Jump to content

Samsung Galaxy S25+

amyroukai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Color-Selection_Navy_PC.png?imbypass=tru

Ανοίγω το θέμα γιατί "λείπει". 

Δεν είναι το μοντέλο που πουλάει όπως λένε τα επίσημα στοιχεία αλλά και τα ανεπίσημα της συζήτησης στο φόρουμ. Η επιλογή έγινε για λόγους μεγέθους κατά κύριο λόγο, το βρίσκω οριακό για χρήση με το ένα χέρι και για άνεση για τσέπη. 

Η μετaφορά με το Smart Switch από το S20FE μόνο με καλώδιο έγινε σωστά και τώρα η ταλαιπωρία το να στήσω πάλι όλες τις εφαρμογές, να περαστούν κωδικοί κλπ που απορώ γιατί δεν γίνονται αυτόματα, να βρει ο χρήστης την νέα συσκευή ακριβώς όπως αφήνει την παλιά. 

Τους κωδικούς αν τους είχες στο samsung pass περνάνε αυτόματα με το account σου.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

5 ώρες πριν, amyroukai said:

To παρατήρησα σε κάποιες εφαρμογές, δεν είναι όλες στο pass όμως. Ευχαριστώ για το tip. 

Μάλλον δεν τις είχες προσθέσει όταν είχες κάνει login.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

• 2 weeks later...

Για φέτος είναι για μένα το κινητό της σειράς πού αξίζει.το ultra τεράστιο,το μικρό χαλια μπαταρία.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ήρθα στην παρέα, μου ήρθε βέβαια VF branded ROM κάτι που είχε καιρό να μου τύχει. Με βλέπω να αλλάζω σε EUR και μετά CSC. Αν το έχει κάνει κάποιος ας μου θυμίσει please τα κατατόπια...

Μετάβαση από το εξίσου αξιόλογο S23+, κάποιες πρώτες εντυπώσεις...

Υπάρχει διαφορά στο smoothness και στην ταχύτητα απόκρισης της συσκευής γενικότερα (άνοιγμα/κλείσιμο εφαρμογών).

Μπαταρία μετά από 2 ημέρες χρήσης, πάνω κάτω ίδια με του S23+ αντίστοιχη των πρώτων ημερών χρήσης της συσκευής πριν 2 χρόνια, πάρα πολύ καλή.

Grip, αν και είναι στο χέρι του καθενός, προτιμάω το S25.

Κάμερες, ηχείο, λοιπά χαρακτηριστικά, μικρές βελτιώσεις εδώ κι εκεί, όχι κάτι συνταρακτικό, αν και δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω όλα.

AI, nice to have, βοηθάει όντως η integrated δυνατότητα χρήσης του σε πολλά σημεία, not a game changer though, αν μπει subscription θα είναι ντροπή.

OneUi7, νομίζω εδώ είναι όλη η ουσιαστική διαφορά... αν δοθεί μια καλή αντίστοιχη αναβάθμιση στις προηγούμενες συσκευές επηρεάζοντας smoothness/ανταπόκριση, κρίνω πως φέτος δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος μετάβασης.

Προσωπικά προχώρησα σε αλλαγή για να μην χάσει την όποια αξία μεταπώλησης το S23+, ενώ ήθελα την τελευταία έκδοση με Snapdragon.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για μια εξαιρετική, ολοκληρωμένη συσκευή, και όπως όλα στις μέρες μας, κομματάκι υπερτιμημένη. Για όποιον δεν έχει το μικρόβιο και έχει S23/24, προτείνω υπομονή για το S26. Οι υπόλοιποι θα δείτε διαφορά.

Edited by Sofos_5

Μόνο πολλές διορθώσεις ασφαλείας τελικά. 

Δεν ξέρω αν η ονομασία των rom έχει κάποια "σημασία" αλλά μια που λένε ότι τα S25 βγήκαν με όχι τελική έκδοση ui7, από Β4 (beta 4; ) περάσαμε σε C2 (release candidate 2; ) 

Για τα s24 έλεγαν ότι θα βγουν έξι betas, οπότε πιθανολογώ ότι η επόμενη του Απριλίου θα είναι final για όλους.

Να κάνω μια ερώτηση, όταν βάζουμε "ξυπνητήρι " γιατί δεν φαίνεται το σχετικό εικονίδιο στο επάνω μέρος της οθόνης και φαίνεται μόνο όταν κατεβάζουμε την κουρτίνα; το κάνει και εσάς αυτό; οφείλεται στο ui7 ή είναι κανένα bug;

40 minutes ago, longus said:

Να κάνω μια ερώτηση, όταν βάζουμε "ξυπνητήρι " γιατί δεν φαίνεται το σχετικό εικονίδιο στο επάνω μέρος της οθόνης και φαίνεται μόνο όταν κατεβάζουμε την κουρτίνα; το κάνει και εσάς αυτό; οφείλεται στο ui7 ή είναι κανένα bug;

Ένας στο θέμα του ultra λέει ότι δε το εμφανίζει το ξυπνητήρι..οπότε μάλλον έτσι ειναι??!!!

Όντως δεν βγαίνει εικονίδιο. Βγαίνει η ειδοποίηση αν θέλεις να κλείσει το ξυπνητήρι αν ξυπνήσεις πριν χτυπήσει, όπως πριν. 

Όντως δεν το εμφανίζει πάντα αλλά μόνο αν τραβήξεις την κουρτίνα πάνω δεξιά στη μπάρα ειδοποιήσεων.

On 21/3/2025 at 5:45 ΜΜ, Sofos_5 said:

Ήρθα στην παρέα, μου ήρθε βέβαια VF branded ROM κάτι που είχε καιρό να μου τύχει. Με βλέπω να αλλάζω σε EUR και μετά CSC. Αν το έχει κάνει κάποιος ας μου θυμίσει please τα κατατόπια...

αγορασε μια πιστωση απο το ebay με samkey πολυ γρηγορα...μην μπαινεις στην διαδικασια με odin!!

I Want To Believe

8 ώρες πριν, ernesto1983 said:

αγορασε μια πιστωση απο το ebay με samkey πολυ γρηγορα...μην μπαινεις στην διαδικασια με odin!!

Το έκανα ήδη δεν ήταν κάτι, όλα μια χαρά με THL CSC, αν είχε βέβαια και transcript στα ελληνικά θα ήταν εκπληκτικό, αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας...!

Πάντως μπορεί να μην έχει τον WoW factor η συσκευή, αλλά είναι όντως ολοκληρωμένη και με τίμια μπαταρία.

Καλησπέρα.

Η οθόνη του είναι επίπεδη? Σκέφτομαι μετά από πολύ καιρό ξαναγυρίσω στην Σαμμυ και το συγκεκριμένο φαίνεται όντως πολύ τίμια συσκευή.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

1 ώρα πριν, fanatikos said:

Καλησπέρα.

Η οθόνη του είναι επίπεδη? Σκέφτομαι μετά από πολύ καιρό ξαναγυρίσω στην Σαμμυ και το συγκεκριμένο φαίνεται όντως πολύ τίμια συσκευή.

Επίπεδη είναι, πάρτο φέτος γιατί του χρόνου το s26 θα βγει με exynos.

Το πήρα ήδη. Αύριο περιμένω το τζαμακι και την θήκη και ξεκινάω το στήσιμο. Παρεμπιπτόντως δεν θα είναι και κάτι εύκολο μιας και θα πρέπει να φτιαχτεί και εταιρικό προφίλ. Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό βέβαια. Έχω πολλά χρόνια που έφυγα από την Σαμμυ. Υπάρχει ακόμη το knox ή το έχουν καταργήσει? 

Στο OnePlus που έχω τώρα φτιάχνει ένα δεύτερο χώρο στο κινητό, με τα δικά του αρχεία, το δικό του store, browser, κλπ. Θα δούμε στο 25+ τι θα κάνει.

Πάντως, ναι, είμαι και επίσημα στην παρέα. Αν και βλέπω ότι δεν το έχει και πολύς κόσμος το +. Γιατί άραγε?

PS: Στα ultra βλέπω να πηγαίνει ο κόσμος εδώ. Και το νήμα του 24+ ξερό το βλεπω.

On 10/4/2025 at 6:44 ΜΜ, boymanos said:

Επίπεδη είναι, πάρτο φέτος γιατί του χρόνου το s26 θα βγει με exynos.

Σοβαρά? Πάλι τις ίδιες μακακιες θα αρχίσει η Σαμμυ? Ένας λόγος που ξανακοίταξα προς τα εδώ ήταν η cpu του. Αν ήταν exynos δεν θα το συζητούσα καν.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Την καλύτερη επιλογή έκανες. Το έχω από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

I hope so, φίλε μου. Ξανά πίσω στην Σαμμυ, μετά από πολλά χρόνια. Από εποχής Huawei P8. Φαίνεται πραγματικά να είναι ιδανική λύση για κάποιον που δεν χρειάζεται το πενάκι του ultra, οπότε ετσι γλυτώνει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Από υποστήριξη δεν ξέρω πως θα τα πάει. Μ' ενδιαφέρει πολύ αυτό το κομμάτι. Ειδικά με τις ενημερώσεις ασφαλείας, καθώς είναι και επαγγελματικό εργαλείο για μένα.

Παλιά η Σαμμυ δεν ήταν ιδιαίτερα δυναμική σ' αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να έχει αλλάξει. Είδα πάντως να δείνει πολλά χρόνια αναβαθμίσεις. Τουλάχιστον έτσι λένε.

Edited by fanatikos

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αν εξαιρέσεις το πενάκι δεν έχει να ζηλέψει ακριβώς τίποτα από το s25 ultra . Είναι μία λεπτή και ελαφριά συσκευή με μία πάρα πολύ ωραία οθόνη.

Del pls.

Edited by fanatikos

Αυτό με τη samsung ισχύει φαντάσου χρόνια κάτοχος iPhone το τελευταίο που έιχα  ήταν το 10αρι. Από κει και πέρα γύρισα στη samsung και πραγματικά ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος .

1+ μήνα με τη συσκευή, εκπληκτική σε όλα της. Αν και πλέον όλες οι συσκευές σε αυτό το budget είναι αντίστοιχα δυνατές, θεωρώ πως το OneUi7 είναι όντως από τα δυνατά χαρτιά της Samsung, μακράν από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις φέτος το plus και γενικότερα η σειρά.