Jump to content

Motorola edge 50 neo

mumra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Ψαχνω νεο κινητο. Τωρα εχω ακομα το mi A3 και εκτος απο την μπαταρια και καποια μικροκολληματα δεν εχω θεμα. Σκεφτομουν το Edge 50neo αλλα με κολλαει λιγο η μπαταρία και ο Dimensity. Θα ηθελα να μην το φορτιζω καθε μερα. Χρηση απλη. Λιγο browsing, εφαρμογες viber, whats app, alarm, tapo, και να βγαζει και καμια καλη φωτο. Έχω δει και το G75 αλλα μου φαινεται μεγαλο. Ο λόγος που κοιταω motorola είναι το σχεδον stock android και ο λογος που δεν παω στο fusion ειναι οτι με ξενιζει η κυρτη οθονη, λογω του οτι δεν βρισκεις ευκολα προτασια και μου φαινεται πιο ευπαθεις.

Θα εκτιμουσα γνωμες απο γνώστες. Ευχαριστω πολυ.

Νομίζω ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με τη χρήση. Επειδή φορά το σχεδόν stock android λογισμικό, σκαλωματα δεν θα έχεις και δεν επηρεάζει το Mediatek τσιπακι αρνητικά τη χρήση και την αυτονομία, το μέγεθος όμως, είναι ένα θέμα, νομίζω όμως ότι λόγω του λογισμικού, τα καταφέρνει καλουτσικα.

Το έψαχνα να το αγοράσω κι εγώ, είχα δει όμως σε κάποια reviews ότι έτρωγε σκαλωματα η εφαρμογή της κάμερας, πιθανόν βέβαια με update να έχει στρώσει. 

Είναι ωραία η αίσθηση της συσκευής, μικρή και βολική στο χέρι, έχει και έναν πιο premium αέρα με το vegan leather που έχει στην πλάτη.

Το έψαχνα κι εγώ, με απώθησε όμως αυτό με την εφαρμογή της κάμερας και η μικρή χωρητικότητα, ερχόμουν από iPhone και ήθελα μεγαλύτερη μπαταρία, δεν ήθελα μια αντίστοιχου μεγέθους....

On 7/3/2025 at 11:50 ΠΜ, tsimisde said:

Νομίζω ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με τη χρήση. Επειδή φορά το σχεδόν stock android λογισμικό, σκαλωματα δεν θα έχεις και δεν επηρεάζει το Mediatek τσιπακι αρνητικά τη χρήση και την αυτονομία, το μέγεθος όμως, είναι ένα θέμα, νομίζω όμως ότι λόγω του λογισμικού, τα καταφέρνει καλουτσικα.

Το έψαχνα να το αγοράσω κι εγώ, είχα δει όμως σε κάποια reviews ότι έτρωγε σκαλωματα η εφαρμογή της κάμερας, πιθανόν βέβαια με update να έχει στρώσει. 

Είναι ωραία η αίσθηση της συσκευής, μικρή και βολική στο χέρι, έχει και έναν πιο premium αέρα με το vegan leather που έχει στην πλάτη.

Το έψαχνα κι εγώ, με απώθησε όμως αυτό με την εφαρμογή της κάμερας και η μικρή χωρητικότητα, ερχόμουν από iPhone και ήθελα μεγαλύτερη μπαταρία, δεν ήθελα μια αντίστοιχου μεγέθους....

Σε ευχαριστω πολυ.Πραγματικα νομιζω οτι πλεον εχει γινει πολυ κουραστικο το να βρεις μια αξιολογη συσκευη για καθημερινη απλη χρηση

Αξιόλογη συσκευή για απλή χρήση, βρίσκεις, αν όμως θέλεις μια πραγματικά ολοκληρωμένη πρόταση, θα πρέπει να ανέβεις σε budget φοβάμαι, η επιλογή έχει να κάνει με τη χρήση που θέλεις να κάνεις. 

35 minutes ago, tsimisde said:

Αξιόλογη συσκευή για απλή χρήση, βρίσκεις, αν όμως θέλεις μια πραγματικά ολοκληρωμένη πρόταση, θα πρέπει να ανέβεις σε budget φοβάμαι, η επιλογή έχει να κάνει με τη χρήση που θέλεις να κάνεις. 

Εγω γενικα κανω απλη χρηση. Τηλεφωνο, λιγο browsing και καποιες εφαρμογες οπως viber, tapo, για συναγερμο .Οποτε γενικα γιαυτο ακομα με καλυπτει και το Mi a3 .απλ η μπαταρια τα εχει παιξει και λεω να παρω νεο τηλεφωνο.

• 2 weeks later...

τιμιο και πλουσιο σε χαρακτηριστικα το συγκεκριμενο μοντελο, μαλλον θα αποχαιρετησω την Χiaomi μετα απο πολλα χρονια καθως η compact σειρας της ξεφευγει σε €

Αν το εχει καποιος που να εχει δουλεψει και xiaomi ας μας πει σε τι μπορει να υστερει το Helo UI σε σχεση με το MIUI.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος λίγο καιρό, το σκαλίζω ακόμα.

Λαγκάρισμα στην κάμερα αμελητέο. Βίντεο οπτικό ζούμ 3x εξαιρετικό ! Ψηφιακό 30x ! Μπαταρία με μικρή χρήση βγάζει 48 ώρες. Προερχόμενος απο Google pixel 4a , μου φαίνεται μεγάλο και βαρύ σχετικά. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ''μικρά '' κινητά πλεόν ...

Στα περίεργα , δεν μου εμφανίζει το στίγμα gps στους χάρτες google και δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση !  (Φυσικά με ενεργοποιημένη τοποθεσία)

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...

• 2 months later...

Νέος κάτοχος σε motorola και μπορώ να πω ότι είναι καλό midrage σαν σύνολο..

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...

https://www.lagonika.gr/prosfores/motorola-edge-50-neo-dual-5g-8gb-256gb-19990euro/

Σε προσφορά στο Γερμανό στα 199,90€...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1