Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, pandrits said:

Έχω βάλει αλλά έχω απενεργοποιημένη την επιλογή στο RegiStar για να μην το επηρεάζει. Screenshot_20250214_125247_RegiStar.thumb.jpg.cf84e6063878b250bbf8f7b13afc9717.jpg

μπα και που το απενεργοποιησα πάλι δεν με δείχνει την επιλογή για άνοιγμα του google assistant !

Screenshot_20250214_125649_Settings.jpg

Just now, ilka71 said:

μπα και που το απενεργοποιησα πάλι δεν με δείχνει την επιλογή για άνοιγμα του google assistant !

Εντωμεταξύ κοιτάω τις οδηγίες, το έχει προ ρυθμισμένο το πλαϊνό κουμπί να ανοίγει το Gemini 

Screenshot_20250214_125741_Tips.jpg

40 minutes ago, ilka71 said:

Μάλλον φταίει που δεν έχει πάρει το s24 ακόμα αναβάθμιση σε Oneui7...

Μόλις παρέλαβα κι εγώ, προπαραγγελία από Γερμανό το 1TB. Τη μεταφορά των δεδομένων από το S22 να την κάνω απευθείας με το καλώδιο ή μέσω του smart switch από τον υπολογιστή;

Just now, Cadfael said:

Μόλις παρέλαβα κι εγώ, προπαραγγελία από Γερμανό το 1TB. Τη μεταφορά των δεδομένων από το S22 να την κάνω απευθείας με το καλώδιο ή μέσω του smart switch από τον υπολογιστή;

Καλορίζικο να είναι και να το χαρείς!

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση πρώτα και σιγά σιγά να μεταφέρεις αρχεία και οτιδήποτε άλλο χρειαστείς. 

Μην μεταφέρεις δεδομένα εφαρμογών και ρυθμίσεις από άλλο τηλέφωνο. 

11 ώρες πριν, Cadfael said:

Ποια συσκευή είχες πριν?

Edited by Konstantine73

Το S22 ultra. Δεν πρόλαβα όμως να το χαρώ. Πριν το ενεργοποιήσω πήγα και έβαλα προστασία οθόνης και προστατευτικό στις κάμερες. Οι κάμερες έχουν θαμπώσει και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι θολές. Προσπαθώ να βγάλω την προστασία και δεν βγαίνει. Δε θέλω να βάλω κάτι αιχμηρό μην κάνω ζημιά στις κάμερες. Θα πάω πάλι το πρωί από το μαγαζί που μου την τοποθέτησαν αλλά δε βλέπω να βγαίνει. Απίστευτο...

3 ώρες πριν, Cadfael said:

Το S22 ultra. Δεν πρόλαβα όμως να το χαρώ. Πριν το ενεργοποιήσω πήγα και έβαλα προστασία οθόνης και προστατευτικό στις κάμερες. Οι κάμερες έχουν θαμπώσει και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι θολές. Προσπαθώ να βγάλω την προστασία και δεν βγαίνει. Δε θέλω να βάλω κάτι αιχμηρό μην κάνω ζημιά στις κάμερες. Θα πάω πάλι το πρωί από το μαγαζί που μου την τοποθέτησαν αλλά δε βλέπω να βγαίνει. Απίστευτο...

Αυτό είχα πάθει κ εγώ με το s24u  .παθον. οι φωτογραφίες με την προστασία ένα μαύρο χαλι και είχα πάρει κ της spigen  κ μετά στο tempered glass που έπιανε την selfie, σε χαμηλό φωτισμό έκανε μια πράσινη διάθλαση.  Μέχρι να καταλαβω τι γίνεται εκείνες τις μέρες με είχε πιάσει κρύος ιδρώτας.  Για καλή μου τύχη τουλάχιστον εγώ τα έβγαλα σχετικά εύκολα γιατί έμειναν περίπου 4 μέρες επάνω, τα πέταξα κ ευτυχώς ηρέμησε η ψυχή μου.  Εγώ προσωπικά ποτέ ξανά στις πίσω κάμερες κ σελφι τζαμακι., οι εταιρείες έχουν μελετήσει το κάθε γυαλί που βάζουν στις συσκευές κ εμείς πάμε κ τα χαλάμε μόνοι μας. (Όλα αυτά τα χρόνια με τις συσκευές που έχουν περάσει στα χέρια μου ποτέ δεν έχει γρατσουνιστει ο φακός.  ) 

Edited by challenge143