Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3. οταν με καλουν ή μου στελνουν μηνυμα, σε οποιοδηποτε προφιλ κ αν ειμαι, ο ηχος ξεκιναει σιγα κ δυναμωνει κανονικα μετα απο 3 δευτερολεπτα.. να σημειωσω οτι στο προφιλ εχω επιλεξει συνεχες ηχο και οχι αυξανομενο...

Κοίταξε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=144854

Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι προβληματική η συσκευή σου.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κοίταξε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=144854

Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι προβληματική η συσκευή σου.

thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια πιστευω οτι ειμαι ο μεγαλυτερος γκαντεμης απο οσους το αγορασαν...

προβληματα:

1. κανει restart οταν του κανω fast forward ή ακομα κ οταν ακουω τραγουδια

2. το σημα πολλες φορες χανεται, ενω αν εκεινη την στιγμη του κανω επανεκκινηση τοτε βρισκει κ παλι σημα κανονικα

3. οταν με καλουν ή μου στελνουν μηνυμα, σε οποιοδηποτε προφιλ κ αν ειμαι, ο ηχος ξεκιναει σιγα κ δυναμωνει κανονικα μετα απο 3 δευτερολεπτα.. να σημειωσω οτι στο προφιλ εχω επιλεξει συνεχες ηχο και οχι αυξανομενο...

αυτα τα προβληματα + οτι η μπαταρια πεφτει γρηγορα...

να το παω στην nokia???? θα μου το φτιαξουν???

Το 3. είναι φυσιολογικό. Τα υπόλοιπα είναι σίγουρα προβλήματα...

Όσον αφορά τη μπαταρία, στο δικό μου παρατήρησα ότι σε αναμονή μπορεί να κρατήσει πάαααααααααααρα πολύ καιρό.

Αν ακούς τραγούδια με ΤΕΡΜΑ την ένταση και ειδικά αν έχεις πειράξει τον ισοσταθμιστή για να ακούγεται περισσότερο, δεν κρατάει ούτε μία μέρα...

γενικα το μοναδικο μειονεκτημα <<ισως μεγαλο>> ειναι η μπαταρια του οντως.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σε έναν μαθητή που έχει το 6280 το δουλεύουμε στο ιδιαίτερο και είναι μια χαρά. Έχει sin, cos, exp, ... καλό για τηλ. Βέβαια πρώτα το ξεκίνησε από ότι το είδα πρώτη φορά η Siemens αλλά καλά είναι να υπάρχει.

Το κουτί παιδιά έχει μέσα καλώδιο σύνδεσης? Πόσο έχει ένα και πόσο κάνει μιά κάρτα 512MB? Γιατί μήπως πάμε στα 400euro οπότε μετά να κοιτάξουμε και κανένα άλλο? (SE Κ800?)

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! Δοκίμασε κανένας τα παιχνίδια του 6280-6270 αν τρέχουν στο 6233????

Thanks! Στο εξής όταν παίρνω κινητό θα ελέγχω και αυτή την παράμετρο γιατί είναι πολύ χρήσιμο όταν δεν μπορείς να κουβαλάς κανονικό επιστημονικό.

Πήρα το 6233 την Παρασκευή (το μοναδικό κομμάτι που έφερε το ΝΟΚΙΑ shop Ηρακλείου). Έχω παρατηρήσει το εξής παράξενο :( και θα ήθελα να μάθω αν συμβαίνει και σε άλλους. Κατ'αρχήν το ακουστικό βγάζει ένα παράξενο ήχο το οποίο είναι ενοχλητικό, ενώ όταν μιλάς περισσότερο από 1-2 λεπτά αρχίζει το ακουστικό να ζεσταίνεται και όταν τελειώσεις την κλήση ή πονάει το αυτί σου ή έχεις πονοκέφαλο :dizzy: . Βοηθήστε με σας παρακαλώ γιατί ειλικρινά σκέφτομαι να το πουλήσω :ooch: παρ'όλο που μου αρέσει πολύ.
Life is a game

Πήρα το 6233 την Παρασκευή (το μοναδικό κομμάτι που έφερε το ΝΟΚΙΑ shop Ηρακλείου). Έχω παρατηρήσει το εξής παράξενο :( και θα ήθελα να μάθω αν συμβαίνει και σε άλλους. Κατ'αρχήν το ακουστικό βγάζει ένα παράξενο ήχο το οποίο είναι ενοχλητικό, ενώ όταν μιλάς περισσότερο από 1-2 λεπτά αρχίζει το ακουστικό να ζεσταίνεται και όταν τελειώσεις την κλήση ή πονάει το αυτί σου ή έχεις πονοκέφαλο :dizzy: . Βοηθήστε με σας παρακαλώ γιατί ειλικρινά σκέφτομαι να το πουλήσω :ooch: παρ'όλο που μου αρέσει πολύ.

Και αυτή η συσκευή προφανώς έχει πρόβλημα, οπότε πρέπει να την πας πίσω. Γενικώς μια θερμότητα παράγεται (κυρίως στο πίσω μέρος και στο ύψος των ηχείων-φακού), αλλά μετά από πολύωρη χρήση του mp3 player και όχι με τη συνομιλία. Αυτό έχω παρατηρήσει έως τώρα.

ξέρει κανεις αν το καλώδιο σύνδεσης με pc του 6230 κάνει και για το 6233?

Λογικά θα κάνει γιατί το CA-53 είναι συμβατό και με τα δύο.

Guest bazile

Τι είναι πάλι αυτό??Δεν αναφέρατε πιο πάνω ότι είναι αρκετά αξιόπιστη?Πως προέκυψε αυτό το συμπέρασμα?

pos evgales ayto to symperasma !to kinito exei foverh mpataria.me kanoniki xrisei pernaei aneta tis 4 meres.:)

Γιαννης

re paidia ta pramata einai etsi opws ta eipe o agwnistikotatos...ti tou kourazete??:blink: ama to liwneis to kinito i mpataria krataei 1-2 meres ama to exeis stin tsepi kai to vgazeis mono otan xtupaei krataei pio polles :p..to exw paratirisei kai sto diko mou 3250 pou exoun tin idia mpataria!

Συμφωνώ απόλυτα. Με αρκετό bluetooth για μεταφορά και αρκετή χρήση η μπαταρία κράτησε 3,5 μέρες η 1η φόρτιση. Αφού θα βελτιωθεί με τις φορτίσεις πιστεύω ότι θα κρατάει με κανονική χρήση 4-5 μέρες.
Life is a game

Παράδειγμα για την μπαταρία του:

Με το 6131 διάρκεια 1,5 μέρα και μετά τον κύκλο των αρχικών φορτίσεων.

Με το 6280 3,5-4 μέρες.

Με το 6270 2-2,5 μέρες.

Με την ίδια χρήση το 6233 κράτησε στην πρώτη φόρτιση 4 μέρες. Οπότε θεωρητικά διαρκεί πολύ περισσότερο.

Λογικά θα κάνει γιατί το CA-53 είναι συμβατό και με τα δύο.

Πραγματικά κάνει το CA-53. Από την ΝΟΚΙΑ το είδα.

παιδια η πρωτη σας φορτιση ποσες ωρες ηταν? τουλαχιστον εσεις που εχετε καλη αυτονομια.

πιο ομορφο ειναι σε μαυρο ή γκρι??

ακουω εντυπωσεις!!:cool:

πιο ομορφο ειναι σε μαυρο ή γκρι??

ακουω εντυπωσεις!!:cool:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=89601&page=30 #581

παιδια η πρωτη σας φορτιση ποσες ωρες ηταν? τουλαχιστον εσεις που εχετε καλη αυτονομια.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=89601&page=29 #574

Παιδια το μονο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι η πολυ μικρη ενταση του ηχου στις ηχογραφησεις και στο βιντεο. Τωρα που το εχουν παρει περισσοτεροι, μπορουν να το επιβεβαιώσουν και αλλοι αυτο?
1,2Tbytes

Παιδια το μονο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι η πολυ μικρη ενταση του ηχου στις ηχογραφησεις και στο βιντεο. Τωρα που το εχουν παρει περισσοτεροι, μπορουν να το επιβεβαιώσουν και αλλοι αυτο?

Ναι, πραγματικά έτσι είναι, οπότε ευελπιστούμε σε αναβάθμιση.

To συγκεκριμενο κινητό (με αυτά που έχω διάσει εδω)με έχει κερδίσει και είμαι έτοιμος να το αγοράσω.

Μερικές ερωτήσεις :

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς για πλοήγηση στο internet ? Είναι αρκετά καλή η ανάλυση σε σχέση με το μέγεθος της οθόνης ? Έχει βάλει κανείς τον opera mini ?

Ευχαριστώ εξ'αρχής

Guest bazile
Μέχρι τώρα δύο ελαττωματικά μοντέλα έχουν αναφερθεί; Αν το αγοράσω από την altcom λόγο επιδότησης και μου παρουσιαστεί προβληματικό μπορώ να πάω σε νόκια shop?Σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση είναι εφικτό να γίνει από νόκια shop ή πρέπει να το στείλω πίσω στην altcom?