kokkalhs Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Μήπως είναι εύκολο για κάποιον που ξέρει καλά Αγγλικά να μας πει την διαδικασία (την μετάφραση) που θα ακολουθήσουμε για να μπορούνε όλοι στο μέλλων να κάνουν τις αναβαθμίσεις μόνοι τους. Εγώ πάντως σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ευχαριστώ και τους προηγούμενους για τις απαντήσεις τους Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 διλαδη μονο το bug για τις επαφες διορθοθηκε??? δεν υπαρχει καμια αλλη διαφορα??? δεν υπαρχει λογος να γινει η αναβαθμιση τοτε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 διλαδη μονο το bug για τις επαφες διορθοθηκε??? δεν υπαρχει καμια αλλη διαφορα??? δεν υπαρχει λογος να γινει η αναβαθμιση τοτε.. Diavazete pio grigora i memory card kai ta themes einai pio stathera apoti pio prin den emfanizete to(not enough memory) pleon.Re paidia ti thelete na ginei diladi na ftiaxnei kafe i siskeui? Apo tin 3,70 ta perissotera functions itan mia xara pleon epilithikan ola sxedon ta provlimata....... Ti na allaxei diladi? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Άν γνωρίζει κάποιος άς απαντήσει : Σκέφτομαι να αγοράσω το BT HBH-DS970 της SE. Και γιατί το προτείνουν πολλοί αλλα και γιατί θέλω κάτι με ακουστικά για να το φοράω μαζί με κράνος. Σύν οτι έχει A2DP. Το έχει κανείς; Δουλεύει καλά με 6233; (100 Ε είναι αυτά. Μην πάνε τζάπα...!):O Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 magkes.geia sas.meta apo kairo epanerxomai... loipon exw to 6233 apo tis 10 sept.exoume k leme!meta apo kana dio vdomades me ena mina arxise i donisi na leitourgei opote thelei k san na min eftane afto paw sti nikia stin solonos,lew to provlima k mou lene anavathmisi.rwtaw ama ipar3ei provlima se periptosi p den ti kanw,apantan oxi!ola kala lew den mmpppppppiippppp,asto kai alli stigmi to ftiaxnw,pame parakatw:polles fores enw exw ta akousitka leei"sindeste kapoio exartima",paei nsta kommatia k afto,pame sto theiko,liges meres prin tis giortes akouw to kinito mou tixaia na thimizei kampana,to paw sto idio service k lene apokolisi vismatos donisis kollima 30 e.pera apo afto sti idio nokia shop gia to 6630 mou mou eipan petama logo igrasias,se germano mono allagi othonis...(to enlogo kinito anvei kanoni9ka, kanei ton ixo isagwgis kai apla i othoni menei aspri me elaxisti skiasi ekei p elege nokia0telos gia na kolisoun ti donisi se germano m eipan 15 k mia voithia re paides (epeidi einai diskolo na psaxnw 75 sel,site me games-programata kai an iparxei lisi gia to provlima pou otan vazw mia eikona fonto tin kovei aristera k dexia.na ste kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 καλησπερα,εχω προβλημα με το nokia updater,κολαει στην ενδειξη starting application και δεν φορτωνει το προγραμμα...μηπως το εχει παθει και καποιος αλλος?εχω την τελευταια εκδοση updater-pc suite,και σημειωνω πως προσφατα εχω κανει φορματ.πριν το φορματ το ιδιο μου εκανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 οποιος θελει και μπορει ας μας βαλει καμια φωτο με σχετικα χαμηλο φωτισμο να δουμε ποσο κοκο εχει...και κανα βιντεακι αν γινεται...για να παρουμε μια ιδεα και εμεις που θελουμε να το αγορασουμε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Πήρα τελικά το HBH-DS970 bluetooth.:) Πολύ "μουράτο"!!!:geek: Συνεργάζεται άψογα με το 6233. (κλήση, επανάκληση, τερματισμός, ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής...κτλ.). Όλα beautifull ! Η ποιότητα ήχου κατα την συνομιλία είναι καλή.(δεν μπορώ να κρίνω γιατί είναι το πρώτο bluetooth που χρησιμοποιώ). Αυτό που μπορώ όμως να πώ είναι οτι η ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής είναι Α Θ Λ Ι Α !:( Απο ένταση... να φαν και οι κότες αλλα απο ποιότητα... άστα βράστα.:worry: ΜΗΔΕΝ μπάσα, ΜΗΔΕΝ πρίμα, ΜΗΔΕΝ ποιότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω καν άν τα ακουστικά παίζουν στερεοφωνικά ή όχι! Μιλάμε για πολύ μάπα αναπαραγωγή. Δεν ξέρω αν φταίει το 6233. Δεν το έχω δοκιμάσει με άλλα κινητά. Εγώ δεν το πήρα για να ακούω μουσική αλλα για τις κλήσεις. Πάντως αν το πάρετε για μουσική και έχετε 6233... ΞΕΧΑΣΤΕ την ποιότητα! Εκτός αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει...:X Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Πήρα τελικά το HBH-DS970 bluetooth.:) Πολύ "μουράτο"!!!:geek: Συνεργάζεται άψογα με το 6233. (κλήση, επανάκληση, τερματισμός, ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής...κτλ.). Όλα beautifull ! Η ποιότητα ήχου κατα την συνομιλία είναι καλή.(δεν μπορώ να κρίνω γιατί είναι το πρώτο bluetooth που χρησιμοποιώ). Αυτό που μπορώ όμως να πώ είναι οτι η ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής είναι Α Θ Λ Ι Α !:( Απο ένταση... να φαν και οι κότες αλλα απο ποιότητα... άστα βράστα.:worry: ΜΗΔΕΝ μπάσα, ΜΗΔΕΝ πρίμα, ΜΗΔΕΝ ποιότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω καν άν τα ακουστικά παίζουν στερεοφωνικά ή όχι! Μιλάμε για πολύ μάπα αναπαραγωγή. Δεν ξέρω αν φταίει το 6233. Δεν το έχω δοκιμάσει με άλλα κινητά. Εγώ δεν το πήρα για να ακούω μουσική αλλα για τις κλήσεις. Πάντως αν το πάρετε για μουσική και έχετε 6233... ΞΕΧΑΣΤΕ την ποιότητα! Εκτός αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει...:X File to 6233 den ipstirizei A2DP opote den mporei na anaparagei piotika mp3 mesw bluetooth. Pali kala na les pou ta anaarageiestw kai me ekini tin piotita. An thes A2DP pare 6125 kai loipa paraplisia montella Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Η αλήθεια είναι οτι και εγώ δεν είχα διαβάσει πουθενά οτι το 6233 υποστηρίζει το A2DP. Όταν όμως το άκουσα να παίζει έπαθα πλάκα...!:wacko: Υπέθεσα λοιπόν οτι το υποστήριζε. Τότε λοιπόν άκυρο το παράπονο...:O Λές το γεγονός αυτό να επηρεάζει και την ποιότητα του ήχου κατα τις συνομιλίες;:eek: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Η αλήθεια είναι οτι και εγώ δεν είχα διαβάσει πουθενά οτι το 6233 υποστηρίζει το A2DP. Όταν όμως το άκουσα να παίζει έπαθα πλάκα...!:wacko: Υπέθεσα λοιπόν οτι το υποστήριζε. Τότε λοιπόν άκυρο το παράπονο...:O Λές το γεγονός αυτό να επηρεάζει και την ποιότητα του ήχου κατα τις συνομιλίες;:eek: Koitaxe file i poiotitia metadwsis fwnis sta diktia gsm deneinai kai iperoxi. I apodosi tou bluetooth sou einai peripou i idia me ta handsfree opote min to skeftese katholou. Akomi ena bug sti 4,91 den leitourgoun oi fwnitikes entoles alla oute kai oi fwnitikes kliseis to kinito kanei restart amesa prin kan arxeisei i diadikasia Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Παιδια επειδη το κινητο ειναι τελειο σε στερεο ηχους με ποιο δωρεαν προγραμμα μπορουμε να κανουμε μετατροπη τραγουδιων σε .aac, επισης ειδα οτι υποστηριζει βιντεο mp4 αρα με το pss video 9 μπορω να βαλω κλιπακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Koitaxe file i poiotitia metadwsis fwnis sta diktia gsm deneinai kai iperoxi. I apodosi tou bluetooth sou einai peripou i idia me ta handsfree opote min to skeftese katholou. Akomi ena bug sti 4,91 den leitourgoun oi fwnitikes entoles alla oute kai oi fwnitikes kliseis to kinito kanei restart amesa prin kan arxeisei i diadikasia ΟΧΙ ρε παιδιά...:confused: Εμένα οι φωνιητικές κλήσεις δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΝ έχεις βέβαια πάνω απο 1 νούμερο, αργεί λίγο μέχρι να βρεί το "Προεπιλεγμένο" αλλα ... δουλεύει κανονικότατα. Τώρα για φωνητικές εντολές δεν ξέρω. Δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ μου.:happy: V.4.91 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 ΟΧΙ ρε παιδιά...:confused: Εμένα οι φωνιητικές κλήσεις δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΝ έχεις βέβαια πάνω απο 1 νούμερο, αργεί λίγο μέχρι να βρεί το "Προεπιλεγμένο" αλλα ... δουλεύει κανονικότατα. Τώρα για φωνητικές εντολές δεν ξέρω. Δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ μου.:happy: V.4.91 emena pantws kanei restart Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Σήμερα πήρα μεταχειρισμένο το 6233, όχι σε καλή κατάσταση και εκτός των άλλων λείπουν όλοι οι εργοστασιακοί ήχοι (εκτός του ΝΟΚΙΑ tune) και πολλά άλλα εργοστασιακά αρχεία (2 μόνο θέματα, μιά ταπετσαρία, ετοιμα εικονίδια αρκετά, πλαίσια κανένα!):O Να ρωτήσω αν και σε σας συμβαίνει αυτό - που σε καμια μάλλον περιπτωση δεν πρέπει) και τέλος αν μπορεί να επανέλθουν με αναβάθμιση του F/W...:worry: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 και τέλος αν μπορεί να επανέλθουν με αναβάθμιση του F/W...:worry: Λογικα θα επανελθουν . ριξε και μια ματια στο xxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 οποιος θελει και μπορει ας μας βαλει καμια φωτο με σχετικα χαμηλο φωτισμο να δουμε ποσο κοκο εχει...και κανα βιντεακι αν γινεται...για να παρουμε μια ιδεα και εμεις που θελουμε να το αγορασουμε... ;) τοσο δυσκολο ειναι αυτο που ζηταω βρε παιδια...; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 τοσο δυσκολο ειναι αυτο που ζηταω βρε παιδια...; :wacko: Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν, αλλά κοίτα αυτά εδώ. Είναι μια φωτογραφία και ένα βίντεο κλιπ (640x480) από το palenque που είχα πάει ένα βράδυ. Μόνο η σκηνή φωτίζεται και μάλιστα με κάτι κοκκινωπά χρώματα, γι'αυτό φαίνονται έτσι. http://rapidshare.com/files/13532025/palenque.zip.html Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 θελω να κανω μερικες ερωτησουλες που πιστευω οτι δεν εχουνε απαντηθει... 1) Ποσα μνμ χωραει η μνημη του κιν? 2) Τομενου ειδικα στην αναζητηση φωτο ειναι γρηγορο? υπαρχει δυνατοτητα full pic review? 3) Το βιντεο οταν το βλεπεις στο κινητο, ειναι full screen? Ο ηχος του ακουγεται χαμηλα...; 4) Το πολυπληκτρο ειναι ευχρηστο; εχει προγραματιζομενες συντομευσεις; 5) Ο ηχος στα μνμ αλλαζει; η μονο εχει τους προκαθορισμενους ηχους; 6) MMS: ποσα kb στελνει ή ποσα μπορει να δεχθει σε ενα mms? 7)Το bluetooth με pc ή και αλλα κινητα λειτουργει κανονικα; 8) Οταν κοιτας ενα βιντεο ή μια εικονα, η οθονη μετα απο λιγο χανει καθολου την φωτεινοτητα της...; Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν, αλλά κοίτα αυτά εδώ. Είναι μια φωτογραφία και ένα βίντεο κλιπ (640x480) από το palenque που είχα πάει ένα βράδυ. Μόνο η σκηνή φωτίζεται και μάλιστα με κάτι κοκκινωπά χρώματα, γι'αυτό φαίνονται έτσι. http://rapidshare.com/files/13532025/palenque.zip.html σε ευχαριστω πολυ φιλε, οτι ακριβως ηθελα να διαπιστωσω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 θελω να κανω μερικες ερωτησουλες που πιστευω οτι δεν εχουνε απαντηθει... 1) Ποσα μνμ χωραει η μνημη του κιν? 2) Τομενου ειδικα στην αναζητηση φωτο ειναι γρηγορο? υπαρχει δυνατοτητα full pic review? 3) Το βιντεο οταν το βλεπεις στο κινητο, ειναι full screen? Ο ηχος του ακουγεται χαμηλα...; 4) Το πολυπληκτρο ειναι ευχρηστο; εχει προγραματιζομενες συντομευσεις; 5) Ο ηχος στα μνμ αλλαζει; η μονο εχει τους προκαθορισμενους ηχους; 6) MMS: ποσα kb στελνει ή ποσα μπορει να δεχθει σε ενα mms? 7)Το bluetooth με pc ή και αλλα κινητα λειτουργει κανονικα; 8) Οταν κοιτας ενα βιντεο ή μια εικονα, η οθονη μετα απο λιγο χανει καθολου την φωτεινοτητα της...; 1. Εμένα έχει περίπου 400 τώρα. 2. Είναι αρκετά γρήγορο και γίνεται full preview. 3. Επιλέγεις αν το θέλεις σε full screen. Ο ήχος δεν είναι δυνατός (bug) στην 4.91. 4. Ναι και στα 2. 5. Αλλάζει. 6. Μέχρι 100kb. 7. Κανονικότατα. 8. Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 1. Εμένα έχει περίπου 400 τώρα. 2. Είναι αρκετά γρήγορο και γίνεται full preview. 3. Επιλέγεις αν το θέλεις σε full screen. Ο ήχος δεν είναι δυνατός (bug) στην 4.91. 4. Ναι και στα 2. 5. Αλλάζει. 6. Μέχρι 100kb. 7. Κανονικότατα. 8. Όχι. 5) δηλ μπορω να βαλω οποιονδηποτε δικο μου ηχο θελω σαν ηχο μυνηματος; 6) σιγουρα μεχρι 100 kb? καπου ειδα οτι ειναι μεχρι 300.... Γιατι αν τραβαει βιντεο ας πουμε με 640*480 αν στελνει μονο ως 100 kb αντε να τραβηξει το πολυ για κανα 5 δτρ... 8) Δηλ οταν βλεπεις ενα βιντεο, μετα απο μερικα δτρ δεν χανει λιγο φωτεινοτητα η οθονη; παραμενει στην ιδια φωτεινοτητα οπως ειναι οταν ξεκιναει να παιζει το βιντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 1. Εμένα έχει περίπου 400 τώρα. 2. Είναι αρκετά γρήγορο και γίνεται full preview. 3. Επιλέγεις αν το θέλεις σε full screen. Ο ήχος δεν είναι δυνατός (bug) στην 4.91. 4. Ναι και στα 2. 5. Αλλάζει. 6. Μέχρι 100kb. 7. Κανονικότατα. 8. Όχι. 3. Kai vevaia einai 6. mexri 300kb apostoli kai lipsi (nooumenou oti ipostirizeteapo to diktio) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 5) δηλ μπορω να βαλω οποιονδηποτε δικο μου ηχο θελω σαν ηχο μυνηματος; 6) σιγουρα μεχρι 100 kb? καπου ειδα οτι ειναι μεχρι 300.... Γιατι αν τραβαει βιντεο ας πουμε με 640*480 αν στελνει μονο ως 100 kb αντε να τραβηξει το πολυ για κανα 5 δτρ... 8) Δηλ οταν βλεπεις ενα βιντεο, μετα απο μερικα δτρ δεν χανει λιγο φωτεινοτητα η οθονη; παραμενει στην ιδια φωτεινοτητα οπως ειναι οταν ξεκιναει να παιζει το βιντεο; 5. Ναι, όποιον ήχο θέλεις. 6. Δεν παίρνω όρκο, αλλά έχω την πολύ έντονη εντύπωση ότι τόσο είναι. 8. Εγώ προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει αυτό. Εκτός αν εννοείς ότι μπαίνει σε εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά τότε σβήνει εντελώς η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 3. Επιλέγεις αν το θέλεις σε full screen. Ο ήχος δεν είναι δυνατός (bug) στην 4.91. ΔΙΑΦΩΝΩ :mad: !!! ο ηχος ειναι παρα πολυ δυνατος! :wacko: οπως ακριβως κ το mp3. μνμ χωραει οσα χωραει η μνημη τηλεφωνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 ισως εχει και σχεση απο ποια πηγη...ηχογραφει :) να ρωτησω κατι ακομα...το pc souite προφανως ειναι το προγραμμα επεικοινωνιας του υπολογιστη με το κινητο. ποια ειναι η ακριβης διευθυνση του, τι δυνατοτητες εν ελοιγις εχει και αν μπορω με αυτο να αποθηκευω τα μνμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts