Konstantine73 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 4 ώρες πριν, strathgos said: Δεν έχει να κάνει με το ai αλλά με τις δυνατότητες του τηλεφώνου που θα ήθελα να μπορώ και εγώ να τις έχω στην Ελλάδα άσχετα αν τις χρησιμοποιώ η οχι το μόνο που με κρατάει στο s25 ultra εμενα προσωπικά είναι το λειτουργικό της samsung Αν δεν έχεις σκοπό να τις χρησιμοποιήσεις τότε δεν υπάρχει ο λόγος να κάνεις παράπονα... επίσης το λειτουργικό είναι της Google πιθανώς θα εννοείς το κέλυφος (one UI) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosno1com Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) Kαλησπέρα παιδια! θα έχω θέμα αν το φορτιζω με αυτόν τον φορτιστή στο 35w ? Edited 15 Μαρτίου by panosno1com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 11 minutes ago, panosno1com said: Kαλησπέρα παιδια! θα έχω θέμα αν το φορτιζω με αυτόν τον φορτιστή στο 35w ? Μπορείς να τον βρεις φτηνότερα απο επώνυμα καταστήμα στο σκρούτζ, -50%. Δεν ειναι ανάγκη να πληρώσεις το πάμπλικ. Θέμα δεν θα εχεις. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosno1com Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 6 minutes ago, mivechris said: Μπορείς να τον βρεις φτηνότερα απο επώνυμα καταστήμα στο σκρούτζ, -50%. Δεν ειναι ανάγκη να πληρώσεις το πάμπλικ. Θέμα δεν θα εχεις. Κοιτα , μπροστα στη τιμη του τηλεφωνου, δεν ειναι κοστος ο νεος φορτιστης. Απλα εχω αυτον ήδη επειδη φορτιζω το s10+ και το watch 5. Ε και λεω αν δεν χρειάζεται νεος φορτιστης μην τον παρω να καθεται ο αλλος. Αν ομως παιζει θεμα με την μπαταρια κλπ να τον παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 6 minutes ago, panosno1com said: Κοιτα , μπροστα στη τιμη του τηλεφωνου, δεν ειναι κοστος ο νεος φορτιστης. Απλα εχω αυτον ήδη επειδη φορτιζω το s10+ και το watch 5. Ε και λεω αν δεν χρειάζεται νεος φορτιστης μην τον παρω να καθεται ο αλλος. Αν ομως παιζει θεμα με την μπαταρια κλπ να τον παρω τι θέμα να παίξει με την μπαταρία; Θα δουλέψεις κανονικά την συσκευή σου, φορτίζεις όποτε θες οπως θες χωρις κανένα άγχος, έτσι κ αλλιώς δεν θα βγάλει 7 τρισεκατομμύρια χρόνια αν τη φορτίζεις 20-80, ούτε αν τη φορτίζεις με 500mA και να θέλει 17 ώρες να γεμίσει και στα 2 χρόνια πριν σου λήξει η εγγύηση το στέλνεις για αλλαγή της μπαταρίας πληρώνοντας μόνο το ανταλλακτικό και εχεις μια ολοκαίνουρια. Γενικότερα διακρίνω μεγάλο άγχος με το "ντάντεμα" της μπαταρίας στα samsung υπο-forums. Μη τυχόν και τη χαλάσουμε με την χρήση και μας βγει άχρηστη η συσκευή ξερωγω. 3 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 51 minutes ago, mivechris said: Μπορείς να τον βρεις φτηνότερα απο επώνυμα καταστήμα στο σκρούτζ, -50%. Δεν ειναι ανάγκη να πληρώσεις το πάμπλικ. Θέμα δεν θα εχεις. Καλά πόδια να έχεις για να κυνηγάς τον φορτιστή στα δέντρα σαν τις μαϊμούδες και όντως δεν θα έχεις θέμα 🤣🤣 34 minutes ago, mivechris said: τι θέμα να παίξει με την μπαταρία; Θα δουλέψεις κανονικά την συσκευή σου, φορτίζεις όποτε θες οπως θες χωρις κανένα άγχος, έτσι κ αλλιώς δεν θα βγάλει 7 τρισεκατομμύρια χρόνια αν τη φορτίζεις 20-80, ούτε αν τη φορτίζεις με 500mA και να θέλει 17 ώρες να γεμίσει και στα 2 χρόνια πριν σου λήξει η εγγύηση το στέλνεις για αλλαγή της μπαταρίας πληρώνοντας μόνο το ανταλλακτικό και εχεις μια ολοκαίνουρια. Γενικότερα διακρίνω μεγάλο άγχος με το "ντάντεμα" της μπαταρίας στα samsung υπο-forums. Μη τυχόν και τη χαλάσουμε με την χρήση και μας βγει άχρηστη η συσκευή ξερωγω. Συμφωνώ εν μέρη στο ότι, Ναι, το να φορτίζεις με 5w είναι πραγματικά ανούσιο, αλλά το ότι φθήρει την μπαταρία σημαντικά πιο γρήγορα το να φορτίζεις με 90w vs 45w είναι γεγονός. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 32 minutes ago, OverClocker said: Καλά πόδια να έχεις για να κυνηγάς τον φορτιστή στα δέντρα σαν τις μαϊμούδες και όντως δεν θα έχεις θέμα 🤣🤣 Συμφωνώ εν μέρη στο ότι, Ναι, το να φορτίζεις με 5w είναι πραγματικά ανούσιο, αλλά το ότι φθήρει την μπαταρία σημαντικά πιο γρήγορα το να φορτίζεις με 90w vs 45w είναι γεγονός. oneplus 11 της υπογραφής, καθημερινή φόρτιση με τον 100αρι φορτιστή του ειτε είχε 5% ειτε 98% (δευτέρα με παρασκευή) πριν φυγω για δουλειά. Εαν πχ το απογευμα έπρεπε να φυγω και ειχα λεμε τωρα 68% το εβαζα παλι να γεμισει οσο προλαβαίνω. ΥΓΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ;;;;; 93% (αγορά 31/3/23) Σταμάτησα να το λειτουργώ αρχές γενάρη που πήρα το 13αρι. Όπως καταλαβαίνεις παίζει ρόλο μάλλον και ο τρόπος φόρτισης αλλά και η τεχνολογία μπαταρίας θα έλεγα. Η κυρα σαμς αρνείται να περάσει σε νεότερες τεχνολογίες υλικών, dual cell και τα συναφή καθώς και να ρίξει λεφτά γενικότερα καταλαβαίνω. Δεν ξερω τι θα κέρδισα αν το φόρτιζα στα 25 βατ πχ, πέρα απο εκνευρισμό ίσως. Μου φαίνεται αδιανόητο να είναι για φόρτιση πλέον πάνω απο 40+ λεπτά μια συσκευή. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Ότι φορτιστή κι αν έχεις 25 ή 45 ή 100 ή....1000 αρη το τηλέφωνο θα φορτίσει σε περίπου μια ώρα πάνω κάτω. Δεν έχει την γρήγορη φόρτιση που έχουν τα κινέζικα τηλέφωνα. Και, αν τα λέω καλά, η θερμοκρασία περισσότερο επηρεάζει τη ζωή της μπαταρίας και όχι η φόρτιση που λέει ο κατασκευαστής. Όπως επίσης αν το χρησιμοποιείς την ώρα που το φορτίζεις. Και φυσικά επώνυμους φορτιστές πάντα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 20 minutes ago, mivechris said: oneplus 11 της υπογραφής, καθημερινή φόρτιση με τον 100αρι φορτιστή του ειτε είχε 5% ειτε 98% (δευτέρα με παρασκευή) πριν φυγω για δουλειά. Εαν πχ το απογευμα έπρεπε να φυγω και ειχα λεμε τωρα 68% το εβαζα παλι να γεμισει οσο προλαβαίνω. ΥΓΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ;;;;; 93% (αγορά 31/3/23) Σταμάτησα να το λειτουργώ αρχές γενάρη που πήρα το 13αρι. Όπως καταλαβαίνεις παίζει ρόλο μάλλον και ο τρόπος φόρτισης αλλά και η τεχνολογία μπαταρίας θα έλεγα. Η κυρα σαμς αρνείται να περάσει σε νεότερες τεχνολογίες υλικών, dual cell και τα συναφή καθώς και να ρίξει λεφτά γενικότερα καταλαβαίνω. Δεν ξερω τι θα κέρδισα αν το φόρτιζα στα 25 βατ πχ, πέρα απο εκνευρισμό ίσως. Μου φαίνεται αδιανόητο να είναι για φόρτιση πλέον πάνω απο 40+ λεπτά μια συσκευή. Αποχώρησα απ τη συζήτηση όταν αναφέρθηκε σαν αντιπαράθεση σε πράγματα αποδεδειγμένα, ένα μετρικ που υπολογίζεται στο περιπου και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα εκτός από συντελεστής μεταπώλησης. Μεγαλύτερη ένταση φόρτισης σημαίνει και μεγαλύτερη τάση διαφυγής στα στοιχεία μέσα. Όχι δεν είναι μόνο η θερμοκρασία της μπαταρίας που επηρεάζει τη ζωή της. Ούτως η άλλως η μόνη θερμοκρασία που μπορεί να μετρήσουν ακόμα τα κινητά είναι επιφανειακή. Που έχει μεγάλο δέλτα από τη θερμοκρασία στα στοιχεία μέσα. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 3 ώρες πριν, mivechris said: oneplus 11 της υπογραφής, καθημερινή φόρτιση με τον 100αρι φορτιστή του ειτε είχε 5% ειτε 98% (δευτέρα με παρασκευή) πριν φυγω για δουλειά. Εαν πχ το απογευμα έπρεπε να φυγω και ειχα λεμε τωρα 68% το εβαζα παλι να γεμισει οσο προλαβαίνω. ΥΓΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ;;;;; 93% (αγορά 31/3/23) Σταμάτησα να το λειτουργώ αρχές γενάρη που πήρα το 13αρι. Όπως καταλαβαίνεις παίζει ρόλο μάλλον και ο τρόπος φόρτισης αλλά και η τεχνολογία μπαταρίας θα έλεγα. Η κυρα σαμς αρνείται να περάσει σε νεότερες τεχνολογίες υλικών, dual cell και τα συναφή καθώς και να ρίξει λεφτά γενικότερα καταλαβαίνω. Δεν ξερω τι θα κέρδισα αν το φόρτιζα στα 25 βατ πχ, πέρα απο εκνευρισμό ίσως. Μου φαίνεται αδιανόητο να είναι για φόρτιση πλέον πάνω απο 40+ λεπτά μια συσκευή. Κοιτούσα την υπογραφή σου και άρχισα να ανησυχώ για τις Xiaomi, OnePlus, όλες οι υπόλοιπες φαλίρισαν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Παίδες καλησπέρα.. έχω κολλήσει με ένα θέμα και θέλω βοήθεια..άλλαξα μπαταρία στο s21 ultra και το στήνω για να το δώσω στη γυναίκα μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συγχρονίσω τις φωτογραφίες στη συλλογή με το onedrive που έχουν ανέβει όλες από το παλιό της κινητό (redmi note 12 pro). Εχω χώρο στο OneDrive οικογενειακό(1τερα εγω και ένα αυτή..τα υπόλοιπα απλά υπαρχουν) και στο redmi note 12 pro, συγχρονίζουν όλες με το λογαριασμό της που έχει στο Yahoo.. προσπαθώ να βάλω στις ρυθμίσεις συλλογής (στο συγχρονισμό με OneDrive) το λογαριασμό αυτό και για κάποιο λόγο μου παίρνει το λογαριασμό του gmail.. έχω κάψει το κεφάλι μου και δεν ξέρω τι πατάτα έχω κάνει και δεν παίρνει το Yahoo για να φέρει όλες τις φωτογραφίες της και να συγχρονίζει και τις νέες όταν με το καλό το πάρει.. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 29 minutes ago, LELELO said: Παίδες καλησπέρα.. έχω κολλήσει με ένα θέμα και θέλω βοήθεια..άλλαξα μπαταρία στο s21 ultra και το στήνω για να το δώσω στη γυναίκα μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συγχρονίσω τις φωτογραφίες στη συλλογή με το onedrive που έχουν ανέβει όλες από το παλιό της κινητό (redmi note 12 pro). Εχω χώρο στο OneDrive οικογενειακό(1τερα εγω και ένα αυτή..τα υπόλοιπα απλά υπαρχουν) και στο redmi note 12 pro, συγχρονίζουν όλες με το λογαριασμό της που έχει στο Yahoo.. προσπαθώ να βάλω στις ρυθμίσεις συλλογής (στο συγχρονισμό με OneDrive) το λογαριασμό αυτό και για κάποιο λόγο μου παίρνει το λογαριασμό του gmail.. έχω κάψει το κεφάλι μου και δεν ξέρω τι πατάτα έχω κάνει και δεν παίρνει το Yahoo για να φέρει όλες τις φωτογραφίες της και να συγχρονίζει και τις νέες όταν με το καλό το πάρει.. Καμία ιδέα; Κατεβασε την εφαρμογη One Drive, κανε συνδεση με το email της γυναικας σου, πηγαινε στις ρυθμισεις και σεταρε το camera backup. Μην κανεις τιποτα στην συλλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, stamatis3133 said: Κατεβασε την εφαρμογη One Drive, κανε συνδεση με το email της γυναικας σου, πηγαινε στις ρυθμισεις και σεταρε το camera backup. Μην κανεις τιποτα στην συλλογη. Εννοείς να πατήσω αυτό: Αν εννοείς αυτό πατάω ενεργοποίηση και δεν κάνει κάτι.. Επίσης στα άλμπουμ για συγχρονισμό μου λέει πώς δεν υπάρχουν άλμπουμ ενώ στα σύγχρονισμένα στοιχεία μου λέει δεν υπάρχουν συγχρονισμένα στοιχεία.. Οι φωτογραφίες υπάρχουν κανονικά στο one drive αλλά για κάποιο λόγο μπαίνοντας στο σύγχρονισμό δεν με αφήνει να επιλέξω τι να συγχρονίσω.. Edited 16 Μαρτίου by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Η εφαρμογη του FB μου εχει ρημαξει την μπαταρια την εχω βαλει σε περιορισμο συμβαινει και σε εσας? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 7 ώρες πριν, dimitris15 said: Η εφαρμογη του FB μου εχει ρημαξει την μπαταρια την εχω βαλει σε περιορισμο συμβαινει και σε εσας? Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) Delete.. Edited 18 Μαρτίου by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου ερωτηση εχω φορτιστη που βγαζει στην USB A 22.5 Watt το καλωδιο που εχω φτανει μεχρι 15W 3A μου βγαζει γρηγορη φορτιση. Πως ειναι δυνατον για να βγλει γρηγορη φορτιση δεν θα επρεπε να ειναι 25W? αν παρω καλωδιο 18W 3A θα φορτισει πιο γρηγορα? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Μετάβαση από 22 ultra στο 25. Ξεκίνησα καθαρή εγκατάσταση από χθες το βράδυ...και συνεχίζω. Πέρασα και το privacy tempered της Spigen...θέλει ανέβασμα λίγο η φωτεινότητα η αλήθεια είναι, αλλά όχι πολύ. Με το δαχτυλικό αν και τα ξανά πέρασα δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος, όπως χωρίς που ήταν σφαίρα. Στην πορεία μπορεί να τα ξανά περάσω. Το μόνο περίεργο μέχρι στιγμής είναι ότι βρήκα πως από τον λογαριασμό της Google που έχω τις επαφές μου, μου έφερε τις 821 από τις 846. Ευτυχώς που το ανακάλυψα αμέσως γιατί τις 2 από αυτές χρησιμοποιώ καθημερινά! Και το κουλό είναι ότι οι επαφές υπάρχουν και στον λογαριασμό μου που τις βλέπω από το πισι και στο παλιό S22. Αναγκαστικά θα της περάσω αυτές που λείπουν σαν νέες και θα δω μετά στον συγχρονισμό στο πισι πως θα φαίνονται. Δεν ξέρω αν σε κάποιον του έχει συμβεί ή μπορεί να σκεφτεί τι έφταιξε...Μετάβαση από 22 ultra στο 25. Ξεκίνησα καθαρή εγκατάσταση από χθες το βράδυ...και συνεχίζω. Πέρασα και το privacy tempered της Spigen...θέλει ανέβασμα λίγο η φωτεινότητα η αλήθεια είναι, αλλά όχι πολύ. Με το δαχτυλικό αν και τα ξανά πέρασα δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος, όπως χωρίς που ήταν σφαίρα. Στην πορεία μπορεί να τα ξανά περάσω. Το μόνο περίεργο μέχρι στιγμής είναι ότι βρήκα πως από τον λογαριασμό της Google που έχω τις επαφές μου, μου έφερε τις 821 από τις 846. Ευτυχώς που το ανακάλυψα αμέσως γιατί τις 2 από αυτές χρησιμοποιώ καθημερινά! Και το κουλό είναι ότι οι επαφές υπάρχουν και στον λογαριασμό μου που τις βλέπω από το πισι και στο παλιό S22. Αναγκαστικά θα της περάσω αυτές που λείπουν σαν νέες και θα δω μετά στον συγχρονισμό στο πισι πως θα φαίνονται. Δεν ξέρω αν σε κάποιον του έχει συμβεί ή μπορεί να σκεφτεί τι έφταιξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Ξαναπέρασε το δαχτυλικό γιατί με τζάμι άλλης εταιρείας είναι εντελώς ακαριαίο, όπως χωρίς. Βάλε αναγνώριση προσώπου που είναι, επιτέλους, φανταστική!! Πολύ καλά έκανες καθαρή εγκατάσταση γιατί είναι άλλη έκδοση. Ψάξε λίγο θα βρεις πολλά διαφορετικά πράγματα ειδικά στο goodlock και στις ρουτίνες που είναι εντελώς διαφορετικές σε επιλογές από αυτό που είχες. Με τις εφαρμογές μήπως τις είχες αλλού, γιατί μόλις βάλεις το gmail μεταφέρονται αυτόματα όλες. Η φωτεινότητα, ακόμα και χαμηλά, που τη διατηρεί αυτόματα, είναι πολύ καλή, για πολλούς μεγάλη. Ειδικά κάτω από τον ήλιο είναι ότι καλύτερο μπορείς να ζητήσεις. Στο home up προστέθηκε μια επιλογή που μπορείς να βάλεις σε οθόνες ή σε μηνύματα εικόνες, λέξεις και πολλά άλλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. Τετάρτη στις 01:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:17 μμ αναβαθμιση google play 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τετάρτη στις 02:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:07 μμ iPhone 16e vs 16 Pro Max vs S25 Ultra vs S24 Ultra / OnePlus / HONOR / Vivo Battery Life DRAIN Test 1 λετπό διαφορά σε αυτό το τεστ μεταξύ S25u και 1+ 13 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. Τετάρτη στις 02:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:34 μμ 1 hour ago, spiros1001 said: αναβαθμιση google play Με τι ημερομηνία? 01.10.24 ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Τετάρτη στις 02:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:34 μμ Just now, boymanos said: Με τι ημερομηνία? 01.10.24 ? Ναι. Εμένα ακόμα Οκτώβριο δείχνει. 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. Τετάρτη στις 02:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:36 μμ 1 minute ago, nasosvasedis said: Ναι. Εμένα ακόμα Οκτώβριο δείχνει. 😂 Και εμένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Τετάρτη στις 06:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:55 μμ Το άφησα σαν ερώτημα και σε άλλο θέμα συζήτησης, το αφήνω κι εδώ... μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας με τον λευκό φορτιστή από αυτό που παρατήρησα; Ο λευκός εχει το λογότυπο της Apple αλλά δε σημαίνει ότι είναι και αυθεντικός. Αγορασμένος μέσω skroutz. Φορτίζει στα 20w αφού είναι 20αρης, αλλά όταν δεν κουμπωνω το καλώδιο στο κινητό, αυτό δείχνει ένδειξη 1w Ο μαύρος είναι της Samsung και είναι αυθεντικός γιατί αγοράστηκε από kotso. Φορτίζει στα 15w αφού ειναι 15αρης, αλλά όταν δεν κουμπωνω το καλώδιο στο κινητό, αυτό δεν δείχνει κάποια ένδειξη Η απορία μου αφορά πιο πολύ το αν μπορεί κάποιος να καταλαβει έστω κι έτσι εάν κάποιο προϊόν δεν είναι αυθεντικό 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts