Andreas1980 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Για εφαρμογές Office και άλλες παρόμοιες, έχω pocket PC με GPS, οπότε δε θα με διευκολύνει σε κάτι παραπάνω το Ν73. Απλά το σκεφτόμουν λόγω καλύτερης οθόνης και μεγαλύτερης μνήμης. Τόσα χρόνια είμαι πιστός της series 40 και την 60 τη βρίσκω λίγο πολύπλοκη, αν και στην περιήγηση του μενού, εντυπωσιακή. Βλέπω όμως και τα πολλά προβλήματα του Ν73 και μάλλον θα στρέψω προς το 6233. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! :rolleyes: Τελευταία ερώτηση παιδιά σχετικά με τη μνήμη. όταν σου στέλνουν ένα αρχείο μέσω bluetooth, το αποθηκεύει προσωρινά στο τηλέφωνο και μετά επιλέγεις που θα το βάλεις; Αν είναι έτσι, μεγάλα αρχεία δεν μπορεί να τα δεχτεί. για παράδειγμα έστω ότι μου στέλνουν ένα αρχείο με ΒΤ 7ΜΒ (παραπάνω από την εσωτερική του μνήμη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Τελευταία ερώτηση παιδιά σχετικά με τη μνήμη. όταν σου στέλνουν ένα αρχείο μέσω bluetooth, το αποθηκεύει προσωρινά στο τηλέφωνο και μετά επιλέγεις που θα το βάλεις; Αν είναι έτσι, μεγάλα αρχεία δεν μπορεί να τα δεχτεί. για παράδειγμα έστω ότι μου στέλνουν ένα αρχείο με ΒΤ 7ΜΒ (παραπάνω από την εσωτερική του μνήμη). Αν σου στειλουν αρχειο μεγαλυτερο της ενσωματωμενης μνημης της συσκευης δεν θα το δεχτει!!! Καποια στιγμη θα βαλουν μεγαλυτερη που θα παει!!! (εστω να βαλουν την επιλογη των Σ60 που μπορεις να εχεις την καρτουλα σε προτεραιοτητα και να αποθηκευονται εκει τα αρχεια) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osaliver Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΒΙΟΡΥΘΜΩΝ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΒΙΟΡΥΘΜΩΝ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ? Όταν λες για υπολογιστή εννοείς το γνωστό κομπιουτεράκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osaliver Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Γεια σας και καλη χρονια σε ολο το forum. Εκανα αναβαθμιση σε 4.91 και δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος. Μου προεκυψε το εξης προβλημα. Οταν δεχομαι κλησεις οι αλλοι δεν με ακουν με τιποτα! Το μικροφωνο δεν φταιει γιατι οταν παιρνω εγω με ακουνε. Για να το ξεπερασω κανω το εξης: ενεργοποιω για λιγο το μεγαφωνο και στα καπακια γυρνω σε κανονικη λειτουργια και ως θαυματος με ακουν. Βεβαια ειναι σπαστικο σε καθε εισερχομενη κληση να κανω το ιδιο :( Μαλιστα τι ιδιο προβλημα παρατηρηται και με το hands free. Περιεργο ε? Το πηγα στη Nokia και μου ειπαν να περιμενω να κυκλοφορησει καποιο διορθωτικο update για την 4.91! Βραστα... An exeis video na paizei anti tou kanonikou ixou klisis tote auto fteei. To anakalipsa prin liges ores. An pragmati exeis video apla allaxe to se kanoniko ixo klisis kai tha ise ok. Einai bug pou ofeilete sto video ringtone. An exete kinita me pio palies ekdwseis elexte to kai enimerwste pls gia na doume ti paizei Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Μαλλον η αναβαθμιση ειναι μουφα....οποτε ας πειρμενουμε λιγακι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Μαλλον η αναβαθμιση ειναι μουφα....οποτε ας πειρμενουμε λιγακι.... prwti fora akouw anavathmisi moufa. Ti ennoeis ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 WLAN έχει; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 WLAN έχει; Οχι. Δεν εριξες καμμια ματια στα χαρακτηριστικα του ? :confused: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highwatcher Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 An exeis video na paizei anti tou kanonikou ixou klisis tote auto fteei. To anakalipsa prin liges ores. An pragmati exeis video apla allaxe to se kanoniko ixo klisis kai tha ise ok. Einai bug pou ofeilete sto video ringtone. An exete kinita me pio palies ekdwseis elexte to kai enimerwste pls gia na doume ti paizei Ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού που κυκλοφορεί σήμερα στις 15/01/2007 ?? Η έκδοση 4.91 είναι η πιό νέα αναβάθμιση??? Εμένα το κινητό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά σκέφτομαι να το αναβαθμίσω με την τελευταία έκδοση που θα κυκλοφορήσει πριν βγεί (εάν βγεί....έτσι??...δεν είναι σίγουρο...)το 6233i !!!! Επίσης μήπως γνωρίζετε εάν ένα "απλό" (από αυτά που πρωτοκυκλοφόρησαν..) 6233 μπορεί να αναβαθμιστεί μελλοντικά σε 6233i (εάν και εφόσον δεν έχει hardware διαφορές...) ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Υπάρχει καμιά πρόβλεψη για 6233i; Οι εφαρμογές java έχουν τη δυνατότητα να αποθηκευτού στην κάρτα μνήμης; 6ΜΒ δε νομίζω ότι χωράνε και πολλές, μαζί με όλα τα άλλα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Υπάρχει καμιά πρόβλεψη για 6233i; Οι εφαρμογές java έχουν τη δυνατότητα να αποθηκευτού στην κάρτα μνήμης; 6ΜΒ δε νομίζω ότι χωράνε και πολλές, μαζί με όλα τα άλλα... :( ne mporeis na tis exeis sti memory card an thes Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Καλυτερα να εχεις εφαρμογες στη μεμορι καρτ για να της κρατησεις οταν θα κανεις αναβαθμιση στο κνιητο σου φου σβηνονται ολα τα δεδομενα,... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Παιδιά το 6233 σε ασημί έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα; Δεν μπορώ να το βρω πουθενά :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ime stin euxaristi thesi na anakinwsw oti to 6233 ipostirizete pleon apo to software updates tis nokia http://www.nokia.com.ph/nokia/0,,97589,00.html :) edit: to dokimasa reinstall tis 4,91 ekana gia na dw an einai ola ok kai pragmatopoiithike epitixws to "update" Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savevski Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Paidia kalimera... Sto diko mou 6233 arxise na yparxei to provlima pou exoun anaferei arketoi filoi arketes selides pio prin. Milaw gia to provlima sti vasi tou pou syndeontai ta akoustika i to kalwdio metaforas dedomenwn. Eidika me to kalwdio dedomenwn (gnisio tis Nokia) prepei na to krataw me piesi pros ta panw gia na to vlepei to pc! Molis afisw to kalwdio i epafi xanetai. Me ta akoustika doulevei akoma, alla an to kounisw poly elafra xanetai o ixos apo to deksi i apo to aristero akoustiko. Eixa diavasei pws afto exei symvei kai se allous. Dokimase omws kaneis na to steilei gia service? An nai diorthwthike? Poses meres to kratisan? Oso gia lefta pistevw pws i eggyisi to kalyptei, etsi? Episis na rwtisw to eksis. An kanw monos mou anavathmisi mesw tou pc, ta ellinika den pistevw na xathoun. To software update pou dinei i Nokia ypostirizei kanonika kai ta ellinika? Telos perimena perissotera ston tomea tis fwtografias. Oi photos exoun poly kokko, den einai kathares kai eidika an o fwtismos den einai kalos, tote vgainoun xalia. Kata t' alla to kinito einai super kai to thewew poly kali agora! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ime stin euxaristi thesi na anakinwsw oti to 6233 ipostirizete pleon apo to software updates tis nokia http://www.nokia.com.ph/nokia/0,,97589,00.html :) edit: to dokimasa reinstall tis 4,91 ekana gia na dw an einai ola ok kai pragmatopoiithike epitixws to "update" Σ' ευχαριστώ για την πληροφόρηση. http://smilies.sofrayt.com/fsc/bow.gif Μόλις έκανα την αναβάθμιση σε 4.91 από 3.70 που είχα. Όλα έγιναν σωστά και σχετικά γρήγορα, αλλά δεν είδα καμιά σημαντική διαφορά. Επιτέλους με την online αναβάθμιση, γιατί σιχτίριζα κάθε φορά που έπρεπε να το πάω στην αντιπροσωπεία.http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/diablo.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Σ' ευχαριστώ για την πληροφόρηση. http://smilies.sofrayt.com/fsc/bow.gif Μόλις έκανα την αναβάθμιση σε 4.91 από 3.70 που είχα. Όλα έγιναν σωστά και σχετικά γρήγορα, αλλά δεν είδα καμιά σημαντική διαφορά. Επιτέλους με την online αναβάθμιση, γιατί σιχτίριζα κάθε φορά που έπρεπε να το πάω στην αντιπροσωπεία.http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/diablo.gif Koita den eixe kai kati sovaro i sikeui gia na deis diafora simantiki. Pantws i 4,91 einai poli pio statheri apo tin 3,70 mou ekane mono 2 restart me tin 4,91 eno me ti 3,70 eixa para polla restart. Ena sovaro bug tis 4,91 einai ta video ringtones ta opoia den douleuuoun swsta. Giauto an exwte tin 4,91 min xrisimooiisete video ringtones giati otan sas kaloun o sinomilitis sas den tha sas akouei Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Η αναβάθμιση σε 4.91 μέσω Internet στέφτηκε με επιτυχία!:) Και το σημαντικότερο είναι οτι η όλη διαδικασία είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ.:happy: Υ.Γ Το bug :rocket: με την σειρά των ονομάτων όταν, επιλέγαμε "επώνυμο πρώτα", λύθηκε.;) Δεν παρατήρησα κάτι άλλο. We will see... Και μία ερώτηση : Σκέφτομαι να αγοράσω το BT HBH-DS970 της SE. Και γιατί το προτείνουν πολλοί αλλα και γιατί θέλω κάτι με ακουστικά για να το φοράω μαζί με κράνος. Σύν οτι έχει A2DP. Το έχει κανείς; Δουλεύει καλά με 6233; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Το δικό μου (μην το ματιάσω) δεν έκανε ποτέ restart με την 3.70. Αφού η νέα έκδοση είναι πιο σταθερή, ελπίζω να συνεχίσει να είναι εντάξει. Αν θέλουμε να κάνουμε downgrade, γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Χάνονται όλα τα δεδομένα? γίνεται όπως όταν το παίρνουμε καινούργιο? Με τα παιχνίδια που χάθηκαν σε προηγούμενη αναβάθμιση τη γίνεται? Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Χάνονται όλα τα δεδομένα? γίνεται όπως όταν το παίρνουμε καινούργιο? Με τα παιχνίδια που χάθηκαν σε προηγούμενη αναβάθμιση τη γίνεται? Εμένα προσωπικά ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ επαφές ΟΥΤΕ μηνύματα ΟΥΤΕ παιχνίδια ΟΥΤΕ ήχοι κλήσεις (ακόμη και αυτοί που αντιστοιχούσαν σε επαφή έμειναν όπως ήταν!) ΟΥΤΕ θέμα ΟΥΤΕ ρυθμίσεις ΟΥΤΕ ... τιποτα Μερικά απο αυτά που άλλαξαν ήταν οι ρυθμίσεις στην "Μετάβαση", το δίκτυο γύρισε σε 3G και... τίποτε άλλο δεν πρόσεξα. Καλού κακού πάντως κάντε ένα backup. Μην πάρω και κανέναν στο λαιμό μου!:happy: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Το δικό μου (μην το ματιάσω) δεν έκανε ποτέ restart με την 3.70. Αφού η νέα έκδοση είναι πιο σταθερή, ελπίζω να συνεχίσει να είναι εντάξει. Αν θέλουμε να κάνουμε downgrade, γίνεται; Meso twn nokia centers nai alla oxi mesw tou internet Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Meso twn nokia centers nai alla oxi mesw tou internet Ευχαριστώ. Όντως δεν χάνεται και δεν αλλάζει τίποτα πλην αυτού που ανέφερε ο pavlidisc. Οπότε σπεύστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts