Aisopos Δημοσιεύτηκε December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2005 Πέρα από την όποια συμπίεση δεδομένων μου δίνει ο παροχέας ίντερνετ, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιος άλλος τρόπος να επιτύχω ακόμα μεγαλύτερη συμπίεση δεδομένων, έτσι ώστε να διακινήται ακόμα λιγότερος όγκος πληροφορίας; Έχω ογκοχρέωση βλέπετε και με καίει το θέμα :O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Πέρα από την όποια συμπίεση δεδομένων μου δίνει ο παροχέας ίντερνετ, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιος άλλος τρόπος να επιτύχω ακόμα μεγαλύτερη συμπίεση δεδομένων, έτσι ώστε να διακινήται ακόμα λιγότερος όγκος πληροφορίας; Έχω ογκοχρέωση βλέπετε και με καίει το θέμα :O αν σε καίει το θέμα σταμάτα την ογκοχρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά δεν αφορά αυτό η ερώτησή μου. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 To need for speed most wanted pou pira eixe ena arxio mesa simbiesmeno kai itan kati ligotero apo 605 kb!!! Otan to ekana unzip me to Winrar egine ena image arxio 1.5 GB!!! To ksero oti einai koufo alla mporo na sto steilo giana pistis!!!Min me rotisis pos to ekanan filos den ksero alla mporo na sto steilo na to deis kai monos sou!!! Trello alla... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Το έχω ξανακούσει αυτό, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς παιζόταν. Πάντως δεν πρέπει να είναι για την περίπτωσή μου :) Εγώ ψάχνω τρόπο για να γίνεται συμπίεση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο κατά την σύνδεσή μου στο ίντερνετ. Μάλλον όμωε που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 To need for speed most wanted pou pira eixe ena arxio mesa simbiesmeno kai itan kati ligotero apo 605 kb!!! Otan to ekana unzip me to Winrar egine ena image arxio 1.5 GB!!! To ksero oti einai koufo alla mporo na sto steilo giana pistis!!!Min me rotisis pos to ekanan filos den ksero alla mporo na sto steilo na to deis kai monos sou!!! Trello alla... Αυτό είτε ήταν fake είτε ήταν το fixed image (κρακ κατα κάποιο τρόπο) για να τρέξει το παιχνίδι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Αυτό είτε ήταν fake είτε ήταν το fixed image (κρακ κατα κάποιο τρόπο) για να τρέξει το παιχνίδι. Mallon pantos an to grapsis sto nero to cd os arxio opos einai 8a kapsi kanonika 1.5 GB!!! Eikonika 8a einai?? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Θα συμφωνήσω με τον hostolis προκειται για ένα image ***** ακριβώς έτσι έχω και το Fifa06 @eon Μην είσαι τόσο δυσπιστος :):):) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Mallon pantos an to grapsis sto nero to cd os arxio opos einai 8a kapsi kanonika 1.5 GB!!! Eikonika 8a einai?? Θα σπαταλήσεις ένα dvd που θα περιέχει μόνο τα χρήσιμα ας πούμε 500KB που θα είναι για την παράκαμψη της προατασίας του παιχνιδιδού, και το υπόλοιπο data θα είναι μόνο 1111 ή 00000. Γιαυτό και δέχεται τόση συμπίεση το αρχείο αυτό :wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lexx27 Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Το Winrar είναι το καλύτερο που γνωρίζω για συμπίεση. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο συμπιέζεις πάρα πολύ. Στην ουσία σπας το αρχείο σε πολλά μικρά συμπιεσμένα κομματάκια και τα ξανασυμπιέζεις όλα μαζί. Δεν ξέρω ακριβώς την τεχνική αλλά μπορείς να κάνεις ένα search στο google πχ. hard compression tutorial και θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] webz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Ο Aisopos ψάχνει έναν τρόπο για real time compression, την ώρα που κατεβαίνουν τα αρχεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Ακριβώς. Και όχι μόνο στο κατέβασμα, αλλά γενικότερα στην διακίνηση δεδομένων κατά την ώρα της σύνδεσης (in & out). Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Όλα τα σύγχρονα προτόκολλα μεταφοράς δεδομένων περιέχουν αλγόριθμους συμπίεσης. Αν λοιπόν είναι δυνατόν να γίνει συμπίεση, αυτή γίνεται αυτόματα. Επομένως δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις κάτι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts