Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τα αρχεια,δεν βλεπω κατι ''τυχαιο''.Αποθηκευει στα ''ληφθεντα αρχεια'' στην εκθεση και απο εκει τα μεταφερεις οπου θελεις.

Για την αποθήκευση αρχείων μέσω ΒΤ, μπορούμε να επιλέξουμε λήψη αυτών κατευθείαν στην κάρτα μνήμης; (έτσι ώστε να είναι δυνατή η λήψη αρχείων μεγαλύτερων από 6ΜΒ)

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το ξερω για να σου απαντησω σιγουρα(με ΒΤ μεταφερω μονο μικρα αρχεια,τα μεγαλυτερα με card reader),υποθετω ομως οτι απευθειας θα τα αποθηκευει στην καρτα μνημης αν ο χωρος στην μνημη του κινητου δεν ειναι αρκετος

Υ.Γ.Παντως θα προτεινα σε οποιον θελει να μεταφερει αρχεια καποιου μεγεθους,να αγορασει ενα card reader,ειναι πολυ πιο γρηγορη η μεταφορα αρχειων,μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σαν εξωτερικο σκληρο σε ωρα αναγκης και στην αγορα βρισκεις ευκολα με 15ε.

μαλλον δεν το διατυπωσα καλα, εννοουσα οτι δεν εχει συντομευση για την δειαρκεια των εξερχομενων κλησεων...κατι που ειναι σημαντικο για μενα, μιας και εχω συνδεση και θελω να βλεπω τον χρονο ομιλας που μου απομενει καθε μηνα...

@lionor αν πατησεις το πρασινο κουμπι απο αριστερα(κατω) δεν σου βγαζει τις εξερχομενες?

μαλλον δεν το διατυπωσα καλα, εννοουσα οτι δεν εχει συντομευση για την δειαρκεια των εξερχομενων κλησεων...κατι που ειναι σημαντικο για μενα, μιας και εχω συνδεση και θελω να βλεπω τον χρονο ομιλας που μου απομενει καθε μηνα...

Για τα μηνυματα,εχει ημερομηνια απλα πρεπει να πας στα ''στοιχεια μηνυματος'' για να την δεις.Παντως και εγω θα προτιμουσα να ειναι πιο εμφανης.

Για τα αρχεια,δεν βλεπω κατι ''τυχαιο''.Αποθηκευει στα ''ληφθεντα αρχεια'' στην εκθεση και απο εκει τα μεταφερεις οπου θελεις.

απο οσο εχω καταλαβει οταν λαμβανει ενα αρχειο το πηγαινει στα ληφθεντα, οκ? μετα οταν πας να το κανει μετανικηση, εχεις την δυνατοτητα να το βαλεις ή σε καποιον υποκαταλογο της μνημης του κινητου (πραγμα ασκοπο) ή στην καρτα μνημης! οχι ομως σε καποιον υποκαταλογο της καρτας μνημης! αυτο ειναι εντελως ηλιθιο! λογικα θα γινεται με το pc souite, οταν αυτο εχει την ορεξη να λειτουργησει, γιατι σε μενα δεν συνδεεται καν με το κινητο...

να πω ακομα 2-3 αρνητικα, τουλαχιστον στην συσκευη που εχω: το μεταλλικο ασημενιο σιδερακι που εχει εκει που ακουμε τον αλλο, ειναι τοποθετημενο καπως στραβα (δεν εχει τεχνικο προβλημα, λογος αισθητικης και μονο), το κουμπακι της φωτογραφησης 'παιζει' πολυ, δεν ειναι για πολλα πατηματα, περα του οτι για να τραβας φωτογραφια με αυτο, ειναι αβολο, αφου δεν εχει καλη αισθηση. η θυρα pop art , αν την λεωκαλα, στην ακρη της, απο την μια μερια προεξεχει λιγο...Ακομα το μεταλλικο περιβλημα γυρω-γυρω, ναι μεν ειναι πολυ ομορφο, αλλα δεν εφαπτει καλα... Ακομη το πορτακι της καρτας μνημης, πολυ ευαισθητο το βλεπω, θελει πολυ προσοχη στο ανοιγμα-κλεισιμο.

όταν στέλνεις με ΒΤ απο συσκευή σε συσκευή πηγαίνει κατ'ευθείαν στην κάρτα μνήμης (εφόσον δεν χωρά στην συσκευή). Αυτό με την αποθήκευση κατευθείαν στην κάρτα δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά θα ήθελα να γινόταν ...

@lionor μητρωο δεν εχει?

εχει, αλα αν ρωτας αυτο, εγω ειπα οτι δεν εχει συντομευση για την διαρκεια των εξερχομενων κλησεων...

Αληθεια, οι ρυθμισεις mms πως μπαινουνε; Μπηκα στο site της nokia, συμπληρωσα την αιτηση, αλλα τπτ...δεν μου ηρθε καμια ρυθμιση...

απο οσο εχω καταλαβει οταν λαμβανει ενα αρχειο το πηγαινει στα ληφθεντα, οκ? μετα οταν πας να το κανει μετανικηση, εχεις την δυνατοτητα να το βαλεις ή σε καποιον υποκαταλογο της μνημης του κινητου (πραγμα ασκοπο) ή στην καρτα μνημης! οχι ομως σε καποιον υποκαταλογο της καρτας μνημης! αυτο ειναι εντελως ηλιθιο!

Γινεται.Αφου εχεις επιλεξει ''μετακινηση'' στο αρχειο που θελεις,πηγαινεις στην καρτα μνημης ΧΩΡΙΣ να την κλικαρεις.Απλα ειναι μαρκαρισμενη ''μπλε''.Αριστερο κλικ(επιλογες)- - ->ανοιγμα φακελου- - >διαλεξε τον υποφακελο της καρτας μνημης που θες και αποθηκευσε εκει.

Ήθελα να ρωτήσω για το κινητό,μου το έκαναν δώρο (καθώς φανατική της sony)αν παρατηρήσατε κάποια απώλεια ήχου στο ακουστικό και στο ηχείο ομιλίας γιατί οσες κλήσεις και αν κάνω είναι τραγικά χαμηλός ο ήχος που ακούω να καλεί αλλά επίσης δεν με ακούνε σχεδόν καθόλου οι συνομιλητές μου,σαν να βρίσκομαι σε τούνελ μου είπαν.Έκανα update χθες αλλά φυσικά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.Είναι δηλαδή πρόβλημα πλακέτας ε? Δώστε μου τα φώτα σας

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

:love:

Έκανα σήμερα Software update στην 4.91 (μέσω του on-line update της Nokia) και χάθηκε η ελληνική γλώσσα. Υπάρχει τρόπος επαναφοράς των ελληνικών ή πρέπει να το πάω στο Service της Nokia?

Παιδιά έχει κανείς πληροφορίες για το αν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το 6233 σε ασημί χρώμα;

Ρε παιδιά έκατσα και διάβασα χθες όλο το νήμα και έχω χαζέψει!!!:)

Δεν θυμάμαι τι έχω διαβάσει εδώ και τι σε άλλα θέματα!!:lol:

Να ρωτήσω λοιπόν:

1) με card-reader μπορώ να χρησιμοποιήσω (προφανώς) την κάρτα του κινητού.Θέλω αντάπτορα όμως,ή όχι;

2) διάρκεια μπαταρίας 3-4 μέρες με χρήση μόνο για ομιλία;

3) τα "προβλήματα" που έχουν παρουσιαστεί είναι όσον αφορά τον ήχο του ακουστικού και το κουδούνισμα που αυξάνει σε ένταση μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα;

4) η συσκευασία έχει μέσα καλώδιο σύνδεσης με pc;Πρόγραμμα που βρίσκω;Υπάρχει κάνα cd συνοδευτικό;

5) αναβαθμίσεις από νετ παίζουν ή μόνο από κατάστημα ΝΟΚΙΑ;

Βασικά σκέφτομαι σοβαρά να το παραγγείλω και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Κ750i.Μου αρέσει πιο πολύ το 6233 σαν μενού και σαν σχέδιο,αλλά κολλάω λίγο στη διαφορά των 60-70€,στην καλύτερη αυτονομία του 750 και στην ευκολία που παρέχει το 750 βάζοντας καλώδιο και cd εγκατάστασης μέσα στη συσκευασία.Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα ήμουν υπόχρεος :)

(ρίχνω πολύ βάρος στο χρόνο αναμονής και ομιλίας και όχι τόσο στο multimedia κομμάτι των 2 τηλεφώνων.Συν ότι στο 750 θεωρώ ότι τα όποια προβλήματα που παρουσίασε -αν και πολλά- θα έχουν πλέον επιλυθεί σε μεγάλο ποσοστό.Το 6233 είναι πιο "νέο" και όσο νάναι κάτι θα βγάλει ακόμη...:O )

Πιστεύω πως το 6233 είναι από τα πιο ολοκληρωμένα μη-smartphones κινητά. Σχετικά με αυτά που ρωτάς:

1. Ναι, χρειάζεσαι αντάπτορα γιατί δεν υπάρχει στη συσκευασία. Πάντως οποιαδήποτε κάρτα αγοράσεις, συνοδεύεται και από αντάπτορα.

2. Με νορμάλ ομιλία θα σου βγάλει 4 ημέρες σίγουρα!

3. Το πρόβλημα με το ακουστικό είναι μεμονωμένο. Όσο για τον αυξανόμενο ήχο κουδουνίσματος, συμβαίνει μόνον όταν επιλέξεις να ηχεί στη μέγιστη ένταση. Στα άλλα επίπεδα έντασης δεν υπάρχει αυξανόμενη ένταση (εκτός κι αν το επιλέξεις να ισχύει).

4. Όχι, καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ δεν έχει. CD εφαρμογών υπάρχει στο κουτί.

5. Ναι, μπορείς πλέον να κάνεις αναβάθμιση και από internet, θα χρειαστείς όμως καλώδιο USB.

Σχετικά με το δίλημμα που έχεις μεταξύ 6233 και Κ750, αν μου εξηγήσεις τι ψάχνεις σε ένα κινητό, μπορώ να σε καθοδηγήσω. Έχω δουλέψει και τα δύο κινητά και ξέρω τα θετικά και τα αρνητικά τους. Η αυτονομία που ρωτάς είναι περίπου ίδια, ίσως με ελάχιστα μεγαλύτερη αυτονομία για το Κ750.

3. Το πρόβλημα με το ακουστικό είναι μεμονωμένο. Όσο για τον αυξανόμενο ήχο κουδουνίσματος, συμβαίνει μόνον όταν επιλέξεις να ηχεί στη μέγιστη ένταση. Στα άλλα επίπεδα έντασης δεν υπάρχει αυξανόμενη ένταση (εκτός κι αν το επιλέξεις να ισχύει).

Όμως τότε ο ήχος είναι μη αποδεκτός και ακουστός, κοινώς πολύ χαμηλός...:(

Εμένα προσωπικά αυτό δεν με ενοχλεί καθότι σου "σώζει" το αυτί στις αμφίδρομες κλήσεις (δηλ. σ΄αυτές που ενώ έχεις κάνει κλήση αριθμού σου σκάει εισερχόμενη) και φυσικά σε συνθήκες γραφείου δεν γίνεσαι δαχτυλοδειχτούμενος...;)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ SERVICE.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ UPDATE ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ SERVICE.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ UPDATE ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και αφορά ΜΌΝΟ το 6233, αλλά σε αναβαθμιση on air που έκανα στο Ν73 τα ελληνικά επανήλθαν κανονικά (ή πιθανώς κατόπιν επιλογής της γλωσσας, δεν θυμάμαι αυτή την λεπτομέρεια)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Ως παθόν με το θέμα των ελληνικών σας ενημερώνω για τα παρακάτω:

ο nokia updater διαβάζει το product code της συσκευής και βάζει το σωστό λογισμικό και πακέτο γλωσσών. Η δική μου συσκευή αγοράστηκε προφανώς από ελληνικό κατάστημα με τις εγγυήσεις και τις ταινίες ασφαλείας και όλα τα εχέγγυα της, αλλά το product code της είναι της Ο2 Γερμανίας. Για το λόγο αυτό όταν έκανα live update, ο nokia updater μου έβαλε το λογισμικό που προορίζεται για συσκευές της Ο2 Γερμανίας. Γι αυτό το λόγο έχασα τα ελληνικά τα οποία είχαν μπει ως έχτρα πακέτο γλώσσας.

Πραγματικα περιεργο δεσιμο με το λογισμικο της συσκευης οπτοε μαλλον δεν αξιζει τον κοπο να κανουμε αναβαθμιση απο το σπιτι...οποτε μονο στη νοκια αλλα και η 4.91 δεν ειναι σταθερη μου φαινεται...

Παίδες αν αγοράσω το κινητό από Γερμανία η εγγύηση μου θα ισχύει;

Επίσης θα έχω υποστήριξη ελληνικών;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας...

σε γενικες γραμμες καλο το κινητακι, αλλα εχει ρε γμτ κατι απιστευτα παραξενα!

συνεχως μου αλλαζει τον ηχο κλησης και βαζει το nokia tune, αυτο μαλλον γινεται οταν του αλαζω καποιο theme. Εχει συμβει και σε σας αυτο; Επισης αν καποιος μπορει να μου πει πως συνδεεται με το pc souite? Το bluetooth φαινεται να λειτουργει κανονικα, οταν ομως παα να κανω συνδεση με το nokia pc sync δεν το βρισκει... μου χει σπασει τα νευρα...κατεβασα και την τελευταια εκδοση αλλα τπτ. Στην αρχη οταν το ειχα βαλει απο το cd εγκαταστασης πηγε καπως να λειτουργησει αλλα ψιλοκολουσε, μετα δοκιμασα την νεωτερη version, αλα τπτ....

σε γενικες γραμμες καλο το κινητακι, αλλα εχει ρε γμτ κατι απιστευτα παραξενα!

συνεχως μου αλλαζει τον ηχο κλησης και βαζει το nokia tune, αυτο μαλλον γινεται οταν του αλαζω καποιο theme. Εχει συμβει και σε σας αυτο; Επισης αν καποιος μπορει να μου πει πως συνδεεται με το pc souite? Το bluetooth φαινεται να λειτουργει κανονικα, οταν ομως παα να κανω συνδεση με το nokia pc sync δεν το βρισκει... μου χει σπασει τα νευρα...κατεβασα και την τελευταια εκδοση αλλα τπτ. Στην αρχη οταν το ειχα βαλει απο το cd εγκαταστασης πηγε καπως να λειτουργησει αλλα ψιλοκολουσε, μετα δοκιμασα την νεωτερη version, αλα τπτ....

Ο προεπιλεγμένος ήχος κλήσης είναι αυτός που χρησιμοποιεί το τρέχον theme. Αν το theme που επέλεξες χρησιμοποιεί πχ τον ήχο "Bloom", τότε το κινητό σου θα χρησιμοποιεί το "Bloom" ως προεπιλεγμένο ήχο. Δεν είναι ακριβώς bug αλλά ελλειπής ρύθμιση από τη Nokia.

Όσο για το πρόβλημα που έχεις με το bluetooth, είσαι σίγουρος πως το υποστηρίζει το Nokia PC Suite; Tι πρωτόκολλο χρησιμοποιεί ο bluetooth αντάπτοράς σου;

δεν ξερω τι εννοεις ως πρωτοκολλο v.3.03.06 toshiba γραφει...ενα bluetooth της level one εχω που με το κ700 εκανε μια χαρα την δουλεια του...Ακομη ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα καλο site για games. Για themes το zedge ειναι αρκετα καλο. Υπαρχει κατι αντιστοιχο για games? Που να εχει βεβαια παιχνιδια κυριως 3d και φυσικα να ειναι free?