andrapos22 Δημ. December 19, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Καλημέρα,δεν έχεις πάρει ακόμα την 3.0.4.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 9 minutes ago, andrapos22 said: Καλημέρα,δεν έχεις πάρει ακόμα την 3.0.4.0; Όχι φίλε μου, τίποτα ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos22 Δημ. December 19, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Σε εμένα έχει έρθει εδώ και πάνω από μήνα..Αγορασμενο από dhgate.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 1 hour ago, andrapos22 said: Καλημέρα,δεν έχεις πάρει ακόμα την 3.0.4.0; οχι ακομα δεν μου εχει ερθει Λογικα δεν επρεπε να ειχε κατεβει μεσα Δεκεμβριου ειχαν πει. Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο το Πλαισιο! Παράθεση POCO F7 PRO (BLACK EDISION) 24117RK2CG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos22 Δημ. December 19, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Ίσως τα Ελληνικά κομμάτια την πάρουν αργότερα την ενημέρωση..Εμένα πάντως έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 καλημερα καλη εβδομαδα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους εχω δοκιμασει διαφορες επιλογες στο θεμα να κατεβει η καινουργια αναβαθμιση εχω βαλει διαφορες χωρες αλλα δεν θελει εχουμε καποιο αλλο τρικ ωστε να κατεβει?η τρεχουσα ειναι αυτη που βλεπετε στην φωτο Παράθεση POCO F7 PRO (BLACK EDISION) 24117RK2CG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 Καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά, μόλις εμφανίστηκε σε μένα για κατέβασμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 (edited) εκανα αλλαγη παλι χωρας και εβαλα φινλανδια και ηρθε αμεσως μου βγαζει μια δονηση οταν θελω να κανω αναζητηση στις επαφες πως μπορω να τη απενεργοποιησω? Edited December 29, 2025 by Djdiageo Παράθεση POCO F7 PRO (BLACK EDISION) 24117RK2CG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neospan Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου On 30/7/2025 at 5:00 ΜΜ, chios said: Αυτό είναι εκτροπή κλήσης σε άλλον αριθμό. Καλησπέρα , είμαι κάτοχος του poco f7 pro, όταν έχω ενεργοποιημένο το 5g συχνά κάνει διακοπές δηλαδή τη μία έχω ίντερνετ την άλλη όχι , έχω 5g κάρτα της κόσμοτε , ενώ δείχνει κανονικά ότι έχει σήμα και το σήμα του 5g δεν έχω ίντερνετ μετά επανέρχεται μόνο του , έχω κάνει επαναφορά δικτύου αλλαξα την κάρτα και την έκανα 5g αλλά το πρόβλημα παραμένει, έχω στο τηλέφωνο δύο κάρτες μια κόσμοτε που κάνω κλήσεις ίντερνετ που έχω απεριόριστο και άλλη μία Νόβα που μιλάω με την οικογένεια δωρεάν, ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου (edited) Λάθος παιδιά. Edited 10 Ιουνίου by Cocous-XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου On 5/6/2026 at 6:12 ΜΜ, neospan said: Καλησπέρα , είμαι κάτοχος του poco f7 pro, όταν έχω ενεργοποιημένο το 5g συχνά κάνει διακοπές δηλαδή τη μία έχω ίντερνετ την άλλη όχι , έχω 5g κάρτα της κόσμοτε , ενώ δείχνει κανονικά ότι έχει σήμα και το σήμα του 5g δεν έχω ίντερνετ μετά επανέρχεται μόνο του , έχω κάνει επαναφορά δικτύου αλλαξα την κάρτα και την έκανα 5g αλλά το πρόβλημα παραμένει, έχω στο τηλέφωνο δύο κάρτες μια κόσμοτε που κάνω κλήσεις ίντερνετ που έχω απεριόριστο και άλλη μία Νόβα που μιλάω με την οικογένεια δωρεάν, ευχαριστώ πολυ Παρτους τηλεφωνο θα το διορθωσουν συνεβη και σε μενα οταν εκανα νεα συνδεση πριν λιγες εβδομαδες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts