Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανώς έχεις πρόβλημα με τα προστατευμένα (copyright) αρχεία της κάρτας σου. Με τον card reader δεν ξέρω τι γίνεται, αν όμως έχεις USB καλώδιο και κάνεις σύνδεση τύπου "μεταφορά δεδομένων", το PC σου θα βλέπει την κάρτα του κινητού σου ως αφαιρούμενο δίσκο, οπότε θα μπορείς να αντιγράψεις τα πάντα. Καλού κακού ρύθμισε το PC σου να "βλέπει" τα κρυφά αρχεία ;)

αν έχεις χρόνο, δοκίμασε σε παρακαλώ να μεταφέρεις τα αρχεία που βρίσκονται στον φάκελο "extra" της κάρτας στο PC και πες μου αν πέτυχε... Το καλώδιο δεν το έχω, άλλα με το bluetooth που πάλι βλέπει την κάρτα σαν "σκληρό" δεν δουλεύει

Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ειδα να σου εχουν απαντηση αλλα σε σχεση με ενα w550i που εχω ακομα η και με το ν80 δεν εχει τοσο καλη ποιοτητα

?

Κατσε!!Τουλαχιστον απο το n80 νομιζω εχει καλυτερη!!οσο για το w550 παιζει!!

Ετσι τουλαχιστον λετεται στο θρεντ για το ποιο εχει την καλυτερη αναπαραγωγη mp3 acc κτλ

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Kalimera paidia.

Eimai o eutixis katoxos enos kainourgiou 6233 me ekdosi logismikou tin 3.70 tin opoia tha ithela na anavathmiso stin 4.52 mipos kai lithei to provlima me to akoustiko pou akougetai xamila kai me parasita.

Gia na min xathoun oi epafes mou omos thelo na tis peraso sto pc mou(sigxronismos den legetai auto?) gia na tis ksanaperaso meta tin anavathmisi.

Exo ena bluetooth/usb kai skopeuo na kano tis peraso ston ipologisti meso autou.Epeidi den to exo ksanakanei omos anisixo mipos kano kamia vlakeia kai tis xaso oles.

Mporei kapoios na mou pei ta vimata pou tha akolouthiso gia na tis peraso sto pc kai meta pali piso eukola?

Thanx in advance

λοιπον φιλε

συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη μεσω του pc SUITE μετα μολις σου γραψει κατω δεξια οτι συνδεθηκες πας στον συχρονισμο και στις ρυθμισεις επιλεγεις κατευθυνση απο το τιλεφωνο στον υπολογιστη.μετα πας στο αντιγραφο ασφαλειας(διπλα αποτον συγχρονισμο ειναι)κανεις ενα αντιγραφο ασφαλειας και για το τηλεφωνο και για την καρτα μνημης.και μετα πας για αναβαθμιση.οταν το παραλαβεις κανεις ξανα συγχρονισμο αλλαζοντας τιν κατευθυνση απο τον υπολογιστη στο τηλεφωνο(στις ρυθμισεις συγχρονισμου ειναι) και επαναφερεις και το αντιγραφο ασφαλειας.αν εχεισ και ελληνικο pc suite ειναι γελοιο.

Σχετικά με το προβληματικό hands-free που έρχεται με το τηλέφωνο. Τι κάνετε; Το πήγα σε κάποιο Nokia Shop άλλα δεν μπόρεσα να αναπαράγω το πρόβλημα μπροστά τους και έτσι δεν κατάφερα να τους το δώσω για αλλαγή.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τους πείσω οτι ΔΕΝ δουλεύει;

Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast.

Σχετικά με το προβληματικό hands-free που έρχεται με το τηλέφωνο. Τι κάνετε; Το πήγα σε κάποιο Nokia Shop άλλα δεν μπόρεσα να αναπαράγω το πρόβλημα μπροστά τους και έτσι δεν κατάφερα να τους το δώσω για αλλαγή.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τους πείσω οτι ΔΕΝ δουλεύει;

kouna to panw-katw mazi me to handsfree kai tha deis tin allagi ston ixo.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα παιδια :)

μηπως κανενας που εχει το 6233-34 εχει δοκιμασει ποσο χρονο [βιντεο] χωραει σε μια καρτα 1giga?

με τη μεγαλυτερη αναλυση φυσικα.

καλημερα παιδια :)

μηπως κανενας που εχει το 6233-34 εχει δοκιμασει ποσο χρονο [βιντεο] χωραει σε μια καρτα 1giga?

με τη μεγαλυτερη αναλυση φυσικα.

Περιπου 50 με 55 λεπτα...

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

Η 512 χωραει 33 λ με την υψηλοτερη αναληση [640] και 2ωρες και 30 λ με την αμεσως επομενη [352] που ειναι πολλη καλη και δεν καταλαβαινεις διαφορα [στο κινητο]

Paidia giati i siskeui mas den exei web update ? mipws tha vgaloun 6233i ?

Paidia kai kati allo pou mporw na vrw ergostasika ringtons twn pio paliwn nokia opws to 2300 ktl? episeis psaxnw kai to bounce. iparxei kapoiaekdosi tou pou einai simvati me ta kainourgia series 40?

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Paidia giati i siskeui mas den exei web update ? mipws tha vgaloun 6233i ?

Paidia kai kati allo pou mporw na vrw ergostasika ringtons twn pio paliwn nokia opws to 2300 ktl? episeis psaxnw kai to bounce. iparxei kapoiaekdosi tou pou einai simvati me ta kainourgia series 40?

για παιχνιδια και κενενα τους demo μπες εδω:

http://gallery.mobile9.com/c/java-softwares/7/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας!!!

Ρε παιδιά ξέρει κανείς να μου πεί πώς μπορώ να βάλω ήχο ειδοποίησης ή κλήσης στην αναφορά παράδοσης μηνύματος ή ΔΕΝ γίνεται αυτό!!!

Σας Ευχαριστώ!!!!!

Γειά σας!!!

Ρε παιδιά ξέρει κανείς να μου πεί πώς μπορώ να βάλω ήχο ειδοποίησης ή κλήσης στην αναφορά παράδοσης μηνύματος ή ΔΕΝ γίνεται αυτό!!!

Σας Ευχαριστώ!!!!!

Γεια σου . Δυστυχως δεν γινεται κατι τετοιο .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλυτερα στο φιλο που σκεφτεται να αγορασει το κινητο να κοιταξει πρωτα αν εχει την πιο προσφατη εκδοση λογισμικου που θεωρητικα ειναι και η καλυτερη. Επειδη διαβαζω πολλα θεματα για κινητα απο οτι διαπιστωσα το 6233 εχει παρουσιασει τα λιγοτερα προβλημα αν και ειναι series40. Σε οτι αφορα το θεμα των εφαρμογων νομιζω οτι δεν εχει την ποσοτητα των series 60. Προσωπικα θα προτιμουσα μαι εφαρμογη για mp3 player , τηλεχερισμο τηλεορασης και αλλα πραγματα...

Καλυτερα στο φιλο που σκεφτεται να αγορασει το κινητο να κοιταξει πρωτα αν εχει την πιο προσφατη εκδοση λογισμικου που θεωρητικα ειναι και η καλυτερη. Επειδη διαβαζω πολλα θεματα για κινητα απο οτι διαπιστωσα το 6233 εχει παρουσιασει τα λιγοτερα προβλημα αν και ειναι series40. Σε οτι αφορα το θεμα των εφαρμογων νομιζω οτι δεν εχει την ποσοτητα των series 60. Προσωπικα θα προτιμουσα μαι εφαρμογη για mp3 player , τηλεχερισμο τηλεορασης και αλλα πραγματα...

kai na mi tin exei ipothesi misis wras einai na tin perasoun ap'to nokia club...:blink:

Λοιπόν παιδιά επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις εκδόσεις λογισμικού του 6233,θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξείς:

Εγώ που αγόρασα το κινητό μου τέλη Αυγούστου και που λογικά θα έχει παλαιότερη έκδοση λογισμικού (π.χ. 3.xx) και που συγχρόνως ΔΕΝ μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα-το λογισμικό του ή ό,τι άλλο,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και εάν ΝΑΙ ποιός ή ποιοί είναι αυτός/οί οι λόγοι???????

Σας ευχαριστώ

Υ.Γ. Δεν ξέρω εάν το γνωρίζετε οι περισσότεροι αλλά η μέγιστη χωρητικότητα της κάρτας μνήμης που μπορεί να δεχτεί ένα κινητό εξαρτάται από το λογισμικό που "φοράει" το συγκεκριμένο κινητό.Με αφορμή αυτό θέλω να ρωτήσω εάν και οι νεότερες εκδόσεις λογισμικού συνεχίζουν να υποστηρίζουν μέχρι 2GB μνήμης ή την έχουν "ρίξει" στο 1GB??

παιδια απο το ακουστικο ωρες ωρες δεν ακουω και τοσο δυνατα τον αλλο [το εχω στο μεγαλυτερο]

το εχει προσεξει κανας αλλος η εγω κουφαθηκα:(

Λοιπόν παιδιά επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις εκδόσεις λογισμικού του 6233,θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξείς:

Εγώ που αγόρασα το κινητό μου τέλη Αυγούστου και που λογικά θα έχει παλαιότερη έκδοση λογισμικού (π.χ. 3.xx) και που συγχρόνως ΔΕΝ μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα-το λογισμικό του ή ό,τι άλλο,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και εάν ΝΑΙ ποιός ή ποιοί είναι αυτός/οί οι λόγοι???????

Σας ευχαριστώ

Υ.Γ. Δεν ξέρω εάν το γνωρίζετε οι περισσότεροι αλλά η μέγιστη χωρητικότητα της κάρτας μνήμης που μπορεί να δεχτεί ένα κινητό εξαρτάται από το λογισμικό που "φοράει" το συγκεκριμένο κινητό.Με αφορμή αυτό θέλω να ρωτήσω εάν και οι νεότερες εκδόσεις λογισμικού συνεχίζουν να υποστηρίζουν μέχρι 2GB μνήμης ή την έχουν "ρίξει" στο 1GB??

Αν δεν έχεις κάποιο αξιόλογο πρόβλημα δεν είναι απαραίτητο να πας για αναβάθμιση. Εγώ προσωπικά έκανα αναβάθμιση γιατί δεν δούλευαν σωστά οι ταχείες κλήσεις. Όσο για τη χωρητικότητα της κάρτας η μέγιστη όπως αναφέρει η Nokia είναι μέχρι 2GB.

το αγόρασα τελικά χθες, είμαι ευχαριστημένος από όλα, αλλά ...

οι φωτογραφίες είναι χάλια!!!

Τα έχω δοκιμάσει όλα, νυχτερινή λήψη, μέγιστη ανάληση, μέγιστο μέγεθος, μέγιστη ποιότητα , τίποτα....

βγάζει κάτι φωτογραφίες με μέγεθος αρχείου 500000 και κάτι άλλες απλές φωτογραφίες από ιστοσελίδες, που κατέβασα, είναι πολύ μικρότερες σε μέγεθος αρχείου αλλά παρόλα αυτά στο κινητό φαίνονται πεντακάθαρες...

πως γίνεται αυτό;

μήπως πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις;

όταν λέω χάλια εννοώ πως δεν είναι καθαρές καθόλου και υπάρχουν μεγάλα "τετράγωνα" απαράδεκτα σας λέω...

αν μπορεί κανείς να βοηθήσει...

ευχαριστώ!!!

(αν πάλι αυτή είναι η ποιότητα τότε στο Ε50 που έχει 1,3 κάμερα τι ποιότητα φωτογραφίες βγάζει; και να φανταστείτε ότι προτίμησα από τα δύο το 6233 για την κάμερά του)

Τα έχω δοκιμάσει όλα, νυχτερινή λήψη, μέγιστη ανάληση, μέγιστο μέγεθος, μέγιστη ποιότητα , τίποτα....

βγάζει κάτι φωτογραφίες με μέγεθος αρχείου 500000 και κάτι άλλες απλές φωτογραφίες από ιστοσελίδες, που κατέβασα, είναι πολύ μικρότερες σε μέγεθος αρχείου αλλά παρόλα αυτά στο κινητό φαίνονται πεντακάθαρες...

πως γίνεται αυτό;

όταν λέω χάλια εννοώ πως δεν είναι καθαρές καθόλου και υπάρχουν μεγάλα "τετράγωνα" απαράδεκτα σας λέω...

ευχαριστώ!!!

(αν πάλι αυτή είναι η ποιότητα τότε στο Ε50 που έχει 1,3 κάμερα τι ποιότητα φωτογραφίες βγάζει; και να φανταστείτε ότι προτίμησα από τα δύο το 6233 για την κάμερά του)

φιλε σιγουρα κατι δεν παει καλα...ειναι εντελως τραγικη αυτη που ανεβασες...

για το τι μπορει να φταει ας πουν καλυτερα αυτοι που το εχουν...

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το 6233 εδω και 15 ημέρες περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ερώτηση:

Έχω μία ταχεία κλήση σε κάποιο πλήκτρο π.χ στο 5. Όταν τΟ κρατάω πατημένο για να ξεκινήσει η κλήση, κάνει προσπάθεια ΠΡΩΤΑ για βίντεο κλήση, και αφού "δει" οτι δεν γίνεται (το έχω να δουλεύει μόνο σε GSM) τότε κάνει επανάλκηση σε κλήση φωνής. Πώς θα γίνει να κάνει κατευθείαν απλή κλήση;. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

πως γίνεται αυτό;

ευχαριστώ!!!

Έχεις βγάλει την ζελατίνα από τον φακό της κάμερας?

M. K.

Έχεις βγάλει την ζελατίνα από τον φακό της κάμερας?

Ναι έχω βγάλει την ζελατίνα...

Ας δει την φωτογραφία κάποιος που να το έχει και να μου πει αν και το δικό του φωτογραφίζει σ' αυτή την ποιότητα...

Ευχαριστώ...