Teacher Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 na sas po,epeidi tha to paro kai go pio einai pio oreo to aspro i to mayro???????kai pos einai to menou tou? Τα γούστα είναι προσωπικά. Το μαύρο είναι πιο κυριλέ και σοβαρό. Ασημί δεν έχω δει ακόμα να κυκλοφορεί, οπότε από τις φωτογραφίες μπορείς να βγάλεις ένα πρώτο συμπέρασμα. Το μενού του είναι το κλασικό series 40 3d edition, όπως το 6270, 6280, 6131 κλπ. Αυτό σημαίνει απόλυτη παραμετροποίηση, ευχρηστία, σταθερότητα. Το καλύτερο λειτουργικό αυτή τη στιγμή για non smart κινητά. Οι πρώτες φορτίσεις (3-4) πρέπει να γίνονται μετά από πλήρη αποφόρτιση για να αποδώσει τα μέγιστα η μπαταρία. Χρόνος φόρτισης 2 ώρες, αφού μετά απενεργοποιείται ο φορτιστής και απλώς κάθεται στην πρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 argi katholou i mpa?me ena giga tha pigainei kala les??? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Το επεξεργάστηκα και εγώ πριν από λίγο. Στην αναπαραγωγή ήχων μέσα από τους ήχους μου φάνηκε λίγο αργό ή η φαντασία μου ήταν? :( Σαν να λειτουργούσε με Symbian λειτουργικό. Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Στα μενού άλλαξε κανείς την γραμματοσειρά σε πιό μεγάλη μέσω του S40 theme studio? Γίνεται αυτό? Στο 6280 υπάρχει εφαρμογή στη συλλογή, κομπιουτεράκι επιστημονικό. Στο 6233 δεν την έχει. Μήπως την βρήκε κάποιος και την εγκατέστησε στο δικό του? Την θέλω οπωσδήποτε (φυσικός γαρ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 argi katholou i mpa?me ena giga tha pigainei kala les??? Εγώ έχω 1gb, την sandisk ultra II... Σε γενικές γραμμές δεν αργεί, μόνο καμιά φορά όταν ανοίγει η αναπαραγωγή μουσικής... Μετά οκ...:) Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 dn ksero n72 i auto??????? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 dn ksero n72 i auto??????? N73 ή 6233. Τα άλλα είναι παρελθόν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Στα μενού άλλαξε κανείς την γραμματοσειρά σε πιό μεγάλη μέσω του S40 theme studio? Γίνεται αυτό? Στο 6280 υπάρχει εφαρμογή στη συλλογή, κομπιουτεράκι επιστημονικό. Στο 6233 δεν την έχει. Μήπως την βρήκε κάποιος και την εγκατέστησε στο δικό του? Την θέλω οπωσδήποτε (φυσικός γαρ!) Για το μέγεθος της γραμματοσειράς, μπορείς να την αλλάξεις μέσα από τις ρυθμίσεις για τα μηνύματα, τις επαφές και την προήγηση στο internet. Πηγαίνεις Μενού\Ρυθμίσεις\Εμφάνιση\Μέγεθος γραμματοσειράς και τροποποιείς αναλόγως. Το κομπιουτεράκι υπάρχει αλλά βρίσκεται πλέον στο μενού της "Ατζέντας" που είναι και πιο λογικό. Το καλό είναι ότι πλέον το κομπιουτεράκι μπορεί να μπει απ' ευθείας ως συντόμευση στα σχετικά πλήκτρα. Αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Τα γούστα είναι προσωπικά. Το μαύρο είναι πιο κυριλέ και σοβαρό. Ασημί δεν έχω δει ακόμα να κυκλοφορεί, οπότε από τις φωτογραφίες μπορείς να βγάλεις ένα πρώτο συμπέρασμα. Το μενού του είναι το κλασικό series 40 3d edition, όπως το 6270, 6280, 6131 κλπ. Αυτό σημαίνει απόλυτη παραμετροποίηση, ευχρηστία, σταθερότητα. Το καλύτερο λειτουργικό αυτή τη στιγμή για non smart κινητά. Σίγουρα το μαύρο είναι καλύτερο. Επίσης ρε παιδιά εκείνη η αίσθηση αφής του πίσω μέρους είναι... πως να το πω... πολύ kinky :X :lol: Όσο για το μενού, θα έλεγα πως είναι καλύτερο από αυτό των 6270/6280/6131. Πάντως όντως είναι το καλύτερο μενού σε non-smart κινητό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Αξίζει ρε παιδιά η αναβάθμιση από 6230i σε 6233? Να περιμένω τα νεώτερα 6280i ή 6270i ή να πάω για Κ800? :confused: :confused: ένας απλός θνητός είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 pantws emena mou ekane ena restart enw ekana fast forward ston media player.. episis paizei to koumpaki tis fotografias... kata ta alla , sto video gainoun sto vathos kati grammes kai kati xalaei sto video... pantws se emfanisi sxizei... panemorfo... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Αξίζει ρε παιδιά η αναβάθμιση από 6230i σε 6233? Να περιμένω τα νεώτερα 6280i ή 6270i ή να πάω για Κ800? :confused: :confused: ένας απλός θνητός είμαι. Προφανώς αξίζει, γιατί μιλάμε για πλήρως νέο κινητό και όχι απλή αναβάθμιση του 6230. pantws emena mou ekane ena restart enw ekana fast forward ston media player.. episis paizei to koumpaki tis fotografias... kata ta alla , sto video gainoun sto vathos kati grammes kai kati xalaei sto video... pantws se emfanisi sxizei... panemorfo... Το κουμπάκι της φωτό παίζει γενικώς. Restart ακόμα κανένα, παρά την ανελέητη χρήση των πρώτων ημερών. Για το βίντεο δεν ξέρω τι γίνεται. Στο δικό μου είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Αξίζει ρε παιδιά η αναβάθμιση από 6230i σε 6233? Να περιμένω τα νεώτερα 6280i ή 6270i ή να πάω για Κ800? :confused: :confused: ένας απλός θνητός είμαι. γιατι να μην αξιζει? μια χαρα αξιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Θέλουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενημέρωση για τη μπαταρία του! Πως τα πάει τελικά; Κρατάει αρκετά; Αυτό μας καίει... Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Θέλουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενημέρωση για τη μπαταρία του! Πως τα πάει τελικά; Κρατάει αρκετά; Αυτό μας καίει... Θα περιμένεις αρκετά για σωστή ενημέρωση κι αυτό είναι καλό, γιατί δείχνει ότι κρατάει πολύ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Όντως έχει πολύ καλή αυτονομία. Το άνοιξα χθές στις 16:15 μετά την 1η φόρτιση, το έκλεισα το βράδυ για 6 ώρες κι ακόμα δείχνει να μην έχει χάσει καθόλου ενέργεια. Χθές και σήμερα έκανα συνολικά περίπου 25 λεπτά σε κλήσεις, λίγο ΒΤ και λίγο πείραγμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Epitelous exo sta xeria mou..to 6233!!!to pira apo ti Nokia Shop sti leoforo Grigoriou Labraki ston Pirea...kai itan to teleutaio kommati...paidia iparxei terastia zitisi..kai etixe na eimai o tixeros simera...:D :D ...Kalo kalokairi paides...aurio fevgo Mani...tha ta poume arxes Septembri!!!!! Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Το επεξεργάστηκα και εγώ πριν από λίγο. Στην αναπαραγωγή ήχων μέσα από τους ήχους μου φάνηκε λίγο αργό ή η φαντασία μου ήταν? :( Σαν να λειτουργούσε με Symbian λειτουργικό. Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Στα μενού άλλαξε κανείς την γραμματοσειρά σε πιό μεγάλη μέσω του S40 theme studio? Γίνεται αυτό? Στο 6280 υπάρχει εφαρμογή στη συλλογή, κομπιουτεράκι επιστημονικό. Στο 6233 δεν την έχει. Μήπως την βρήκε κάποιος και την εγκατέστησε στο δικό του? Την θέλω οπωσδήποτε (φυσικός γαρ!) Το έχει δουλέψει κανείς το επιστημονικό κομπιουτεράκι, να μας πει πως είναι σε σχέση με κανονικό επιστημονικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 exei symvei se allon, otan kanei to fast forward ston media player na svinei k na kanei epanekinisi???? episis xanetai to sima poli sixna an k me prohgoumenes siskeves mou to sima epiane teleia.... kserei kaneis pws ginetai na energopoihsw tin eidopoihsh klhsewn sto kinito mou??exw vodafone. eyxaristw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 exei symvei se allon, otan kanei to fast forward ston media player na svinei k na kanei epanekinisi???? episis xanetai to sima poli sixna an k me prohgoumenes siskeves mou to sima epiane teleia.... kserei kaneis pws ginetai na energopoihsw tin eidopoihsh klhsewn sto kinito mou??exw vodafone. eyxaristw Για τα δύο πρώτα ίσως έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή, αφού δεν είδα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, παρά τις δοκιμές που του έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Ούτε κι εγώ συνάντησα τέτοιο πρόβλημα με σήμα ή επανεκκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Παρατήρησα ότι μετά από 1 ώρα περίπου MΡ3, ζεστάθηκε το σημείο που βρίσκεται η κάμερα. Επίσης στο JBenchmark 2 μου έβγαλε οθόνη 16 εκατομμύρια χρώματα και πραγματική υποστήριξη jpeg. Το περίεργο βέβαια είναι ότι στο 6131 μου έβγαζε 256 χιλιάδες χρώματα, παρότι εγγενώς υποστηρίζει 16 εκατ. Κάπου δεν πάει καλά το πρόγραμμα υποθέτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Ρε παιδιά μήπως είναι χαλασμένο το κινητό; Έχω κάνει μόνον μία φόρτιση, το έβγαλα από την πρίζα πριν δύο μέρες ακριβώς και τα βράδυα το έκλεινα για 6 ώρες κάθε φορά. Ακόμα ο δείκτης της μπαταρίας είναι στο φουλ! Το συνέδεσα και με το Oxygen Phone Manager και πάλι παίρνω ένδειξη 100% Μα είναι δυνατόν; :w00t: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Για τα δύο πρώτα ίσως έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή, αφού δεν είδα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, παρά τις δοκιμές που του έκανα. den kserw ti ginetai pantws oli tin mera xanetai to sima k prepei na to kleisw kai na to ksanaanoiksw gia na paiksei.. episis mou kanei epanekinisi kai polles fores otan akouw mp3. na to paw stin nokia??? tha mou to allaksoun??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Ρε παιδιά μήπως είναι χαλασμένο το κινητό; Έχω κάνει μόνον μία φόρτιση, το έβγαλα από την πρίζα πριν δύο μέρες ακριβώς και τα βράδυα το έκλεινα για 6 ώρες κάθε φορά. Ακόμα ο δείκτης της μπαταρίας είναι στο φουλ! Το συνέδεσα και με το Oxygen Phone Manager και πάλι παίρνω ένδειξη 100% Μα είναι δυνατόν; :w00t: :up: malon kai mena to idio provlima exei oculatusabis :) to exw liosei apo thn deytera pou to evgala apo ton fortisti kai akoma h mpataria antexei!ta vradia kai gw to kleino kamia 6 wres:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Ρε παιδιά μήπως είναι χαλασμένο το κινητό; Έχω κάνει μόνον μία φόρτιση, το έβγαλα από την πρίζα πριν δύο μέρες ακριβώς και τα βράδυα το έκλεινα για 6 ώρες κάθε φορά. Ακόμα ο δείκτης της μπαταρίας είναι στο φουλ! Το συνέδεσα και με το Oxygen Phone Manager και πάλι παίρνω ένδειξη 100% Μα είναι δυνατόν; :w00t: :up: Εμένα μου έπεσε :O μια γραμμή σήμερα μετά από 2,5 μέρες λιωσίματος και μία φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts