Jump to content

Poco F7 pro

andrapos22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, andrapos22 said:

Καλημέρα,δεν έχεις πάρει ακόμα την 3.0.4.0;

οχι ακομα δεν μου εχει ερθει

Λογικα δεν επρεπε να ειχε κατεβει μεσα Δεκεμβριου ειχαν πει. Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο το Πλαισιο!

POCO F7 PRO (BLACK EDISION) 24117RK2CG

• 2 weeks later...

καλημερα καλη εβδομαδα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους 

εχω δοκιμασει διαφορες επιλογες στο θεμα να κατεβει η καινουργια αναβαθμιση εχω βαλει διαφορες χωρες αλλα δεν θελει

εχουμε καποιο αλλο τρικ ωστε να κατεβει?η τρεχουσα ειναι αυτη που βλεπετε στην φωτο 

ποψο φ7 προ.JPG

εκανα αλλαγη παλι χωρας και εβαλα φινλανδια και ηρθε αμεσως 

μου βγαζει μια δονηση οταν θελω να κανω αναζητηση στις επαφες πως μπορω να τη απενεργοποιησω?

1000001679.jpg

Edited by Djdiageo

• 5 months later...
On 30/7/2025 at 5:00 ΜΜ, chios said:

Αυτό είναι εκτροπή κλήσης σε άλλον αριθμό. 

Καλησπέρα , είμαι κάτοχος του poco f7 pro, όταν έχω ενεργοποιημένο το 5g συχνά κάνει διακοπές δηλαδή τη μία έχω ίντερνετ την άλλη όχι , έχω 5g κάρτα της κόσμοτε , ενώ δείχνει κανονικά ότι έχει σήμα και το σήμα του 5g δεν έχω ίντερνετ μετά επανέρχεται μόνο του , έχω κάνει επαναφορά δικτύου αλλαξα την κάρτα και την έκανα 5g αλλά το πρόβλημα παραμένει, έχω στο τηλέφωνο δύο κάρτες μια κόσμοτε που κάνω κλήσεις ίντερνετ που έχω απεριόριστο και άλλη μία Νόβα που μιλάω με την οικογένεια δωρεάν, ευχαριστώ πολυ

On 5/6/2026 at 6:12 ΜΜ, neospan said:

Καλησπέρα , είμαι κάτοχος του poco f7 pro, όταν έχω ενεργοποιημένο το 5g συχνά κάνει διακοπές δηλαδή τη μία έχω ίντερνετ την άλλη όχι , έχω 5g κάρτα της κόσμοτε , ενώ δείχνει κανονικά ότι έχει σήμα και το σήμα του 5g δεν έχω ίντερνετ μετά επανέρχεται μόνο του , έχω κάνει επαναφορά δικτύου αλλαξα την κάρτα και την έκανα 5g αλλά το πρόβλημα παραμένει, έχω στο τηλέφωνο δύο κάρτες μια κόσμοτε που κάνω κλήσεις ίντερνετ που έχω απεριόριστο και άλλη μία Νόβα που μιλάω με την οικογένεια δωρεάν, ευχαριστώ πολυ

Παρτους τηλεφωνο θα το διορθωσουν συνεβη και σε μενα οταν εκανα νεα συνδεση πριν λιγες εβδομαδες .