fantomas_ktm Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Δες στις ρυθμίσεις, κάπου έχει μια μπάρα που την μετακινείς και ορίζεις, πόσο πίσω να σου συγχρονίσει τα mail Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω τίποτα και δεν έχω και καμμία ιδέα πως να το γκουγκλάρω.. :wacko: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ως γνωστον το Gmail μας δινει δωρεαν 15+1 GB χωρο mail/drive. Σκεφτομαι να αγορασω τα 100GB με 1,99$/μηνα . Δεν ξερω αν εχει καποιος ηδη αγορασει εξτρα χωρο στη Google αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν η χρεωση στη καρτα γινεται μηνιαιως δηλαδη καθε μηνα πληρωμη η αν εχω επιλογη να πληρωσω πχ για 6 μηνες η και για 1χρονο. Επισης αν πληρωσω με χρεωστικη καρτα πειραιως υπαρχει εξτρα επιβαρυνση ? το μονο που γραφει στην σελιδα και εχω βρει σχετικα με πληρωμη ειναι: "ακολουθούν κάποιες σημαντικές πληροφορίες τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε προτού αγοράσετε κάποιο πακέτο αποθηκευτικού χώρου: Αν αγοράσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, αγοράζετε μια συνδρομή η οποία ανανεώνεται αυτόματα. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή, αλλά για τις αγορές αποθηκευτικού χώρου δεν ισχύει επιστροφή χρημάτων. " https://support.google.com/mail/answer/6558?hl=el Ευχαριστω προκαταβολικα για οποια βοηθεια... :) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 κάθε πότε μπορείς να αλλάζεις το όνομα στο Google account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Σε κινητο andoid δε επαφη ειχα περασει και gmail Εσβησα την επαφη αλλα οταν θελω να στειλω email σε καποιον που ταιριαζει μου την εμφανιζει σαν προτεινομενη. Πως μπορω να την σβησω? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Προσπαθω να φτιαξω ενα νεο λογαριασμο , προφανως το ονομα που θα ηθελα ειναι πιασμενο.. Εχει μια επιλογη "Προτιμώ να χρησιμοποιήσω την τρέχουσα διεύθυνσή μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" . θα ειναι ακριβως το μειλ πχ @hotmail.com αλλα θα συνδεομαι απο το gmail ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nargiles_82 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 On 20/9/2016 at 10:37 ΠΜ, kerlon10 said: κάθε πότε μπορείς να αλλάζεις το όνομα στο Google account? Νομίζω ότι μόνο το facebook έχει παρόμοιο περιορισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts