ffc Δημ. Τετάρτη στις 11:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:22 πμ Εγκατέστησα το τζαμάκι της Spiegen Glasr Ez fit. Πολυ ευκολη η διαδικασια εγκατάστασης και χωρις καμιά φουσκάλα. Για μένα ήταν must η αγορά του γιατί το λυπόμουν να το βλέπω να μαζευει σκόνες και αποτυπώματα. Σίγουρα θα γλυτώσω και τυχόν γρατζουνιές. Καλώδιο αφτερμάρκετ που να υποστηρίζει 40Watt φόρτισης που βρίσκουμε; Η πρέπει να πάμε σε Samsung; Επίσης ποιος φορτιστής Samsung υποστηρίζει 40Watt; Ο φορτιστής μου πρέπει να υποστηρίζει 40 Watt αλλά τόσο το καλώδιο του S23Ultra αλλα και του S25 φορτίζουν το κινητό μέχρι 25Watt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Τετάρτη στις 12:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:08 μμ 44 minutes ago, ffc said: Εγκατέστησα το τζαμάκι της Spiegen Glasr Ez fit. Πολυ ευκολη η διαδικασια εγκατάστασης και χωρις καμιά φουσκάλα. Για μένα ήταν must η αγορά του γιατί το λυπόμουν να το βλέπω να μαζευει σκόνες και αποτυπώματα. Σίγουρα θα γλυτώσω και τυχόν γρατζουνιές. Καλώδιο αφτερμάρκετ που να υποστηρίζει 40Watt φόρτισης που βρίσκουμε; Η πρέπει να πάμε σε Samsung; Επίσης ποιος φορτιστής Samsung υποστηρίζει 40Watt; Ο φορτιστής μου πρέπει να υποστηρίζει 40 Watt αλλά τόσο το καλώδιο του S23Ultra αλλα και του S25 φορτίζουν το κινητό μέχρι 25Watt. Έως 45 βατ φορτίζει. Νομίζω ότι μόνο με καλώδιο 5 αμπέρ και τον κατάλληλο φορτιστή μπορείς να πιάσεις αυτή την ταχύτητα. Τα καλώδια στην συσκευασία είναι 3 αμπέρ αν δεν κάνω λάθος. Εγώ σε φορτιστές πάντα προτιμώ να είναι όλα ίδια μάρκα με το κινητό. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Τετάρτη στις 12:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:39 μμ 30 minutes ago, kountoura said: Έως 45 βατ φορτίζει. Νομίζω ότι μόνο με καλώδιο 5 αμπέρ και τον κατάλληλο φορτιστή μπορείς να πιάσεις αυτή την ταχύτητα. Τα καλώδια στην συσκευασία είναι 3 αμπέρ αν δεν κάνω λάθος. Εγώ σε φορτιστές πάντα προτιμώ να είναι όλα ίδια μάρκα με το κινητό. Σωστά 45Watt είναι η γρήγορη φόρτιση. Θα κοιτάξω τότε για Samsung καλώδιο 5Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts