OculatusAbis Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Σύμφωνα με τα δεδομένα της Nokia, το PC Suite υποστηρίζει τις παρακάτω υλοποιήσεις bluetooth: Microsoft Windows XP Bluetooth (included in XP SP2) Toshiba Bluetooth stack for Windows XP/2000 version 4.0 Widcomm BTW 1.4, 3.0, 4.0, 5.0 IVT BlueSoleil Bluetooth stack for Windows XP/2000, driver version 1.6.1.4* Άρα αφού το δικό σου bluetooth adaptor υποστηρίζει το Τoshiba v.3.03.06, είναι πιθανό να μην υποστηρίζεται από το Nokia PC Suite. Καλού κακού, κατέβασε τους τελευταίους drivers του bluetooth που έχεις και τα ξαναλέμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Καλο ειναι να κατεβασεις τους προσφατους οδηγους απο την σελιδα του κατασκευαστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν, αλλά κοίτα αυτά εδώ. Είναι μια φωτογραφία και ένα βίντεο κλιπ (640x480) από το palenque που είχα πάει ένα βράδυ. Μόνο η σκηνή φωτίζεται και μάλιστα με κάτι κοκκινωπά χρώματα, γι'αυτό φαίνονται έτσι. http://rapidshare.com/files/13532025/palenque.zip.html Γιατί παντού ακούω ότι το κινητό μπορεί να γράψει βίντεο 640x480 με 25 καρέ το δευτερόλεπτο?!? Έχω κατεβάσει τουλάχιστον 10 βίντεο ( και έχω και pstn :( ) και η θα ήταν 320x240@15fps η θα ήταν 640x480@15fps! 25 καρέ δεν είδα πουθενά οπότε, τι αληθεύει? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Η μέγιστη ανάλυση για εγγραφή βίντεο στο 6233 είναι 640x480 στα 15fps. Στην αναπαραγωγή υποστηρίζει μέχρι 30fps (QVGA). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Η μέγιστη ανάλυση για εγγραφή βίντεο στο 6233 είναι 640x480 στα 15fps. Στην αναπαραγωγή υποστηρίζει μέχρι 30fps (QVGA). Aυτό που λες δεν υφίσταται. Πού το διάβασες;;;:blink: Στα specs (και στον ελληνικό και στο αγγλικό κατάλογο) δεν γίνεται καν αναφορά στο fps, οπότε υποθέτουμε πως θα είναι 15 μόνιμα....Αν ήταν 30 θα το πανηγύριζαν τρελά συν ότι ελάχιστα hi-end κινητά τα διαθέτουν....:O Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Η μέγιστη ανάλυση για εγγραφή βίντεο στο 6233 είναι 640x480 στα 15fps. Στην αναπαραγωγή υποστηρίζει μέχρι 30fps (QVGA). Είσαι ο πρώτος που το λέει αυτό! Όλοι λένε ότι γράφει 640x480 στα 25 καρέ το δευτερόλεπτο! Παντού ακούω 25 και βλέπω 15! Δεν υπάρχει κάτι επίσημο να λέει τι πραγματικά συμβαίνει? Κάποιος μου πρότεινε να πάω σε μαγαζί με κινητά και δω από μόνος μου.. Ε, δε νομίζω να με αφήσουν να τραβήξω βίντεο, να το βάλω σε pc και να δω ποσά fps έχει! Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Είσαι ο πρώτος που το λέει αυτό! Όλοι λένε ότι γράφει 640x480 στα 25 καρέ το δευτερόλεπτο! Παντού ακούω 25 και βλέπω 15! Δεν υπάρχει κάτι επίσημο να λέει τι πραγματικά συμβαίνει? Κάποιος μου πρότεινε να πάω σε μαγαζί με κινητά και δω από μόνος μου.. Ε, δε νομίζω να με αφήσουν να τραβήξω βίντεο, να το βάλω σε pc και να δω ποσά fps έχει! Πώς φαίνονται τα fps στο pc, οπτικοεμπειρικά εννοείς;:blink: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Πώς φαίνονται τα fps στο pc;:blink: vlc player για παράδειγμα αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα… Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Είσαι ο πρώτος που το λέει αυτό! Όλοι λένε ότι γράφει 640x480 στα 25 καρέ το δευτερόλεπτο! Παντού ακούω 25 και βλέπω 15! Δεν υπάρχει κάτι επίσημο να λέει τι πραγματικά συμβαίνει? Κάποιος μου πρότεινε να πάω σε μαγαζί με κινητά και δω από μόνος μου.. Ε, δε νομίζω να με αφήσουν να τραβήξω βίντεο, να το βάλω σε pc και να δω ποσά fps έχει! Από το Nokia Developer Site, ρίξε μια ματιά στα χαρακτηριστικά της συσκευής. Βέβαια ως μέγιστη ανάλυση βίντεο δίνει την 176x144 αλλά όπως ξέρουμε αυτό δεν ισχύει. Link Επίσης, στο Mobile-Review.com (προσωπικά το θεωρώ ως το πιο αξιόπιστο στα reviews), σε συγκριτικό review μεταξύ της πλατφόρμας Nokia S40v3 και Sony Ericsson A100, κάνει μια σύγκριση δυνατοτήτων μεταξύ των Nokia 6233 και Sony Ericsson K800i. Συγκεκριμένα λέει: With Nokia 6233 we can experience a VGA-resolution at 15 frames per second . Ορίστε και το σχετικό link. Πάντως το συγκριτικό που δίνει το site είναι εξαιρετικό. Αξίζει να διαβαστεί ολόκληρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Από το Nokia Developer Site, ρίξε μια ματιά στα χαρακτηριστικά της συσκευής. Βέβαια ως μέγιστη ανάλυση βίντεο δίνει την 176x144 αλλά όπως ξέρουμε αυτό δεν ισχύει. Link Επίσης, στο Mobile-Review.com (προσωπικά το θεωρώ ως το πιο αξιόπιστο στα reviews), σε συγκριτικό review μεταξύ της πλατφόρμας Nokia S40v3 και Sony Ericsson A100, κάνει μια σύγκριση δυνατοτήτων μεταξύ των Nokia 6233 και Sony Ericsson K800i. Συγκεκριμένα λέει: With Nokia 6233 we can experience a VGA-resolution at 15 frames per second . Ορίστε και το σχετικό link. Πάντως το συγκριτικό που δίνει το site είναι εξαιρετικό. Αξίζει να διαβαστεί ολόκληρο :) Eγώ δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από 15 fps και πως η κάμερα καταγράφει ΜΟΝΟ σε 3gp και όχι mpeg-4 (που προφανώς κάνει μόνο play)...:( Πολύ μας τα έχουν μπλέξει οι Σκανδιναβοί....:O Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Οπότε για 25 καρέ μόνο Nseries (τελικά) ε? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Πάντως όχι 6233 :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 παιδια νομιζω οτι η νοκια δεν ασχολειτε πλεον με το 6233. Περασαν 5 μηνες απο το τελευταιο firmware release 4,91 και παρολο που η συσκευη εχει ακομη αρκετα προβληματα δεν βλεπω τιποτα νεο....... Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Σύμφωνα με τα δεδομένα της Nokia, το PC Suite υποστηρίζει τις παρακάτω υλοποιήσεις bluetooth: Microsoft Windows XP Bluetooth (included in XP SP2) Toshiba Bluetooth stack for Windows XP/2000 version 4.0 Widcomm BTW 1.4, 3.0, 4.0, 5.0 IVT BlueSoleil Bluetooth stack for Windows XP/2000, driver version 1.6.1.4* Άρα αφού το δικό σου bluetooth adaptor υποστηρίζει το Τoshiba v.3.03.06, είναι πιθανό να μην υποστηρίζεται από το Nokia PC Suite. Καλού κακού, κατέβασε τους τελευταίους drivers του bluetooth που έχεις και τα ξαναλέμε :) τους κατεβασα και ολα οκ τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 τους κατεβασα και ολα οκ τωρα :) Πολύ ωραία λοιπόν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 καλησπερα παιδια το εχω και εγω το κινητο.... και εχει παρα πολυ χαμηλο ακουστικο, οταν ειμαι εξω στο δρομο δεν μπορω να ακουσω τιποτα. υπαρχει καποις τροπος για να αυξηθει η ενταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 καλησπερα παιδια το εχω και εγω το κινητο.... και εχει παρα πολυ χαμηλο ακουστικο, οταν ειμαι εξω στο δρομο δεν μπορω να ακουσω τιποτα. υπαρχει καποις τροπος για να αυξηθει η ενταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δοκίμασες ενώ μιλάς να ανεβάσεις την ένταση του ακουστικού πατώντας το πλήκτρο (+) στα πλάγια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 vlc player για παράδειγμα αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα… Αυτός δεν λειτουργεί σωστά, αφού στα 3gp δεν παίζει ήχο με τίποτα....:confused: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 οταν βλεπω τα μνμ μεσω του pc souite , δεν αναγραφεται το ονομα αλλα μονο ο αριθμος; πως γινεται να φαινεται το ονομα αυτου που το εστειλε...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 καλησπερα εχω ενα μικρο προβληματακι, οταν παω να ανοιξω το παιχνιδι rally 3d ή to presenter ή το sensor απο την συλλογη, μου βγαζει το μυνημα "το πιστοποιητικο δεν υπαρχει σε τηλεφωνο η sim":wacko: :wacko: :worry: τι συμβαινει? εχει τυχει σε κανεναν αλλον? χρειαζεται αναβαθμηση εχω την v04.52? ολες οι εφαρμογες ειναι στην καρτα μνημης...ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Δοκίμασες ενώ μιλάς να ανεβάσεις την ένταση του ακουστικού πατώντας το πλήκτρο (+) στα πλάγια; ναι και δεν αυξανεται γιατι το εχω ηδη στο τερμα....................... στο δικο σου ακουσ κανονικα΄?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ναι και δεν αυξανεται γιατι το εχω ηδη στο τερμα....................... στο δικο σου ακουσ κανονικα΄?????????? Γενικότερα δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Σίγουρα σε ένα θορυβώδες περιβάλλον κάθε κινητό θα είχε πρόβλημα με το ακουστικό. Εκεί καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιο hands free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Η ερώτηση: To video του 6233 έχει ανάλυση VGA (640*480), έτσι? Πόσα fps? Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 15 fps φιλε μου. Εχει καταπληκτικο βιντεο!!! Ειναι ενας απο τους λογους που θα το παρω και εγω. Αλλα κυριως για το ηχειακι του που τα σπαει. Ετσι δεν ειναι κατοχοι του κινητου? Καλυτερο και πιο δυνατο απο τα Sony Ericsson k750,w800i κτλ...? Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 15 fps φιλε μου. Εχει καταπληκτικο βιντεο!!! Ειναι ενας απο τους λογους που θα το παρω και εγω. Αλλα κυριως για το ηχειακι του που τα σπαει. Ετσι δεν ειναι κατοχοι του κινητου? Καλυτερο και πιο δυνατο απο τα Sony Ericsson k750,w800i κτλ...? Όντως έχει πολύ δυνατό ήχο. Φυσικά αυτό σχετίζεται με το ότι το 6233 έχει 2 ηχεία (και μάλιστα μεγάλα), άρα ο ήχος ακούγεται 2 φορές πιο δυνατά :) ΥΓ φίλε δεν σε ξέχασα για εκείνο που μου ζήτησες. Υπομονή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts