Jump to content

Xiaomi 15 ultra

ChrisNikol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 18/4/2025 at 2:44 ΜΜ, strathgos said:

Φίλε έχω και το s25 ultra και το 15 ultra το 15 είναι πύραυλος όλα δουλεύουν τέλεια το hyperos σε 2 μέρες το συνήθισα και είναι ωραίο για μένα φυσικά δεν είναι τόσο παιχνιδιάρικο όσο το ui αλλά γενικά το τηλ μου αρέσει πολύ.Το μόνο που με πειράζει λίγο είναι ότι οι κάμερες είναι πολύ εκτεθειμένες και φοβάμαι για γρατσουνιές.Παραγγειλα και Τζαμάικα από τεμου και περιμένω να έρθουν και ελπίζω να μην χαλάνε τις φωτό όταν τα βάλω μιας και. Ελλάδα δεν κυκλοφορεί τίποτα.Σκαψου έχω παροπλησει το s25 και έχω αυτό κυρία συσκευη

γιατί δεν παίρνεις απλά μια θήκη που καλύπτει και το καρούμπαλο των καμερών; 

aka bill_thes

6 ώρες πριν, punisher24 said:

γιατί δεν παίρνεις απλά μια θήκη που καλύπτει και το καρούμπαλο των καμερών; 

Περιμένω ελλαδα δεν βρίσκω τίποτα περιμενω από εξω

Χριστός Ανέστη 

Έχω πάρει μια παρόμοια για το 14 Ultra και είναι πολύ ευχαριστημένος. 

I just found this on AliExpress: 

€18.46 | Xundd Case For Xiaomi 15 Ultra Airbag Anti-drop Shell,Camera Protection PC+TPU Back Stripe Transparent Anti-fingerprint Cover

https://a.aliexpress.com/_EuYGvzw

• 3 weeks later...

Με την αφαίρεση αντικειμένων κλπ μέσω ΑΙ πως τα πάει; Αν μπορεί κάποιος να ανεβάσει εδώ καμία φώτο (το πριν και το μετά) ως παράδειγμα θα βοηθούσε.

Μπορει καποιος που το εχει, να ανεβασει ενα screeshot Απο netmonster να δω αν βλεπει ολες τις μπαντες;

ευχαριστω 

Samsung S21 Ultra

20 ώρες πριν, sveltosss said:

Γειά σας παιδιά.

Αγοράζουμε από οπουδήποτε στο skroutz από θέμα εγγύησης?

Ευχαριστώ 

Δεν υπάρχει εγγύηση από σκρουτζ αν δεν το έχει πάρει από την info quest που δεν είναι αντιπροσωπεία της xiaomi στην Ελλάδα αλλά απλά εισαγωγέας.  Αυτή δίνει μόνο στις μεγάλες αλυσίδες με τις γνωστές τιμές.  Θα έχεις εγγύηση μόνο από το κατάστημα που το αγόρασες.  

• 3 weeks later...
9 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Γιατί τόση νεκρα εδω; 

Κάθε νήμα με ακριβό Xiaomi κινητό έχει νέκρα.

Πια προσφέρουν καλύτερη κάμερα από τον ανταγωνισμό, γρήγορες αναβαθμίσεις και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αλλά ο κόσμος προτιμά Samsung. Θεωρούν ότι δεν έχουν καλή μεταπώληση, άρα δεν αξίζει να δώσουν 1000ρικο και επίσης στους πιο πολλούς δεν αρέσει το UI της Xiaomi.

Για μένα κακώς δεν έχει την αναγνώριση που τους αξίζει καθώς είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα Samsung εκτός ίσως από το πολύ καλό 25 ultra κι αυτό όχι στις κάμερες, αλλά σε οθόνη και UI.

13 ώρες πριν, panosfx said:

Κάθε νήμα με ακριβό Xiaomi κινητό έχει νέκρα.

Πια προσφέρουν καλύτερη κάμερα από τον ανταγωνισμό, γρήγορες αναβαθμίσεις και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αλλά ο κόσμος προτιμά Samsung. Θεωρούν ότι δεν έχουν καλή μεταπώληση, άρα δεν αξίζει να δώσουν 1000ρικο και επίσης στους πιο πολλούς δεν αρέσει το UI της Xiaomi.

Για μένα κακώς δεν έχει την αναγνώριση που τους αξίζει καθώς είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα Samsung εκτός ίσως από το πολύ καλό 25 ultra κι αυτό όχι στις κάμερες, αλλά σε οθόνη και UI.

Καλά αναβάθμιση δεν έχει άστο !! Πήρα το 14 ultra και ζήτημα να πήρα 3 4 αναβαθμίσεις σε ένα έτος 

58 minutes ago, Dimitris_w said:

Καλά αναβάθμιση δεν έχει άστο !! Πήρα το 14 ultra και ζήτημα να πήρα 3 4 αναβαθμίσεις σε ένα έτος 

Το android 15 το πήρε 5-6 μήνες πριν την Samsung. Απλά δεν παίρνει κάθε μήνα ενημέρωση ασφαλείας.

Χαιρετίζω την παρέα, από καιρό τριβέλιζε η ιδέα στο μυαλό μου, αυτή της μετάβασης από OnePlus 13R. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα, η αλήθεια είναι όμως ότι το βαρέθηκα, κάπως ουδέτερο για τα γούστα μου και αυτό, το λέει άνθρωπος που έχει περάσει και από iPhone. 

Με τα πολλά, επειδή στα καλά του iPhone, ήταν το μέγεθος του, μου φάνηκε ιδανικό, έψαχνα κάτι σε αντίστοιχο μέγεθος. Είδα την περίπτωση του 16 Pro, κάποια σχόλια για την αυτονομία με απώθησαν και με τα πολλά, κατέληξα στο απλό 15αρι της Xiaomi. 

Εντός των ημερών αναμένω να παραλάβω, θα μεταφέρω εντυπώσεις, επειδή δεν βλέπω αντίστοιχο θέμα για το απλό 15αρι....

Καλησπέρα!

Όσοι έχετε μεταπηδησει σε xiaomi 15 ultra είτε έχετε ταυτόχρονα Samsung, πως σας φαίνεται η μέχρι τώρα εμπειρία χρήσης; μιλάω ξεκάθαρα για το UI κομμάτι. Είμαι μεταξύ Samsung S25U και αυτής της συσκευής, απλά μου έχει λείψει λίγο το One UI...φυσικά προτιμώ να βγάζω  καλύτερες φωτογραφίες! Επίσης, σαν συσκευή μου αρέσει εμφανισιακά το S25U και είμαι κάπως βραχυκυκλωμενος 

Απο τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου με το απλό 15αρι, έχω να πω ότι στο κομμάτι UI, έχει γίνει καλή δουλειά, έχει ωραίο fluidity το λογισμικό και το βασικό μειονέκτημα του HyperOS, είναι σε πολύ μικρό έως ελάχιστο βαθμό παρόν, αναφέρομαι σε διαφημίσεις και bloatware. Επίσης, μου κάνει απίστευτη εντύπωση το πόσες πολλές ρυθμίσεις υπάρχουν διαθέσιμες. Και η κάμερα έχει αρκετά εργαλεία/ρυθμίσεις, υποθέτω το ultra θα έχει ακόμα περισσότερα

Βέβαια, μου φαίνεται στρωμένο για δεδομένα HyperOS, δεν ξέρω αν συγκρίνεται όμως με OneUI.