Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γω λέω να το πάρω..Έχω βρει πόλλες απο τις εφαρμογές που χριάζομαι σε java apps

Μπορείς να πεις ποιές βρήκες και που?

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα! η οθονη τη λεει ειναι καλη ειστε ικανοποιημενοι??????????? η φωτεινοτητα μεταβαλεται απο το μενου?????????????? ευχαριστω!!!

Και γω λέω να το πάρω..Έχω βρει πόλλες απο τις εφαρμογές που χριάζομαι σε java apps

Εφαρμογές ? για δώσε καμοιά ιδέα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Το κινητό είναι άψογο για την κατηγορία του. Εγώ ήρθα από smartphone (motorola mpx220) και αναζητούσα κάτι απλότερο και σταθερότερο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γενικά!

Στα θετικά:

+ οθόνη (απλά τέλεια)

+ μπαταρία (τέρας: 1η φόρτιση ακόμα και μετά από 3 μέρες έχει ακόμα τα 2/3)

+ ραδιόφωνο

+ κάμερα (περίπου 7 φορές καλύτερη από του motorola, ακόμα και χωρίς το flash)

Στα αρνητικά τώρα, αν αφήσουμε στην άκρη ότι δεν είναι smartphone και ότι συνεπάγεται αυτό, έχω ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα:

Έχω περάσει περίπου 300 contacts από mpx220=>outlook=>6233. Όλα είναι στα Αγγλικά. Για να καλέσω ένα όνομα που αρχίζει από "S" πρέπει να πατήσω 9 φορές κάποιο πλήκτρο (names,Π,Ρ,Σ,7,P,Q,R,S). Αλλιώς πρέπει να σκρολλάρω για κανα-δυο λεπτά (το scroll είναι πάναργο). Υπάρχει κάποιος τρόπος να συντομευτεί η διαδικασία κλήσης; Στο motorola ήταν πανεύκολο...

Το Αιτωλικό στο internet: http://www.etoliko.gr

Μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα γραφής σε αγγλικά. Έτσι για το "S" θα πατάς μόνο 3 φορές.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά τιμή του κινητού στην ΤΙΜ?

Ευχαριστώ!

Η τιμή του κινητού στην ΤΙΜ ειναι 309

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Παιδιά το πήρα πριν από 3 μέρες. Είμαι Nokia fan και επειδή κατέστρεψα σε ατύχημα το 6230 που είχα, πήρα το 6233.

Πέραν απ' τα νέα και ανανεωμένα καλούδια που ανέφεραν προηγούμενοι, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα (για μένα) σ' αυτό το μοντέλο είναι η μπαταρία BP-6M-S τύπου Li-Polymer στα 1100 mAh. Ελπίζω όσοι το πήρατε το κινητό να μην ακολουθήσατε τις παλιές διαδικασίες. Σ' αυτού του τύπου μπαταρίες οι οδηγίες προτείνουν τα παρακάτω:

1. Πλήρη αποφόρτιση της αρχικής φόρτισης που είχε η μπαταρία (εμένα ήταν περίπου στο μισό)

2. Πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση τις πρώτες 5-6 φορές.

Αυτά περί μπαταρίας.

Δοκίμασε κανείς το PC Suite με το Mobile Action Bluetooth Adaptor USB MA-730G ? Το καλώδιο ΜΑ-8630 που έχω δεν παίζει με το 6233 και λέω ν' αγοράσω το Bluetooth της ΜΑ.

Καλορίζικο σε όλους

Δοκίμασε κανείς το PC Suite με το Mobile Action Bluetooth Adaptor USB MA-730G ? Το καλώδιο ΜΑ-8630 που έχω δεν παίζει με το 6233 και λέω ν' αγοράσω το Bluetooth της ΜΑ.

Καλωσήρθες στην παρέα :cool: Τα bluetooth dongles της Mobile Action είναι πιθανό να μην λειτουργούν με το Nokia PC Suite. Θα σου πρότεινα το Tornado 120 της Allied Data που έχει και BlueSoleil drivers. Είναι απόλυτα συμβατό με το Nokia PC Suite. Το έχω κι εγώ και λειτουργεί άψογα. Περισσότερα εδώ

:)

Καλωσήρθες στην παρέα :cool:

Ευχαριστώ.. καλώς σας βρήκα.

Τα bluetooth dongles της Mobile Action είναι πιθανό να μην λειτουργούν με το Nokia PC Suite. Θα σου πρότεινα το Tornado 120 της Allied Data που έχει και BlueSoleil drivers. Είναι απόλυτα συμβατό με το Nokia PC Suite. Το έχω κι εγώ και λειτουργεί άψογα. Περισσότερα εδώ

:)

Θ' ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα το πάρω. Ελπίζω να παίζει και με Win2K που έχω στο γραφείο.

Παιδια μπορω να πω οτι το βιντεο του ειναι ολα τα λεφτα. Ειδα σημερα τα βιντεο που εβγαλα απο τη χθεσινη συναυλία των scorpions στη Θεσσαλονικη και ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Αργοτερα θα κανω καπου upload.

Οι φωτο οσο ηταν ημερα εβγαιναν καλες, επειτα που επεσε το φως απο τις 30 που εβγαλα περιπου οι 5 βγηκαν καλες και αυτο γιατι ηταν εκεινη τη στιγμη ηταν αναμμενοι πολλοι προβολεις.

Τα βιντεο ομως παρα το σκοταδι ειναι ...!!! Και το ζουμ στο βιντεο ειναι καλυτερο απο το ζουμ στη φωτο, γιατι οταν κανεις ζουμ στη φωτο σου μικραινει τις διαστάσεις.

Επισης η μπαταρια μετα απο 4 ωρες αδιακοπτης χρησης βιντεο και φωτο επεσε μονο 1/3 απο γεματη που ηταν.

"Make some ****ing noise!!!"

1,2Tbytes

nai file mou milas giato diko sou pou exei provlima .egw osa xero pane toylaxiston 4 meres:)

ναι μονο που εδω μιλαμε για το τι χρηση κανει ο καθενας,εγω ας πουμε αν καθομαι και το βλεπω μονο θα παει και 5 ημερες:p ομως εγω γενικα το χρησιμοποιουσα πολυ,με την πρωτη φορτιση μου κρατησε 1 ημερα,το περισσοτερο που μου κρατησε ηταν 2 ημερες,σε αλλους ομως οντως κραταει 4 ημερες αλλα δεν ξερω με τι χρηση <<πραγματικη>>.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

geia sas!tha ithela na rwtiso merika pragmata!

1)mporo na to vro to kiniyo opoudipote i akoma iparxi provlima se posotites?p.x. sto plaisio irthe epitelous?

2)thelo na pao aurio na pao na paro kinito alla eida orismenes apantisis me katoxous tou kinitou pou to 6233 tous eixe kapoia provlimata.psilofovithika!den leei na skaso 309 kai na tin patiso!kai an den to dextoun stin nokia gia antikatastasi?

eimai se dilima alla xriazomai kinito ti protinete?

geia sas!tha ithela na rwtiso merika pragmata!

1)mporo na to vro to kiniyo opoudipote i akoma iparxi provlima se posotites?p.x. sto plaisio irthe epitelous?

2)thelo na pao aurio na pao na paro kinito alla eida orismenes apantisis me katoxous tou kinitou pou to 6233 tous eixe kapoia provlimata.psilofovithika!den leei na skaso 309 kai na tin patiso!kai an den to dextoun stin nokia gia antikatastasi?

eimai se dilima alla xriazomai kinito ti protinete?

Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι είναι διαθέσιμο σε Microland, Smag, E-shop και Πλαίσιο από 292 έως 309 ευρώ. Σου προτείνω να το πάρεις γιατί είναι ένα πλήρες κινητό. Τώρα αν βγήκαν ελαττωματικά 2 μοντέλα, αυτό συμβαίνει πάντα και παντού.

Επειδή ενδιαφέρει πολλούς η αυτονομία της μπαταρίας και ο φίλος μου ο ταξιδιώτης22 έχει δίκιο, σας αναφέρω την διάρκεια της μπαταρίας με την χρήση που κάνω με διάφορες συσκευές. Νοkia 6131 1,5 ημέρα, Sony Ericsson W810 3 ημέρες, Κ800 2 ημέρες, Nokia 6233 4 ημέρες. Γενικά το 6233 έχει την καλύτερη αυτονομία από όσες συσκευές είχα μέχρι τώρα.

Επειδή ενδιαφέρει πολλούς η αυτονομία της μπαταρίας και ο φίλος μου ο ταξιδιώτης22 έχει δίκιο, σας αναφέρω την διάρκεια της μπαταρίας με την χρήση που κάνω με διάφορες συσκευές. Νοkia 6131 1,5 ημέρα, Sony Ericsson W810 3 ημέρες, Κ800 2 ημέρες, Nokia 6233 4 ημέρες. Γενικά το 6233 έχει την καλύτερη αυτονομία από όσες συσκευές είχα μέχρι τώρα.

Κάνεις την ίδια χρήση με όλα τα κινητά; Προσωπικά κάνω ακριβώς την ίδια χρήση με το 6230 κάνω και το 6233 κρατάει 4+ μέρες ενώ το 6230 έπιανε max 3 μέρες.

Εκτός απ' την καινούργια μπαταρία νομίζω παίζει ρόλο και η επιλογή "Εξοικονόμηση ενέργειας" που σβήνει εντελώς την οθόνη μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Το 6230 δεν την είχε.

thelo apla na po oti kserw oti auta ta magazia to exoun diathesimo.thelo na ksero an pao aurio se kapio apo auta tha to exoun etoimoparadoto?

auto me niazi giati thelo na pao aurio nato paroepidi tin kano gia diakopes methaurio.leo na pao se kanena germano i kana plaisio sto alimo.kseri kanenas na mou pi ean tha to exoun i oxi?

Όντως η εξοικονόμηση ενέργειας είναι πολύ χρήσιμη και έξυπνη λειτουργία. Πάντως νομίζω πως επίτηδες το 6233 βγήκε μετά το 6280. Το 6233 είναι πραγματικά τόσο πλήρες και αξιόπιστο που αν το 6280 έβγαινε μετά νομίζω θα είχε ελάχιστες ελπίδες στις πωλήσεις :rolleyes:

ναι μονο που εδω μιλαμε για το τι χρηση κανει ο καθενας,εγω ας πουμε αν καθομαι και το βλεπω μονο θα παει και 5 ημερες:p ομως εγω γενικα το χρησιμοποιουσα πολυ,με την πρωτη φορτιση μου κρατησε 1 ημερα,το περισσοτερο που μου κρατησε ηταν 2 ημερες,σε αλλους ομως οντως κραταει 4 ημερες αλλα δεν ξερω με τι χρηση <<πραγματικη>>.

taksidioth 22 gia na lew oti h mpataria karataei to sygrina kai me alla kinhta pou eixa kai pou fimizontai gia thn mpataria tous:) to k-750 me pigene 3 meres me to zwri eno to 6233 pernaei aneta ths 4!ayto to lew gia metro sygriseis.to 6280 pou eixa pigene kai ayto 2.5 meres .:) ara to 6233 krataei kala opws lele kai ta alla paidia edw mesa .den to paineyoume aplos leme oti h mpataria einai poly kalh sxethka me alla kinita pou kikloforoun:)

Γιαννης

thelo apla na po oti kserw oti auta ta magazia to exoun diathesimo.thelo na ksero an pao aurio se kapio apo auta tha to exoun etoimoparadoto?

auto me niazi giati thelo na pao aurio nato paroepidi tin kano gia diakopes methaurio.leo na pao se kanena germano i kana plaisio sto alimo.kseri kanenas na mou pi ean tha to exoun i oxi?

kai sto plaisio einai plewn etimoparadoto kai ston germano!aplos psakse ligo .:)

Γιαννης

Κάνεις την ίδια χρήση με όλα τα κινητά; Προσωπικά κάνω ακριβώς την ίδια χρήση με το 6230 κάνω και το 6233 κρατάει 4+ μέρες ενώ το 6230 έπιανε max 3 μέρες.

Εκτός απ' την καινούργια μπαταρία νομίζω παίζει ρόλο και η επιλογή "Εξοικονόμηση ενέργειας" που σβήνει εντελώς την οθόνη μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Το 6230 δεν την είχε.

Ίδια χρήση, καθημερινές (οχι Σαββατοκύριακο) με bluetooth μονιμα ενεργό λόγω car kit αρκετή ομιλία λόγω επαγγέλματος, λίγα λεπτά μόνο παιχνίδι, καθόλου wap και κλειστή συσκεβή από 24:00 ως 07:00 το βράδυ.