stamatis3133 Δημοσιεύτηκε 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 9 Μαρτίου Ανοίγω το θέμα μιας και δεν βρήκα αλλο. Παρακαλω να σβηστεί αν υπάρχει ήδη αλλο. Είδα το κόκκινο Galaxy S25 και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ. Μιας και με βλέπω να πηγαίνω σε s25 μέσω της δουλειάς μου, ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρουμε κόκκινο S25 απο τον παροχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου ειναι χρώμα που δεν προορίζεται για Ευρώπη, οπότε και να το βρεις δεν θα έχεις εγγύηση. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Καλησπέρα Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με S25 με υπερθέρμανση ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 8 minutes ago, manolisg10 said: Καλησπέρα Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με S25 με υπερθέρμανση ???? Μόλις το αγόρασα πρώτη μέρα,το στήνω. Ναι ζεσταίνεται αλλά όχι περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ναυαρχίδα έχω χρησιμοποιήσει όταν την σεταρω για πρώτη φορά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για οπουδήποτε συμπέρασμα. Πρώτη εντύπωση είναι ότι το one ui 7 θέλει λίγη εξοικείωση σε σχέση με το 6.1 1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) Σε όσους το έχουνε πάρει ήδη μπορούν να μας πούνε εντυπώσεις? Και αν είχαν πριν εμπειρία από παλιότερο samsung galaxy s κινητό. Έχει διαφημίσεις μέσα στο μενού του κινητού? Επίσης έχει πολύ bloatware? Μπορείς να το απεγκαταστήσετε? Edited 20 Μαρτίου by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 2 ώρες πριν, adais said: Σε όσους το έχουνε πάρει ήδη μπορούν να μας πούνε εντυπώσεις? Και αν είχαν πριν εμπειρία από παλιότερο samsung galaxy s κινητό. Έχει διαφημίσεις μέσα στο μενού του κινητού? Επίσης έχει πολύ bloatware? Μπορείς να το απεγκαταστήσετε? Bloatware πάντα είχε η samsung, έχει και το s25, μπορείς να αφαιρέσεις αρκετά άλλα ακόμα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Διαφήμισεις όχι δεν έχει. Είχα s23 και s21 αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Σίγουρα πάει σφαίρα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Παίζει να είναι το πιο λεπτό κινητό που κυκλοφορεί 7.2 χιλιοστά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Το έχω και το χρησιμοποιώ από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Δεν έχω διαπιστώσει απολύτως κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης, αλλά ακόμα είναι χειμώνας, θα φανεί το καλοκαίρι. Το S24 πάντως που είχα πιο πριν είχε θεματάκια υπερθέρμανσης Από ταχύτητα ότι και να πω είναι λίγο, πραγματικά σφαίρα. Είναι η πρώτη φορά που δεν άλλαξα τις ρυθμίσεις για τα animations στις “επιλογές προγραμματιστή”. Μπορεί φυσικά να οφείλεται και στο One UI 7, που αν είναι έτσι θα ωφεληθούν και οι παλαιότερες συσκευές όταν το πάρουν. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι βελτιωμένη σε σχέση με το S24 και σίγουρα πολύ ικανοποιητική για τόσο μικρό κινητό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) Καλημέρα έχω ένα θέμα. Η λήξη χρονικού ορίου οθόνης γυρίζει μόνη της στα 15 δευτερόλεπτα μετά από λίγο χρόνο ενώ την βάζω στο λεπτό. Έχω μια εφαρμογή με προφίλ που επηρεάζει τον χρόνο οθόνης σκέφτηκα μήπως μπερδεύει, την απενεργοποιώ άλλα συνεχίζει. Βρήκα ότι υπήρχε μια επιπλέον ρύθμιση για το χρόνο οθόνης κάπου στις επιλογές της μπαταρίας αλλά μάλλον υπήρχε στο one ui 6 γιατί τώρα δεν βρίσκω κάτι. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Edited 21 Μαρτίου by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου On 20/3/2025 at 7:16 ΠΜ, adais said: Σε όσους το έχουνε πάρει ήδη μπορούν να μας πούνε εντυπώσεις? Και αν είχαν πριν εμπειρία από παλιότερο samsung galaxy s κινητό. Έχει διαφημίσεις μέσα στο μενού του κινητού? Επίσης έχει πολύ bloatware? Μπορείς να το απεγκαταστήσετε? Όλα καλά ξεκίνησαν τις δύο πρώτες εβδομάδες .Μετά μάλλον την αναβάθμιση που πήρε άρχησαν τα προβλήματα η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μισή μέρα και το κινητό άρχισε να υπερθεμένετε σε βαθμό έκρηξης κατα την χρήση σε 20άλεπτη πλοήγηση πέταξε το μήνυμα ότι υπερθέμανθικε πήγα στη Samsung και το πρίζωσαν δεν είδαν πρόβλημα στην μπαταρία ήθελαν να τους το αφήσωκαι να πάρω backup για το ψάξουν όταν το κινητο το έχουν κάνει να είναι εργαλείο δουλείας και για το κάνεις πλεον αυτό θα πρέπει να έχεις άλλο ένα τηλέφωνα να το στήσεις όπως θές το οπίο θέλει τουλάχιστον μία ημέρα για να τους δώσεις αυτό που έχεις ..και δυστυχώς αυτό κάνω και εγώ αυτή την στιγμή αγόρασα άλλο ένα το φτιάχνω για να κάνω την δουλειά μου. Είχα όλοι την σειρά S10 S20 21 22 23 24 το καλύτερα με διαφορά ήταν το S23 ...Οπότε για καλό και για κακό πάρτε δύο συσκευές για νά κάνετε σίγουρα την δουλεία σας .... Θα επανέλθω όταν το στείλω στη Samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) Αυτό που λες δεν παίζει να είναι νορμάλ. Απλά έκατσες σε ελαττωματικό κινητό. Λογικά θα έχει κάποιο πρόβλημα. Κανονικά αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο.(Και αυτό το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα αφού όπως λες έχεις δουλέψει σχεδόν όλη τη σειρά galaxy s....) Ειδικά με τον νεότερο snapdragon generation 8 elite που όλοι λένε τα καλύτερα. Περίμενε να δεις τι θα σου πούνε και στην Samsung πρώτα. Edited 22 Μαρτίου by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) Να αναφέρω τα πολύ αρχικά συμπέρασμα μου. Κατ αρχάς το θέμα με το χρονικό όριο της οθόνης δείχνει να διορθώθηκε, αλλά ακόμα περιμένω να περάσει λίγος καιρός για να είμαι σίγουρος. Συνολικά πολύ καλή και όμορφη συσκευή, λίγο πιο γρήγορη προφανώς από το s23, πάει σφαίρα δηλαδή, και η μικρή διαφορά στο μέγεθος της οθόνης είναι έστω και λίγο αισθητή. Με την μπαταρία του όμως δεν έχω εντυπωσιάσει προσωπικά, σε σχέση πάντα με όπως θυμάμαι το s23 στην αρχή που το είχα. Προφανώς είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα για ασφαλή συμπέρασμα. Θέλει ακόμα λίγες μέρες για να στρώσει. Δε λέω ότι είναι κακή η μπαταρία απλώς την περίμενα λίγο καλύτερη. Όσο για υπερθέρμανση που βλέπω ότι αναφέρεται, το δικό μου συμπεριφέρεται σχεδόν το ίδιο με τις προηγούμενες 2 μικρές ναυαρχίδες της samsung που είχα. Α και ελαφρώς ποιοτικότερα ηχεία. Edited 22 Μαρτίου by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. Κυριακή στις 10:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:04 μμ Να προσθέσω για την αυτονομία ότι όσο το χρησιμοποιώ περισσότερο αρχίζω και καταλαβαίνω ότι μάλλον έχω αδικήσει λίγο το s25. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι χρησιμοποιεί κάπως διαφορετικό αλγόριθμο για το ποσοστό της μπαταρίας. Στα ψηλά ποσοστά κατεβαίνει πιο γρήγορα ενώ στα χαμηλά πιο αργά. Στο s23 γινόταν το αντίθετο. Οπότε μπορώ να πω ότι στο τέλος της ημέρας η μπαταρία είναι ικανοποιητική. 2 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts