Jump to content

Αγορά μηχανής 50cc: Προτάσεις

iliasp
 Κοινοποίηση

poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???  

403 members have voted

1. 1. poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???

• GILERA RUNNER
      176
    • SUZUKI AY KATANA R
      12
    • YAMAHA AEROX R
      35
    • PEUGEOT SPEEDFIGHT
      25
    • PEUGEOT JETFORCE
      20
    • GILERA ICE
      15
    • KYMCO SUPER 9
      14
    • PIAGGIO NRG
      39
    • APRILIA SR
      43
    • YAMAHA JOG R
      24

Recommended Posts

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Engine

Type EURO 1 Single cylinder

Cicle 2 stroke

Bore x Stroke 39,86x40 mm

C.C. 49,9 cc.

Carburettor Dell´Orto PHVA-14

Cooling Liquid

Start Kick starter

Compression Ratio 13,0:1

Fuel Unleaded fuel

Lubing System Oil pump

Ignition C.D.I.

Battery 12v 4Ah

Sparkplug NGK B8ES

Primary Drive Gear assembly

Clutch MultiDisc

Speeds 6 speed

SUSPENSION

Front Hydraulic fork Ø36 mm Effectual run 170 mm.

DRD: Hydraulic fork Ø40 mm Effectual run 195 mm

Rear Lineal gas single absorber. Effectual run 50 mm.

DRD: Progresive gas single absorber. Effectual run 62 mm

TYRES

Front 100/80x17"

Rear 130/80x17"

BRAKES

Front Racer: Disc 220 mm

X-Treme: Disc 260 mm

DRD: Double Disc 240 mm

Rear Disc 180 mm

DRD: Disc 220 mm

CAPACITY, DIMENSIONS AND WEIGHT

Distance between axles Racer:1.345 mm

X-Treme:1.355 mm

DRD:1.400 mm

Total Height Racer:1.300 mm

X-Treme:1.125 mm

DRD:1.165 mm

Overall Length Racer:2.050 mm

X-Treme:1.972 mm

Total Width 805 mm

Racer: 695 mm

Fuel Tank 7 Litres

Racer: 5,5 Litres

Fuel Tank 1 Litre

Oσο για την τιμή δεν γνωρίζω.

ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's

FILE MOU 2 PAIDIA POU GNORIZO EXOUN POLY KAIRO KAI OI 2 TO DERBI EINAI POLY KALA KAI GERA ISOS KAI TA POIO GRIGORA 50CC EINAI OMOS POLI AKRIVA TO MONO POU GNORIZO KALA EINAI OTI KAI OI DYO TA EXOUN FTIAGMENA O ENAS TO EXEI 65CC KAI O ALLOS 80CC KAI FORANE STROFALO KARMPIRATER KEFALI KAI EKSATMISEI OLA AGONISTIKA KAI PANAKRIVA OMOS KAI TA 2 SKOTONOUN KAI PIGAINOUN SAN Z TO MONO POU THA SOU PO EINAI OTI ME OLES TIS TAXITITES TRAVAS SOUZES KAI MPANTES.KAI OTI ME PROTH DEYTERA KAI TRITI DEN MPOREIS NA TO ELENKSEIS APO TA NEYRA.ANSOU PERISEYOUN TA LEYTA PARTO XORIS SYZITISI
http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg

κοιταχτε μην σκοτωθειτε με αυτα τα μηχανακια. ειστε μικροι ακομα για πολλα γκαζια και ταρζανιες.

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Μήπως γνωρίζετε άμα υπάρχει καμία αντιπροσωπία εισαγωγής

αυτών των μηχανών στην Ελλαδα; Oποιος ξέρει PM me.

To Derbi Senda SM Χ-Τreme exei 2600e xoris strofometro kai me strofometro 2800e etsi moy eipan se mia antiprosopia apo alles markes mixanon poy exoyn!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Δεν ξερω για Συρο αλλα στην Ροδο εχουμε αντιπροσοπια.

Eμένα δέν με νοιάζει. Και στην Αθήνα να μου πείτε θα σας ειμαι υπόχρεος.

pantos re paidia gia ti timi toy strofometrou den einai akribei?
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Να τι βρηκα με ενα προχειρο search

Derbi Hellinmoto ΕΠΕ.

Πλαταιών 4-6, Αθήνα, τηλ.: 3412925, fax: 3451457

:) Eυχαριστω πολυ resurection boy!!!! :)

Λοιπόν Παίδες ακουστε, Σήμερα πήρα ένα Ηοnda GLX. :D :D :D

Mπορεί να είμαι 15 αλλά κάποιος το πούλησε σε τιμή.... 385 ευρω(ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΥΠΟΣ)!!!! :p :p :p :w00t: Επειδή οι γονείς μου με αφήνουν να το πέρνω μόνο στην γειτονιά(είμαι και μοναχοπαίδι :mad: :p ) μέχρι να πάρω δίπλωμα. Θέλω να το φτιαξω και να του ανεβάσω τα κυβικά. Θέλω ιδέες και προτάσεις.

Υ.Γ. Οσο για την Derbi Senda που Λέγαμε... Παλιά Ξυνά Σταφυλια.

οτι απορια εχεις ελα στο thread μου, με το glx, επειδη ειμαι φανατικος ρωτα με οτι θες, και ριξε και μια ματια στον πυραυλο...http://www.bikepics.com/members/lifan110
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Λοιπόν Σήμερα που τελείωσα το σχολείο το πήρα για ένα Τest Drive.

Καλά παει μόνο που ο Πίσω τροχός κανει λιγα :mad: οχταράκια :mad: αλλα θα αλλαχτεί συντομα. Επειδή αυτή την Στιγμή έχω περίπου στα 450 Ε. θέλω να πάω για ΝΑ του αλλάξω κάποια πράγματα. Μήπως γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κανω για να του ανεβάσω τα κυβικά μεχρι 120cc kai se τι τιμές κυμαίνονται;

meta 8a xriazese diplwma ya aeroplano ;p xxooxoxo ine glx i super cub ? exi simasia

Τί ενοείς (meta 8a xriazese diplwma ya aeroplano); Είναι GLX

• 4 weeks later...
E Μανο δεν πας να παιξεις με κανα καραβακι εκει περα στο νησι σου και μας πρηζεις την μια μας λες για supermotard και μια για glx και παλια ξινα σταφυλια!!!Επειδη δεν ξερεις τι θες και εισαι και μικρος πανε παιξε με το ποδηλατακι σου και οταν πηξει το μυαλουδακι σου οσον αφορα τα μηχανακια και τις κατηγοριες τοτε ξαναενοχλησε μας!!!Κριμα ρε συ, τζαμπα το thread...!!!
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

E Μανο δεν πας να παιξεις με κανα καραβακι εκει περα στο νησι σου και μας πρηζεις την μια μας λες για supermotard και μια για glx και παλια ξινα σταφυλια!!!Επειδη δεν ξερεις τι θες και εισαι και μικρος πανε παιξε με το ποδηλατακι σου και οταν πηξει το μυαλουδακι σου οσον αφορα τα μηχανακια και τις κατηγοριες τοτε ξαναενοχλησε μας!!!Κριμα ρε συ, τζαμπα το thread...!!!

Kατα πρώτον, το ''ποδηλατάκι'' μου το ευχαριστήθηκα παρα πολυ τοσα χρόνια.

Κατα δεύτερον. τα motard που έλεγα μου είχαν κολλήσει απο φίλους και γνωστούς.

Τρίτον το GLX το πείρα και μου αρέσει

και τέλος δεν κολώνω να αποκαλύψω την ηλικία μου.

Υ.Γ. Επίσης έχω και σεβασμο στους άλλους.

Kατα πρώτον, το ''ποδηλατάκι'' μου το ευχαριστήθηκα παρα πολυ τοσα χρόνια.

Κατα δεύτερον. τα motard που έλεγα μου είχαν κολλήσει απο φίλους και γνωστούς.

Τρίτον το GLX το πείρα και μου αρέσει

και τέλος δεν κολώνω να αποκαλύψω την ηλικία μου.

Υ.Γ. Επίσης έχω και σεβασμο στους άλλους.

1ον Πρωτο λαθος...Το ποδηλατο δεν ειναι ''το παιρνω και παω μια βολτα'' συνεπως ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις απο οδηγικη συμπεριφορα ποδηλατου στο δρομο και ουτε ασχοληθηκες πιο πολυ μ'αυτο επι της ευκαιριας σου λεω οτι κανω ποδηλασια απο τα 7 μου

2ον Καταλαβα ποσο σταθερος εισαι στις αποψεις σου οσον αφορα τις μοτοσυκλετες/μηχανακια οταν αλλαζεις κατηγοριες οποτε σου γκ@υλΩσει!π.χ. δεν μπορεις απο το πουθενα να παρεις mottard/cross και το καλυτερο μαλιστα και να βγεις στα βουνα να κανεις motocross χωρις να ξερεις πως να στριβεις χωρις να ξερεις τη δυναμη της μηχανης του,χωρις να ξερεις τεχνικες κλπ κλπ!!!

3ον Η ηλικια μου ειναι 19

Υ.Γ. Και εγω εχω σεβασμο στους αλλους και πιο πολυ στο δρομο αντιθετα με σενα που δεν εχεις ουτε διπλομα ακομα γι αυτο ειναι λαθος να μιλας για σεβασμο και επιπλεον δεν μπορω να ακουω μ@λ@κ!ες απο ατομα που ειναι άπειρα σε σχεση με τον ''δικυκλισμο''!!!

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

ntaxei re psile eisai magas pou eheis dinamik kai diplwma kai eisai kai 19 kai emeis pitsirikia pou enw les oti sevesai mas krazeis xehnwntas oti den ehoun perasei polla hronia pou perases kai esu autin tin ilikia.to paidi oti thelei tha parei kai ama thelei tha ehei diplwma kai ama thelei tha kanei podilato kai tha kanei oti thelei kai den tha asholeitai me pitsirikades opws kaneis esu

pesta re ethnikisme...oti thelei kanei o kathenas...diladi ego pou exo mixanaki prepei na to perno sinexia???san pedi tha kano tin bolta kai me to podilataki mou,osoi me vlepoun me to podilato me krazoun, alla proxtes pou to katevase to glx enas filos tou aderfou mou gia na piei kafe, (se gitoniko xorio, ekei pou pao sxoleio), to pira ekana mia svoura mexri to gimnasio, kai osoi to eidan to voulosan... :p
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Άσχετα από ηλικές, διπλώματα και μέσα μετακίνησης, θα σέβεστε όλοι τα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Νομίζω πως ξεφεύγουμε συνεχώς απο τα θέμα... Νομίζω πως θα ήταν σωστο να ηρεμήσουμε ώστε να μην ενοχλόυμε ο ένας τον άλλον και να μήν υπάρχουν προβλήματα!! Εξάλλου εδώ ο καθένας εκφράζει την γνώμη του... :rolleyes: Δν το λέω με κακία αλλα αν ρίξεις ξανά μια ματιά dynamic_125 στο βιβλίο( Για το δίπλωμα ) κάπου λέει σεβασμός σε όλους τους οδηγούς ακόμη κ σε πεζούς δεν νομίζω να λέει κάπου να μην σέβεσαι κάποιον επειδή δν εχει διπλώμα, αλλα μπορει να κανω και λάθος δεν το θυμάμαι και καλά το βιβλίο... :O Δεν το λέω για σπάσιμο, το λέω γτ τα μάτια μου έχουν δεί πολλά... Be Careful Out There!! ;) & ReSpEcT To Everyone :)
Life Is Good