Petros the Great Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Υποθέτω σε κάποιο σπίτι με παρέα... Βασικά όπου και να είμαι, το ίδιο θα είναι, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορώ να βρίσκομαι εκεί που πραγματικά θα ήθελα :( Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Υποθέτω σε κάποιο σπίτι με παρέα... Βασικά όπου και να είμαι, το ίδιο θα είναι, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορώ να βρίσκομαι εκεί που πραγματικά θα ήθελα :( Αχ! Έτσι είναι. Και εγώ αλλού θα ήθελα να είμαι αλλά αλλού θα βρίσκομαι :( Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά! Κάποια στιγμή θα αλλάξουν και θα κάνουμε και εμείς εκεί που θέλουμε :rolleyes: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Εγω θα περιμενω τον Αη-Βασιλη να μου φερει ενα καινουριο κινητο :D (Δειτε στη φωτο το κινητο που θα μου φερει !!!) http://img486.imageshack.us/img486/1120/santamobile0ak.th.jpg Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Φανταζόμουν πως θα τα περνούσα με το ταίρι μου, πως θα πηγαίναμε εκδρομή κάπου ρομαντικά και χιονισμένα. Δε φανταζόμουν βέβαια ότι θα χωρίσω ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα. Τώρα, ή πρέπει να κανονίσω με φίλους ή να βρω καινούριο ταίρι για εκδρομή. Λες να προλαβαίνω? Κλαψ :cry: Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.40) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Υποθέτω σε κάποιο σπίτι με παρέα... Βασικά όπου και να είμαι, το ίδιο θα είναι, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορώ να βρίσκομαι εκεί που πραγματικά θα ήθελα :( Αχ! Έτσι είναι. Και εγώ αλλού θα ήθελα να είμαι αλλά αλλού θα βρίσκομαι :( Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά! Κάποια στιγμή θα αλλάξουν και θα κάνουμε και εμείς εκεί που θέλουμε :rolleyes: As einai loipon ayto to post sou i eyxi mou gia sena, gia mena kai gia osous vriskontai se paromoia thesi me mas... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Mη στεναχωριεσται βρε παιδια.... εχει ο καιρος γυρισματα!! γιατι δεν κανονιζεται κατι ολοι μαζι???? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Mη στεναχωριεστε βρε παιδια.... εχει ο καιρος γυρισματα!! γιατι δεν κανονιζετε κατι ολοι μαζι???? :w00t: :shifty: :lol: Δηλαδή σαν τι να κανονίσουμε όλοι μαζί; :blink: Bakouristan re-union; Όποια θέλει τα Χριστούγεννα θα την περιμένω κάτω από το γκί. :X :lol: :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Εγω θα ειμαι οικογενειακα στην Σπαρτη... (αν και θα προτιμουσα να ειμαι με την κοπελα μου) Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Μαλλον στην σκοπια... :( Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Όποια θέλει τα Χριστούγεννα θα την περιμένω κάτω από το γκί. :X :lol: :p Μη τυχόν και δεν έρθεις :confused: :D Θα περιμένω! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 κατα 90% στο σπιτι με την οικογενεια και παρεα.εχω βαρεθει τα clubs πλεον και προτιμω αυτη τη ιδιαιτερη μερα να την περασω οσο γινεται πιο ζεστα και με πιο πολυ ηρεμια. michalis ασε εχω κανει σκοπια πανω στην αλλαγη του χρονου,δραμα ηταν εκεινη η στιγμη για μενα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Δυστυχως , απο οτι δειχνουν τα πραγματα, σε ενα κτιριο, με εναν αξιωματικο φυλακης και αλλον ενα ναυτη ετεροκλητης αισθητικης , να κλαιμε τη μοιρα μας και να μελαγχολουμε που το 2006 μας βρηκε σε αυτη τη κατάσταση.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Δυστυχως , απο οτι δειχνουν τα πραγματα, σε ενα κτιριο, με εναν αξιωματικο φυλακης και αλλον ενα ναυτη ετεροκλητης αισθητικης , να κλαιμε τη μοιρα μας και να μελαγχολουμε που το 2006 μας βρηκε σε αυτη τη κατάσταση.... ρε mplimp που εισαι ακομη περιμενω να σε δω στο παλασκα... :p :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 τουλαχιστον τα χριστουγεννα στο στρατο ειναι χαλαρα τα πραγματα,οταν εκατσε η φαση που εμεινα μεσα χριστουγεννα-πρωτοχρονια ημουν στην αλεξανδρουπολη (υπηρετουσα στα τεθωρακισμενα)μας ειχα αφησει πολυ χαλαρους εκεινες τις μερες αλλα και παλι τη στιγμη πολυ αλλαζε ο χρονος και ημουν στη σκοπια και εβλεπα τις φωτοβολιδες και τα πυροτεχνηματα στην πολη τρελαθηκα και με πηρε απο κατω. υπομονη ρε παιδια σε οσους θα ειστε μεσα,θα περασει κι αυτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masife Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 εγω θα την περασω μεσα στο στρατοπεδο Παράθεση :cool: i like my solar system :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 ρε mplimp που εισαι ακομη περιμενω να σε δω στο παλασκα... :p :rolleyes: ΚΕΠΑΛ πάω καθημερινά , δίπλα στα μαγειρεία γιατί έχω αναλάβει τη σίτηση και τη φροντίδα των σκυλιών. Αλλιώς δεν έχω και πολύ σχέση με εκει μεσα. Εγω ειμαι ΣΕΝΤ ειπαμε... Αν ειναι ΠΜ , να σου πώ που ακριβώς είμαι να μου πεις που εισαι μπας και πούμε ενα γεια καποια στιγμη.... :rolleyes: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 εγω το καημενο ακομα δε ξερω που 8α ειμαι...καπου στη Θεσσαλονικη σιγουρα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts