Jump to content

Samsung Galaxy S25+

amyroukai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αριθμός κατασκευής : S936BXXS4AYF1

Έκδοση Android : V(Android 15)

Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2025-06-12

Επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας : 2025-06-01

• Ασφάλεια

Η συσκευή προστατεύεται με βελτιωμένη ασφάλεια.

• 2 weeks later...
15 ώρες πριν, amyroukai said:

Το πληκτρολόγιο Google σας δουλεύει κανονικά; 

Συχνά καλύπτει το κείμενο που γράφω.

το δοκιμάζω που και που αλλα γυρίζω παντα στο SwiftKey. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• 1 month later...

Έχει πάει κανείς στο 25+ από το S24+;

Τσάμπα λεφτά είναι η αλλαγή βέβαια αλλά ο snapdragon θα ς κάνει την διαφορά σε σήμα,αυτονομία σε 5g και μπαταρία γενικά.Αν όχι δεν το αλλάζω γιατί οι διαφορές είναι αδιάφορες πέρα από αυτό.

• 2 weeks later...

Τι sot έχεις τώρα σε κανονική χρήση;

Δεν θα έκανα την αλλαγή, ίσως αν το 26 είναι βελτίωση σε κάμερες 

Ενημέρωση ασφαλείας Αυγούστου 

576ΜΒ "μόνο"

Δικαιώνονται οι Reddit posters που έλεγαν ότι το ui8 θα έρθει φθινόπωρο. Τουλάχιστον γράφεται ότι είναι πιο κρύα η λειτουργία της συσκευής..

Edit όντως ισχύει, με την προηγούμενη το τηλέφωνο ήταν ζεστό στο χέρι χαζεύοντας στο ίντερνετ, τώρα είναι "θερμοκρασία περιβάλλοντος". 

Edited by amyroukai

• 1 month later...

Μόλις την έβαλα. 

Πολλή φασαρία γινόταν χωρίς να έχει κάτι "σημαντικό" γενικότερα, εκτός από τις βελτιώσεις στο ΑΙ

Μπαταρία ή γενικότερα κάποιο θέμα με την 16;

Edit: Απαντάω εγώ, φαίνεται λίγο πιο σβέλτο, ενδεχομένως βέβαια και λόγω της αναβάθμισης λογικά έγινε optimization και διαγραφή της προσωρινής μνήμης. 

Κανένα θέμα, εν αναμονή της απόδοσης της μπαταρίας...

Edited by Sofos_5

Να κάνω την μετάβαση απ το ip15pro στο S25+ ? ή θα την φάω?

Never Give Up:!:

Join friend!

Η μπαταρία μου φαίνεται ίδια ίσως λίγο καλύτερη, στα πλαίσια του στατιστικού λάθους. 

On 26/9/2025 at 10:48 ΜΜ, billakosss said:

Να κάνω την μετάβαση απ το ip15pro στο S25+ ? ή θα την φάω?

Τι εννοείς θα την φας;

2 ώρες πριν, amyroukai said:

Η μπαταρία μου φαίνεται ίδια ίσως λίγο καλύτερη, στα πλαίσια του στατιστικού λάθους. 

Τι εννοείς θα την φας;

Την εφαγα! Δε με βολεψε... οποτε επιστροφη στο μηλο..

Never Give Up:!:

Join friend!

4 ώρες πριν, billakosss said:

Την εφαγα! Δε με βολεψε... οποτε επιστροφη στο μηλο..

Κ γω ήμουν για Galaxy S25 Plus αλλά μόλις έπιασα στο χέρι μου του iPhone Air τα ξέχασα όλα τα άλλα .. Έχω να το πάθω χρόνια αυτό με συσκευή.. Όλα βέβαια είναι θέμα γούστου κ το τι τον βολεύει τον κάθε ένα βέβαια για να μην παρεξηγηθώ

Edited by Fotis7_75

Ποια η γνώμη σας για την κάμερα του κινητού?

Παρακολουθώ διάφορες κριτικέςσε άλλα βίντεο την βλέπω πολύ καλή και σε άλλα χάλια και την χαντακώνουν με αρνητικά σχόλια

Βεβαία μέσα από το youtube δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα λόγω συμπίεσης

Εαν μπορούσε κάποιος να ανεβάσει κάπου κάποια δείγματα που έχει για να τα κατεβάσω στο pc να τα δω θα βοηθούσε πολύ  

Η κάμερα είναι του galaxy s23 αν θυμάμαι σωστά. Σε γενικές γραμμές μέτρια, περίμενα μεγαλύτερη διαφορά από το S20FE που είχα. 

Ανάλογα τι τραβάς έχει άλλη συμπεριφορά. Οπότε δώσε κάποιο συγκεκριμένο κάδρο που θες να δεις. 

40 minutes ago, amyroukai said:

Η κάμερα είναι του galaxy s23 αν θυμάμαι σωστά. Σε γενικές γραμμές μέτρια, περίμενα μεγαλύτερη διαφορά από το S20FE που είχα. 

Ανάλογα τι τραβάς έχει άλλη συμπεριφορά. Οπότε δώσε κάποιο συγκεκριμένο κάδρο που θες να δεις. 

Ναι σωστά θυμάσαι,αυτή την στιγμή είμαι με το s21fe οπού είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την συνολική απόδοση και στις κάμερες δεν είχα σκοπό να το αλλάξω φέτος άλλα δυστυχώς εμφάνισε την περιβόητη πράσινη γραμμή  σχεδόν στην μέση της οθόνης και είναι λίγο χάλια η κατάσταση

Είχα σκοπό να πάω στο s26  άλλα δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω τόσο

Από φωτογραφίες τα πάντα και βίντεο όποτε την χρησιμοποιώ αρκετά   

Οκ οπότε... Πρακτικά θα έχεις "λίγο" καλύτερη κάμερα, ανάλογα την λήψη. Όχι ανάλογη των χρημάτων, τουλάχιστον σε φάση point&shoot. Κάνοντας pixel peeping είναι πολλά σημεία που τα "μουτζουρώνει" όσο πέφτει το φως. Για social μια χαρά, για δουλειά έτσι και έτσι. Αυτό που έκανε και το fe δηλαδή, αλλά άλλο 420 ευρώ τότε και άλλο οι φετινές τιμές... Βασικά αν δεν είχε πέσει η μπαταρία δεν θα το άλλαζα, είναι εξαιρετική συσκευή. 

Ο λόγος που πήγα πάλι σε Samsung ήταν γιατί με άλλες εταιρείες δεν ξέρω τι γίνεται με ενημερώσεις, δεν είχα διαβάσει τα καλύτερα. Αν ήθελα κατά κύριο λόγο camera phone τότε Xiaomi και OnePlus φαίνονται καλύτερες επιλογές. 

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι το οικοσύστημα της samsung με έχει βολέψει πάρα πολύ όπως επίσης και το one ui που το θεωρώ εξαιρετικό πλέον οπότε αναγκαστικά σε samsung πάλι αλλά και σε όλα τα review αυτό λένε ότι το price point δεν δικαιολογεί αυτή την κάμερα 

Πέρα από όλα αυτά είναι και το μέγεθος που έχει το s21 fe είναι το ιδανικό το απλό 25 μου φαίνεται μικρό και το plus μεγάλο 

Το plus δεν νομίζω ότι είναι αισθητά πιο μεγάλο από το 21fe, πρακτικά είναι ίδιο και με το 20fe, διαφορά ένα χιλιοστό;

• 2 weeks later...

Ενημέρωση ασφαλείας σήμερα, οι λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμα στη σελίδα της samsung. Δεν φαίνεται να έχει νέες λειτουργίες το τηλέφωνο. 

• 3 weeks later...

Το πηρα εδω και λιγες μερες.ειχα το τιμιοτατο  s23 plus για 2 χρονια.Εξαιρετικο το s25 plus.η καμερα του πραγματικα πολυ καλη τοσο την μερα οσο και την νυχτα.πολυ καλη οθονη ταχυτατο και ελαφρυ.....πρακτικο στο χερι και πολυ ομορφο σαν συσκευη ..οποιος θελει να το αγορασει να το παρει χωρις σκεψη... αξιζει και οι διαφορες με ultra ελαχιστες

• 2 weeks later...

Το τσίμπησα και εγω,το αναμένω πλέον για αντικατάσταση του αγαπημένου s21 fe  

Είχα κάποιους ενδοιασμούς λόγω κάμερας αλλά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές;   

Συνολικά μου βγήκε στα 756 με επιστροφή από Γερμανο  και ένα μικρο κουπόνι οπότε ο ενδοιασμός  κάπως μαλάκωσε αναλογικά τιμής και συσκευής 

Καλοδούλευτα, ιδανικό μέγεθος πια εδώ που έχουν φτάσει οι συσκευές...το απλό της σειράς το θεωρώ όντως μικρό ενώ το ουλτρα γνωρίζουμε όλοι μας εξαρχής ότι έχουμε να κάνουμε με μια μεγάλη συσκευή η οποία θέλει χρόνο για να την συνηθίσει κάποιος κι έτσι μένει το πλας η ιδανική ισορροπία μεταξύ όλων...

Konakis.