amyroukai Δημ. June 12, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Αριθμός κατασκευής : S936BXXS4AYF1 Έκδοση Android : V(Android 15) Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2025-06-12 Επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας : 2025-06-01 • Ασφάλεια Η συσκευή προστατεύεται με βελτιωμένη ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 21, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 Το πληκτρολόγιο Google σας δουλεύει κανονικά; Συχνά καλύπτει το κείμενο που γράφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 15 ώρες πριν, amyroukai said: Το πληκτρολόγιο Google σας δουλεύει κανονικά; Συχνά καλύπτει το κείμενο που γράφω. το δοκιμάζω που και που αλλα γυρίζω παντα στο SwiftKey. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. July 23, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Πέρασα την τελευταία ενημέρωση. Αρκετά πιο ζεστή λειτουργία το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Έχω από την πρώτη μέρα το s24 ultra κι έτσι απλά δεν το αλλάζω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Έχει πάει κανείς στο 25+ από το S24+; Τσάμπα λεφτά είναι η αλλαγή βέβαια αλλά ο snapdragon θα ς κάνει την διαφορά σε σήμα,αυτονομία σε 5g και μπαταρία γενικά.Αν όχι δεν το αλλάζω γιατί οι διαφορές είναι αδιάφορες πέρα από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. August 11, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Τι sot έχεις τώρα σε κανονική χρήση; Δεν θα έκανα την αλλαγή, ίσως αν το 26 είναι βελτίωση σε κάμερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. August 14, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 (edited) Ενημέρωση ασφαλείας Αυγούστου 576ΜΒ "μόνο" Δικαιώνονται οι Reddit posters που έλεγαν ότι το ui8 θα έρθει φθινόπωρο. Τουλάχιστον γράφεται ότι είναι πιο κρύα η λειτουργία της συσκευής.. Edit όντως ισχύει, με την προηγούμενη το τηλέφωνο ήταν ζεστό στο χέρι χαζεύοντας στο ίντερνετ, τώρα είναι "θερμοκρασία περιβάλλοντος". Edited August 15, 2025 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatza_7 Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 Μόλις ελήφθη τελευταία ενημέρωση... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 18, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 Μόλις την έβαλα. Πολλή φασαρία γινόταν χωρίς να έχει κάτι "σημαντικό" γενικότερα, εκτός από τις βελτιώσεις στο ΑΙ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 (edited) Μπαταρία ή γενικότερα κάποιο θέμα με την 16; Edit: Απαντάω εγώ, φαίνεται λίγο πιο σβέλτο, ενδεχομένως βέβαια και λόγω της αναβάθμισης λογικά έγινε optimization και διαγραφή της προσωρινής μνήμης. Κανένα θέμα, εν αναμονή της απόδοσης της μπαταρίας... Edited September 21, 2025 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Να κάνω την μετάβαση απ το ip15pro στο S25+ ? ή θα την φάω? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 1, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Η μπαταρία μου φαίνεται ίδια ίσως λίγο καλύτερη, στα πλαίσια του στατιστικού λάθους. On 26/9/2025 at 10:48 ΜΜ, billakosss said: Να κάνω την μετάβαση απ το ip15pro στο S25+ ? ή θα την φάω? Τι εννοείς θα την φας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 2 ώρες πριν, amyroukai said: Η μπαταρία μου φαίνεται ίδια ίσως λίγο καλύτερη, στα πλαίσια του στατιστικού λάθους. Τι εννοείς θα την φας; Την εφαγα! Δε με βολεψε... οποτε επιστροφη στο μηλο.. 2 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, billakosss said: Την εφαγα! Δε με βολεψε... οποτε επιστροφη στο μηλο.. Κ γω ήμουν για Galaxy S25 Plus αλλά μόλις έπιασα στο χέρι μου του iPhone Air τα ξέχασα όλα τα άλλα .. Έχω να το πάθω χρόνια αυτό με συσκευή.. Όλα βέβαια είναι θέμα γούστου κ το τι τον βολεύει τον κάθε ένα βέβαια για να μην παρεξηγηθώ Edited October 1, 2025 by Fotis7_75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Ποια η γνώμη σας για την κάμερα του κινητού? Παρακολουθώ διάφορες κριτικέςσε άλλα βίντεο την βλέπω πολύ καλή και σε άλλα χάλια και την χαντακώνουν με αρνητικά σχόλια Βεβαία μέσα από το youtube δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα λόγω συμπίεσης Εαν μπορούσε κάποιος να ανεβάσει κάπου κάποια δείγματα που έχει για να τα κατεβάσω στο pc να τα δω θα βοηθούσε πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 6, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 Η κάμερα είναι του galaxy s23 αν θυμάμαι σωστά. Σε γενικές γραμμές μέτρια, περίμενα μεγαλύτερη διαφορά από το S20FE που είχα. Ανάλογα τι τραβάς έχει άλλη συμπεριφορά. Οπότε δώσε κάποιο συγκεκριμένο κάδρο που θες να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 40 minutes ago, amyroukai said: Η κάμερα είναι του galaxy s23 αν θυμάμαι σωστά. Σε γενικές γραμμές μέτρια, περίμενα μεγαλύτερη διαφορά από το S20FE που είχα. Ανάλογα τι τραβάς έχει άλλη συμπεριφορά. Οπότε δώσε κάποιο συγκεκριμένο κάδρο που θες να δεις. Ναι σωστά θυμάσαι,αυτή την στιγμή είμαι με το s21fe οπού είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την συνολική απόδοση και στις κάμερες δεν είχα σκοπό να το αλλάξω φέτος άλλα δυστυχώς εμφάνισε την περιβόητη πράσινη γραμμή σχεδόν στην μέση της οθόνης και είναι λίγο χάλια η κατάσταση Είχα σκοπό να πάω στο s26 άλλα δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω τόσο Από φωτογραφίες τα πάντα και βίντεο όποτε την χρησιμοποιώ αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 6, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 Οκ οπότε... Πρακτικά θα έχεις "λίγο" καλύτερη κάμερα, ανάλογα την λήψη. Όχι ανάλογη των χρημάτων, τουλάχιστον σε φάση point&shoot. Κάνοντας pixel peeping είναι πολλά σημεία που τα "μουτζουρώνει" όσο πέφτει το φως. Για social μια χαρά, για δουλειά έτσι και έτσι. Αυτό που έκανε και το fe δηλαδή, αλλά άλλο 420 ευρώ τότε και άλλο οι φετινές τιμές... Βασικά αν δεν είχε πέσει η μπαταρία δεν θα το άλλαζα, είναι εξαιρετική συσκευή. Ο λόγος που πήγα πάλι σε Samsung ήταν γιατί με άλλες εταιρείες δεν ξέρω τι γίνεται με ενημερώσεις, δεν είχα διαβάσει τα καλύτερα. Αν ήθελα κατά κύριο λόγο camera phone τότε Xiaomi και OnePlus φαίνονται καλύτερες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι το οικοσύστημα της samsung με έχει βολέψει πάρα πολύ όπως επίσης και το one ui που το θεωρώ εξαιρετικό πλέον οπότε αναγκαστικά σε samsung πάλι αλλά και σε όλα τα review αυτό λένε ότι το price point δεν δικαιολογεί αυτή την κάμερα Πέρα από όλα αυτά είναι και το μέγεθος που έχει το s21 fe είναι το ιδανικό το απλό 25 μου φαίνεται μικρό και το plus μεγάλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 8, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Το plus δεν νομίζω ότι είναι αισθητά πιο μεγάλο από το 21fe, πρακτικά είναι ίδιο και με το 20fe, διαφορά ένα χιλιοστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 23, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 Ενημέρωση ασφαλείας σήμερα, οι λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμα στη σελίδα της samsung. Δεν φαίνεται να έχει νέες λειτουργίες το τηλέφωνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanellos1978 Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Το πηρα εδω και λιγες μερες.ειχα το τιμιοτατο s23 plus για 2 χρονια.Εξαιρετικο το s25 plus.η καμερα του πραγματικα πολυ καλη τοσο την μερα οσο και την νυχτα.πολυ καλη οθονη ταχυτατο και ελαφρυ.....πρακτικο στο χερι και πολυ ομορφο σαν συσκευη ..οποιος θελει να το αγορασει να το παρει χωρις σκεψη... αξιζει και οι διαφορες με ultra ελαχιστες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Το τσίμπησα και εγω,το αναμένω πλέον για αντικατάσταση του αγαπημένου s21 fe Είχα κάποιους ενδοιασμούς λόγω κάμερας αλλά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές; Συνολικά μου βγήκε στα 756 με επιστροφή από Γερμανο και ένα μικρο κουπόνι οπότε ο ενδοιασμός κάπως μαλάκωσε αναλογικά τιμής και συσκευής 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Καλοδούλευτα, ιδανικό μέγεθος πια εδώ που έχουν φτάσει οι συσκευές...το απλό της σειράς το θεωρώ όντως μικρό ενώ το ουλτρα γνωρίζουμε όλοι μας εξαρχής ότι έχουμε να κάνουμε με μια μεγάλη συσκευή η οποία θέλει χρόνο για να την συνηθίσει κάποιος κι έτσι μένει το πλας η ιδανική ισορροπία μεταξύ όλων... 3 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts