαμπουρνέζικα αντί για τα ονόματα. Υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί όλος ο κατάλογος σαν αρχείο και να διαβαστεί απο το sagem? Έχω ΒΤ για το 770, όχι καλώδιο. Το sagem παίρνει και sim. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση, Τίμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosAA Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 mporeite na mpou proteinete tipota kalo gia na katebaso apo do?exo to e770v.ayta po tha katebaso pos mporo na ta balo sti siskeyi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmy5710 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 γεια σας η οθονη του κινητου μου κανει κατι γραμμες,ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Έκανα Vodafone-Live debranding του Ε770v μου, flashάροντας R252211_U_85.92.E3P. Bugs δεν έχω βρει, αλλά έχω την εντύπωση ότι μειώθηκε πολύ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας από 2,5 σε 1,5 μέρα. Και πριν και τώρα δούλευα με Cosmote What'sUp sim σε 2,5G δίκτυο. @mythos_bt: Ποιο πρόγραμμα προτείνεις για Seem editing. Μπράβο για τα seem edits που ποστάρεις πολύ χρήσιμα... Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocket11 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 vre paidia signomi mipos mporite na mou peite kapoio software kai pou mporo na to vro gia sync tou Motorola e770v me to laptop mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Έκανα Vodafone-Live debranding του Ε770v μου, flashάροντας R252211_U_85.92.E3P. Bugs δεν έχω βρει, αλλά έχω την εντύπωση ότι μειώθηκε πολύ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας από 2,5 σε 1,5 μέρα. Και πριν και τώρα δούλευα με Cosmote What'sUp sim σε 2,5G δίκτυο. @mythos_bt: Ποιο πρόγραμμα προτείνεις για Seem editing. Μπράβο για τα seem edits που ποστάρεις πολύ χρήσιμα... Για περνα το πιο προσφατο MP R252211_U_85.97.C3P να δεις. Για seem edit δοκιμασε το LeaderGl flex editor ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Για περνα το πιο προσφατο MP R252211_U_85.97.C3P να δεις. Τhx για τις απαντήσεις... Έχω bootloader 0.6.7.1 και δεν έχω βρει fwR252211_U_85.97.C3P για αυτόν τον bootloader. Υπάρχει τρόπο να αναβαθμίσεις τον bootloader; Aν flashάρεις fw για άλλον bootloader, θα υπάρξει πρόβλημα;;; Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 @mythos_bt: Ποιο πρόγραμμα προτείνεις για Seem editing. P2k Tools 0.8.6 για seem editing και LeaderGl flex editor για μεταφορα αρχειων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmy5710 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 γεια σας η οθονη του κινητου μου κανει κατι γραμμες,ξερει κανεις γιατι? και μενα τα ιδια το πηγα για αναβαθμιση εφτιαξε αλλα ποτε ποτε μου κανει παλι.μουφα τα motorola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Ενημερωτικα και το E770 παιζει κανονικοτητα wmv/wma αρχεια! Οι ρυθμισεις για τα wmv ειναι οι ιδιες με αυτες του v3x ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 pedia kserete pos mporo na kano fakelous ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 kamia apantisi?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Για να κανεις φακελο πχ στους ηχους, πανε στο συγκεκριμενο μενου και υστερα πατα ρυθμισεις->δημιουργια νεου->λιστα αναπαραγωγης(φακελος) Τωρα για να μεταφερεις αρχεια σε αυτον τον φακελο πανε πανω σε ενα αρχειο πατα ρυθμισεις->εκχωρηση σε κατηγορια και επελεξε το νεο φακελο. Ομοιως γινεται και σε εικονες κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts