Jump to content

[Επίσημο] Motorola E770

ismini20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εχω το κινητο και εχω κανει τεστ απο 256 εως 1gb. Μονο απο 512 και κατω επαιξε σωστα.

• Απαντήσεις 493
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναί.Αλλά για τον λόγο ότι έχεις αλλάξει fw και είναι χτυπητό ότι δεν είναι πια vdfn, μην το βγάλεις απο την τσέπη σου.Απλά πες τους τι κάρτα δέχεται το Motorola e770.Θα σου πούν, θα δικαιολογήσεις την παρουσία σου και θα αποχωρήσεις!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

δεν νομίζω οτι εέναι ξεκλειδομένο γιατί έβαλα λητουργικό της vodafone πώς μπορώ να δω αν είναι ξεκλειδομένο;

Αν εβαλες λειτουργικο της vodafone και παλι εισαι οκ γι αυτους.

Τι εννοεις ξεκλειδωμενο?

ενοώ οτι αν είναι κλειδομένο έχει μόνο το vodafone live και ρυθμήσεις για mms για κάρτες vodafone μονο και εγώ έχω q και έχει και κάτι άλλες ρυθμήσεις που μόνο με κάρτα vodafone μπορείςνα μπείς καταλαβές;

Θα μπεις εδω http://direct.motorola.com/hellomoto/index.htm και θα στειλεις τις ρυθμισεις που θες για το δικτυο που θες στο κινητο σου. Μονο το live σου ειναι αχρηστο, κατα τα αλλα μπορεις να μπεις nternet κανονικα.

• 3 weeks later...
ok ευχαριστώ και πάλι αλλά έχω και ένα ακόμη πρόβλημα στο κινητό του αδερφού μου δεν μπαίνει στα μηνύματα χθες το εμφάνισε το πρόβλημα όταν του έστειλε κάποιος ένα μήνυμα είχε κολλήσει μετά διέγραψε τα μηνύματα τα εισερχόμενα όλα και του ξανάρθε ένα μήνυμα και του έβγαλε ότι έχει 8 εισερχόμενα χωρίς φυσικά να μπορεί να τα διαβάσει!!:blink:

Παιδιά θέλω και μία άλλη χάρη μήπως γνωρίζεται καμία ρύθμιση για τα μηνύματα που να μπορώ να γράφω περισσότερα γράμματα γιατί τώρα μπορώ να γράψω μόνο 70 γράμματα ενώ πριν μπορούσα να γράψω γύρο στα 120 ξέρει κανείς να μου πει πως γίνεται.

Μπες στο site της υπογραφης μου και διαβασε εναν οδηγο που ειχα γραψει περσι για το v3x. Εκει λεω τι πρεπει να γινει, κανε ακριβως το ιδιο, τα κινητα αυτα ειναι ιδια κατα βαση.

Man πήγα να κατεβάσω τους Service manuals και μου πέταξε αυτό (Η σελίδα έχει αναφερθεί ως κακόβουλη!Αυτή η ιστοσελίδα στο fwt.txdnl.com έχει αναφερθεί ως μια σελίδα κακόβουλων επιθέσεων και έχει φραγεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις ασφαλείας σας.AΟι ιστοσελίδες επιθέσεων προσπαθούν να εγκαταστήσουν προγράμματα στον υπολογιστή σας τα οποία υποκλέπτουν προσωπικές σας πληροφορίες, χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας για να επιτίθενται σε άλλους υπολογιστές και βλάπτουν το σύστημα σας.SΜερικές ιστοσελίδες εγκαθιστούν επίτηδες κακόβουλο λογισμικό, αλλά σε αρκετές αυτό γίνεται χωρίς την γνώση ή την συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους.) τι να κάνω?

Δεν θα κατεβασεις αυτο, δεν εχει νοημα. Θα πας στο section guides και θα κατεβασεις το link με τα κοκκινα γραμματα.

βρήκα το word αρχείο εκεί που λέει για τα UniCode SMS έχει 2 τρόπους με PK2TOOLS και με seem edit. έψαξα να βρω το seem 0032_0001 και offset 3f για να το απενεργοποιήσω αλλά δεν το βρήκα μπορείς να με Helpareis λίγο?:dizzy:

βρήκα το word αρχείο εκεί που λέει για τα UniCode SMS έχει 2 τρόπους με PK2TOOLS και με seem edit. έψαξα να βρω το seem 0032_0001 και offset 3f για να το απενεργοποιήσω αλλά δεν το βρήκα μπορείς να με Helpareis λίγο?:dizzy:

Μια χαρα υπαρχει. Διαβασε στην αρχη του word πως δουλευει το ολο θεμα με τα seem edit και θα το καταλαβεις.

Καταρχάς για να δουλέψουν τα παραπάνω προγράμματα πρέπει τα windows να αναγνωρίσουν το κινητό με συγκεκριμένο τρόπο. Από εδώ κατεβάστε τους drivers. μπορείς να μου δώσεις το Link για να κατεβάσω τα drivers? γιατί όταν πατάω CTRL + αριστερό clik δεν μου ανοίγει το site για να τα κατεβάσω...

Λοιπον εχουμε και λεμε:

LeaderGL Flex Editor 10.8

Motorola_USB_Driver_2.8.0.0

οκ τα κατέβασα αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι ακόμα.(το modelo που έχω επιλέξει είναι V3X Vodafone γιατί το δικό μου (e770v) όταν το επιλέγω δεν μου βγάζει τίποτα και επιπλέον με πετάει από το πρόγραμμα)

Όταν βάζω Seem Explorer από το LeaderGL κάτω δεξιά κάτω και από το Restart έχει το:

LOAD

Seem___ Record___

εκεί εγώ έβαλα:

LOAD

Seem:0032 Record:0001

Ύστερα μου βγάζει πάνω κάτι αριθμούς....

μετά από κάτω έχει:

Selected Byte Details

Offset:

Bit 7

Bit 6

Bit 5

Bit 4

Bit 3

Bit 2

Bit 1

και σε κανένα από αυτά δεν έχει ένα ΤΙΚ από αριστερά μήπως χρειάζεται να βάλω σε όλα από ένα ΤΙΚ εκτός του Bit 4?

αν μπορείς να με helpareis γιατί πάλι κόλλησα :wacko:

συγνώμη για το προηγούμενο μήνυμα με τον Bro βρήκαμε την ρύθμιση και το κάναμε με 160 χαρακτήρες το μήνυμα σε ευχαριστούμε θερμά για όλα:thanks::thanks::thanks:

να σε ρωτήσω κάτι μπορώ να το κινητό μου κάτι σαν πομπό και με ένα πρόγραμμα να μπορώ να δω που ακριβώς είναι? Επίσης μπορώ να κάνω και άλλες ρυθμίσεις από το πρόγραμμα που μου έδωσες όπως για παράδειγμα να αυξήσω την ένταση λίγο παραπάνω ή να μπορώ να τραβάω περισσότερη ώρα video?

Ναι, μπορεις και την ενταση να αυξησεις με ενα αρχειο , και το βιντεο να γινει μεγαλυτερο εως απειρο. Θα χρειαστεις ενα πρόγραμμα : leadergl :)! (κοιτα google!!) :google:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Video το εχω μεσα στον οδηγο αν δεις. Για αυτο με τον πομπο δεν γινεται!

Για τον ηχο παιζει να γινετε αλλα δεν το εχω ψαξει. Θα το κοιταξω οταν εχω χρονο και θα σου πω.

ok κάτι βρήκα στους οδηγούς που μου έδωσες νομίζω ότι είναι αυτό εδώ 2.5 Ενίσχυση του ήχου

Από εδώ κατεβάζουμε το απαραίτητο αρχείο. Στη συνέχεια μέσω του LeaderGL και με την ίδια διαδικασία που κάναμε το vf live, αντικαθιστούμε το υπάρχον αρχείο που βρίσκεται στο /a/mobile/system με αυτό που είναι στο zip αρχείο πού κατεβάσαμε. Στη συνέχεια αφού κάνουμε restart το κινητό για να γίνουν save οι ρυθμίσεις πηγαίνουμε στο αρχείο αυτό και με δεξί κλικ πάνω του δίνουμε την επιλογή attribute 70004.

Αλλά δεν ξέρω την διαδικασία με που έγινε με το vf life