OculatusAbis Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 ναι αυτες ειναι προσωπικες γνωμες που μπορει να στηριζει ο καθενας,εγω ας πουμε βρισκω το se παρα πολυ καλο και καλυτερο απο το 6233 χωρις ομως να θελω να ριξω το 6233.κι εννοειται οτι θα το παρω.ομως το θεμα δεν ειναι vs το θεμα πρεπει μα επικεντρωνεται μονο στα στοιχεια του 6233. Όντως αυτό ανήκει στην κατηγορία των "Διαξιφισμών" αλλά δε νομίζω να είναι προσωπικές απόψεις τα όσα ανέφερα εγώ κι ο d2000217 ως διαφορές. Απλά ή υπάρχει η λειτουργία ή όχι. Το να αναφέρω πως πχ το 6233 υποστηρίζει την τεχνολογία EDGE, ενώ το Κ800 όχι, δεν είναι κάτι υποκειμενικό, απλά δεν υπάρχει στο Κ800. Simple as that :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teleman3032 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 ωπα σε αυτο παω πασο φιλε μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Επίσης σήμερα ρώτησα σε νόκια shop στην Ξάνθη και μου είπαν μέχρι την Παρασκευή θα το έχουν στα 320 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Επίσης σήμερα ρώτησα σε νόκια shop στην Ξάνθη και μου είπαν μέχρι την Παρασκευή θα το έχουν στα 320 ευρώ ase bazile to nokia tis xanthis ayto mou leei kathe vdomada ,to atomo einai periptosei.ase pou mou eipe oti parigile mono ena komati !les kai tha pesei ekso an paragilei parapano 6233!:lol: emena mou eixe pei kato apo 300 eyro!!! Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Απ'το interline.gr έχει αγοράσει κανείς; Θέλω να το παραγγείλω, αλλά έχω κάποιους ενδιασμούς γιατί μου φάνηκαν πολύ ανεύθυνοι... Παρόλο που στο site τους δείχνουν τη συσκευή διαθέσιμη, όπως σας είπα την προηγούμενη εβδομάδα μου απάντησαν με email ότι θα έχουν διαθέσιμες από εβδομάδα... Μετά από πολλές προσπάθειες (με τηλέφωνα, mail, κλπ), κατάφερα να μιλήσω σήμερα μαζί τους και τηλεφωνικώς. Μου είπαν και πάλι τη γνωστή καραμέλα "από βδομάδα", στείλε email με παραγγελία για να το πάρεις απ'τους πρώτους... Λέω καλά με δουλεύετε και την προηγούμενη εβδομάδα, από βδομάδα είπατε...:mad: Τι μ@λ@κες είναι... Τουλάχιστον ας βγάλουν το "άμεσα διαθέσιμο" και ας λένε σε κάνα μήνα όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι... Όχι να δουλέυουν τον κοσμάκη για να στέλνει τις παραγγελίες του και να δεσμεύεται από τώρα να την αγοράσει από αυτούς...:mad: Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Απ'το interline.gr έχει αγοράσει κανείς; Θέλω να το παραγγείλω, αλλά έχω κάποιους ενδιασμούς γιατί μου φάνηκαν πολύ ανεύθυνοι... Παρόλο που στο site τους δείχνουν τη συσκευή διαθέσιμη, όπως σας είπα την προηγούμενη εβδομάδα μου απάντησαν με email ότι θα έχουν διαθέσιμες από εβδομάδα... Μετά από πολλές προσπάθειες (με τηλέφωνα, mail, κλπ), κατάφερα να μιλήσω σήμερα μαζί τους και τηλεφωνικώς. Μου είπαν και πάλι τη γνωστή καραμέλα "από βδομάδα", στείλε email με παραγγελία για να το πάρεις απ'τους πρώτους... Λέω καλά με δουλεύετε και την προηγούμενη εβδομάδα, από βδομάδα είπατε...:mad: Τι μ@λ@κες είναι... Τουλάχιστον ας βγάλουν το "άμεσα διαθέσιμο" και ας λένε σε κάνα μήνα όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι... Όχι να δουλέυουν τον κοσμάκη για να στέλνει τις παραγγελίες του και να δεσμεύεται από τώρα να την αγοράσει από αυτούς...:mad: Μήπως ξεχνάτε ότι το πρωταρχικό κριτήριο που επιλέγει κάποιος το Κ800 είναι η απίστευτη κάμερα με xenon φλάς, που διαθέτει,και το συγκρίνετε με ένα κινητό που δεν έχει ούτε καν φλας. Ο κάθε αγοραστής έχει διαφορετικά κριτήρια. Για μένα που με ενδιαφέρει μόνο να τηλεφωνώ και να έχω μια πολύ καλή φωτογραφική δυνατότητα όταν μου χρειαστεί(λόγω της δουλειάς μου) είναι τέλειο και αξίζει τα λεφτά του, για κάποιον άλλον που δεν τον ενδιαφέρει η κάμερα δεν τα αξίζει . Απότι καταλαβαίνετε είναι πού υποκειμενικό το αν αξίζει τα χρήματά του η οχι. Τι εννοείς; Αναφέρεσαι στα σημεία όπου πλεονεκετεί το 6233 έναντι του Κ800; Μα αυτά που έχουν αναφερθεί δεν είναι υποκειμενικά αλλά συγκεκριμένες λειτουργίες που το ένα κινητό τις υποστηρίζει ενώ το άλλο όχι. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο τι "δεν βλέπεις έτσι"; Ξεχνάτε τα κριτήρια που αγοράζει κα΄ποιος κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Να θυμίσω οτι εδω μιλάμε για τα 6233/6234 μόνο :secret: :rolleyes: Υπάρχουν ανάλογες ενότητες για τα διαξιφισμοί κλπ ...:X ΟΧΙ agwnistikotatos δεν αναφέρομαι σε σένα,για ποιο λόγο ? :confused: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Να θυμίσω οτι εδω μιλάμε για τα 6233/6234 μόνο :secret: :rolleyes: Υπάρχουν ανάλογες ενότητες για τα υπόλοιπα ...:X Το παραπάνω σχόλιό μου περί inerline.gr πάντως αφορούσε το Nokia 6233, αν αναφέρεσαι σε μένα...;) Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 agapiti filoi tou myphone molis kratao sta xeria mou to ekpliktiko 6234!!!:) me mia leksi os tora ekpliktiko!!!panalafro me foberi othoni kamera para poli kali vinteo 640*480...............................:) fobero trekste na to paralabete!!!!! Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 και gw pira to 6234 protou 1 wra apo vodafone xrysoupoly kavalas !pragmatika to kinito einai telio para poly kaly kataskeyh xwris ton paramikro trigmo .290 eyro kai to kouti exei mia 64mb micro sd akoustika kai fortisti.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Ε όχι ρε παίδες. Δηλαδή το 6234 ήρθε πρώτο στην Ελλάδα; Εδώ έλεγαν πως θα αργήσει τουλάχιστον 1 μήνα. Τι να πω. Άντε να πιάσουμε κι εμείς το 6233 βρε :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Είναι εύκολο να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο;:O Άρα είναι θέμα ημερών να κυκλοφορήσει και το 6233, αν δεν έχει γίνει ήδη ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 ayrio paides tha prospathiso na anevaso foto kai video.o hxos apo ta ixeia einai pragmatika apisteytos kai me foveri entasi:D to kinhto einai made in germany.ta themata apo 6270 kai 6280 pou dokimasa douleoun kanonika. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 apo ekei pou pira to 6234 mou eipane oti tha argisi poli akoma to 6233:(den ksero parapano pantos to 6234 einai kataplhktiko paidia!den tou leipei tipota fobero stereo ixo kai poli katharo kai sti timi ton 290 euro to brisko ena pragmatiko diamanti!!! logismiko v3.70 Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 τελικα οντως κυκλοφορησε σε πολυ καλη τιμη!!! καλο αυτο!!! για να δουμε και το 6233! ανεβαστε και καμμια φωτογραφια ρε παιδια!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Επιασα χτες το 6233-beta και μπορω να πω οτι στα 270€ δεν μπορειτε να βρειτε καλυτερο!!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Επιασα χτες το 6233-beta και μπορω να πω οτι στα 270€ δεν μπορειτε να βρειτε καλυτερο!!! Πού το έχουν 270 ευρώ;:rolleyes: Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Πού το έχουν 270 ευρώ;:rolleyes: Δεν το εχουν ακομα... τους πηγαν μια συσκευη να το δουνε μονο!!! Απλως η τιμη του με βαση αυτα που λενε θα ειναι γυρω στα 270€ πιστευω!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Sou eipan omos pote tha erthei to ''timimeno'' kinito epitelous???olo apo vdomada se vdomada to metaferoun...!:wacko: :wacko: Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Πριν από 1/2 ώρα ερώτηση σε Nokia club και αυτό με την σειρά του θέλω να πιστεύω στα κεντρικά. Κυκλοφορεί το 6233? ΟΧΙ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Πριν από 1/2 ώρα ερώτηση σε Nokia club και αυτό με την σειρά του θέλω να πιστεύω στα κεντρικά. Κυκλοφορεί το 6233? ΟΧΙ! Καλά πότε θα κυκλοφορήσει ακόμα δεν έμαθαν; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 απο επκοινωνια που εχια σημερα με nokia shop μου ειπαν οτι περιμενουν απο μερα σε μερα χωρις ομως να μου απαντησουν σιγουρη ημερομηνια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Ηδη εχει κυκλοφορησει στην Αγγλια. Στο gsmarena υπάρχουν απόψεις χρηστών. τιμη 240 λιρες sim free Παράθεση 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 αντε να το δουμε κι ελλαδα,παντως vodafone δεν το παιρνω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts